Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,601
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Hinse

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 04/23/1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Console
  Gameboy

Profile Fields

 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hinse

  [NL] Er was eens... het Leven (1987)

  Dank voor het delen! Erg jammer van dat croppen. Anders was het nog interessant om er een hobbyprojectje van te maken door de boel te blenden van de dvd en bluray qua beeld, geluid, intro's, etc. Zodat je de ultieme release hebt.
 2. Hinse

  Overlijdens in het nieuws #2

  wat een icoon, RIP
 3. Hinse

  Ducktales (1987, NL)

  Zelf heb ik op De Verloren Wereld en Op Odysseus' voetsporen na de andere afleveringen gewoon in topkwaliteit in bezit, volgens mij zijn dat geen DisneyXD rips maar zijn ze afkomstig van DVD.
 4. Hinse

  Er is er één jarig! #2

  Van harte, @RM!
 5. Hinse

  Projectors

  The Irishman is ook op 35 mm geschoten als ik de specs moet geloven.
 6. Hinse

  ID Contest TV Themes 13

  Leuke contest maar wel heel pittig! Dank voor de organisatie en felicitaties aan de awardwinnaars!
 7. Hinse

  Bassie & Adriaan #11

  Ja wel wat nieuws, maar ook echt geen moeite in gestoken. Had dan tenminste het originele B&A lettertype genomen voor wat meer authenticiteit, of vergezeld met minimalistisch tekenwerk van de bekende getekende B&A poppetjes. Sorry hoor, maar dit is gewoon goedkope rommel.
 8. Hinse

  Bassie & Adriaan #11

  Dit zijn niet eens designs, maar gewoon wat losse bekende B&A quotes in een generiek lettertype. Dit kan iedereen zelf ook in 1 minuut maken op sites als Spreadshirt.
 9. Hinse

  Commissaris Rex

  Ik dacht dat er een belletje ging rinkelen maar ik was blijkbaar in de war met het oude intro van Wolffs Revier waar na een paar seconden ook een fototoestel klikkend voor komt. Ik denk dat ik het oude intro dus of niet ken of dat het niet is blijven hangen.
 10. Hinse

  Speciale verkeersborden

  Ik kwam een foto in mijn archief tegen uit 2016 die ik was vergeten te posten hier volgens mij.
 11. Hinse

  Wie Is De Mol? 2020 Pool

  Ik heb me vorig jaar negatief uitgelaten over WIDM, maar vooruit: ik geef het (en daarmee mijn poolweergave) nog eens een kans.
 12. Hinse

  Disney+

  In de rat race tussen die streamingdiensten is agile en scrummen wel te billijken. Ben echt benieuwd welke andere series er binnenkort nog bij komen.
 13. Persoonlijk was ik eerst meer tegen een roetveegpiet dan nu, ik kan er goed mee leven. Maar ze hoeven van mij niet alle zwarte pieten te vervangen, die mogen er ook gerust bij blijven. Alleen wel waken dat je (net als vroeger) het stereotiepe van dikke rode lippen en een gouden oorbel er niet meer bij haalt, dat vind ik meer dan logisch allemaal anno nu. Het gaat mij wel te ver om het dus helemaal te moeten verbannen. Het feest is sowieso door de jaren heen al veel meer veranderd. Vroeger was ik zelf een beetje bang voor zwarte piet en de Sint. Je moest zoet zijn, anders moest je mee in de zak naar Spanje. De muziek was veel braver. Dat bange en brave is er ook al jaren vanaf. Ik heb het onlangs toevallig aan mijn jonge neefjes/nichtjes gevraagd, en zij vonden de roetveegpieten juist heel leuk. Ze snapten ook echt niet dat er zo'n discussie was onder volwassenen hierover. Ze vonden de ruzie er over stom en al die verschillende gekleurde Pieten waren helemaal goed gekeurd.
 14. Hinse

  Disney+

  Goof Club is inmiddels ook met NL stemmen beschikbaar en afl. 1 van Gummi Beren is nu ook gefixed. Ze pakken de 'problemen' dus wel redelijk snel op, maar er staat ook nog genoeg open.
 15. Hinse

  Laserdisc afspelen...

  3 uur kun je ook als opgeteld heen en weer zien, en vanuit veel delen van het land is Den Helder 1,5 uur rijden natuurlijk.
×