Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,525
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Hinse

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 04/23/1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Console
  Gameboy

Profile Fields

 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Commander Keen wordt trouwens een heel erg slechte mobile game die niets met het origineel te maken heeft
 2. Bethesda komt ook met allemaal remakes (o.a. Commander Keen) en sequels (o.a. Wolfenstein) die uitkomen op diverse apparaten waaronder de Switch.
 3. Hinse

  Bassie & Adriaan #10

  Die allereerste soundtrack cd van B&A, daar waren er toch ook maar een paar honderd van gemaakt? En dat was notabene in 2005 toen cd's nog veel meer gemeengoed waren en streaming services als Spotify überhaupt niet bestonden. Er is maar een klein groepje fanatieke B&A fans, die waarschijnlijk niet eens allemaal zo'n cd zouden kopen.
 4. Hinse

  Bassie & Adriaan #10

  De cover van foto 3 lijkt kort na de Professor reeks te zijn, ook als je ziet hoe (relatief) slank Bassie nog is in zijn gezicht. Die kuif is volgens mij ook van de pruik die hij omhoog kon zetten. Deel 4 lijkt meer rond Verzonken Stad / Europa, toch alweer de nodige jaren verder.
 5. Hinse

  Muziek die je het laatst hebt gekocht

  Hele toffe aankopen! Ik zal binnenkort wat foto's maken van recente aankopen.
 6. Hinse

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Als ik een BN'er poppenkast wil zien ga ik wel The Passion / Televizierring gala kijken ofzo. M.a.w. dat is dus een extra reden om er geen tijd meer aan te verspillen.
 7. Hinse

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Ik vind 20 weken achter elkaar per jaar (dat is 38% van een jaar) (Wie Is) De Mol kijken echt overkill. Gewoon molmoe. Ik ga de Vlaamse versie denk ik nog wel volgen want die vind ik dus het leukste, die Nederlandse moet wel een héél sterk deelnemersveld en locatie hebben wil ik dat kunnen opbrengen
 8. Hinse

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Ik vond de finale-uitzending vele malen beter het bekijken waard dan het NL Mol-gebeuren. Ik twijfel sterk of ik volgend jaar nog wel WIDM ga kijken, want het is een heel lauw opwarmertje voor het veel betere DM. Dat is wat dit jaar mijn conclusie is. Veel authentiekere minder camerabewuste deelnemers, betere spellen, minder aandacht voor bondjes (hoewel dat soms nog wel handig is om te weten, bij DM zijn ze heel summier in het informeren hierover). Gewoon een veel betere totale ervaring.
 9. Groot bord erbij: "Exclusief voor Retroforumleden!"
 10. Moet je alleen wel hopen dat er niet allemaal kleine koters die Worms-pc continu bezet houden
 11. Hinse

  Ducktales (1987, NL)

 12. Hinse

  [NL] David de Kabouter (1985)

  De kringloopwinkels hier houden ze wel maar je mag ze gratis meenemen. Dus het levert ze niets op behalve tijd en gedoe helaas. Dank voor het uitkijken
 13. Hinse

  Ducktales (1987, NL)

  Hallo, hier spuit 11! Ik vermoed zelf gewoon dat er intern bij Disney keuzes gemaakt zijn. Er zijn eind jaren '80 en begin jaren '90 zo belachelijk veel Disney series achter elkaar uitgebracht, dat de airplay sowieso al verdeeld moest worden over verschillende series. Het punt dat de Gummi Beren hierdoor ondergesneeuwd raakte geldt misschien nog wel meer voor De Wuzzles, maar ook voor Doug. Doug is los van een film als serie zelfs nooit uitgebracht op VHS. Ik denk dat ze voor een optimale marketingmachine bepaalde series uit kozen waarvan ze inschatten dat voor een lange periode veel geld zou gaan opleveren. Goof Troop kwam in de 90's met een hele marketingmachine (A Goofy Movie, allemaal merchandise van Goofy, SNES game, etc) en dat ging over een al bekend Disney figuur, maar nog meer over zijn puberzoon Max. Dat laatste kon makkelijk weggezet worden bij een oudere doelgroep, daar waar DuckTales juist een wat jongere doelgroep had. Wat ik maar wil zeggen is dat het vaak iets strategisch is, 1 of andere chief wordt vervangen en de koers wordt omgegooid met een andere focus. Van zoiets kan de Gummi Beren 'slachtoffer' geworden zijn. Gebeurt ook bij veel andere tv-programma's. Daar waar het ene programma tot in den treure herhaald wordt (The A-Team, Kees & Co, Toen Was Geluk Heel Gewoon), zijn andere programma's (De Dageraad, Heartbreak High) er bekaaid vanaf gekomen. Binnen de Disneywereld waren de Gummi Beren dus niet de enigen die tijdig het veld moesten ruimen. De spin-off series van De Kleine Zeemeermin, 101 Dalmatiërs, Jungle Book en Hercules zijn ook maar weinig te zien geweest, volgens mij alleen in de 90s.
 14. Staat wederom in mijn agenda!
 15. Hinse

  [NL] David de Kabouter (1985)

  Recentelijk op zoek gegaan naar wat oude videobanden van het derde seizoen van David De Kabouter en ik kwam 2 VHS-banden tegen. Inmiddels in een eerste poging overgezet naar de pc. Ik ben alleen naarstig op zoek naar de andere banden om over te zetten, die helaas niet zo makkelijk te vinden zijn. Het betreft deze videobanden (waarvan ik deel 3 en 5 reeds in bezit heb): De andere videobanden zijn allemaal van de eerste 2 seizoenen die al jaren geleden op dvd zijn verschenen, dus die zijn niet interessant. Mocht iemand mij kunnen helpen hoor ik het graag via dit topic of PM.
×