Ga naar inhoud

Patrick

Users
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Patrick

  • Titel
    Pong

Profiel

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Rotterdam
  • Console
    Photoplay

Profile Fields

  • Interesses
    Arcade

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Patrick

    Photoplay masters

    Oke, dat kan ook nog idd.. Ach, was maar een paar euro's tenslotte. Kost geen drol zo'n ding.
  2. Patrick

    Photoplay masters

    Je kan niet alles weten toch.? Was voor mij ook even ontdekken allemaal.
  3. Patrick

    Photoplay masters

    Zijn er meer mensen die dit gebruiken.?
  4. Patrick

    Photoplay masters

    Duidelijk verhaal...Het draaid nu goed op het bestaande spul. Heb wel een converter besteld voor een sd kaartje, heb me laten vertelen dat dit ook zou werken. Dan ben je iig van die schijf af.
  5. Patrick

    Photoplay masters

    Oke, op die manier..Dus eigenlijk is dan de boel overbouwen in een P4 systeem eigenlijk uit den boze.?
  6. Patrick

    Photoplay masters

    Aha, en wat doet tie precies..? Zag trouwens ook 2 cmos batterijtjes zitten, eentje vervangen type 2032 maar die andere is veel dikker, waar is die van.?
  7. Patrick

    Photoplay masters

    T42....Een sleutelchip..? Je bedoeld die dongle.?
  8. Patrick

    Photoplay masters

    Orginele cd's werken inmiddels na setup. Wil echter de hardware ook vervangen maar hoe sluit ik die monitor plug aan die nu in die ISA kaart zit.? Lijkt op een seriele poort maar past niet op een normale VGA poort.?
  9. Patrick

    Photoplay masters

    Heb gelijk een andere vraag, als ik er een pentium 4 in bouw , hoe stuur ik dan die touchscreen aan.? Deze zit nu op de ISA kaart aangesloten, of gaat dat dan niet meer werken.? UPDATE: De orginele IGO2 NL cd's heb ik inmiddels.
  10. Patrick

    Photoplay masters

    Ja das idd wel een idee.Maar moet de bios de CF of SD kaart niet herkennen op de 1 of andere maniet dan.? Kan toch niet zomaar met de cd's aan de slag en de setup gaan draaien.? Heb inmiddels weer wat vorderingen gemaakt, instaleren van igo3 pakt tie niet, nu heb ik igo2 erop staan maar dat is een BE versie..Dat wil die ook niet. Iemand in het bezit van igo 2 (NL) software.?
  11. Patrick

    Photoplay masters

    Sorry, was er even vanuit gegaan dat dit een forum was waar wel vaak mensen op te vinden zouden zijn. Geeft niet, ben blij met elke vorm van hulp,alvast bedankt voor de reply's.! Heb de cd's idd al geprobeerd op een anders systeem en dat werkt. De huidige hdd, (een Quantum Fireball) is corrupt geraakt. Ik heb zowel igo2 als 3 software gedownload voor gebruik, aangezien mijn groene dongle uit 2002 is. Neem aan dat er geen update mogelijk is zonder de dongle dan ook te vervangen, en klopt deze software ook met de dongle versie vraag ik me af.?? Het liefste zou
  12. Patrick

    Photoplay masters

    Tis niet heel druk hier geloof ik.
  13. Hallo luitjes, Mijn naam is Patrick en ook aangemeld sinds vandaag. Heb een probleem met een photoplay masters. Hdd is overleden, andere hdd had ik nog. Iso's voor Igo 3 gedownload en op 2 cd's gebrand. Cdrom spelertje aangesloten erop incl de hdd, tot zover gaat alles goed. Alles wordt herkend in de bios, echter wanneer ik hem laat booten begint hij na wat schermen met schrijven naar de schijf tot een procent of 45 en geeft dan een write error.?? Verschillende malen geprobeerd maar no go. Wat kan dit betekenen, slechte hdd.? Heel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...