Ga naar inhoud

Hinse

User
 • Aantal items

  6019
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Hinse

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Utrecht
 • Interesses
  Consoles, kinderseries, B&A...
 • Console
  Gameboy
 1. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Dat is eigenlijk elk seizoen wel het geval, toch? Ook in de betere seizoenen probeerde de regie je op het verkeerde been te zetten.
 2. Mijn stem is enigszins strategisch. Vind het beiden leuke spellen maar vanwege de populariteit van Tiny Toon hier in de vorige duels kies ik voor Killer Instinct. Tiny Toon gaat naar verwachting toch makkelijk winnen en bij gelijke stand voor mij zelf ga ik voor Killer Instinct. Tiny Toon is gewoon een solide platformer en Killer Instinct een van de betere (en grafisch mooiere) vechtspellen. Dan is het maar net welk genre je voorkeur heeft.
 3. Twee leuke platformers, waarbij SMW natuurlijk de kwalitatief betere titel is. Ik heb echt een zwak voor de Mickey titels op de SNES vanwege de laagdrempeligheid, alleen helaas staat dit spel tegenover SMW, een spel dat daar in feite ook aan voldoet. SMW mag van mij dit duel winnen, het is gewoon een completer en beter spel.
 4. Makkelijke keuze: Earthworm Jim is echt een goede platformer die met veel humor en aardige graphics leuk in elkaar steekt. De setting is ook leuk met mooie achtergronden en sprites. Aan de andere kant heb ik eigenlijk niets met Final Fantasy, de zoveelste rpg waar we op mogen stemmen. Het ziet er allemaal prima verzorgd uit hoor, maar mij krijg je geen uren achter elkaar spelend op de SNES om zo'n quest te gaan uitvoeren. Ik ben gewoon geen liefhebber.
 5. Ik vind deze helemaal niet zo eenvoudig. Plok heeft veel meer gunfactor want het is een spel dat eigenlijk best wel leuk is, grappig karaktertje in een evenzo geinige spelwereld. Super Mario Kart heeft veel meer de naam en natuurlijk ook prima gameplay en muziek. Ik twijfel nog even waar ik op ga stemmen.
 6. Lijkt me duidelijk, Sunset Riders! Qua naam alleen al de stoerste titel ooit, veel humor, heerlijke gameplay en vrolijke setting. Zoveel SNES-spellen zijn er niet gemaakt in western setting (ik kom even snel op Lucky Luke en Gunple). Lufia II is andermaal een rpg, wederom één die heel hoog aangeschreven staat en het ziet er ook allemaal fantastisch uit enzo....maar het genre vind ik per definitie minder boeiend dan een beat-em-up zoals Sunset Riders, dus Lufia II speelt als snel een verloren strijd
 7. Al die rpg's Earthbound vind ik qua verhaal wat grappiger en ook grafisch wat origineler dan het overigens veel mooiere Secret Of Evermore. Die laatste ziet er niet alleen beter uit maar heeft ook mooiere muziek. Ik denk dat ik dan toch voor Secret Of Everrmore zou gaan, ik zou me daar wat beter kunnen inleven.
 8. Ik heb weinig met Toy Story en als platformer oogt het allemaal behoorlijk lomp. Kirby is daarentegen een fatsoenlijk deel in de serie (i.t.t. Dream Course). En hoewel het grafisch niet super is, is de gameplay wel in orde. Dus Kirby mag deze winnen van mij.
 9. Zo'n typische battle waar de winnaar me niet zo heel veel uit maakt, aangezien ik van beide spellen niet echt gecharmeerd ben. Als het puntje bij paaltje komt zou ik waarschijnlijk toch Soul Blazer proberen, omdat het binnen het genre wel aardig uitgewerkt lijkt. Ik kan maar niet wennen aan Super Mario RPG en dat rare isometrische perspectief. Bovendien zit er te weinig actie in. Dus Soul Blazer.
 10. Show hier je laatste retroaankoop #3

  Dat klopt inderdaad, Toca 2 was meer een sim en NFS2 was pure arcade. Wellicht eens een topic maken over oude racegames uit de jaren '90
 11. Show hier je laatste retroaankoop #3

  Met die enorme dino die je kon crashen Toca 2 Touring Cars is ook naar mij onderweg. Veel gespeeld, maar de gameplay was niet eens zo top met die stroeve besturing. NFS2 is samen met GP2 mijn favoriete racegame ooit, puur omdat ik het stukgespeeld heb als kind. En de Special Edition bevatte meer auto's, de Last resort track en TCP/IP ondersteuning. Via een 3dfx wrapperiode kun je het makkelijk weer aan de praat krijgen op full HD of 4K, echt supergaaf is dat!
 12. Show hier je laatste retroaankoop #3

  Paar nieuwe spellen. Fatal Racing is geseald, NFS4 en Asterix & Obelix zijn NL releases
 13. Show hier je laatste retroaankoop #3

  Mooie spullen in een prachtige staat, maar met name de hoeveelheid spullen die je per post plaatst vind ik indrukwekkend
 14. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Het gaat ook niet alleen om cultuur/educatie. Pure entertainment mag wel als je er een 'moeilijk bereikbaar publiek' mee bereikt, dus een relatief klein publiek dat bij de commerciëlen te weinig aandacht krijgt. Bepaalde satire zoals Draadstaal/Koefnoen valt daar bijvoorbeeld ook onder.
×