Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,621
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Hinse

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 04/23/1985

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Locatie
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Helaas, na (weer eens) een saaie aflevering een roemloze aftocht
 2. Zo werkt het met bijna alles dat enige verzamelwaarde heeft. Zolang er altijd 1 debiel is die het betaalt kun je zulke vraagprijzen makkelijk in stand houden helaas.
 3. Voor deze discussie kun je met gemak een apart topic openen De marktwerking klopt gewoon ja. Degenen die die spullen verzamelen zitten in de situatie dat het financieel vaak voor de wind gaat (men heeft intussen redelijk wat te besteden) en dat de spullen die ze zoeken steeds zeldzamer worden. Dan kan het ineens hard gaan. Een simpel DOS spel als Grand Prix Circuit kostte een jaar geleden voor mij geseald 40 euro, nu gaat ie al voor 350 van de hand op eBay. Bizar.
 4. De prijzen rijzen de pand uit tegenwoordig helaas. Van een aantal titels in (zeer) goede staat ben je al meer dan 500 euro kwijt. Je kunt zo'n hobby enkel in stand houden door zelf ook wat te handelen en verkopen, anders zijn sommige titels voor eeuwig onbereikbaar. Die Wacky Wheels is een NL release trouwens, van HaSa Software uit Groningen/Stadskanaal.
 5. Wat big box pc games die ik de laatste tijd (rekbaar begrip) heb bemachtigd.
 6. Het doel is vaak aantonen dat men het zelf kan maken als fan/hobbyist denk ik. Niet vanwege het praktisch nut.
 7. Positieve is dat het vanaf nu enkel beter kan gaan.
 8. Welkom Mario & Evert!
 9. Hinse

  [NL] Nils Holgersson

  Daarom zet ik dvd's altijd direct lossless om naar een MKV-container met MakeMKV. Geen menu's meer en de afleveringen veel overzichtelijker in een lijst.
 10. Hinse

  [NL] Nils Holgersson

  Klopt zeker van de oorsprong, maar visueel zie je duidelijk een Japans tintje in haast al die series. De animatie, scenery, gezichtsuitdrukkingen, etc.
 11. Dit is echt zon eeuwenoude discussie. Uiteindelijk heeft het met voorkeur / smaak te maken en je brein redeneert dan altijd zo dat jouw voorkeur altijd goed is en het tegenovergestelde slecht. Als je gitaren mooi vindt en synthesizers niks vindt, zul je niet snel enthousiast worden van een vakkundig bespeelde synthesizer. En vice versa. Dus de discussie leidt vaak tot niets vanwege de andere fundamentele uitgangspunten. 'Kenners' zij het er algemeen over eens dat b.v. Jean-Michel Jarre een hele goede bespeler is van synthesizers. En 'kenners' vinden The Dire Straits en Queen bands die heel goed rockinstrumenten kunnen bespelen. Waarschijnlijk is het beiden dus behoorlijk goed. Maar hoef je het daardoor nog niet mooi te vinden.
 12. Hinse

  [NL] Nils Holgersson

  Wat ik vroeger keek was in de regel Japans (Sin[d]bad, Nils Holgersson, Jody & het hertejong, Nathalie, Wickie, Tovenaar van Oz, Alfred J Kwak, Heidi, Tom Sawyer, Dommel, Boes, etc.) tenzij het Amerikaans was
 13. Hinse

  [NL] Nils Holgersson

  Het filmpje uit die link is 360p, je kunt daar moeilijk uit opmaken dat ie geremasterd is. De kleuren lijken wel wat beter dan van de dvd.
 14. Hinse

  [NL] Nils Holgersson

  Zonder dat het HD is kan een serie alsnog opgepoetst worden in kleuren, beeldstabiliteit, helderheid, etc. Dus toch eerst even afwachten hoe het er uit gaat zien.
 15. Hinse

  [NL] Nils Holgersson

  Ah dan is het wel interessant. Toch jammer dat er geen hd-master is want de kwaliteit is straks misschien niet veel beter dan de dvd's die zijn uitgebracht.
×