Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,657
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Hinse

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 04/23/1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Console
  Gameboy

Profile Fields

 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.adriaan-homepage.nl/nieuwtjes/ Reactie van Aad.
 2. Bassie en Adriaan moeten de Baron en anderen 15.000 euro betalen - https://nos.nl/l/2358032
 3. Met custom css kan het ook niet want ongelezen berichten hebben geen andere class. Als ze dat simpelweg wel hadden gedaan was het met 1 regel css-code opgelost.
 4. Is het misschien een van de vele VTech consoles die op de markt kwamen in die tijd? Dit soort spul:
 5. Oh huh, toch nog runner-up. @Spiny Norman Gefeliciteerd, terechte winnaar! Mijn complimenten gaan uit naar @MarsM en niet alleen voor de organisatie en gedetailleerde uitwerking van het creatieve denkwerk als de resultaatverwerking, maar ook omdat dit denk ik de eerste contest is die heeeeeel lang duurde hetgeen voor veel mensen denk ik prettig was. Je moest er echt even uitgebreid voor gaan zitten en niet iedereen is in de gelegenheid dat even tussendoor in te plannen. Daardoor is er nu wel een mooie uitslag vanwege een deelnemersveld dat er op een bepaald moment even voor is g
 6. Een soort flexaccount van Netflix, Amazon Prime en Disney+. Maar ik kijk er eigenlijk nauwelijks naar.
 7. Tja, je mag blijer zijn als je vredig in je slaap overlijdt, maar veel mensen eindigen op het laatst toch in een (kort) ziekbed of via zoiets.
 8. Mooie leeftijd, heeft heel veel voor de wereld van filmmuziek betekend. Ik twijfelde in 2017 om naar zijn concert in de Ziggo Dome te gaan maar vond het toen wat te duur. Wel spijt van nu.
 9. https://www.gamestate.com/utrecht/ Daar hadden ze 3 jaar geleden toen ik er was 3 flipperkasten: Awesome Space in Kanaleneiland is een oude school waar een community gevestigd zit die veel met retrogames in de brede zin van het woord hebben. http://awesomespace.nl/ Ik ben er zelf nog nooit geweest maar op 1 van de foto's zie ik 2 flipperkasten staan (zie hieronder). Wegens de coronacrisis zijn ze helaas momenteel niet geopend.
 10. Het hangt ook een beetje van je doel en voorkeur af. Qua inputlag met retroconsoles is een moderne tv al minder ideaal dan een ouderwetse crt. Ik heb wel goede verhalen gehoord over de Framemeister Mini als apparaat tussen je tv en console, maar die is volgens mij erg duur en lastig te krijgen. Zo'n apparaat upscalet mooi waardoor het grafisch best goed oogt, maar de inputlag wordt er vast niet beter op. Je kunt ook op Youtube kijken door te zoeken op 'Atari on modern tv', dan kom je best practices tegen.
 11. Je moet wel een beetje per generatie naar merken kijken. Bepaalde merken waren in bepaalde tijden erg slecht of juist goed, waarna dat later weer veranderde. Ik vond mijn Asus EEE 1000H een fantastisch product met hele goede specs en batterij. De beste netbook in de markt destijds. Zelfde met AMD. Jarenlang waardeloze rommel voortgebracht maar sinds 1-2 jaar weer een comeback gemaakt en momenteel gewoon uitstekende hardware. Anno 2020 kom je ook niet meer weg met allemaal rare hitteproblemen zoals jaren in de cowboytijden jaren terug. Je kunt dezelfde analyses doen met automerken, witgoed, sm
 12. Na al die jaren toch gevonden https://archive.org/details/postbank Het het echt een minigame voor kleinere kinderen. Maar het toffe van alles is dat je het gewoon van Archive.org kunt downloaden en native in Windows 10 kunt draaien (door GTwin.exe te starten).
 13. Er komen steeds minder series uit op dvd en vooral oudere series nog minder. Voor Wolff kun je als Duitser terecht bij MaxDome of Sat1Gold als streamingplatform, ik denk dat wij als Nederlanders er niet gemakkelijk meer aan de hele rits gaan komen. Ze zijn na seizoen 1 en 2 alweer gestopt met de dvd-releases van Wolff.
×
×
 • Create New...