Ga naar inhoud

Deemster

User
 • Aantal items

  813
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Deemster

 • Titel
  Space Invader
 • Verjaardag 07-02-1992

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Haarlem
 • Interesses
  Achtergrondmuziek
 • Console
  Nintendo 64
 1. Er is er één jarig! #2

  Gefeliciteerd @Hinse !
 2. Overlijdens in het nieuws #2

  Zijn karakter in oppassen was echt geweldig Spijtig dat hij is overleden.
 3. Er is er één jarig! #2

  Gefeliciteerd @Mr_T !
 4. Bassie & Adriaan #9

  Volgens mij is dit nog niet langsgekomen in dit topic: https://www.telegraaf.nl/entertainment/1908823/hele-bassie-en-adriaan-serie-in-een-keer-te-zien-in-bioscoop Op Hemelvaartsdag wordt de Reis vol Verrassingen uitgezonden in een bioscoop, en Adriaan zal er ook zijn. Deze actie is georganiseerd door dezelfde deejays die B&A op Netflix willen krijgen. Ik overweeg te gaan
 5. Raad het plaatje: Games! - Editie 4 #3

  Inderdaad! En het is zeker een vette shooter. De game heeft helaas nog wat probleempjes met de framerate, vooral bij explosies etc. Hier werken de developers aan. Hinse is weer aan de beurt
 6. Raad het plaatje: Games! - Editie 4 #3

  Yay! Hier is de volgende alvast. Als het morgenmiddag rond lunchtijd nog niet geraden is zal ik een hint geven: De eerste hint:
 7. Raad het plaatje: Games! - Editie 4 #3

  Sonic N voor de Nokia N-Gage dan?
 8. Raad het plaatje: Games! - Editie 4 #3

  Sonic voor de Game Gear?
 9. 150.000!

  Gaat heel goed met Retroforum ja De besproken onderwerpen worden steeds breder en in deze topics wordt actief gediscussieerd. Dat we nog jaren mogen doorgaan!
 10. Raad het plaatje: Games! - Editie 4 #3

  Natuurlijk overduidelijk een Vectrex game, maar welke.. Dat wordt zoeken
 11. Raad het plaatje: Games! - Editie 4 #3

  Yes, klopt! 07_Sev is aan de beurt
 12. Het grote library music topic

  Hehe, nee hoor Puur omdat het tof is die samples te hebben en ermee te experimenteren. Die CD stel ik trouwens nog even uit omdat ik hem echt zo compleet mogelijk wil krijgen. Ik weet bijvoorbeeld zeker dat de korte boevendeuntjes van een library plaat komen (aangezien ze ten tijde van de hoorspelen nog niet met Aad Klaris samenwerkten).
 13. Hoe belangrijk is Social Media voor jou?

  Mijn Facebook verwijderen is misschien wel mijn beste beslissing van 2017 geweest. Niet meer druk maken om wie mijn posts liked en content langs zien komen die me toch niets boeit En Whatsapp is geen social media. Social media zijn websites waarbij de content wordt bepaald door de users. Whatsapp is gewoon een chat applicatie a la MSN. Valt me op dat veel jonge mensen Whatsapp alsnog onder Social Media scharen.
 14. Het grote library music topic

  De zeer veel gebruikte mysterieuze orkestlibrary met o.a. de spannende cellosamples die lang onvindbaar was is terecht ! Check het Members Only gedeelte voor de naam, uitgever, cd cover en fragmenten.
 15. Er is er één jarig! #2

  Thanks ! Ook nog gefeliciteerd aan bovenstaanden.
×