Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,668
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Hinse

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 04/23/1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Console
  Gameboy

Profile Fields

 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik snap wel dat het 'voor de fun' is, alleen dan gaat het hele idee van een contest natuurlijk niet meer op. Het klopt dat iedereen elkaar antwoorden kan doorgeven, maar dan krijg je straks dat ik een team ga vormen met @samba-boy en @djkoelkast en nog een paar, waar houdt zoiets dan op? Volgens mij is die samenwerking al wel vaker geweest, alleen bij deze contest specifiek is het zo dat meer handen/hersenen/tijd wel heel veel voordelen opleveren.
 2. Ik blijf het wel echt jammer vinden dat @RM en @MarsM samen als team mogen mee doen. Juist bij contests als deze waar je zelf zoveel mogelijk opossingen moet zien te genereren kun je als 2 veel meer dan 1.
 3. Pdf-ontwikkelaar Geschke, vader van een printrevolutie, overleden Een van de oprichters van het Amerikaanse softwarebedrijf Adobe is op 81-jarige leeftijd overleden. Met zijn PostScript en het pdf-bestandsformaat ontketende Chuck Geschke een revolutie in het thuisprinten. Zijn software maakte het veel makkelijker plaatjes en opmaak te gebruiken. Geschke richtte Adobe in 1982 op met zijn collega John Warnock. Ze hadden elkaar ontmoet op hun werk bij kopieerreus Xerox. Toen dat bedrijf geen interesse toonde in hun ideeën om digitale documenten er op elke printer gelijk ui
 4. Leuke contest! Vroeg me alleen wel af hoe de regels precies zijn. Je moet minstens 25 dierennamen noemen, maar je kunt ook maximaal 25 punten behalen? En wordt er beoordeeld aan de hand van je eigen opgestelde lijst of iets goed is of niet? En wat als iedereen gewoon 25 juiste dingen weet te noemen, telt dan de volgorde van inzenden?
 5. Mooi spullen! Ik zou alleen niet weten hoe je er achter komt bij welke winkel ie ooit vandaan is gehaald. Zonder bonnetje/kwitantie kan het net zo goed een product geweest zijn dat uit een groothandel naar tig winkels is vervoerd en verkocht destijds. Lijkt me niet eenvoudig.
 6. Hinse

  Meet Gio

  Gecondoleerd en veel sterkte gewenst.
 7. Knappe vondst! Blijkbaar werd het hier ook wel "De Grensbewoners" genoemd als serie. Op Youtube vind je nog wel een aantal afleveringen.
 8. https://www.adriaan-homepage.nl/nieuwtjes/ Reactie van Aad.
 9. Bassie en Adriaan moeten de Baron en anderen 15.000 euro betalen - https://nos.nl/l/2358032
 10. Met custom css kan het ook niet want ongelezen berichten hebben geen andere class. Als ze dat simpelweg wel hadden gedaan was het met 1 regel css-code opgelost.
 11. Is het misschien een van de vele VTech consoles die op de markt kwamen in die tijd? Dit soort spul:
×
×
 • Create New...