Ga naar inhoud

Hinse

User
 • Aantal items

  6274
 • Donations

  € 0,00 
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Hinse

 • Titel
  Mappy
 • Verjaardag 23-04-1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...
 • Console
  Gameboy

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hinse

  Kijk jij nog analoog?

  Overigens kijk ik al jaren niet meer analoog. Weinig behoefte aan opnemen en digitaal is gewoon al tijden beter beeld dan analoog. In de tijd van Digitenne was dat nog te betwisten, maar tegenwoordig is het uitstekend.
 2. Hinse

  Kijk jij nog analoog?

  Op de pc kun je via de browser inloggen op je Ziggo account bij Ziggo Go. Of je installeert de Ziggo app uit de Microsoft Store (als je Windows 8 of 10 hebt) en bekijkt het daarmee. Je kunt ook gebruik maken van de Android en iOS apps uiteraard. Dus op zich voldoende mogelijkheden om te kijken in prima kwaliteit. Alleen opnemen is een ander verhaal, dat is een stuk lastiger dan met eenvoudigweg je tv-kaart en zul je andere (semi-)illegale hardware zoals de Dreambox moeten gebruiken om dat te bewerkstelligen.
 3. Hinse

  Koe belt brandweer

  Doet me wel deugd dat je teletekst op RTV Utrecht kijkt, @Keetie!
 4. BoxWorld? Ik vond deze titel door op Google Afbeeldingen te zoeken naar Sokoban windows clone en kleurpalet blauw te kiezen (van de stenen sprites).
 5. Hinse

  Er is er één jarig! #2

  Gefeliciteerd beiden!
 6. Hinse

  Beste SNES Game: Halve Finale 2

  Normaliter zou ik eerder op een platform game dan een RPG stemmen en Castlevania IV is ook nog eens een sfeervol pareltje. Alleen binnen het RPG genre is Zelda op de SNES toch wel en autoriteit te noemen. Fantastisch sfeervol spel met goede balans in actie/avontuur en natuurlijk hele goede muziek. Daarom stem ik op Zelda.
 7. Hinse

  Beste SNES Game: Halve Finale 1

  Ik ga hier voor Mario, ik vind het een heel leuk spel en heb er meer mee dan DKC2. Ik houd ook wat meer van de simpele sprites van Mario dan die late SNES graphics. Verder vind ik DKC2 ook zeker een goed spel, maar Mario gewoon leuker.
 8. Hinse

  Onderhoud forum

  Echt fijn dat de awards die weer terug zijn, dan krijgen veel recente organisators en winnaars van ID contests en sport pools hun werk en moeite beter beloond!
 9. Hinse

  Onderhoud forum

  Fijn dat de update soepel is uitgerold!
 10. Hinse

  Show hier je laatste retroaankoop #3

  Recente aanwinsten.
 11. Recoil inderdaad! Jij bent, @Keetie!
 12. Zelda heeft denk ik een relatief makkelijke halve finale. Die andere halve finale is een soort mini-finale gezien de reuring omtrent beide games hier. Benieuwd wat daar uit komt!
×