Jump to content

BenA-fan

User
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About BenA-fan

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Slot Teylingen
 • Console
  SNES

Profile Fields

 • Interesses
  Bassie & Adriaan, oude tekenfilms die op Kindernet werden uitgezonden.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dan zal ik me wel vegist hebben en zal het wel niet in B&A gebruikt zijn. Het vreemde is: Toen ik hoorde dacht ik meteen: "Verrek! Bassie & Adriaan!" en in gedachten zag ik meteen die auto uit De Sleutel langs scheuren. Ik dacht meteen aan een achtervolgingsmuziekje uit De Sleutel. Die muziek klinkt echter totaal anders. Ik vraag mij echt af waarom ik meteen aan B&A moest denken.
 2. Ik hoorde gisteren (nouja, ondertussen alweer eergisteren) op een online-radiostation ineens een stukje B&A voorbij komen. Achteraf zeiden ze niet meer de artiest en de titel. Die hadden ze namelijk al gezegd voordat het liedje begon. Gelukkig kun je bij dat radiostation de uitzendingen achteraf nog eens beluisteren en wist ik hoe laat het liedje op de radio was. Vandaag dus die uitzending nog een keer aangeklikt en doorgespoeld naar het punt waarop het liedje werd aangekondigd en het liedje heet: King Crimson - 21st Century schizoid man. Luister vooral even naar het gedeelte op 5:30 minu
 3. What the tering, wat een verzameling. Nu weet ik ook ineens waar Branko het geld vandaan haalt om allemaal die spullen te kunnen kopen. Hij heeft een eigen museum en verdient zijn geld door het vragen van entreegeld. Alleen zonde dat de foto's niet echt scherp zijn. Een gedeelte van de banden is wel te herkennen, maar van sommige banden heb ik geen idee wat voor een band het is (wat zijn die drie rode dubbelboxen rechtsboven op de derde foto?) Zou je eens een aantal oude videobanden naast elkaar willen leggen en er een foto van maken. De kans is groot dat je videobanden hebt die ik nog nooi
 4. Dat vraag ik mij dus ook af. Dat was ook de reden waarvoor ik dit topic opende. Ik heb net het contactformulier ingevuld op de website van Bridge Entertainment om te vragen wat er met deze DVD is gebeurd, maar ik kreeg de volgende e-mail terug van Bridge:
 5. Ik vraag me ook af wat er met deze DVD gebeurt is. Afgelopen weekend is hij ineens uit de lijst "Verwacht op DVD" van Kindertv.net geflikkerd, terwijl het toen nog geen 7 September was. Ik heb de DVD nog niet zien opduiken in de lijst "Nieuw op DVD" en ook op andere websites is de DVD niet te vinden. Ook zou je verwachten dat op de website van Bassie of Adriaan zou staan dat een nieuwe DVD is uitgekomen. Het lijkt erop alsof de DVD is geannuleerd.
 6. Ik zou dan zelf de band en hoes die er het nog het beste aan toe zijn voor mij zelf houden, plus nog één als reserve en de andere twee weer verkopen. Ik ga er vanuit dat je de spreuk uit je (als echte fan zijnde) de spreuk uit je hoofd kent. P.S. Leuke avatar. P.S.2 Kom nu maar op met die foto's. Ik ben namelijk wel heel erg benieuwd naar jouw collectie.
 7. Vier keer al? Er zijn ook mensen die de banden nog geen enkele keer hebben. Wil je ook iets voor anderen overlaten? Heb je ook de spreuk geprobeerd om hem te laten ontbranden?
 8. http://link.marktplaats.nl/374437064 Ik ben benieuwd of hij die ook gaat kopen. De advertentie staat al een uur online en tot nu toe nog geen bod.
 9. Precies, Branko of zoiets inderdaad. Zeer vervelend zo iemand met een geldboom in zijn tuin die de hele dag op Marktplaats op F5 zit te drukken.
 10. Gisteren stond hij op Marktplaats, maar binnen een paar uur was hij ook alweer verdwenen. Toevallig iemand van hier die hem gekocht heeft?
 11. Aha, ik dacht al dat je bedoelde dat er een compleet ander einde was. Bijvoorbeeld dat De Plaaggeest uit die lift stapt, Adriaan zijn masker afpakt, ziet dat het Douwe is en hem een pak rammel geeft.
 12. Ik heb er uiteindelijk iets minder voor betaald, maar ik vond het het geld wel waard. Ik had sowieso nog geen VCD's in mijn collectie (dan heb ik het dus niet alleen over B&A, maar beelddragers in het algemeen). VCD's leken mij dus sowieso wel leuk voor in mijn collectie en wat is er nu mooier dan VCD's van B&A? Dankje, jij ook. Vooral van die uitgaven van De Plaaggeest en De Huilende Professor zou ik wel eens foto van de voorkant willen zien. Ik heb hier ook nog een paar andere dingen liggen: - Twee gele petjes met handtekening van Bassie; - Toegangskaartje van het circus; -
 13. Nee. Hoezo? De singles Auto en Frites heb ik al een paar jaar. Die andere drie heb ik een paar weken geleden via Marktplaats gekocht, net als de VCD's.
 14. Ik ben zeer benieuwd welke leuke spulletjes de B&A-fans hier allemaal in bezit hebben. Kom maar op met jullie B&A-kamers (rode en gele muren, B&A-lamp, B&A-poster op de deur, B&A-dekbedovertrek, clownspak en acrobatenpak in de kast en natuurlijk kasten vol DVD's, videobanden, CD's, cassettebandjes, LP's en natuurlijk allerlei B&A-prullaria). Ik ben vooral benieuwd welke zeldzame spullen (videobanden van Penta of zelfs nog eerdere uitgaven, Franstalige DVD's en dergelijke). Laat ik maar eens beginnen met mijn eigen (nog volop in uitbreiding zijnde) verzameling. Mijn ve
 15. Aha, vandaar dus. Ik vond het al vreemd dat ik nergens de CNR-uitgave van Deel 5 kon vinden. Toen ik net de banden van De Plaaggeest in mijn handen had en aan de binnenkant vier banden van CNR en één band van Arcade zag staan, had ik ineens een vermoeden waarom ik de CNR-uitgave van Deel 5 nergens kon vinden. Bedankt voor het bevestigen ervan. Ik neem aan dat dit dan ook betekent dat Deel 5 nooit op Video CD is uitgekomen. Ik heb namelijk nog nooit Video CD's van Arcade gezien.
×
×
 • Create New...