Jump to content

Recommended Posts

Tnl2uE8.gif

Neopets is een kosteloos online ''virtueel huisdierenspel'' dat in 1999 werd opgericht. Een soort van tamagotchi, maar dan veel groter en uitgebreider. Neopets is een site zonder doel, je bent vrij in wat je wilt en wat je doet.

Neopets zijn gefantaseerde ''huisdieren.'' Er zijn 54 soorten. Als je eenmaal een Neopet hebt gecreƫerd kun je er veel mee doen. Natuurlijk, als met een echt dier, moet je hem verzorgen. Je moet ze eten geven, kan ze laten spelen, leren, ''letterlijk'' aankleden maar ook vechten.

Om je Neopet(s) (je kan er maximaal 4 hebben) te verzorgen, moet je items hebben. Voedsel, kleding, medicijnen en veel meer. Je kan alles kopen in de winkels in Neopia, de wereld van Neopets. Kopen doe je met NP (Neopunten), die je kan verdienen door games op de site te spelen. De pets hebben vier basiskleuren. Er zijn veel verschillende soorten kleuren waarin je je pet kan verven. Dat kun je op verschillende manieren doen. Door verfkwasten te vinden/kopen, speciale gebeurtenissen of via het laboratorium.

''Neopia'' bestaat uit verschillende landen. Sommige landen zijn fantasierijk (Feeƫnland) en sommigen zijn op oude culturen gericht (Altador). Veel van de landen hebben een verhaal, omdat die door de jaren heen doormiddel van een plot (verhaal) zijn ''ontdekt'' met behulp van alle spelers. Zo heeft ook elk land verschillende locaties. Zo kan je bijvoorbeeld op ''mysterie eiland'' een oud, verlaten dorp bezoeken met een tombe. Eens per dag kan je de tombe bezoeken. Heb je geluk, of pech. Zo zit heel Neopia vol met verrassingen en kans- en geluk activiteiten.

De strijdarena is een mooie manier om te vechten. Zeg maar een Pokemon achtige stijl. Je moet je pets trainen in een trainingsschool, uitrusten met wapens en dan naar de strijdarena gaan om te gaan vechten.

Maak een winkel, voltooi zoektochten, doe mee aan wedstrijden en veel meer! Er is zo veel te doen, dat het te veel is om alles te vertellen ;) Ik zou zeggen, lijkt het je leuk om eens een kijkje te nemen? Zou je je dan aanmelden via de volgende link? Dan kun je ondertussen mijn account ook steunen ;)

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...