Jump to content

de_retroman

Users
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About de_retroman

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Console
  p2000t

Profile Fields

 • Interesses
  Oude apparaten werkend maken

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vooralsnog alleen reparatie. Ik heb best veel cassettes en wil daar graag weer eens mee aan de slag.
 2. Allen, ik heb hier nog een P2000T staan die niets meer doet (hij gaat niet meer aan). Is er iemand die een poging wil doen deze weer aan de praat te krijgen ?
 3. Helaas krijg ik mijn P2000T niet meer aan de praat. Hij gaat niet meer aan. Ik vermoed dat de aan/uit schakelaar stuk is. Erg jammer, want ik heb best veel cassettes en had ze graag overgezet.
 4. Ik heb het in de Dosbox ook wel eens bij het spelen van Fraxxon. Dat is het enige wat ik tot nu toe heb uitgeprobeerd. Ik gebruik Windows 7 64 bit.
 5. Hier is een documentje waarin de mapping van de toetsen lijkt te staan: https://we.tl/t-XXirOwSZCt
 6. Heb het laatst geprobeerd met Dosbox, een emulator voor DOS. Werkte prima. https://www.dosbox.com/
 7. Is wellicht het proberen waard. Nadat ik hem de eerste keer open had gemaakt, was de grijze balk onderin verdwenen (zie eerdere schermfoto) dus dat heeft wel iets verbeterd.
 8. Ik heb de P2000 maar weer even opengeschroefd, maar er valt mij niets op. Nu heb ik ook niet echt een idee waar ik zou moeten kijken. ik heb ondertussen ook met een oude Philips BM7502 monitor getest, maar ook daarop heb ik dubbel beeld. Er lijkt dus echt iets intern niet goed te zitten.
 9. Maakt het nog iets uit dat de P2000 eigelijk op 220 volt is gebouwd ? Ik begreep dat we tegenwoordig op 230 volt zitten.
 10. De aan/uitknop is inmiddels weer goed, misschien wel iets te soepel nu. Helaas heb ik nog wel steeds dubbel beeld.
 11. Nee, ik heb hem nog niet open gemaakt. Is er ergens een overzichtje waar alle schroeven zitten? Dat lijkt mij wel wat. Ik ben wel benieuwd wat ik nog van de cassettes af kan halen. Het zijn er een stuk of 40. Een aantal daarvan zijn gebruikt om tekst op te bewaren, maar er zijn ook een aantal spelletjes. Helaas heb ik ook al twee cassettes gezien die stuk zijn. Is er een manier om de mini cassettes open te maken, zonder ze kapot te maken ? Misschien zijn ze dan nog te repareren. Update: openmaken van de P2000 ging makkelijker dan ik dacht, de kap was er zo af. Binnenin viel
 12. Sinds kort heb ik ook een P2000T dus dit lijkt mij zeker interessant. Het is een met 32k en veel cassettes. Ik heb echter wel een probleem. Ik krijg namelijk geen volledig beeld. De bovenste helft staat ook onderin, zie bijlage. Iemand een idee wat hier aan de hand is ? Ik heb hem aangesloten op mijn TV (via SCART) en met een coax-kabel op de TV-kaart in mijn PC. Bij beide krijg ik hetzelfde resultaat. De aan/uit knop lijkt ook vast te zitten.
×
×
 • Create New...