Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,681
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Hinse

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 04/23/1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Console
  Gameboy

Profile Fields

 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Vance Komt er dit jaar (mogelijk) weer een Retrodag?
 2. Twitter is sowieso een platform waar mensen anoniem als een nijlpaard diarree kunnen sproeien. Dat gebeurt echt niet alleen bij hem. Het controversiële aan Peter was dat hij naast mediaoptredens over zijn vakgebied (misdaadjournalistiek) ook veelal over andere zaken een hele zwartwitte mening had waar hij minder over geïnformeerd was. Types als Johan Derksen en Maarten van Rossem hebben ook neiging daartoe en Johan Cruijff vroeger ook (die wist wel even hoe je het fileprobleem in NL moest oplossen). Als hij over de politiek begon vond ik het wel eens lastig om hem serieus te nemen
 3. Peter R. de Vries heeft de aanslag op zijn leven vorige week dinsdag in Amsterdam niet overleefd. Hij is in het bijzijn van zijn geliefden overleden in het ziekenhuis. "We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar", laten zijn nabestaanden weten in een gezamenlijke verklaring. De Vries is 64 jaar geworden. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5240390/misdaadverslaggever-peter-r-de-vries-dood-na-geschoten-amsterdam
 4. Bedankt voor de felicitaties, de organisatie en de award!
 5. Haha, het is geen verdienste hoor, grotendeels gegokt tegen alle odds in als enige mogelijkheid om nog terug te keren in de race. Allemaal rare uitslagen gezien in de achtste finales, je ziet dus dat je vooraf zoveel kan beredeneren en argumenteren maar het blijven op zichzelfstaande wedstrijdjes die alle kanten op kunnen vallen. Spanje en Italië hadden er ook nog zo uit kunnen vliegen.
 6. Heel leuke contest, dank voor de organisatie @samba-boy! Ik had er achteraf nog meer moeten weten denk ik, maar omdat je het tempo mist hoor je het soms gewoon echt niet. Gefeliciteerd, awardwinners! Maarre...er zouden alleen awards zijn voor winnaar en runner-up, als ik had geweten dat ik een derde plek te verdedigen had die achteraf toch een award oplevert had ik er denk ik nog wel een paar geraden.
 7. Was het echt een NL productie of kan het toch niet geweest zijn met ondertitels / voiceovers? En speelt het zich af in Utrecht stad of de provincie?
 8. Was weer een leuk seizoen. Wel iets minder dan de vorige 2 vond ik, met name omdat er duidelijk 2-3 matige afleveringen bij zaten, iets wat ik in vorige seizoenen niet zo had ervaren. Maar dat komt waarschijnlijk ook deels vanwege de beperkingen rondom Covid-19. Anyway, leuke mol, leuke groep, kijk alweer uit naar volgend jaar.
 9. Ik wil @Keetie hartelijk bedanken voor de organisatie. Ik denk dat het achteraf lastig was om precies alles af te bakenen waardoor bij goedkeuren je regelmatig afhankelijk was van interpretatie, maar het blijft sowieso heel lastig waar je de grens neerlegt van wat je goed rekent en wat niet. Er is bij elke grens wel weer een dier met een betekenis waar je dan bij kunt zeggen dat ie wel of niet tot de selectie zou mogen behoren. Anyway, ik vond het wel leuk om er mee bezig te zijn. Ik herken me wel in de punten van de users hierboven (zoals uit de PB's ook wel bleek), maar in een co
 10. Ik ga zeker een poging wagen. Geinig idee zo dat fluiten!
 11. Gefeliciteerd, winnaar en runner-up! Dank voor de organisatie! Was dit jaar goed te doen met de hoeveelheid vragen.
 12. Ik snap wel dat het 'voor de fun' is, alleen dan gaat het hele idee van een contest natuurlijk niet meer op. Het klopt dat iedereen elkaar antwoorden kan doorgeven, maar dan krijg je straks dat ik een team ga vormen met @samba-boy en @djkoelkast en nog een paar, waar houdt zoiets dan op? Volgens mij is die samenwerking al wel vaker geweest, alleen bij deze contest specifiek is het zo dat meer handen/hersenen/tijd wel heel veel voordelen opleveren.
 13. Ik blijf het wel echt jammer vinden dat @RM en @MarsM samen als team mogen mee doen. Juist bij contests als deze waar je zelf zoveel mogelijk opossingen moet zien te genereren kun je als 2 veel meer dan 1.
×
×
 • Create New...