Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'help'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Retroforum
    • Nieuws & Mededelingen van de crew
    • Retrocommunity
    • Retro evenementen
    • ID Contests
  • Games
    • Games & Consoles
    • Rate the games
    • Forumspelletjes
  • Media
    • Computers
    • Film & TV
    • Muziek
    • Elektronica
  • Overig
    • Retro algemeen
    • English Retroforum
    • Actualiteiten
    • Sport & Sportpools
    • Marktplaats
  • Archief
    • Bassie & Adriaan archief
    • Retroforum archief

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Locatie


Console


Facebook


Twitter


Interesses

Found 2 results

  1. Ik heb een trackingprobleem met mijn Philips VR685/2 videorecorder. Sommige banden speelt hij moeiteloos zonder strepen en dergelijke, maar bij enkele andere (die ik gisteren geprobeerd heb en het toen wél deden) krijg ik geen beeld op mijn scherm. Weten jullie hoe ik dit kan oplossen? Ik heb al de handmatige tracking geprobeerd, gisteren kreeg ik op een band hiermee wel beeld, maar diezelfde band is nu één van de banden waar de tracking helemaal niet meer op lijkt te werken. Ik ondervond dit probleem voor het eerst toen ik gisteren mijn decoder op de videorecorder heb aangesloten, maar toen ik deze heb losgekoppeld bleef het probleem hetzelfde. Ik heb dus verschillende banden een aantal keer geprobeerd en soms krijg ik wel beeld, soms met storingen en op een enkele band dus helemaal geen beeld meer. Hopelijk kunnen jullie mij helpen dit op te lossen! Met vriendelijke groet, Jorn
  2. Hello all! I think i will need help! I have a photoplay smart 2.1 and it's hdd stopped working. I replace it with another, now i want to write igo7 (i read that's the latest i can put to this hardware). First of all, i tried to connect a usb cdrom to photoplay, no luck to boot from cd (old mothermoard). Then i put the external cdrom and the hdd to a pc, and i had problem again (probably driver-oriented because after creating ramdrive , it said that it could not find cd) I later tried a sata cd rom in the same machine (with ide mode on bios), no luck again. The only thing that remains is to try a ide (pata) cdrom. Question: What's the real problem? What can i do to write disk? I supposed that photoplay update cds had some limitation, like running only on default hardware but the funny thing is that when i try to boot igo7 iso on virtual machine, it boots and prepares a hdd (virtual), with no problem at all! If anything fails, i will try somehow to write the virtualbox vhd image to the disk. Secondary, is there is a change replacing the motherboard with better cpu and more ram, in order to put a newer version like AIO12? Of course i have the usb dongle and i will use the same hardware (touch screen, camera, serial connections etc) Any help will be appreciated! Thanks.
×