Ga naar inhoud

Hinse

User
 • Aantal items

  5802
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Hinse

 • Titel
  Mappy
 • Verjaardag 23-04-85

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...
 • Console
  Gameboy
 1. The X-Files

  Ik liet dit altijd links liggen, series of films met buitenaards leven en/of onverklaarbare mysteries hebben mij nooit (echt) getrokken.
 2. Eens met het feit dat RTC veel beter in elkaar zit, maar besef wel dat dat spel 5 jaar later uit kwam, net in een periode dat strategiespellen in korte tijd heel veel beter werden doordat er grafisch/technisch veel meer mogelijk was dan een paar jaar eerder. Dus de vergelijking is niet helemáál eerlijk. Aan de andere kant bewijzen anders rts-games uit die eerste helft van de jaren '90 (zoals Civilization, Sim City) dat het wel beter in elkaar kon zitten dan Theme Park.
 3. Op Kirby vs ISS na een vrij duidelijke uitslag denk ik. Uiteindelijk zitten er in de voorrondes maar weinig spellen die echt heel ver gaan komen in de verkiezing, denk ik.
 4. Lastige keuze, ben van beiden niet echt fan. Secret of Evermore is 1 van de mooiste SNES spellen grafisch gezien. Star Fox was destijds ook indrukwekkend en deel 2 die onlangs op de SNES Mini verscheen is een vervolg met dezelfde opzet. Ik vind alleen dat die 3D-modus de tand des tijds slecht heeft doorstaan. Al dat geknipper en geflikker constant in beeld, totaal niet prettig om naar te kijken. Daarom ga ik toch voor Secret of Evermore, maar meer vanwege de grafische pracht dan dat de gameplay me zo aanspreekt.
 5. Tournament Fighters vind ik niet zo'n geslaagd vechtspel. Wel beter dan Double Dragon V. Ultimate Mortal Kombat 3 kende ik eigenlijk nog niet, blijkbaar is het een uitgebreide versie van MK3 met meer karakters (Scorpion en Johnny Cage zijn terug!), dus in feite hoe MK3 had moeten zijn. Daarom mag die van mij door naar de volgende ronde!
 6. Ik ben totaal geen fan van Final Fantasy. Mario Is Missing is ook geen geweldige game maar ik zie mezelf dat eerder nog spelen dan FF7. Die mag van mij dus door.
 7. Makkie deze! Theme Park op de SNES, give me a break. Op de pc was het al niet geweldig qua uitwerking, op de SNES is het helemaal een drama. Uit mijn vorige berichten bleek al dat ik fan was van MK2, dus die gaat door.
 8. The Legend Of The Mystical Ninja heb ik onlangs ontdekt en dit spel bevat een leuke multiplayer optie. Wel is het erg moeilijk. Super Turrican lijkt op Super Metroid, maar dan minder goed uitgewerkt? Ik wacht nog even met stemmen op deze, omdat ik wat meer over Super Turrican wil bekijken.
 9. Ik ga voor Killer Instinct. Was echt een grafische stap vooruit destijds t.o.v. Mortal Kombat en Street Fighter en het systeem met combo's werkt erg goed. Verder is het natuurlijk ook niet meer dan dat, gewoon een 1 vs 1 vechtspel. Maar dan wel goed uitgewerkt. Clock Tower ken ik niet goed, ziet er wel aardig uit als een soort puzzle adventure. Maar niet aardig genoeg om van KI te winnen
 10. K3

  Ik kan heus wel een onderwerp verzinnen waar je ineens een stuk stelliger bent dan dat je hierboven beschrijft. Het beheersen van de Nederlandse taal en juiste schrijfwijze bijvoorbeeld? M.a.w. iedereen heeft zo zijn ergernissen en standpunten.
 11. K3

  Dus omdat het nu zo eenmaal gemaakt is, mag je er niet moeilijk over doen? Zo ken ik nog wel meer, dat vind ik geen geldige djkoelkast-redenatie.
 12. Niet, ik denk niet dat je tijdens het spel de regels aan moet passen of spellen moet inbrengen. Het is gewoon een domme fout van mij die kon ontstaan waardoor verschil in interpretatie op de loer lag. Wellicht een klein eerbetoontje hieronder met vooral de toffe soundtrack die bij het spel zit: Ennnn weer over tot de orde van de dag
 13. Uiteindelijk is het niet fan zijn van een genre ook een selectiecriterium ja. Natuurlijk moet je voor jezelf bepalen of je alleen hard op genre selecteert, maar je kunt ook een naar andere zaken kijken zoals de muziek. Zo kun je niet echt fan van Zelda zijn, maar de sfeer en muziek wel aansprekend vinden waardoor je bij een bepaalde ronde toch daarvoor stemt. Sowieso is het stemmen op basis van een filmpje heel beperkt omdat je vaak niet goed kunt afzien hoe de controls zijn. Sommige spellen zien er in een filmpje best leuk uit maar hebben een belachelijke input lag of het poppetje lijkt te stroef of te glijdend voort te bewegen, etc. Ik zie trouwens nu pas dat Super Double Dragon, veruit het beste Double Dragon spel op de SNES, niet geselecteerd is voor deze verkiezing. Dat komt denk ik omdat ik bij het nomineren per abuis de combinatienaam Super Double Dragon V had genoemd, waardoor de organisators waarschijnlijk logischerwijs uit gingen van Double Dragon V i.p.v. Super Double Dragon.
 14. Je kunt stellen dat beide games een zware loting hebben gehad in de voorronde. Maar als ISS er uit vliegt heb ik mijn favoriete SNES voetbalspel Soccer Shootout nog in de competitie zitten, dan hoop ik maar op een mooie uitslag voor dat spel.
 15. Het huis anubis

  Anubis werd uitgezonden in mijn studententijd, heb dat toen nooit gevolgd maar weet wel van het bestaan uiteraard. Ik vond dat nummer wel aardig (met back vocals van Jody Pijper), verder heb ik er weinig mee.
×