Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,701
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Hinse

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 04/23/1985

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Console
  Gameboy

Profile Fields

 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het werd af en toe uitgezonden bij Dit Is Disney / Disney Feest / Disney Festival volgens mij. Vroeger nauwelijks gekeken maar nu wel leuk om eens te zien.
 2. Nogmaals dank voor de organisatie, het was leuk! En ik vind de troostavatar minstens net zo mooi als die andere 2
 3. Hinse

  Disney+

  Ik geloof dat op de Amerikaanse versie van Disney+ zelfs meer Nederlandstalige episodes van series staan dan op de Nederlandse versie.
 4. Hinse

  Disney+

  De nummering is iets anders bij Disney+ maar zoals ik ze heb daar vandaan zijn ze in het Nederlands.
 5. Al met al een prima seizoen van De Mol uiteindelijk met de nodige kanttekeningen. En de pool was ook prima, met eveneens wat tips voor volgend jaar. Voor mij voldoende reden om niet af te haken (zoals ik bij zoveel andere programma's dat in het verleden dat wel heb gedaan).
 6. Bedankt voor organisatie en felicitaties aan de winnaar @MarsM en runner-up @RM! Spannende strijd bovenin uiteindelijk. Heel uitgereid weer, altijd tof om mee te doen! Wel een dingetje: als ik zo de uitslag bekijk is het wel een beetje zuur voor @djkoelkast aangezien hij ALLE keren de juiste mol had voorspeld en daarmee niet eens het podium haalt. Misschien als tip voor volgend jaar: het lijkt me dat het voorspellen van de juiste Mol week in week uit het belangrijkste gewicht qua score in de pool hoort te zijn en dat de overige vragen een kleinere invloed horen te hebbe
 7. Graag gedaan Ik bedenk me net dat waterparken, wielerroutes en paintballterreinen misschien juist wél 'culturele' uitjes zijn op die eilanden. Al tientallen jaren is er enkel en alleen dergelijk vermaak daar.
 8. Ik vind deze aflevering de opdrachten ook simpel maar net even wat leuker gedaan dan in NL. Het is allemaal ook gewoon wat spannender. Dat gezegd hebbende vind ik het seizoen tot nu toe wel minder dan vorige jaren. Het is nu gewoon 'leuk', maar geen absoluut killerprogramma zeg maar.
 9. Ben het wel met @MarsM eens dat er meer gebruik kan worden gemaakt van de eigenschappen van het land waar ze zich in bevinden. Aan de andere kant moet je je alleen wel realiseren dat het organiseren van een Mol-serie dit jaar vanwege Covid-maatregelen wereldwijd lastig was en ze misschien uit armoede op de Canarische eilanden uit kwamen. Los van Lanzarote hebben die eilanden vrij weinig unieks op gebied van cultuur en natuur. Misschien als ze nog naar La Palma waren gegaan dat dat nog bijzonder had kunnen worden maar door die actieve vulkaan aldaar kon dat niet denk ik. De Canarische eilanden
 10. Weerman Piet Paulusma (65) overleden Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. De Friese weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van k*nker. Hij was al geruime tijd ziek, maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. https://www.telegraaf.nl/entertainment/2012448258/weerman-piet-paulusma-65-overleden
 11. Leuk, ik ga ook dit jaar weer mijn best doen de wekelijkse vragenlijst tijdig in te zenden.
 12. Ik heb het seizoen grotendeels gevolgd. De laatste race had hij normaal gesproken niet kunnen winnen natuurlijk maar over het seizoen gezien de terechte winnaar. Was sowieso een leuk F1 seizoen.
 13. Vaker wel dan niet bij mijn weten.
×
×
 • Create New...