Jump to content

jeugdmemories

User
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

About jeugdmemories

 • Rank
  Speed Freak
 • Birthday 08/31/1994

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  SNES

Profile Fields

 • Interesses
  Bassie en Adriaan, Samson en Gert, KinderNet, Ketnet (1997 - 2006) Fox Kids, top40

Recent Profile Visitors

4,688 profile views
 1. Droevig nieuws maar een respectabele leeftijd.
 2. Klopt, het duurde even maar ben eindelijk een betrouwbaar iemand tegen gekomen waar ik box 8 van kon kopen zonder eerst geld over te maken en als je om een foto vraagt geen antwoord terug te krijgen.
 3. Zeker 2 Pakjes per week. 2500 op een jaar en +- €1000 euro die je door de plee trekt. Kan je veel leukere dingen mee doen. Het is maar wat je niet zoveel vindt.
 4. Enorme kick van dit topic. Maar is er iemand die ik weet waar ik nog aan seizoen 8 kan komen. Ben in seizoen 6 gevallen op videoland. Bijna ten einde en dan koop ik de boxen los. Alleen s8 is nergens te koop meer lijkt het.
 5. Natuurlijk zullen vele dat vinden. De orginele K3 was in de tijd van je kinderjaren. En zo zullen de kinderen van nu ook denken over hun K3 over 20 jaar en ze stoppen ermee. De huidige meiden doen het ook op hun manier gewoon prima.
 6. Staat toch redelijk wat op YouTube en op marktplaats in Nederland en België zal genoeg te vinden zijn.
 7. In de shortie 'Veiligheid voor alles' pakt Bassie wat taarten voor het eten. Adriaan zet er 3 terug en later pakt Bassie er nog 1. Hoeveel taarten pakt Bassie? Antwoord is 3.... Welke baan hadden Bassie en Adriaan in hun eerste droomwereld. Bordenwasser kon je niet invullen, antwoord was te lang. Zo waren er nog wel wat gekke dingen. Maar ik vond de opzet en het idee leuk. Volgende keer zou ik er alleen iets meer tempo ingooien. Niet zo zeer met de vragen stellen maar controle van de antwoorden. Bij de fragmenten vragen kwam niet alleen het antwoord maar zowat een ha
 8. Op de 28ste plaatst geëindigd dus nog best netjes vind ik.
 9. Zag trouwens dat alle Bond films weer op Videoland staan, tip voor de liefhebbers.
 10. Ik werk in een bouwmarkt en voorlopig hebben wij qua inkomsten niet klagen. Wel is het lastig met de regels. Nadat ik ruim 1,5 week thuis heb gezeten met een verkoudheid ben ik vrijdag weer begonnen met werken. Ineens voelde het eng om weer de grote boze corona wereld in te gaan. Mensen namen nog niet allemaal de gepaste afstand en ben toen maar in overleg kassa gaan draaien dat voelde met de verlengde toonbank en de glaswand iets beter. Nu vrees ik niet direct voor mijn eigen gezondheid maar ik woon nog bij mijn moeder die hart en vaat patiënt is. Ook 4 andere mensen in mijn direc
 11. Moet wel toegeven dat ze hem goed hebben opgepoetst op de slotminuut na. In mijn herinnering was de kwaliteit vele malen lager toen hij ergens in 2007/2010 periode op de website van Aad kwam te staan.
 12. Volgens mij niet. Dit is inderdaad wel de minste kwaliteit die ze kunnen uploaden. En alles lekker in deeltjes zodat je 5 advertenties hebt en dus 5 keer inkomsten.
 13. Voor dat half miljoen had je toch wel iets meer onderhoud verwacht. Hier moet je nog wel 50k instoppen om het grondig te verbouwen.
×
×
 • Create New...