Ga naar inhoud

Rise Of The Triad (ROTT) reloaded!


Aanbevolen berichten

Apogee Software brengt nieuwe Rise of the Triad op de markt

Uitgever Apogee Software wil een nieuwe versie van Rise of the Triad op de markt brengen. De nieuwe game wordt gemaakt door het Deense Interceptor Entertainment, die daarvoor gebruik maakt van Unreal Engine 3.

Apogee Software kondigde de nieuwe versie van Rise of the Triad aan tijdens QuakeCon, de fanbeurs die ontwikkelaar id Software jaarlijks in Dallas organiseert. Daarmee wil Apogee een nieuwe versie op de markt brengen van de gelijknamige shooter uit 1995. De nieuwe versie wordt gemaakt door Interceptor Entertainment, die gebruik maakt van Unreal Engine 3 om een singleplayer campagne en een multiplayer-gedeelte te maken.

Bron

http://www.youtube.com/watch?v=JY8sq6r7Gko

Gameplay video van de oude versie van ROTT.

Dit is de eerste grote aankondiging van een game van Apogee sinds 3DRealms (waar Apogee tot voor kort onder viel) de deuren sloot en Apogee zelfstandig verder ging.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik weet het niet, het vervolg op Duke Nukem was een regelrechte ramp, dus eerst zien ;)

Klopt, maar dat werd 12 jaar lang door 3DRealms ontwikkeld, toen sloot dat bedrijf de deuren en werd het langs allerlei andere ontwikkelaars gestuurd (Triptych, Gearbox, Piranha) waardoor het resultaat rommelig en haastig oogde. Apogee heeft in feite niets meer met 3DRealms te maken en ze hebben ook een andere ontwikkelaar aangesteld voor de ontwikkeling. Ik ga er daarom vooralsnog niet vanuit dat ROTT een fail wordt. ;)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...