Jump to content

BeRei

User
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

About BeRei

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. BeRei

  Bassie & Adriaan #11

  Fijn dat ik nu begrijp dat het delen van Bassie & Adriaan gerelateerd nieuws niet gewaardeerd wordt. Overigens ben ik helemaal geen journalist van Boulevard, NU.nl of wat voor entertainment site dan ook.
 2. BeRei

  Bassie & Adriaan #11

  Alweer een tentoonstelling... https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/artikel/5049062/bassie-en-adriaan-krijgen-eigen-expositie-museum-vlaardingen
 3. BeRei

  Bassie & Adriaan #10

  In de laatste aflevering van Van der Vorst Ziet Sterren was Peter zelf de hoofdgast en er zat ook een videoboodschap in van Bas en Aad (want dat was zijn favoriete item). Ik schrok wel een beetje van hoe het nu met Bas gaat. Hij kan erg lastig praten en heeft een beetje een scheef gezicht. Ik wist wel dat hij een flinke klap gekregen heeft, maar het is toch even schrikken.
 4. BeRei

  Bassie & Adriaan #10

  Aad gaat weer in een Sinterklaasfilm spelen (overigens met Bram van der Vlugt als Sinterklaas): https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/film/artikel/4634966/lieke-van-lexmond-en-aad-van-toor-sinterklaasfilm
 5. BeRei

  Bassie & Adriaan #9

  Ze hebben nu ook de Europa en Amerika series op Videoland gezet, maar voor de Amerika-serie hebben ze wel voor een hele vreemde cover gekozen .
 6. BeRei

  Bassie & Adriaan #9

  Alleen hebben ze van Liedjes uit Grootmoederstijd maar liefst drie liedjes van elk ongeveer 4 minuten online gezet . Ik vond het wel leuk dat ze die videoband De Leukste Liedjes nu op YouTube gezet hebben, die had ik vroeger op video maar is ergens gesneuveld. Zoals eerder gezegd inderdaad met andere intro's. Het begin is ook nogal abrupt, maar ik kan me niet zo goed herinneren hoe het origineel begon.
 7. BeRei

  Bassie & Adriaan #8

  Weet iemand wat er eigenlijk met de pakken van de Baron (Paul van Gorcum) gebeurd zijn? Zijn die naar Paul zelf gegaan (net als eigenlijk alle andere outfits van de niet-Bas- en -Aad-boeven)?
 8. BeRei

  Bassie & Adriaan #8

  Dit vind ik wel een leuk filmpje geworden (al klopt de achtergrondmuziek niet altijd ). https://www.rtlnieuws.nl/boulevard/laatste-videos-boulevard/hoe-is-het-nu-met-bassie-en-adriaan
 9. BeRei

  Bassie & Adriaan #7

  Klopt, ik zag het vanmiddag ook. Ook verdwenen van iTunes en Apple Music. Overigens, staat er ook nog dit album (https://itunes.apple.com/nl/album/als-geheime-agenten/id894005319?l=en), ook in 2014 geplaatst onder CNR Music. Die zal ook wel verwijderd worden?
 10. BeRei

  Bassie & Adriaan #7

  Toch apart. Op iTunes en Apple Music zie ik nu een album Bassie & Adriaan En De Reis Vol Verrassingen (hier: https://itunes.apple.com/nl/album/en-de-reis-vol-verrassingen/id1114812779?l=en). Dat is blijkbaar een oud album, want de nummers die erop staan zijn de originele Aad Klaris-versies (zoals Dag Vriendjes) en een soort subtropische versie van Hallo Vriendjes die ik nog nooit eerder gehoord had. Het is ook een soort luisteralbum waarin het verhaaltje kort verteld wordt.
 11. BeRei

  Bassie & Adriaan #5

  Blijkbaar worden alle dvd's opnieuw uitgegeven in dezelfde stijl (rode tekst 'Bassie & Adriaan', gekleurde band onderaan). Rete slim natuurlijk, zo vlak voor de release van de film. Ik geef ze geen ongelijk.
 12. BeRei

  Bassie & Adriaan #5

  Ik wil Vlugge (of nu Slome) Japie! Oh, en ik wil de Baron 'drommels, drommels en nog eens drommels!' horen zeggen.
 13. BeRei

  Bassie & Adriaan #5

  Waarom hier wel zijn oude kostuum met riem en in de film niet. Dat is mij toch wel een raadsel. Ik zie trouwens in dit artikel dat er plannen zijn voor ook een serie met Keet & Koen, maar die 'plannen' van Bassie & Adriaan kennen we nu wel. Bas zegt daarbij ook dat het zich af zal spelen in het universum van Bassie & Adriaan, dus met dezelfde boeven. Maar dan denk ik toch echt dat je niet verder komt dan die boeven die nu in de film spelen. Dat zijn dus niet echt boeven uit het Bassie & Adriaan-universum, want het lijkt me sterk dat Bas en Aad ook nog in die serie de Baron en Vlugge Japie gaan spelen.
 14. BeRei

  Bassie & Adriaan #5

  Jammer dat je de Baron en Vlugge Japie niet goed kunt zien.
 15. BeRei

  Bassie & Adriaan #5

  Blijkbaar loopt Vlugge Japie nu met een rollator
×