Ga naar inhoud

Hinse

User
 • Aantal items

  6166
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Hinse

 • Titel
  Mappy
 • Verjaardag 23-04-1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...
 • Console
  Gameboy
 1. Beste SNES Game: Beste 32-10

  Die cape is qua besturing inderdaad niet eenvoudig, ik krijg hem altijd maar half onder controle. Je kunt iets met pijltje-naar-achteren en pijltje-naar-beneden doen om Mario weer omhoog te stuwen, maar hoe precies snap ik nooit. Maar het blijft wel een vermakelijk spel want ik gebruik de cape gewoon niet zoveel om te vliegen
 2. Diskettes, floppy's

  En dan d.m.v. Microsoft DriveSpace in Windows 95 de capaciteit nog wat opkrikken
 3. Er is er één jarig! #2

  Nog bedankt allen!
 4. De verhouding klopt wel ja, maar de populatie is zwaar onbetrouwbaar. Maar dat geeft niet, we hoeven geen wereldwijd beeld te vormen hier.
 5. Beste SNES Game: Beste 32-10

  Hoe zeer ik ook fan ben van Battletoads & Double Dragon (het is 1 van de spellen die ik erg vaak heb gespeeld), is Super Mario World toch de betere titel denk ik. Probleem bij Battletoads is dat het vrij moeilijk is, zelfs op easy met zo veel mogelijk credits. Vaak ga je ergens in level 3 al gameover als je op je luie gemak vanuit de bank een potje speelt. En solo vind ik zulke spellen (dat geldt trouwens ook voor TMNT) minder boeiend dan met zijn tweeën. Super Mario World is gewoon een hele solide titel, ondanks de mindere punten die al veelvuldig in eerdere rondes zijn aangehaald. @RM Wat betreft moeilijkheidsgraad, ik vind de originele Super Mario Bros nog wel lastiger dan Super Mario World, al is het vanwege de slechtere physics. Deel 2 en 3 zijn wel makkelijker inderdaad.
 6. Beste SNES Game: Beste 32-12

  Vrij lastig te vergelijken dit. Kirby's Fun Pak zijn hoofdzakelijk mini games, dus kort van duur, met korte gameplay. Castlevania is echt een volledige storymode platformer met meer diepgang. Beide spellen vind ik zeker wel goed (maar niet goed genoeg voor de winst). Kirby biedt qua multiplayer wel wat extra's, maar zelf vind ik niet alle mini games even leuk. Het staat vrij dicht bij elkaar, maar ik ga toch voor Castlevania. Want goede muziek, aardige gameplay en vooral heel veel sfeer.
 7. Beste SNES Game: Beste 32-11

  Mega Man zou ik eerder spelen want dat is een platformer dus het past beter in mijn straatje dan het slaapverwekkende Harvest Moon. Zonder gekheid, Harvest Moon blijft uniek voor zijn tijd maar lijdt door de betere beschikbaarheid van soortgelijke spellen nu een beetje aan het Super Mario Kart- & Star Fox-syndroom. Leuk en uniek in die tijd, nu niet echt meer het beste van het beste binnen het genre. En net als bij veel RPG's die ik al vaker heb bekritiseerd vind ik hier de spanningsboog niet goed genoeg. Zeker nu ik minder tijd heb voor gamen dan vroeger, moeten games mij een beetje sneller richting het uitspelen helpen dan de uren die je hier in moet steken.
 8. Beste SNES Game: Beste 32-9

  Secret of Mana is een mooie RPG, maar ik heb er gewoon weinig mee. Spanningsboog die zo traag is dat uitspelen >10 uur duurt, dan ben je mij kwijt. En ik vind de actie/behendigheid bij dergelijke RPG's vaak niet zo boeiend i.t.t. actiegames/sportgames waarbij je ooghandcoördinatie vaak heel belangrijk is. Het helpt ook niet mee dat alle RPG's altijd in een (semi-)fantasy wereld afspelen, met magie, zwaarden, teleports, elfjes, monsters, powerups, etc. Als je daar niet zo veel mee hebt dan komt het nogal over als 'meer van hetzelfde'. Dat maakt Secret Of Mana absoluut geen slechte game, binnen het genre is het volgens mij echt een pareltje net als Secret of Evermore. Earthbound vind ik qua setting echter leuker, Gunple vond ik ook leuk want western setting. Maar Secret of Mana zie ik mijzelf niet vrijwillig veel spelen. Soccer Shootout is voor een voetbalspel verre van perfect. Maar wel een hele aardige, want de basisgameplay zit goed in elkaar. Wel vind ik dat bij veldwedstrijden er 2 nadelen zijn: je schiet de bal snel uit/achter en de scheids fluit nogal snel. Gelukkig is daar een oplossing voor: indoor! Nog meer arcade want de zaal is omringd door muren waardoor de bal altijd binnen het spel blijft. En er is geen, ik herhaal GÉÉN scheidsrechter. Dus je kan iedereen lekker hard op de enkels trappen of in het gezicht stompen om de bal te heroveren. Slaat nergens op, maar voor multiplayer brengt dit hele leuke gameplay met zich mee. Met vrienden speel ik dan ook altijd 3 voetbalspellen: de recentste PES (2018 nu dus), PES 5 (beste gameplay ooit) en Soccer Shooutout indoor. Dus je hoeft niet helderziend te zijn om te weten waar mijn stem heen gaat.
 9. Door de kleine 'sample' die we als RF community zijn zie je logischerwijs duidelijke afwijkingen tegenover een globaler beeld. Er hoeven maar 2-3 users met eenzelfde voorkeur te zijn en een potentiële topfavoriet vliegt er zomaar uit. Wel jammer dat we relatief vaak moeten terugvallen op de doorslaggevende jurystem, dat wil je toch liever niet.
 10. Jahoor, Goof Troop en Super Tennis zijn serieus door ten koste van 2 traditionele toppers
 11. Beste SNES Game: Beste 32-8

  We zorgen gewoon dat @djkoelkast een beslissende stem heeft zodat er geen jury geneuzel hoeft plaats te vinden.
 12. Er zijn hier zoveel DKC fans dat die volgens mij alle 3 de halve finale kunnen halen als ze elkaar niet loten. En dan wordt de andere plek gevuld door Harvest Moon.
×