Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,722
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Hinse

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 04/23/1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Console
  Gameboy

Profile Fields

 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, zelfde username ook als op Marktplaats, dus wil gewoon gratis meer exposure
 2. Zorg Om Het Water is, zover ik weet, alleen geleverd bij speciale onderwijspakketjes die voor docenten bedoeld waren. Dus eventuele officiële diskettes daarvan zijn nog lastiger vindbaar dan de meeste andere games. RWS Control heb ik hier wel liggen maar die doe ik niet van de hand omdat het een stukje jeugdsentiment voor me is. Ooit met VESC contact gehad 10 jaar geleden en ze hadden met het laatste exemplaar toegestuurd dat ze nog hadden. Het spel werd rond 1998/1999 gratis uitgedeeld toen ik met mijn ouders een dagje in Delft was waar een soort festivalletje in het kader van zoveeljarig bes
 3. Nadeel van de tweedelige versie is wel dat de bitrate van de video een stuk lager is dan van de vijfdelige versie.
 4. Hinse

  CAT3

  Wel een mooie score voor $1. Dan is het al bonus als de helft het doet. Alleen soms zijn die advertenties die met een biedprijs vanaf $1 beginnen wat vertekenend omdat ze dan 100 euro verzending rekenen ofzo.
 5. Hee tof gedaan ja! Die competities voegden wel wat toe aan de dag, leuke tussendoortjes!
 6. Even een enorme kick van dit stokoude topic, aangezien ik per toeval de Pontiac Stinger tegenkwam. Was bedoeld voor zowel zakelijk gebruik als in de vrije tijd. En je kon er lekker het strand mee op crossen. Uiteraard is deze concept car uiteindelijk nooit geproduceerd.
 7. Zulke buitenlandse uitgaven kunnen interessant zijn als je beschikt over de Nederlandse audio van bijvoorbeeld een brakke VHS rip zodat je dit onder dat beeld zou kunnen zetten.
 8. Speciaal op je verjaardag even aan Paul van Loon en Dick Rienstra gedacht @wonderer. Nog van harte!
 9. Ik herinner me vooral dat het qua tekenstijl en animatie echt beduidend minder was dan series die in Japan waren gemaakt in die tijd (Wickie de Viking, Sindbad de Zeeman, Nils Holgersson). Derhalve vond ik er ook niet heel veel aan. Dat liedje blijft natuurlijk wel hangen.
 10. Ik vind het juist goed dat je wegloopt dan. Je reserveert je avond, je tijd, je moet ervoor reizen, je neemt welicht wat ingehuurde mensen mee voor de geluidstechniek. En dan krijg je een bierdouche terwijl je gewoon je (ok, waardeloze) muziek wil gaan zingen. Je hoeft je daar niet door het publiek als een soort stront te worden behandeld. Ik zou dan ook lekker in de voorwaarden opnemen dat je weg mag gaan zodra je bekogeld wordt met van alles. Graag of niet. Los daarvan is het verder een omhooggevallen talentloos figuur.
 11. Een beetje populair doen en de media zoeken door een of ander derderangs zangertje waar nog nooit iemand van gehoord heeft
 12. Sommige mensen denken misschien dat je verplicht een bedrag in moet vullen (en vullen maar wat in) om verder te kunnen en kijken dan niet even verder naar andere advertentietypes. Bij FB moet je wel altijd een bedrag invullen geloof ik.
 13. haha ja maar met een gloeilamp had je soms nog het idee dat er een gloeidraadje 'brandde', met modernere lichten is dat gevoel helemaal verdwenen
 14. "Ontsteek uw lichten" vind ik ook altijd wel grappig om te zien, alleen met LED-lampen in alle auto's tegenwoordig is dat een beetje achterhaald natuurlijk. Even los van het feit dat bijna alle auto's van de afgelopen 10 jaar automatisch lichten aan doen zodra je een tunnel in rijdt.
 15. Haha dan zijn de stickers te heftig of het materiaal van de kaft te kleefgevoelig. Misschien wordt een versie van het boek zonder sticker en beschadiging nu wel een collector's item
×
×
 • Create New...