Jump to content

jeugdmemories

User
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by jeugdmemories


 1. Op ‎8‎-‎12‎-‎2018 at 22:47, Harm1985 zei:

  Ondertussen staat het huis van Bas van Toor in Vlaardingen te koop; geen idee of hij hier recentelijk nog heeft gewoond, maar veel geld aan onderhoud lijkt er niet uit te zijn gegeven: https://www.vkmag.com/magazine/treed_in_de_voetsporen_van_clown_bassie_voor_5_5_ton_woon_je_in_zijn_huis

   

  Voor dat half miljoen had je toch wel iets meer onderhoud verwacht. Hier moet je nog wel 50k instoppen om het grondig te verbouwen. 


 2. Bassie lijkt wel dronken tijdens de afsluiting van de sleutel. En zoals eerder in dit topic aangegeven is dit toch wel raar dat er in de originele versie dus twee keer verteld wordt hoe het verhaal zo gekomen is. Toch wel grappig dat dit gedeeld is met de fans. Hopelijk uploaden ze nu ook nog eens het liedje 'Wat laat je me weer lachen'. Op de een of andere manier heb ik dat liedje altijd heel vreemd gevonden, maar toch ook weer leuk!


 3. Volgens mij tot ergens eind 2003 werd op zondag inderdaad de 'Samson soap' uitgezonden incl tekenfilms. De overige 5 of 6 dagen waren gewone normale uitzendingen.  Dit waren overigens vaak gewoon afleveringen die eerder al uitgezonden waren maar nu met tekenfilms er in geplakt. 


 4. Op ‎7‎-‎1‎-‎2018 at 23:25, RM zei:

  Er zitten nog een aantal games in de race waar ik uren plezier mee heb gehad. In het geval van sommige poule's was het stemmen op de game die aan het zien van het filmpje het leukst leek. Bij Zelda VS Lion king was het wel lastig. Met beide plezier gehad maar Lion King blijft een geweldige film en het spel was ook goed. Toch voor Zelda gekozen. En in poule 04-02 gekozen voor Soccter Shootout ondanks dat ik deze voetbalgame nooit gespeeld heb maar ik zou altijd een voetbalgame boven de ander verkiezen haha. 


 5. Oké haha ik had het anders moeten formuleren. Compleet in de zin van 'met de oudere muziek'. ;) En ja die plaageest en penta banden zou ik wel willen toevoegen maar ook dan zou ik tegen een mazzeltje moeten aanlopen want 50 euro voor 3 banden (noem maar een prijs) is mij veel te gortig. De LP's zijn mooi he? Maar ik kan niet echt duidelijkheid krijgen hoeveel LP's er gemaakt zijn. Iemand die dat weet?


 6. Vorige week begonnen met LP's verzamelen nadat ik denk toch wel alle 'originele' videobanden heb gevonden op MP en zolder. Binnen 7 dagen 3 LP's rijker, prima score dacht ik zo!

   

   

  21232082_1324083404381360_46066442371124

   

  21231722_1324083407714693_67871022347478

   

   

  De middelste LP kwam trouwens mijn broer mee aanzetten voor mijn verjaardag! :) 


 7. Vorige week nog tegen een gelukje opgelopen. Alle CNR banden voor een klein prijsje. Prima in orde allemaal. :) Een aantal had ik al liggen maar door een brand bij ons thuis kleine 12 jaar terug was het een beetje incompleet. Blij dat alles nu gewoon compleet in de kast kan staan. Hopelijk loop ik binnenkort weer tegen een leuke 'aanbieding' aan voor de CD's of het liefst de LP's.


 8. Ah de console waar ik vroeger het meest mee gespeeld heb! En heel soms haal ik hem nog van de zolder. We hadden wel een hele stapel games maar een aantal speelde ik altijd en sommige bijna nooit. Mijn lijst zal dus niet heel groot zijn maar toch genoeg om te vermelden. ;) 

   

  Aladdin

  Super Mario 3

  Super Mario World

  Super Mario Kart

  Plok!

  Firepower 2000
  Tiny Toon Adventures: Buster Busts Loose!
  Road Runner's Death Valley Rally
  Zombies Ate My Neighbors

  Donald in Maui Mallard
  International Superstar Soccer Deluxe

  Battletoads In Battlemaniacs

   

  Misschien dat ik nog iets vergeten ben maar aanvullen kan nog altijd. :) 

   


 9. Twee weken terug op een 'rustiger' moment naar de tentoonstelling geweest. Beide boeken cadeau gekregen alvast voor mijn verjaardag. Bas kwam ook eens heel vriendelijk over. Na mijn laatste ontmoeting met hem was ik daar even bang voor. Met beide een kort gesprekje kunnen voeren. Ditmaal vond ik de tentoonstelling een stuk meer 'open' dan in Terschuur. Toen leek alles maar weggezet en rommelig door elkaar te liggen. Na dat bezoekje leek het mij wel leuk om te proberen aan de LP's of CD's te komen. Nooit echt bezig geweest met verzamelen op de VHS'en na. Toch nog lastiger dan gedacht aangezien sommige denken dat zo'n LP van goud is... ''Offtopic: lang geleden dat ik hier nog was :) ''


 10. Bol.com geeft ook nog altijd 24/2 aan. Adviesprijs is trouwens €12,99 daar... De film is persoonlijk nog geen tientje waard maar daar gaat het nu niet om. Ik heb alleen het begin nog even terug gekeken omdat ik jawel 4 hele seconden in beeld kom. 2 uur blauwbekken voor 4 seconden in een film... :D

×