Jump to content

Jelger_de_goochelaar

User
 • Content Count

  891
 • Joined

 • Last visited

About Jelger_de_goochelaar

 • Rank
  Space Invader
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Locatie
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat is leuk zeg! Daar ben ik heel benieuwd naar. Klinkt als een veel beter einde...
 2. Ik begrijp wat je bedoeld, maar ik vind het optreden niet genant, maar juist buitengewoon leuk. Ik zou willen dat ik er bij was geweest. En zoals eerder opgemerkt, het herkennen van de liedjes is bij een draaiorgel arrangement soms wel lastig. Als het allemaal in het vertrouwde arrangement was geweest, hadden ze vast niet zo lang na hoeven te denken. Ik vind het ook echt super dat ze gewoon als Bassie & Adriaan in pak daar zitten. Van mij mogen ze dit soort dingen nog heel lang volhouden, want ook in zo'n optreden zie je nu en dan een glimp van de vroegere Bassie & Adriaan en dat is wat mij betreft goud waard.
 3. Ik vind het heeeel leuk dat ze dit zo doen. Het is uit de losse pols, dus als je soms een zin vergeet, nou en? Ik kijk hier met heel veel plezier naar.
 4. Trouwens, dat bericht van de eerste B2 (Joop Dikmans dacht ik), dat Bas het er niet mee eens was dat de rol van B2 werd uitgebreid... Ik weet natuurlijk niet of dat zo is, maar ik kan me het wel voorstellen, want ik vind B2 veel grappiger dan Bassie en als zijn rol groter was geworden, zouden de capriolen van Bassie allicht wat schraler gaan afsteken tegenover de grapjes van B2.
 5. Worden nu zelfs de berichten van Wonderen gecensureerd?! Ze moeten je wel hebben op het moment! MarsM, ben het helemaal met je eens als je zegt dat de gedragingen van Bas en Aad een flinke schaduw werpen over de mooie series die ze hebben gemaakt. Maar ik heb inmiddels wel besloten dat ik mijn B&A gevoel niet wil laten verknallen door... B&A. Dat is soms wel lastig, vooral als je van dichtbij wat dingen meemaakt, maar aan de andere kant, hoe nukkiger zij zelf doen, hoe duidelijker het onderscheid wordt tussen de Aad en Bas en Bassie en Adriaan.
 6. Dus Aad noemde Wonderer een bitch? Nou, ik ben blij dat iemand het eens hardop durft te zeggen. Eindelijk! Nee, serieus... Als ik dat zo hoor, dan vind ik het weer zo jammer dat hij zo over mensen praat. Het heeft zoiets banaals. Als je meent dat iemand je een streek heeft geleverd (en het lijkt me wat Wonderer betreft nogal ver gezocht!), ga je dan meteen over op de scheldtour? Wat het boek betreft begrijp ik wel dat Aad wat aan frustratie kwijt wil omtrent de acteurs. Ik ben benieuwd en ga het zeker kopen.
 7. Het is echt anders. Luister naar Adriaan in het zinnetje we komen er weer aan. Hij zingt de woorden in de tropische versie aan elkaar
 8. Het is meer dan 10% b en a. Ze zijn zeker wel 20 minuten te zien en de film duurt ca 70 minuten.
 9. Met alleen Robin op de foto lijkt me wel grappig. Of zou dat met net zoveel stress gaan als bij cinemec?
 10. Logischerwijs klopt het misschien niet, maar vind het niet storend. Lijkt me leuk zo'n team ter afsluiting.
 11. Ben niet erg beledigd hoor.☺ Ik weet dat het nooit zal kunnen, maar vind het leuk om te fantaseren. Bar on gaat niet met prof in zee, breekt juist in bij hem. Boeven kennen elkaar inderdaad niet, valt wel iets op te verzinnen. Reden van samenwerking : baron staat sterker met heel team, met 3 man heeft hij nooit succes geboekt.
 12. Hoezo niet de tijd en het moment? Ik laat mijn fantasie graag de vrije loop en dat doe ik op het moment dat het komt. Het verhaal schoot me eergisteren te binnen. Kon het alleen niet afmaken, want de computer vertrouwt deze site niet.
 13. Ik ben dus ook naar de film geweest. Ik verwachtte er niet veel van en was daarom heel positief verrast, maar niet langer dan vijf minuten. Het begint namelijk grandioos, maar wanneer Keet en Koen in beeld komen verdwijn de B&A sfeer. Het had mij fantastisch geleken als B&A gewoon zelf een afscheidsfilm hadden gemaakt van bijvoorbeeld 50 minuten. Ik dacht aan zoiets: Bassie en Adriaan zitten in de caravan als de adjudant belt en hen vraagt om naar het bureau te komen. Bassie en Adriaan stappen in de wagen en rijden naar het bureau. Eenmaal daar aangekomen vertelt de adjudant dat na 22 jaar de gevangenisstraf van de baron ten einde is gekomen en hij morgen wordt vrijgelaten. Bassie en Adriaan rijden somber terug naar de caravan. Vooral Bassie is natuurlijk erg bang, wat meteen een goede aanleiding is om "Altijd blijven lachen" versie 3.0 in te zetten. De volgende morgen wordt de trotse, maar ook wraakzuchtige baron vrijgelaten en hij spoort (bijna) alle oude boeven op: B100, Handige Harry, B2 en vlugge Japie. Ze zoeken een nieuwe schuilplaats. Eenmaal een mooi onderkomen gevonden, wil de baron de grootste vijand van B&A ook opnemen in z'n team: de plaaggeest. Wanneer hij deze gevonden heeft, laat de plaaggeest weten absoluut niet meer te willen plagen, hij is tenslotte vriendelijk geworden. De baron krijgt een geniaal idee en beraamt met z'n boevenbende een inbraak in het lab van professor Chagrijn. Daar stelen ze het hypnosegas en hiermee krijgen ze de plaaggeest toch zo ver dat hij na al die tijd z'n mantel omdoet en z'n narrenk
 14. http://www.marktplaats.nl/a/cd-s-en-dvd-s/vhs-film/m870535533-bassie-en-adriaan-1-2-en-3-originele-video-media-vcc.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr Ik zou ze dolgraag willen hebben, maar zal waarschijnlijk eerst een bank moeten overvallen.
 15. Volgens DWDD heeft de regering de Europa serie betaald... Dat is wel slim gedaan door B&A, als dat klopt.
×