Ga naar inhoud

Deemster

User
 • Aantal items

  761
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Deemster

 • Titel
  Space Invader
 • Verjaardag 07-02-92

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Haarlem
 • Interesses
  Achtergrondmuziek
 • Console
  Nintendo 64
 1. Nintendo Classic Mini

  Oh joh ik was al hartstikke trots dat ik alle levels ├╝berhaupt had uitgespeeld Inderdaad erg jammer dat Donkey Kong 2 er niet op staat. EDIT: Holy shit, ik kom er nu na jaren pas achter dat Donkey Kong Country 2 niet Diddy Kong's Quest heet, maar Diddy's Kong Quest
 2. Cuphead De classic Disney stijl heeft ontzettend veel charme en de bossfights zijn tof. Het enige mindere eraan vind ik de platformlevels, maar gelukkig zijn die maar een heel klein onderdeel van deze game.
 3. Nintendo Classic Mini

  Ik heb vandaag mijn mini SNES binnengekregen en ben meteen weer lekker Donky Kong Country aan het spelen Tussendoor ook potjes Mario Kart tegen mijn vriendin. Erg fijn apparaat. Had ook al snel mijn favoriete beeldsettings gevonden: De beeldbuis (CRT) mode met de ruimte als achtergrond.
 4. Nintendo Classic Mini

  Goede tip Thanks. Ik heb er gelijk eentje gekocht voor 115 euro, wat ik nog net acceptabel vond.
 5. Nintendo Classic Mini

  Ik wil ontzettend graag de mini SNES, maar het enige dat ik vind is een gare webshop die er rond de 150 euro voor vraagt Volgens de site van Coolblue krijgen ze in de week van 16 - 20 oktober echter weer nieuwe voorraad.
 6. Onze muziek-setup

  Nog een aanvulling op bovenstaande: Ik draai ook normale CD's, en als CD speler gebruik ik een Playstation 1 (model SCPH-1002). Deze heeft een zeer goede Asahi Kasei DAC en analoge uitgangen. Het bijzondere hiervan is dat het geluid erg "niet digitaal" is. Zowel de treble als de bass krijgen een 'roll-off' waardoor het geheel ronder klinkt. Technisch gezien inferieur, maar toch een erg fijn geluid. Eigenlijk klinkt deze oude console beter dan mijn 1K euro aan DAC's
 7. Onze muziek-setup

  Mijn manier van muziek afspelen is tegenwoordig weer wat veranderd: - Ik draai voornamelijk platen. Ik heb een hoop klassiekers zoals Pink Floyd en the Beatles, maar ook moderne platen zoals Daft Punk. Ik heb totaal geen dure platenspeler, maar het klinkt fantastisch Het staat wel op de planning om een duurdere aan te schaffen. - Ook draai ik wel eens digitale muziek, en hiervoor heb ik een DSD DAC. (DSD bestanden hebben een sampling rate van 2.8224 MHz, 64 keer hoger dan een CD. Deze technologie werd gebruikt op de Super Audio CD, de mislukte opvolger van de CD). Hiermee kan ik het geluid van vinyl aardig benaderen, mits de SACD of download goed gemasterd is. Hoewel zowel analoog als digital geweldig geluid kunnen weergeven hebben platen toch iets... De naald die door de groeven gaat en zo muziek laat klinken blijft magisch
 8. Bassie & Adriaan #8

  Daar dacht ik ook aan ja Ik denk niet dat dit al geimplementeerd is, aangezien er ook video's van dit fragment zijn van andere users. Maar het staat vast wel op de planning. Er is weer een fragment geupload, met wederom een lagere toonhoogte:
 9. Bassie & Adriaan #8

  Op het Bassie & Adriaan Youtube kanaal is de "Dat was dat poort" scene nu geupload. Echter hoorde ik direct dat er iets niet klopte; De toonhoogte is veranderd:
 10. Woops inderdaad, ik bedoel Chrono Trigger Final Fantasy III (In Japan VI genoemd) is ook erg goed. Zelda is dan weer geen RPG, maar ze zijn wel lekker om te spelen.
 11. Leuk initiatief! Ik zal sowieso actief meestemmen. Hoewel er inderdaad geweldige platformers zijn maak ik me niet zo'n zorgen om de RPGs, denk aan Chrono Cross
 12. Bassie & Adriaan #8

  Ik vind het filmpje bijzonder leuk Ik denk dat ik binnenkort naar de tentoonstelling ga.
 13. Bassie & Adriaan #8

  Op Adriaan's site bij nieuwtjes staat een lijst met alle winkels die het boek verkopen Toevallig stond een Bruna in Haarlem in de lijst. En inderdaad, deze Bruna heeft zeer veel exemplaren liggen.
 14. Bassie & Adriaan #8

  Ik heb gisteren bij de Bruna het boek van Adriaan gekocht en het leest erg fijn weg. Ook las ik over gebeurtenissen die totaal nieuw voor me waren, zoals Het viel me wel op dat de toon ontzettend rancuneus werd zodra het over Jaap Stobbe ging. Zelfs een foto van Jaap als Douwe heeft een onderschrift "Stobbe verkleed als Plaaggeest of Plaaggeest Stobbe" (Ik kan me de exacte tekst niet herinneren, maar zoiets was het). Blijkbaar heeft Jaap Stobbe net zoals de Plaaggeest veel frustraties bij Bas en Aad veroorzaakt. Ook laat Adriaan me af en toe hardop lachen. Ik heb een voorbeeldje bijgevoegd Ik ben momenteel bij het hoofdstuk over de Verzonken Stad, en ik verheug me erop om vanmiddag weer verder te lezen.
 15. Bassie & Adriaan #8

  http://www.telegraaf.nl/prive/28587344/__Bassie_prijst_Harry_Dikmans_als_beste_boef__.html Beste boef zou ik persoonlijk niet zeggen, maar ook ik vond Harry Dikmans een veel leukere B2 Om de oude B2 moet ik altijd lachen, waar ik me bij de nieuwe meer zit te ergeren omdat het zo geforceerd overkomt. En @RMen @karelgroen, ik zal binnenkort wel weer even wat deuntjes naspelen De poppenmuziek lijkt me echter wel moeilijk. Er heeft ooit een redelijke replica van iemand anders op Youtube gestaan.
×