Jump to content

Hinse

User
 • Content count

  5,662
 • Joined

 • Last visited

About Hinse

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 04/23/1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...
 • Console
  Gameboy
 1. Die is makkelijk, Micro Machines v4, ik denk op de PS2 aan de texture kwaliteit te zien
 2. Het was een screenshot van de Mac versie Een Macintosh was destijds geen 100% IBM compatible apparaat, daar ligt mijn definitie van pc Maar goed dus! Die daarboven was vrij obscuur, het is Spit Wad Wally (SWW dus)
 3. [NL] Boes (1987)

  Bijna niet denk ik Maar zelfs series van 10-15 jaar geleden (bijv. Spongebob) waren al veel sneller (als in hak op de tak) en dat is niet minder geworden volgens mij.
 4. Haha, oeps, ik was blijkbaar alweer vergeten dat ik al een plaatje had gepost. Ehm, ik stel voor dat we, nu we toch met de onderste bezig waren, die gewoon afronden. Die andere telt dus niet (maar kan ik nog wel eens verklappen als iemand geïnteresseerd is) En het platform is inderdaad meestal niet belangrijk, maar in dit geval wel leuk om erbij te weten aangezien het geen Nintendo-versie is. Samengevat: Keetie, jij mag! En mocht je het platform nog weten is dat natuurlijk extra goed
 5. [NL] Boes (1987)

  Als je nu naar veel oude series kijkt, zijn de meesten erg traag met povere verhaaltjes. Destijds vond je het geweldig, maar omdat (kinder)series tegenwoordig veel sneller en drukker zijn is dat contrast wel erg groot nu. De intro's blijven inderdaad wel het meest iconisch en herkenbaar.
 6. Bassie & Adriaan #8

  You're right!
 7. Je weet ze wel weer te vinden Keetie. Dit is Tunnelman volgens mij, vrij matige game voor 1994. In dat jaar was bijv. ook Jazz Jackrabbit al uit, een spel met veel betere muziek, geluid, graphics en gameplay.
 8. ID Contest La La La 5

  Zo dat scheelde weinig, Berleas ook goed gedaan! Dank voor de organisatie, RM! Was een lastige quiz maar met de nodige geduld kon je veel vinden.
 9. Bassie & Adriaan #8

  De laatste dag van de tentoonstelling verwachten ze nogal veel volk, aangezien je nu dagdeeltickets kunt kopen via de webshop van Aad.
 10. Oude spelshow - Wie weet er iets?

  Hm, zoveel van die spelprogramma's met taalspelletjes zijn er ook niet geweest, kleine vijver (maar misschien wel obscuur).
 11. Oude spelshow - Wie weet er iets?

  Was het wel in het Nederlands? En werd het 's avonds prime time uitgezonden? Dat soort info zou een beetje helpen om de zoektocht te kunnen filteren.
 12. Wat rijden de Retroërs zoal?

  Tof exemplaar inderdaad!
×