Jump to content

Arjan

User
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Arjan

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array
 1. Arjan

  [GEZ] Harddisk

  Bedankt voor de tips. Ebay had ik al gekeken, maar ik ben niet van plan om een paar honderd dollar voor een harde schijf neer te tellen. Ik zal verder al de genoemde sites eens bekijken. Je hebt het over een SCSI ISA 8BIT kaart met SCSI schijf. Hebben die schijven ook datzelfde authentieke geluid van de lees/schrijfkop stappenmotor? Dat zou namelijk wel het mooiste zijn.
 2. Arjan

  [GEZ] Harddisk

  Ik heb die persoon van die marktplaats advertentie benaderd, maar krijg geen duidelijk antwoord of het systeem en de harde schijf nog werkt. Kreeg als eerste een reactie dat er al 65 euro was geboden. Toen ik zei dat ik dat niet vroeg en of hij nog antwoord kon geven op mijn vraag, kreeg ik als reactie dat hij geen vraagbaak was. En zei dat alle mensen die vragen stellen over zijn advertenties, nog nooit daadwerkelijk gekocht hadden. Daar kom ik dus niet verder mee. Het is ook te ver weg om even te gaan kijken. Dus ik blijf zoeken.
 3. Arjan

  [GEZ] Harddisk

  Denk het ook, maar nooit geschoten is altijd mis. En wie weet is er nog iemand die beter dan ik weet waar ik zoiets moet zoeken.
 4. Arjan

  [GEZ] Harddisk

  Ik weet niet of ik hier op de juiste plek zit, maar ik ben eigenlijk op zoek naar een harddisk voor een Vendex Headstart II. Die van mij is helaas ter ziele en niet meer te redden. Nu weet ik dat er emulators zijn waarmee je een modernere schijf kunt gebruiken, maar dan mis je de authentieke sound van de stappenmotor van de lees/schrijfkop. Dus mijn vraag is of er iemand toevallig nog een goede schijf ter overname heeft. De schijf die er nu in zit is een Miniscribe 8450 XT. Het hoeft niet dezelfde te zijn, als die maar een XT IDE interface heeft, en bij voorkeur 40MB.
 5. Naam: Arjan Geboortedatum: 1982 Woonplaats: Omgeving Zwolle Hobby's: Electronica, Hier gekomen via: Google
×