Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  24,538
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by djkoelkast

 1. Is the ROM itself German too?
 2. Welcome to Retroforum! It's so strange for me to read "only € 180" haha. I think that's a hefty price for a P2000, but maybe outside of The Netherlands they are way more expensive.
 3. Ik weet ook echt niet wat ik moet vragen, ik ken ook domweg te weinig teksten ben ik bang.
 4. Dat we hier aandacht aan besteden snap ik niet. Next.
 5. Ah dat is dan weer leuk om te weten en een leuke ontdekking (voor mij dan). Alleen wat ik zo snel hoor is dat meer new wave en Mo is meer pop. Maar wel beiden flink in de synthsound, tof!
 6. Leuk dat je mijn topic vond en er op wil reageren, het is al een wat ouder topic. Wie of wat is 'tent'?
 7. Nee ok, maar stel het is 1980, waarom koop ik deze machine? Wat ga ik er dan mee doen?
 8. Ik ken dit totaal niet. Wat kun je er mee?
 9. https://www.nhnieuws.nl/nieuws/312794/schat-aan-herinneringen-in-huis-van-overleden-joop-dikmans-b2-van-bassie-en-adriaan Nu hun vader er niet meer is, moet het huis waar hij woonde worden leeggemaakt. Clownspakken, kleine muziekinstrumenten, fotoboeken en natuurlijk het welbekende hoedje dat Dikmans als B2 droeg in Bassie en Adriaan: het huis van Joop Dikmans is een schatkamer aan herinneringen. "Het is moeilijk om het allemaal op te ruimen, maar je moet gewoon de knop omdraaien."
 10. Alleen het is bij Sindbad niet zo simpel als: ze hebben 10 afleveringen weggelaten. Ze hebben delen van afleveringen gemixt tot nieuwe. Duitse en Nederlandse zijn dezelfde edit.
 11. Het is geen kritiek hoor, ik vind het juist grappig dat iemand zulke details opvallen. Aan de andere kant, als je ooit een foto naar Hinse hebt gestuurd dan wéét je dat hij op alles let behalve waar het om gaat
 12. Dat matras was me totaal niet opgevallen maar nu je het zegt haha, misschien is het een ouderwets waterbed, weet jij veel
 13. Ik stel voor dat iedereen vandaag oliebollen in huis haalt of bakt, speciaal voor RM zijn verjaardag. Gefeliciteerd!
 14. Leuke contest, ik luister alleen echt nooit naar lyrics, dus dit wordt een uitdaging. Maar ik doe mee uiteraard!
 15. Ook de rapper van Faithless en de componist van o.a. Twin Peaks zijn onlangs heengegaan
 16. Gamecube zelf is niet zo veel waard, het hangt af welke kleur en wat je er bij geeft. Een Switch hangt het weer af welk type en of hij wel of niet is gemod. Een gemodde Switch zou ik nooit kopen, daar kun je heel weinig mee op dit moment. Misschien nadat de Switch EOL is dat dat iets is om over na te denken.
 17. Het vragen naar afleveringen etc. mag hier niet, we krijgen gezeur als dat wel gebeurt. Op dit forum mag je de series uiteraard bespreken, maar we gaan het niet over ruilen/delen etc. hebben.
 18. Grappig, met die 'snowball' kun je blijkbaar een random seed zetten en dan is het verder eigenlijk gewoon een mechanische randomizer. En toch iets van geheugen, want er is een 'recall last number'. Mooi ook die OGNIB-letters haha
 19. Hij heeft de laatste jaren ook heel veel gedaan voor (en met) de tv-archieven. Hopelijk komt er een net zo bevlogen opvolger.
 20. Ik krijg steeds bounces van je mailadres, dat dat niet meer actief is, zou je dat willen checken?
 21. Op de Retro Gamedag in Schagen heb ik ook iemand gesproken die geïnteresseerd was in nieuwe ontwikkelingen op P2000-gebied, die heb ik naar dit topic doorverwezen, leuk als het nog wat meer aanhang krijgt allemaal.
 22. Nou nee, dit is ook een mening, net als die van samba-boy. En daar mag je het uiteraard wel of niet mee eens zijn en daar mag over worden gediscussiëerd, want daar is dit een discussieforum voor Ik vind het alleen maar goed dat er verschillende meningen zijn en dat er verschillende argumenten worden opgevoerd, zo kun je van elkaar iets leren. En ik vind dat het op een zeer beschaafde toon gaat allemaal, dus ik zie geen reden om dit om welke reden dan ook af te kappen.
 23. Dit topic gaat dicht. Dit is geen ruilplek voor afleveringen van wat dan ook.
 24. Dan faciliteren we toch, dus ook dat kunnen we helaas niet toelaten. Zulke contacten moet je dan ook op andere media gaan zoeken. Hier is het natuurlijk wel leuk om info te geven over de serie bijvoorbeeld.
×
×
 • Create New...