Jump to content

Maxim

User
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Maxim

 1. Ik ben helemaal fan van de boeken van Dan Brown.

  Na de Da Vinci Code en het Het Bernini Mysterie ben ik nu bezig in het Juvenalis Dilemma.

  Ik hou niet van lezen maar deze boeken spreken me op de een of andere manier aan!

 2. Ik weet niet in welk tijdperk 'De Legende van de Bokkenrijders' speelt, maar wat ik wel weet is dat Hugo van den Loonsche Duynen en zijn bende zich naar de Bokkenrijders vernoemd hebben. Dit is ook te horen in het verhaal in Villa Volta:

  '"Zij noemden zich de Bokkenrijders, naar schimmige luchtgeesten, die volgens een Middeleeuwse mythe op bokken gezeten door de donkere nachtelijke hemel zwermden en zelfs afgesloten huizen konden binnendringen".

  Waarschijnlijk gaat het over verschillende bendes.

  Het tijdperk is ronde de middeleeuwen, mijn familie is limburgs, ik zelf woon omgeving rotterdam. Ik heb ooit op de basisschool een werkstuk over bokkenrijders gemaakt, ik heb toen mensen geintervieuwd die nog allemaal oude verhalen wisten die ze van hun ouders hadden geleerd, ik ga is op zoek naar dat werkstuk. als ik hem vind zal ik hem is posten :D

  Ik heb destijds een hoog cijfer voorgehad!

 3. Mijn ouders hadden ook last van zo'n probleempje, bij hun zat een groot e-mailtje dwars, waardoor alle e-mailtjes die na dat dwars liggende mailtje waren verstuurd niet ontvangen werden..

  Dit is heel makkelijk optelossen, je moet op de providers website inloggen op je outlook account, daar staan wel alle ontvange e-mailtjes.

  Je verwijdert het dwars liggende mailtje en dan moet het opgeslost zijn.

  Ik weet niet of dit je fout is maar mocht dit hem zijn heb je iedergeval een antwoord :)

 4. En Michael Rogers is voor de derde keer op rij wereldkampioen tijdrijden geworden *O* ( ik had het eerlijk gezegd verwacht )

  Gutierrez is tweede en Cancelara derde

  Ontgoochelend zijn Rich en Julich vind ik.

  Knap werk hoor van die Rogers 3 keer wereldkampioen :|Y

  Ik was vandaag niet naar school gegaan ik voelde me wat ziek.

  Ik heb de halve middag gekeken, maar de meer dan de helft van de deelnamers kende ik niet :P

  nu wachten op de weg wedstrijd van Zondag, ik denk dat Boonen wint!!

 5. hallo,

  ik heb 2 probleempjes.

  1. ik had een plug in voor mijn winamp gedownload alles ging goed ik had hem ook gewoon staan, alleen had ik hem perongeluk weg geklikt en ik krijg hem nu niet meer terug. hoe moet ik heb terug zetten het programa heet 'encorders'

  2. ik was dus zelf even opzoek gegaan waar die encorders, ik kan hem dus niet vinde alleen heb ik op de een of andere manier het midde stuk van winamp player we te klikke ook die kan ik niet meer vinden.

  wie kan me helpen ??

 6. Ik heb me aangemeld en de 2e plek verovert

  hier een overzicht

  Positie Team Overall +/- Vermogen

  1 The Master van Paul 5408 +1060 56.220.658

  2 Mont Maxim Ventoux * 9144 +4561 54.938.705

  3 Randy Roes Racing 9171 +1712 54.928.362

  4 Morton-wielerploeg 15048 -2768 52.721.402

  5 Twice van Marwijk 21547 +1662 50.000.000

  6 Team B en A 26935 -115 47.897.883

  7 Niveath 27417 -1216 47.618.373

 7. Ik heb het probleem gevonden, 1 ik had op dempen staan toen ik hem had uitgezet deed die het nog niet toen klikte ik op gevanceerd

  en daar had ik 1 mic2 selct aan staan en die daar onder ook toen heb ik die 2 uitgezet en nu doet die het en nu ben ik HEEl erg blij.

  heel erg bedankt DJ

 8. hallo,

  ik heb een niewe headset gekocht alleen de microfoon doet het niet als ik iets wil in spreken ruist die alleen ik denk dat het ergens in de opties zit maar ik ben daar niet bekend in weet iemand iets??

 9. Ik ben een grote wieler fan, ik kijk elke grote ronden zodra er in de buurt een wedstrijd is ga ik altijd wel even kijken.

  de afgelopen 4 jaar steeds een etappe uit de tour gezien, alleen dit jaar kan het niet ze beginnen nu al heel diep in frankrijk en komen niet echt naar het noorden.

×
×
 • Create New...