Ga naar inhoud

Megantonneke

Users
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Megantonneke

  1. Het lukt me niet om eigen .CAS files, gemaakt met Marcel de Kogels serial.bas programma, terug in te laden met het programma pc2p2000.bas van Dion. Laden van .CAS bestanden op Dion's Github archive gaat wel. Zijn er mensen op dit forum die het wel lukt om .CAS files te genereren vanaf tapes, die terug te laden zijn?
  2. Hoi Dion ik heb PC2P2000 getest, en dit werkt op mijn 16K machine. Maar enkel met de .CAS files die ik online kan vinden (en qua geheugen passen). Het lukt me niet om eigen .CAS files, gemaakt met Marcel de Kogels serial.bas programma terug in te laden, waarschijnlijk gaat er bij de raw data capture naar PC iets fout. Ik heb het me waarschijnlijk wel wat moeilijker gemaakt doordat mijn PC Linux draait (Ubuntu 18.04). Voor verzenden naar mijn P2000 met PC2P2000 vanaf mijn Linux machine , haal ik goeie resultaten met volgende Linux configuratie commando:
  3. Leuk initiatief om P2000 software te archiveren Dion! Ik heb al een tijd geleden een mooie originele werkende P2000T op de kop getikt met originele werkende groene display. Ook heb ik een flinke doos met mini-cassette's en ik wil me ook wel wagen aan een test en archiveren van eventuele digitale archeologische vondsten . Kabels heb ik al maar ik moet even uitzoeken hoe ik een Linux machine (Ubuntu) als ontvanger kan gebruiken van de output van de P2000T. Suggesties zijn altijd welkom...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...