Jump to content

KidsNostalgieNL

Users
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About KidsNostalgieNL

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  amsterdam
 • Console
  NDS, Gameboy, PS2

Profile Fields

 • Interesses
  Tv Programma's

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vind je het leuk om te praten over programma's/series van de nederlandse/vlaamse televisie en om dingen met elkaar te delen, dan ben je van harte welkom in onze discord. ps: Ik hoop dat dit mag op dit forum:)
 2. hier hebben jullie inderdaad wel wat goede punten, ik ga ermee aan de slag en heb wel wat vrienden die er verstand van hebben, bedankt voor de tips
 3. waarom heeft iedereen zo'n haat naar mij, wat heb ik jullie misdaan
 4. oke, hoe kan ik het dan beter digitaliseren, heb ik daar andere producten voor nodig
 5. ik heb de envivo vhs to dvd converter met stick en bedrading en alles, maar ik heb win 11 op mijn laptop staan. weet iemand hoe ik envivo toch goe werkend op win 11 krijg;)
 6. @djkoelkastbedankt voor het niet bannen, ik zal het niet meer doen;) @RMik heb nu inderdaad 1 videorecorder maar heb een winkel waar ik ze goedkoop kan kopen;)
 7. @samba-boyhet is zeker niet de bedoeling om verwarring te veroorzaken, maar ik bedoel dat ik al jaren series aan het verzamalen ben en ik er achter kwam dat er heel veel op videobanden staan. ik ben ondertussen voorzien van een videorecorder. en waarom ik hem op amsterdam zet als locatie is meer voor mijn privacy:)
 8. hoi hoi, ik ben opzoek naar opgenomen videobanden met opnames van tv zenders en kinderseries, mocht je wat hebben geef mij een bericht of plaats een reactie. ik ben hard opzoek dus al ligt het op je zolder en ben je het tegen gekomen tijdens het opruimen van je zolder, laat het weten ik wil het heel graag hebben.
 9. Hoi iedereen, ik hoop dat ik deze vraag op dit forum mag stellen. ik ben opzoek naar een videorecorder om VHS banden mee om te kunnen zetten, heeft iemand voor een klein prijsje een WERKENDE videorecorder, graag in de buurt van Provincie Gelderland. ik heb marktplaats al afgezocht maar niks gevonden in mijn buurt, ik hoop echt dat iemand er een heeft, en als dit niet mag op dit forum kan iemand mij dan vertellen waar ik videorecorders zou kunnen kopen en dan niet van marktplaats:). Alvast Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper bedankt
 10. hoi hoi, ik heb even een vraagje, ik wil graag pb naar mensen sturen maar als ik dat probeer komt er dit te staan: Your account has not yet met the minimum content item count requirement to send personal messages. You are required to have at least 50 content items count before using this functionality. wie kan mij helpen??
 11. Naam: KidsNostalgieNL Geboortedatum: - Woonplaats: Nederland:) Hobby's: programma's verzamelen en praten over programma's en tv Hier gekomen via: Gezocht naar forums op google
 12. Ik ben opzoek naar verschillend Beeldmateriaal (Zie Poll)
 13. Bedankt!!, dit forum is dus niet bedoeld voor het uitwisselen van beeldmateriaal? weet u een forum waar dat wel kan, dat zoek ik ook nog namelijk
 14. nee, ik vind het ook gewoon leuk om te praten over oude programmas
 15. Owww, sorry. Weet u een topic/forum waar dat wel kan?
×
×
 • Create New...