Jump to content

jeugdmemories

User
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jeugdmemories

 1. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #10

  Moet wel toegeven dat ze hem goed hebben opgepoetst op de slotminuut na. In mijn herinnering was de kwaliteit vele malen lager toen hij ergens in 2007/2010 periode op de website van Aad kwam te staan.
 2. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #10

  Volgens mij niet. Dit is inderdaad wel de minste kwaliteit die ze kunnen uploaden. En alles lekker in deeltjes zodat je 5 advertenties hebt en dus 5 keer inkomsten.
 3. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #10

  Voor dat half miljoen had je toch wel iets meer onderhoud verwacht. Hier moet je nog wel 50k instoppen om het grondig te verbouwen.
 4. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #9

 5. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #9

  Bassie lijkt wel dronken tijdens de afsluiting van de sleutel. En zoals eerder in dit topic aangegeven is dit toch wel raar dat er in de originele versie dus twee keer verteld wordt hoe het verhaal zo gekomen is. Toch wel grappig dat dit gedeeld is met de fans. Hopelijk uploaden ze nu ook nog eens het liedje 'Wat laat je me weer lachen'. Op de een of andere manier heb ik dat liedje altijd heel vreemd gevonden, maar toch ook weer leuk!
 6. jeugdmemories

  [BE] Samson en Gert

  Volgens mij tot ergens eind 2003 werd op zondag inderdaad de 'Samson soap' uitgezonden incl tekenfilms. De overige 5 of 6 dagen waren gewone normale uitzendingen. Dit waren overigens vaak gewoon afleveringen die eerder al uitgezonden waren maar nu met tekenfilms er in geplakt.
 7. jeugdmemories

  Lekker weertje vandaag

  Het is al 'maanden' rot weer. Tijd voor veel wind en 5 graden!
 8. Er zitten nog een aantal games in de race waar ik uren plezier mee heb gehad. In het geval van sommige poule's was het stemmen op de game die aan het zien van het filmpje het leukst leek. Bij Zelda VS Lion king was het wel lastig. Met beide plezier gehad maar Lion King blijft een geweldige film en het spel was ook goed. Toch voor Zelda gekozen. En in poule 04-02 gekozen voor Soccter Shootout ondanks dat ik deze voetbalgame nooit gespeeld heb maar ik zou altijd een voetbalgame boven de ander verkiezen haha.
 9. jeugdmemories

  Beste SNES Game: Voorronde 5

  Battletoads in Battlemaniacs uiteraard! Het filmpje laat zien dat ik het al veel te lang niet uitgespeeld heb!
 10. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #8

  Oké haha ik had het anders moeten formuleren. Compleet in de zin van 'met de oudere muziek'. En ja die plaageest en penta banden zou ik wel willen toevoegen maar ook dan zou ik tegen een mazzeltje moeten aanlopen want 50 euro voor 3 banden (noem maar een prijs) is mij veel te gortig. De LP's zijn mooi he? Maar ik kan niet echt duidelijkheid krijgen hoeveel LP's er gemaakt zijn. Iemand die dat weet?
 11. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #8

  Vorige week begonnen met LP's verzamelen nadat ik denk toch wel alle 'originele' videobanden heb gevonden op MP en zolder. Binnen 7 dagen 3 LP's rijker, prima score dacht ik zo! De middelste LP kwam trouwens mijn broer mee aanzetten voor mijn verjaardag!
 12. jeugdmemories

  Er is er één jarig! #2

  Bedankt!
 13. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #8

  Vorige week nog tegen een gelukje opgelopen. Alle CNR banden voor een klein prijsje. Prima in orde allemaal. Een aantal had ik al liggen maar door een brand bij ons thuis kleine 12 jaar terug was het een beetje incompleet. Blij dat alles nu gewoon compleet in de kast kan staan. Hopelijk loop ik binnenkort weer tegen een leuke 'aanbieding' aan voor de CD's of het liefst de LP's.
 14. jeugdmemories

  Beste SNES Game Verkiezing - Nominaties

  Super Mario Bros '3 dus... Is een NES game maar verslaafd aan deze game geraakt op de SNES.
 15. jeugdmemories

  Beste SNES Game Verkiezing - Nominaties

  Ah de console waar ik vroeger het meest mee gespeeld heb! En heel soms haal ik hem nog van de zolder. We hadden wel een hele stapel games maar een aantal speelde ik altijd en sommige bijna nooit. Mijn lijst zal dus niet heel groot zijn maar toch genoeg om te vermelden. Aladdin Super Mario 3 Super Mario World Super Mario Kart Plok! Firepower 2000 Tiny Toon Adventures: Buster Busts Loose! Road Runner's Death Valley Rally Zombies Ate My Neighbors Donald in Maui Mallard International Superstar Soccer Deluxe Battletoads In Battlemaniacs Misschien dat ik nog iets vergeten ben maar aanvullen kan nog altijd.
 16. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #8

  Twee weken terug op een 'rustiger' moment naar de tentoonstelling geweest. Beide boeken cadeau gekregen alvast voor mijn verjaardag. Bas kwam ook eens heel vriendelijk over. Na mijn laatste ontmoeting met hem was ik daar even bang voor. Met beide een kort gesprekje kunnen voeren. Ditmaal vond ik de tentoonstelling een stuk meer 'open' dan in Terschuur. Toen leek alles maar weggezet en rommelig door elkaar te liggen. Na dat bezoekje leek het mij wel leuk om te proberen aan de LP's of CD's te komen. Nooit echt bezig geweest met verzamelen op de VHS'en na. Toch nog lastiger dan gedacht aangezien sommige denken dat zo'n LP van goud is... ''Offtopic: lang geleden dat ik hier nog was ''
 17. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #7

  Na een goede blik op de site van Aad valt mij nu op dat de interviews met de acteurs niet meer te vinden zijn....
 18. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #7

  @samba-boy: Daardoor dacht ik ook dat het liedje bij deze CD hoorde. Een niet gebruikt liedje voor op Curaçao.
 19. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #7

  Ik dacht dat 'Wat laat je me weer lachen' ook op deze cd stond? Dat vond ik altijd zo'n raar liedje.
 20. jeugdmemories

  [BE] Samson en Gert

  Marlene zou wel 602 keer met Jean-louis-Michel naar Parijs zijn gegaan.
 21. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #7

  Een programma van 1/1 1/2 uur dus het waren enkele minuten. Het bekende verhaal hoe het begon, Bassie en Adriaan en volgens mij nog een stukje De baron en Japie.
 22. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #7

  Laat die man toch lekker gaan...
 23. jeugdmemories

  Samson en Gert gaan stoppen

  Geen kind die daarom geblaft heeft. En tegenwoordig is de stem al redelijk terug richting het oude niveau.
 24. jeugdmemories

  Bassie & Adriaan #7

  Bol.com geeft ook nog altijd 24/2 aan. Adviesprijs is trouwens €12,99 daar... De film is persoonlijk nog geen tientje waard maar daar gaat het nu niet om. Ik heb alleen het begin nog even terug gekeken omdat ik jawel 4 hele seconden in beeld kom. 2 uur blauwbekken voor 4 seconden in een film...
 25. jeugdmemories

  De televisie Retro awards 2015

  Het jaar 2015 loopt bijna ten einde. Een jaar weer vol met hoogtepunten en dieptepunten ook op de Nederlandse televisie. Welk beeld is dit jaar bij jouw blijven hangen of op je netvlies gebrand en zal een plekje in jouw top drie krijgen? Dat kan iets vrolijks zijn maar ook een minder leuke gebeurtenis. In verschillende categorieën zullen we dit jaar beslissen welk moment uitgeroepen kan worden tot 'Het televisie moment van 2015'. Uitleg van de nominaties: In zes verschillende categorieën maak je jouw top drie van het afgelopen jaar. Dat zal zijn in de volgende categorieën: Nieuws/Actualiteit, Sport(evenementen), Kinderprogramma's/Jeugd televisie, Praatprogramma's, Showbizz en Talentenjacht/spelletjes programma's. De nummer één in elke categorie is drie punten waard, de nummer twee is goed voor twee punten en de nummer drie zal een punt opleveren. Mijn nominaties voor 2015: Nieuws/Actualiteit - 1 - 2 - 3 - Sport(evenementen) - 1 - 2 - 3 - Kinderprogramma's/jeugd televisie - 1 - 2 - 3 - Praatprogramma's - 1 - 2 - 3 - Showbizz - 1 - 2 - 3 - Talentenjacht/spelletjes programma's - 1 - 2 - 3 - Einduitslag: In de eerste week van 2016 zal ik alle gegeven punten bij elkaar optellen en de winnaars in elke categorie bekend maken. Veel succes met het kiezen en nomineren van jouw hoogtepunten van 2015.
×