Jump to content

jeugdmemories

User
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jeugdmemories

 1. Droevig nieuws maar een respectabele leeftijd.
 2. Klopt, het duurde even maar ben eindelijk een betrouwbaar iemand tegen gekomen waar ik box 8 van kon kopen zonder eerst geld over te maken en als je om een foto vraagt geen antwoord terug te krijgen.
 3. Zeker 2 Pakjes per week. 2500 op een jaar en +- €1000 euro die je door de plee trekt. Kan je veel leukere dingen mee doen. Het is maar wat je niet zoveel vindt.
 4. Enorme kick van dit topic. Maar is er iemand die ik weet waar ik nog aan seizoen 8 kan komen. Ben in seizoen 6 gevallen op videoland. Bijna ten einde en dan koop ik de boxen los. Alleen s8 is nergens te koop meer lijkt het.
 5. Natuurlijk zullen vele dat vinden. De orginele K3 was in de tijd van je kinderjaren. En zo zullen de kinderen van nu ook denken over hun K3 over 20 jaar en ze stoppen ermee. De huidige meiden doen het ook op hun manier gewoon prima.
 6. Staat toch redelijk wat op YouTube en op marktplaats in Nederland en België zal genoeg te vinden zijn.
 7. In de shortie 'Veiligheid voor alles' pakt Bassie wat taarten voor het eten. Adriaan zet er 3 terug en later pakt Bassie er nog 1. Hoeveel taarten pakt Bassie? Antwoord is 3.... Welke baan hadden Bassie en Adriaan in hun eerste droomwereld. Bordenwasser kon je niet invullen, antwoord was te lang. Zo waren er nog wel wat gekke dingen. Maar ik vond de opzet en het idee leuk. Volgende keer zou ik er alleen iets meer tempo ingooien. Niet zo zeer met de vragen stellen maar controle van de antwoorden. Bij de fragmenten vragen kwam niet alleen het antwoord maar zowat een ha
 8. Op de 28ste plaatst geëindigd dus nog best netjes vind ik.
 9. Zag trouwens dat alle Bond films weer op Videoland staan, tip voor de liefhebbers.
 10. Ik werk in een bouwmarkt en voorlopig hebben wij qua inkomsten niet klagen. Wel is het lastig met de regels. Nadat ik ruim 1,5 week thuis heb gezeten met een verkoudheid ben ik vrijdag weer begonnen met werken. Ineens voelde het eng om weer de grote boze corona wereld in te gaan. Mensen namen nog niet allemaal de gepaste afstand en ben toen maar in overleg kassa gaan draaien dat voelde met de verlengde toonbank en de glaswand iets beter. Nu vrees ik niet direct voor mijn eigen gezondheid maar ik woon nog bij mijn moeder die hart en vaat patiënt is. Ook 4 andere mensen in mijn direc
 11. Moet wel toegeven dat ze hem goed hebben opgepoetst op de slotminuut na. In mijn herinnering was de kwaliteit vele malen lager toen hij ergens in 2007/2010 periode op de website van Aad kwam te staan.
 12. Volgens mij niet. Dit is inderdaad wel de minste kwaliteit die ze kunnen uploaden. En alles lekker in deeltjes zodat je 5 advertenties hebt en dus 5 keer inkomsten.
 13. Voor dat half miljoen had je toch wel iets meer onderhoud verwacht. Hier moet je nog wel 50k instoppen om het grondig te verbouwen.
 14. Bassie lijkt wel dronken tijdens de afsluiting van de sleutel. En zoals eerder in dit topic aangegeven is dit toch wel raar dat er in de originele versie dus twee keer verteld wordt hoe het verhaal zo gekomen is. Toch wel grappig dat dit gedeeld is met de fans. Hopelijk uploaden ze nu ook nog eens het liedje 'Wat laat je me weer lachen'. Op de een of andere manier heb ik dat liedje altijd heel vreemd gevonden, maar toch ook weer leuk!
 15. Volgens mij tot ergens eind 2003 werd op zondag inderdaad de 'Samson soap' uitgezonden incl tekenfilms. De overige 5 of 6 dagen waren gewone normale uitzendingen. Dit waren overigens vaak gewoon afleveringen die eerder al uitgezonden waren maar nu met tekenfilms er in geplakt.
 16. Het is al 'maanden' rot weer. Tijd voor veel wind en 5 graden!
 17. Er zitten nog een aantal games in de race waar ik uren plezier mee heb gehad. In het geval van sommige poule's was het stemmen op de game die aan het zien van het filmpje het leukst leek. Bij Zelda VS Lion king was het wel lastig. Met beide plezier gehad maar Lion King blijft een geweldige film en het spel was ook goed. Toch voor Zelda gekozen. En in poule 04-02 gekozen voor Soccter Shootout ondanks dat ik deze voetbalgame nooit gespeeld heb maar ik zou altijd een voetbalgame boven de ander verkiezen haha.
 18. Battletoads in Battlemaniacs uiteraard! Het filmpje laat zien dat ik het al veel te lang niet uitgespeeld heb!
 19. Oké haha ik had het anders moeten formuleren. Compleet in de zin van 'met de oudere muziek'. En ja die plaageest en penta banden zou ik wel willen toevoegen maar ook dan zou ik tegen een mazzeltje moeten aanlopen want 50 euro voor 3 banden (noem maar een prijs) is mij veel te gortig. De LP's zijn mooi he? Maar ik kan niet echt duidelijkheid krijgen hoeveel LP's er gemaakt zijn. Iemand die dat weet?
 20. Vorige week begonnen met LP's verzamelen nadat ik denk toch wel alle 'originele' videobanden heb gevonden op MP en zolder. Binnen 7 dagen 3 LP's rijker, prima score dacht ik zo! De middelste LP kwam trouwens mijn broer mee aanzetten voor mijn verjaardag!
 21. Vorige week nog tegen een gelukje opgelopen. Alle CNR banden voor een klein prijsje. Prima in orde allemaal. Een aantal had ik al liggen maar door een brand bij ons thuis kleine 12 jaar terug was het een beetje incompleet. Blij dat alles nu gewoon compleet in de kast kan staan. Hopelijk loop ik binnenkort weer tegen een leuke 'aanbieding' aan voor de CD's of het liefst de LP's.
 22. Super Mario Bros '3 dus... Is een NES game maar verslaafd aan deze game geraakt op de SNES.
×
×
 • Create New...