Jump to content

Jelger_de_goochelaar

User
 • Content Count

  894
 • Joined

 • Last visited

About Jelger_de_goochelaar

 • Rank
  Space Invader
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Gorinchem
 • Console
  Geen

Profile Fields

 • Interesses
  Van alles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Op de lokale Westlandse omroep WOS en alle voorgaande films zijn ook te vinden op Youtube.
 2. Ja, bijna elk jaar een nieuwe film en die wordt dan meestal geknipt in afleveringen.
 3. Bedankt voor het delen. :) Ik vraag me af of B&A hiervan op de hoogte zijn. Kan me niet voorstellen dat ze er op zitten te wachten om ongevraagd gecoverd te worden in een kinderprogramma. De aanpassingen in de tekst vind ik geen verbetering. "De oven gromt van temperatuur." ?? Verder vind ik het een veel toe zoetsappige versie, zoals heel veel kinderprogramma's tegenwoordig zoetsappig zijn. Programma's als "Bassie & Adriaan" vind ik steeds meer een gemis.
 4. Dat is leuk zeg! Daar ben ik heel benieuwd naar. Klinkt als een veel beter einde...
 5. Ik begrijp wat je bedoeld, maar ik vind het optreden niet genant, maar juist buitengewoon leuk. Ik zou willen dat ik er bij was geweest. En zoals eerder opgemerkt, het herkennen van de liedjes is bij een draaiorgel arrangement soms wel lastig. Als het allemaal in het vertrouwde arrangement was geweest, hadden ze vast niet zo lang na hoeven te denken. Ik vind het ook echt super dat ze gewoon als Bassie & Adriaan in pak daar zitten. Van mij mogen ze dit soort dingen nog heel lang volhouden, want ook in zo'n optreden zie je nu en dan een glimp van de vroegere Bassie & Adriaan en dat is wa
 6. Ik vind het heeeel leuk dat ze dit zo doen. Het is uit de losse pols, dus als je soms een zin vergeet, nou en? Ik kijk hier met heel veel plezier naar.
 7. Trouwens, dat bericht van de eerste B2 (Joop Dikmans dacht ik), dat Bas het er niet mee eens was dat de rol van B2 werd uitgebreid... Ik weet natuurlijk niet of dat zo is, maar ik kan me het wel voorstellen, want ik vind B2 veel grappiger dan Bassie en als zijn rol groter was geworden, zouden de capriolen van Bassie allicht wat schraler gaan afsteken tegenover de grapjes van B2.
 8. Worden nu zelfs de berichten van Wonderen gecensureerd?! Ze moeten je wel hebben op het moment! MarsM, ben het helemaal met je eens als je zegt dat de gedragingen van Bas en Aad een flinke schaduw werpen over de mooie series die ze hebben gemaakt. Maar ik heb inmiddels wel besloten dat ik mijn B&A gevoel niet wil laten verknallen door... B&A. Dat is soms wel lastig, vooral als je van dichtbij wat dingen meemaakt, maar aan de andere kant, hoe nukkiger zij zelf doen, hoe duidelijker het onderscheid wordt tussen de Aad en Bas en Bassie en Adriaan.
 9. Dus Aad noemde Wonderer een bitch? Nou, ik ben blij dat iemand het eens hardop durft te zeggen. Eindelijk! Nee, serieus... Als ik dat zo hoor, dan vind ik het weer zo jammer dat hij zo over mensen praat. Het heeft zoiets banaals. Als je meent dat iemand je een streek heeft geleverd (en het lijkt me wat Wonderer betreft nogal ver gezocht!), ga je dan meteen over op de scheldtour? Wat het boek betreft begrijp ik wel dat Aad wat aan frustratie kwijt wil omtrent de acteurs. Ik ben benieuwd en ga het zeker kopen.
 10. Het is echt anders. Luister naar Adriaan in het zinnetje we komen er weer aan. Hij zingt de woorden in de tropische versie aan elkaar
 11. Het is meer dan 10% b en a. Ze zijn zeker wel 20 minuten te zien en de film duurt ca 70 minuten.
 12. Met alleen Robin op de foto lijkt me wel grappig. Of zou dat met net zoveel stress gaan als bij cinemec?
 13. Logischerwijs klopt het misschien niet, maar vind het niet storend. Lijkt me leuk zo'n team ter afsluiting.
 14. Ben niet erg beledigd hoor.☺ Ik weet dat het nooit zal kunnen, maar vind het leuk om te fantaseren. Bar on gaat niet met prof in zee, breekt juist in bij hem. Boeven kennen elkaar inderdaad niet, valt wel iets op te verzinnen. Reden van samenwerking : baron staat sterker met heel team, met 3 man heeft hij nooit succes geboekt.
 15. Hoezo niet de tijd en het moment? Ik laat mijn fantasie graag de vrije loop en dat doe ik op het moment dat het komt. Het verhaal schoot me eergisteren te binnen. Kon het alleen niet afmaken, want de computer vertrouwt deze site niet.
×
×
 • Create New...