Jump to content

Maxim

User
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maxim

 1. Ik ben helemaal fan van de boeken van Dan Brown. Na de Da Vinci Code en het Het Bernini Mysterie ben ik nu bezig in het Juvenalis Dilemma. Ik hou niet van lezen maar deze boeken spreken me op de een of andere manier aan!
 2. Ik heb me team net verstuurd
 3. Ik ga me team nu samen stellen!
 4. Ik wil me graag aanmelden!!! Wat moet ik precies doen?? het is mij niet helemaal duidelijk hoe deze competitie gaat
 5. Wie weet de titel van het muziek stuk als adriaan uit het vliegtuig springt in de Sluitel
 6. Het tijdperk is ronde de middeleeuwen, mijn familie is limburgs, ik zelf woon omgeving rotterdam. Ik heb ooit op de basisschool een werkstuk over bokkenrijders gemaakt, ik heb toen mensen geintervieuwd die nog allemaal oude verhalen wisten die ze van hun ouders hadden geleerd, ik ga is op zoek naar dat werkstuk. als ik hem vind zal ik hem is posten Ik heb destijds een hoog cijfer voorgehad!
 7. Maxim

  Outlookproblemen

  Mijn ouders hadden ook last van zo'n probleempje, bij hun zat een groot e-mailtje dwars, waardoor alle e-mailtjes die na dat dwars liggende mailtje waren verstuurd niet ontvangen werden.. Dit is heel makkelijk optelossen, je moet op de providers website inloggen op je outlook account, daar staan wel alle ontvange e-mailtjes. Je verwijdert het dwars liggende mailtje en dan moet het opgeslost zijn. Ik weet niet of dit je fout is maar mocht dit hem zijn heb je iedergeval een antwoord
 8. Ik ben niet met zijn serie op gegroeit, maar dat maakt het verlies er niet kleiner om. R.I.P swiebertje
 9. Knap werk hoor van die Rogers 3 keer wereldkampioen Ik was vandaag niet naar school gegaan ik voelde me wat ziek. Ik heb de halve middag gekeken, maar de meer dan de helft van de deelnamers kende ik niet nu wachten op de weg wedstrijd van Zondag, ik denk dat Boonen wint!!
 10. Ja, ik vint het schandalig.. Adriaan heeft de rechte en de bande niet en nu moet Adriaan ook nog is gaan betale er voor..
 11. Zo iets had me oude pc ook. ik ramde de pc ff hard en hij deed het. > bij mij kreeg die geen contact.
 12. hallo, ik heb 2 probleempjes. 1. ik had een plug in voor mijn winamp gedownload alles ging goed ik had hem ook gewoon staan, alleen had ik hem perongeluk weg geklikt en ik krijg hem nu niet meer terug. hoe moet ik heb terug zetten het programa heet 'encorders' 2. ik was dus zelf even opzoek gegaan waar die encorders, ik kan hem dus niet vinde alleen heb ik op de een of andere manier het midde stuk van winamp player we te klikke ook die kan ik niet meer vinden. wie kan me helpen ??
 13. Tis meestal maar gewoon gokken wie je er in moet zette, ik heb thuis het AD en daar staat altijd een lijstje met favorieten in.
 14. Ik heb me aangemeld en de 2e plek verovert hier een overzicht Positie Team Overall +/- Vermogen 1 The Master van Paul 5408 +1060 56.220.658 2 Mont Maxim Ventoux * 9144 +4561 54.938.705 3 Randy Roes Racing 9171 +1712 54.928.362 4 Morton-wielerploeg 15048 -2768 52.721.402 5 Twice van Marwijk 21547 +1662 50.000.000 6 Team B en A 26935 -115 47.897.883 7 Niveath 27417 -1216 47.618.373
 15. ik speel ook rondemaster maar bij mij gaat het dit jaar echt bar slecht ik sta na vandaag 13705 en dat is duidelijk minder als vorig jaar rond deze tijd.
 16. Maxim

  microfoon

  Ik heb het probleem gevonden, 1 ik had op dempen staan toen ik hem had uitgezet deed die het nog niet toen klikte ik op gevanceerd en daar had ik 1 mic2 selct aan staan en die daar onder ook toen heb ik die 2 uitgezet en nu doet die het en nu ben ik HEEl erg blij. heel erg bedankt DJ
 17. Maxim

  microfoon

  hallo, ik heb een niewe headset gekocht alleen de microfoon doet het niet als ik iets wil in spreken ruist die alleen ik denk dat het ergens in de opties zit maar ik ben daar niet bekend in weet iemand iets??
 18. Ik heb hem net geluisterd en leuk intervieuw.
 19. Ik doe nooit wat aan moederdag/vaderdag me ouders vinden het onzin en mij kan het niks schelen
 20. Ik ben een grote wieler fan, ik kijk elke grote ronden zodra er in de buurt een wedstrijd is ga ik altijd wel even kijken. de afgelopen 4 jaar steeds een etappe uit de tour gezien, alleen dit jaar kan het niet ze beginnen nu al heel diep in frankrijk en komen niet echt naar het noorden.
 21. Maxim

  Hardlopen

  Ik doe aan atletiek, daar moet ik ook veel rennen maar dat is vaker niet meer dan 5 km. meestal zijn de crossjes 2.5 km.
 22. Ik heb geen een boek gelezen. personlijk vint ik ze super saai, wel ben ik naar de bios geweest heb daar alle films gezien en die waren wel leuk.
 23. Um moeilijk doe mij maar jetix of nickelodeon.
 24. Maxim

  Cobra 11

  Zeer leuk programma, ik zat toen het op tv was dacht op donderdag avond altijd voor de tv. de stunts waren erg cool
 25. Ik heb de 1e film gezien en zal zeker naar de 2e gaan. echt super leuke films
×
×
 • Create New...