Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,756
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Hinse

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 01/01/1874

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Console
  Gameboy

Profile Fields

 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja het viel mij laatst ook al op dat ze bij Pebble AI hebben toegepast. Over het algemeen is het vrij matig gelukt, met name de randen van gezichten zijn veel te scherp gemaakt. Ergens wel begrijpelijk dat ze zoiets proberen, want B&A op een 75 inch OLED tv ziet er natuurlijk gewoon niet uit, maar tegelijkertijd denk ik dat ze beter met AI-bewerkingen kunnen wachten tot het er wel fatsoenlijk uit ziet. En leuke poging die poging van Thema Zenuwachtig
 2. Tof gedaan, bedankt voor de leuke contest!
 3. Ja alleen jammer dat ie zo duur is, achterlijk hoge verzendkosten en continu niet of slecht leverbaar. Vanaf 16:37 zie je hier een vergelijking met een van de op dit moment populairste Chinese handhelds (vanwege het 1:1-scherm) en als je puur naar het scherm kijkt is dat van die Chinezen tegenwoordig echt heel acceptabel t.o.v. de Analogue Pocket.
 4. Dit was trouwens gebaseerd op de eerste generatie van de handheldversie van de Evercade.
 5. Ik heb er wel eens op gespeeld en ik vind vooral de kwaliteit van het scherm echt ondermaats voor hedendaagse standaarden. Een gemiddelde Chinese handheld heeft een veel beter display. Maar het idee met fysieke cartridges is wel erg tof natuurlijk.
 6. https://dosbox-staging.github.io/ Deze heeft ook een MacOS-versie
 7. Allereerst: welkom! Met welke software (en hardware) zet je die images op een floppy? Met een tool als WinImage zou het zonder problemen moeten werken. En dan bedoel ik: de image als bestand naar de floppy schrijven, niet de uitgepakte bestanden.
 8. https://github.com/joncampbell123/dosbox-x/blob/master/INSTALL.md#macos-packages-portable dit wel gelezen?
 9. https://dosbox-x.com/ Dit heb je ook nog, daar is wel een mac-versie van.
 10. Kun je niet gewoon een andere Dosbox fork gebruiken, zoals Dosbox ECE of Dosbox Pure? Misschien lost dat het wel al op.
 11. Haha echt precies een act die ook door Michiel Romeyn gespeeld had kunnen zijn.
 12. Toen ik (weliswaar later dan de rest) erachter kwam wie de Mol waarschijnlijk was, had het om de pool te winnen geen zin meer om daar op in te zetten. Dus om strategische redenen ben ik met opzet op anderen gaan inzetten. Daarmee was de kans heel groot dat ik laatste zou worden, maar ook nog een kleine kans om eerste te worden als de Mol toch iemand anders was geweest. Dat is leuker dan risicoloos naar plek 5 -7 af te stevenen.
 13. Seizoen 1 en 2 zijn ook op dvd verschenen. Kwalitatief is dat de beste versie.
×
×
 • Create New...