Ga naar inhoud

jeugdmemories

User
 • Aantal items

  315
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over jeugdmemories

 • Titel
  Speed Freak
 • Verjaardag 31-08-94

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Bassie en Adriaan, Samson en Gert, KinderNet, Ketnet (1997 - 2006) Fox Kids, top40
 • Console
  SNES

Recente bezoekers van dit profiel

929 profielweergaven
 1. Bassie & Adriaan #8

  Oké haha ik had het anders moeten formuleren. Compleet in de zin van 'met de oudere muziek'. En ja die plaageest en penta banden zou ik wel willen toevoegen maar ook dan zou ik tegen een mazzeltje moeten aanlopen want 50 euro voor 3 banden (noem maar een prijs) is mij veel te gortig. De LP's zijn mooi he? Maar ik kan niet echt duidelijkheid krijgen hoeveel LP's er gemaakt zijn. Iemand die dat weet?
 2. Bassie & Adriaan #8

  Vorige week begonnen met LP's verzamelen nadat ik denk toch wel alle 'originele' videobanden heb gevonden op MP en zolder. Binnen 7 dagen 3 LP's rijker, prima score dacht ik zo! De middelste LP kwam trouwens mijn broer mee aanzetten voor mijn verjaardag!
 3. Er is er één jarig! #2

  Bedankt!
 4. Bassie & Adriaan #8

  Vorige week nog tegen een gelukje opgelopen. Alle CNR banden voor een klein prijsje. Prima in orde allemaal. Een aantal had ik al liggen maar door een brand bij ons thuis kleine 12 jaar terug was het een beetje incompleet. Blij dat alles nu gewoon compleet in de kast kan staan. Hopelijk loop ik binnenkort weer tegen een leuke 'aanbieding' aan voor de CD's of het liefst de LP's.
 5. Super Mario Bros '3 dus... Is een NES game maar verslaafd aan deze game geraakt op de SNES.
 6. Ah de console waar ik vroeger het meest mee gespeeld heb! En heel soms haal ik hem nog van de zolder. We hadden wel een hele stapel games maar een aantal speelde ik altijd en sommige bijna nooit. Mijn lijst zal dus niet heel groot zijn maar toch genoeg om te vermelden. Aladdin Super Mario 3 Super Mario World Super Mario Kart Plok! Firepower 2000 Tiny Toon Adventures: Buster Busts Loose! Road Runner's Death Valley Rally Zombies Ate My Neighbors Donald in Maui Mallard International Superstar Soccer Deluxe Battletoads In Battlemaniacs Misschien dat ik nog iets vergeten ben maar aanvullen kan nog altijd.
 7. Bassie & Adriaan #8

  Twee weken terug op een 'rustiger' moment naar de tentoonstelling geweest. Beide boeken cadeau gekregen alvast voor mijn verjaardag. Bas kwam ook eens heel vriendelijk over. Na mijn laatste ontmoeting met hem was ik daar even bang voor. Met beide een kort gesprekje kunnen voeren. Ditmaal vond ik de tentoonstelling een stuk meer 'open' dan in Terschuur. Toen leek alles maar weggezet en rommelig door elkaar te liggen. Na dat bezoekje leek het mij wel leuk om te proberen aan de LP's of CD's te komen. Nooit echt bezig geweest met verzamelen op de VHS'en na. Toch nog lastiger dan gedacht aangezien sommige denken dat zo'n LP van goud is... ''Offtopic: lang geleden dat ik hier nog was ''
 8. Bassie & Adriaan #7

  Na een goede blik op de site van Aad valt mij nu op dat de interviews met de acteurs niet meer te vinden zijn....
 9. Bassie & Adriaan #7

  @samba-boy: Daardoor dacht ik ook dat het liedje bij deze CD hoorde. Een niet gebruikt liedje voor op Curaçao.
 10. Bassie & Adriaan #7

  Ik dacht dat 'Wat laat je me weer lachen' ook op deze cd stond? Dat vond ik altijd zo'n raar liedje.
 11. [BE] Samson en Gert

  Marlene zou wel 602 keer met Jean-louis-Michel naar Parijs zijn gegaan.
 12. Bassie & Adriaan #7

  Een programma van 1/1 1/2 uur dus het waren enkele minuten. Het bekende verhaal hoe het begon, Bassie en Adriaan en volgens mij nog een stukje De baron en Japie.
 13. Bassie & Adriaan #7

  Laat die man toch lekker gaan...
 14. Samson en Gert gaan stoppen

  Geen kind die daarom geblaft heeft. En tegenwoordig is de stem al redelijk terug richting het oude niveau.
 15. Bassie & Adriaan #7

  Bol.com geeft ook nog altijd 24/2 aan. Adviesprijs is trouwens €12,99 daar... De film is persoonlijk nog geen tientje waard maar daar gaat het nu niet om. Ik heb alleen het begin nog even terug gekeken omdat ik jawel 4 hele seconden in beeld kom. 2 uur blauwbekken voor 4 seconden in een film...
×