Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  24,360
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by djkoelkast

 1. Lekker arrogant, dan zou ik dat ook niet meer doen.
 2. Ik zou het hier eens proberen: https://tvenradiodb.nl/
 3. In dat geval: welkom op Retroforum
 4. Gewoon niet. Kwam je alleen om contact op te nemen met samba-boy om over zijn video's te praten dan?
 5. Daar is dit forum niet voor bedoeld.
 6. Thomas zou ook de mol kunnen zijn, maar het seizoen is zo saai, zo onboeiend, zulke domme spelletjes. Daar hoef je echt niet voor naar Albanië merkte RM al eerder op.
 7. Je hebt een tijdje visitekaartje cd-r gehad
 8. En dan weer dat eeuwige lasergamen. Ik snap niet dat ze daar zo enthousiast van worden. Om te kijken was deze aflevering dodelijk saai.
 9. Mijn Philips CD650 heeft het ook niet. Ik weet niet zeker of je ze ook slot-in mocht gebruiken (autoradio bijvoorbeeld), kan zijn dat dat niet de bedoeling was. Als het dan loskomt kun je er niet meer bij.
 10. Wel tof, want ik heb ze ook al jaren niet meer gezien. Later kreeg alles een laatje met een 8cm-inkeping.
 11. Die had ik vroeger, bij sommige cd's zaten die er bij
 12. Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar hier 1: draagt zowat niemand een FFP2 2: draagt zowat niemand hem goed, zowat allemaal onder de neus, of zelfs op de kin, te los etc. en tot slot 3: worden ze vele malen opnieuw gebruikt, in een jas gepropt etc Het heeft geen zin op deze manier dus is het schijnveiligheid. In een perfecte testomgeving met perfect gedrag zal het heus helpen.
 13. Het nut van mondmaskers/kapjes is nihil. Zeker omdat mensen het totaal verkeerd gebruiken.
 14. In een aantal landen om ons heen doen ze ook niet meer aan regels, daar gaan de besmettingen net zo hard. Gewoon niet meer lopen miepen over aantallen en er mee leren leven.
 15. Geen flauw idee maar wel in de goede richting gokken
 16. Masked Singer met die nepreacties pff dat is zo erg. De Belgische versie is al wat beter, maar ook daar hoor. Zal wel in het script staan. Dat valt me de laatste jaren ook meer en meer op, het overdreven reageren. Bijvoorbeeld bij optredens (Voice, Beste Zangers, Masked Singer). Van dat WHOOOOOOOOOOOWOWOWOWOOWWOOOOO!!!!!!! met armgebaren en al. En je kunt WIDM toch gewoon opnemen en later kijken. Niet alle nieuwskanalen melden er iets over, dus het valt goed te doen.
 17. Daarom is het in dit topic zo leuk, kunnen we zonder al die malloten de boel op onze eigen manier bekijken (en uiteindelijk hebben we altijd gelijk, bijna altijd).
 18. Onder elke post is een knopje "quote". Een forum werkt ietsje anders dan bijvoorbeeld facebook
 19. Rik heeft ook niet gezegd dat er jokers zijn ingezet, normaal doet hij dat wel.
 20. Vermoeiend hoe alles constant wordt herhaald. Er wordt iets uitgelegd door Rik, vervolgens gaat een kandidaat het ook nog een keer uitleggen. Veel te langdradig allemaal ook.
 21. Ja absoluut, eindelijk krijgt elektronische muziek eens een podium in de top 2000. Gebeurt echt veel te weinig
×
×
 • Create New...