Jump to content

jeugdmemories

User
 • Content Count

  334
 • Joined

 • Last visited

About jeugdmemories

 • Rank
  Speed Freak
 • Birthday 08/31/1994

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

2,123 profile views
 1. Natuurlijk zullen vele dat vinden. De orginele K3 was in de tijd van je kinderjaren. En zo zullen de kinderen van nu ook denken over hun K3 over 20 jaar en ze stoppen ermee. De huidige meiden doen het ook op hun manier gewoon prima.
 2. Staat toch redelijk wat op YouTube en op marktplaats in Nederland en België zal genoeg te vinden zijn.
 3. In de shortie 'Veiligheid voor alles' pakt Bassie wat taarten voor het eten. Adriaan zet er 3 terug en later pakt Bassie er nog 1. Hoeveel taarten pakt Bassie? Antwoord is 3.... Welke baan hadden Bassie en Adriaan in hun eerste droomwereld. Bordenwasser kon je niet invullen, antwoord was te lang. Zo waren er nog wel wat gekke dingen. Maar ik vond de opzet en het idee leuk. Volgende keer zou ik er alleen iets meer tempo ingooien. Niet zo zeer met de vragen stellen maar controle van de antwoorden. Bij de fragmenten vragen kwam niet alleen het antwoord maar zowat een halve aflevering.
 4. Op de 28ste plaatst geëindigd dus nog best netjes vind ik.
 5. Zag trouwens dat alle Bond films weer op Videoland staan, tip voor de liefhebbers.
 6. Ik werk in een bouwmarkt en voorlopig hebben wij qua inkomsten niet klagen. Wel is het lastig met de regels. Nadat ik ruim 1,5 week thuis heb gezeten met een verkoudheid ben ik vrijdag weer begonnen met werken. Ineens voelde het eng om weer de grote boze corona wereld in te gaan. Mensen namen nog niet allemaal de gepaste afstand en ben toen maar in overleg kassa gaan draaien dat voelde met de verlengde toonbank en de glaswand iets beter. Nu vrees ik niet direct voor mijn eigen gezondheid maar ik woon nog bij mijn moeder die hart en vaat patiënt is. Ook 4 andere mensen in mijn directe omgeving hebben een mindere weerstand dus ik ben toch iets meer op mijn hoede. In de weekenden thuis blijven gaat prima. Veel gamen en boeken lezen. We zullen ermee moeten leren leven dat het de komende maanden ons leven gaat beheersen. Ik schat dat we er toch 8000 tot 15.000 mensen in Nederland aan gaan verliezen.
 7. Moet wel toegeven dat ze hem goed hebben opgepoetst op de slotminuut na. In mijn herinnering was de kwaliteit vele malen lager toen hij ergens in 2007/2010 periode op de website van Aad kwam te staan.
 8. Volgens mij niet. Dit is inderdaad wel de minste kwaliteit die ze kunnen uploaden. En alles lekker in deeltjes zodat je 5 advertenties hebt en dus 5 keer inkomsten.
 9. Voor dat half miljoen had je toch wel iets meer onderhoud verwacht. Hier moet je nog wel 50k instoppen om het grondig te verbouwen.
 10. Bassie lijkt wel dronken tijdens de afsluiting van de sleutel. En zoals eerder in dit topic aangegeven is dit toch wel raar dat er in de originele versie dus twee keer verteld wordt hoe het verhaal zo gekomen is. Toch wel grappig dat dit gedeeld is met de fans. Hopelijk uploaden ze nu ook nog eens het liedje 'Wat laat je me weer lachen'. Op de een of andere manier heb ik dat liedje altijd heel vreemd gevonden, maar toch ook weer leuk!
 11. Volgens mij tot ergens eind 2003 werd op zondag inderdaad de 'Samson soap' uitgezonden incl tekenfilms. De overige 5 of 6 dagen waren gewone normale uitzendingen. Dit waren overigens vaak gewoon afleveringen die eerder al uitgezonden waren maar nu met tekenfilms er in geplakt.
 12. Het is al 'maanden' rot weer. Tijd voor veel wind en 5 graden!
 13. Er zitten nog een aantal games in de race waar ik uren plezier mee heb gehad. In het geval van sommige poule's was het stemmen op de game die aan het zien van het filmpje het leukst leek. Bij Zelda VS Lion king was het wel lastig. Met beide plezier gehad maar Lion King blijft een geweldige film en het spel was ook goed. Toch voor Zelda gekozen. En in poule 04-02 gekozen voor Soccter Shootout ondanks dat ik deze voetbalgame nooit gespeeld heb maar ik zou altijd een voetbalgame boven de ander verkiezen haha.
×