Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,626
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Hinse

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 04/23/1985

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Locatie
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hinse

  Het coronavirus

  Als je een baan in loondienstverband hebt en geen kinderen is het alsnog flink schakelen maar wel redelijk te doen denk ik. Ben je zelfstandig ondernemer en/of heb je ineens baby's/kinderen de hele dag over de vloer om voor te zorgen/te onderwijzen kun je ineens nauwelijks nog werken en intensiveert het leven behoorlijk. Ik behoor helaas tot de laatste categorie
 2. Dank weer voor de organisatie do dat! Knap van samba-boy, de anderen hebben je echter ook goed gespeeld! Net als destijds bij Thomas zat ik ook dit jaar in week 1 al op de juiste mol. Ik moet wat doen met die bijzondere kwaliteit
 3. Best wel een iconisch figuur op de Nederlandse tv. Je zag hem tijdenlang overal en nergens in tv programma's, vaak in kleinere rolletjes. Als Plaaggeest was hij natuurlijk ook erg goed. We komen aan in een tijd waarin er veel B&A acteurs op een leeftijd komen dat er komende jaren wel meer overlijdens in het nieuws zullen volgen helaas.
 4. Hinse

  Bassie & Adriaan #11

  Je kunt er niet veel aan doen, coveren is legaal. Welkom terug trouwens!
 5. Ik doe mee met de eenvoudige pool en wil de afleveringen graag zien
 6. Helaas, na (weer eens) een saaie aflevering een roemloze aftocht
 7. Zo werkt het met bijna alles dat enige verzamelwaarde heeft. Zolang er altijd 1 debiel is die het betaalt kun je zulke vraagprijzen makkelijk in stand houden helaas.
 8. Voor deze discussie kun je met gemak een apart topic openen De marktwerking klopt gewoon ja. Degenen die die spullen verzamelen zitten in de situatie dat het financieel vaak voor de wind gaat (men heeft intussen redelijk wat te besteden) en dat de spullen die ze zoeken steeds zeldzamer worden. Dan kan het ineens hard gaan. Een simpel DOS spel als Grand Prix Circuit kostte een jaar geleden voor mij geseald 40 euro, nu gaat ie al voor 350 van de hand op eBay. Bizar.
 9. De prijzen rijzen de pand uit tegenwoordig helaas. Van een aantal titels in (zeer) goede staat ben je al meer dan 500 euro kwijt. Je kunt zo'n hobby enkel in stand houden door zelf ook wat te handelen en verkopen, anders zijn sommige titels voor eeuwig onbereikbaar. Die Wacky Wheels is een NL release trouwens, van HaSa Software uit Groningen/Stadskanaal.
 10. Wat big box pc games die ik de laatste tijd (rekbaar begrip) heb bemachtigd.
 11. Het doel is vaak aantonen dat men het zelf kan maken als fan/hobbyist denk ik. Niet vanwege het praktisch nut.
 12. Positieve is dat het vanaf nu enkel beter kan gaan.
 13. Welkom Mario & Evert!
 14. Hinse

  [NL] Nils Holgersson

  Daarom zet ik dvd's altijd direct lossless om naar een MKV-container met MakeMKV. Geen menu's meer en de afleveringen veel overzichtelijker in een lijst.
 15. Hinse

  [NL] Nils Holgersson

  Klopt zeker van de oorsprong, maar visueel zie je duidelijk een Japans tintje in haast al die series. De animatie, scenery, gezichtsuitdrukkingen, etc.
×