Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  24,105
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by djkoelkast

 1. Nee, dat is een 16mm-tape en die is nog steeds onbekend. Waar ik het nu over heb is 1/2" reel to reel.
 2. Ja dat klopt en ze lopen op 38cm/s. Het zijn de originele ruwe geluidsbanden van de film "Op hoop van zegen"
 3. Ik heb prefotape ook in "gewoon" bandrecordermodel
 4. Gave setup hoor! Ik zou je graag eens proberen te helpen met alles, maar reizen is nu nog wat beperkt natuurlijk (helaas)
 5. Dat was gewoon een leeg printje, waar je dan dus zelf de solderingen op maakt. Het heet ook wel een experimenteerprint. Als je er meerdere zou maken zou je zelfs een eigen printje kunnen laten etsen, maar ik vond dat voor 1 niet de moeite. Je kunt dan ook IC's gebruiken, moet je alleen even letten op hoe de veldjes liggen en wat je precies wil.
 6. Ik kan je alleen maar doorverwijzen naar dit topic: In video #3 vind je ook het schoonmaken van de koppen, in video 4 het polijsten. Er staat ook vermeld hoe ik dit gedaan heb en wat ik heb gebruikt.
 7. Ik wil wel meedoen, maar kan niet beloven dat ik heel actief ga kijken, heb het wel een beetje gehad met de NL de mol
 8. Uitbrengen op dvd dan maar
 9. Misschien beter om een screenshot te posten zodat de teskt ook later zichtbaar blijft
 10. Als ik al live kijk dan gaat 'ie bij reclame op mute en ga ik wat anders doen. Maar 95% of misschien meer neem ik op en kan ik dus sowieso skippen
 11. Zijn er serieus nog mensen die reclames kijken?
 12. Welkom op Retroforum. Dit is geen vraagbaak om je tv-uitzendingencollectie uit te breiden, ik heb je e-mailadres maar verwijderd. Natuurlijk ben je van harte welkom om deel te nemen aan het forum, we hebben erg veel leuke topics hier. Je zou ook een topic over Weekend Miljonairs kunnen maken, over hoe het ontstaan is, waar allemaal uitgezonden, waar het miljoen wel eens is gehaald etc. Als je in dat topic dan opmerkt dat je nog uitzendingen zoekt dan denk ik dat je nog wel eens kans op reactie hebt
 13. Gewoon niet op youtube zetten. En 25p ziet er vele malen beter uit dan dit rare overvloeiende 50p.
 14. Framerate, scherpte, kleur, noise reduction, resolutie, het is er allemaal dik dik over. Het ziet er voor mij echt heel smerig en onkijkbaar uit. Alsof je terpentine over een schilderij gooit.
 15. Je kunt interlacing niet behouden op Youtube, want die laat alleen progressive video's zien.
 16. Gewoon maar niet doen dit. Een echte TBC regelen. Upscalen naar 1080p/50? Interlaced is in dit geval 576i, 1080p is progressive. Het ziet er ook niet uit ook, niet doen.
 17. Ik heb denk ik wel wat banden liggen die je zou mogen overnemen.
 18. Ik bedoel specifiek achtergrondmuziek van de tekenfilmserie. Ik heb trouwens zelf nog een mastertape (of oefentape ofzo) met Ratsmodee van/met de Munk, alleen nooit geluisterd omdat is zo'n gruwelijke hekel aan zijn nummers heb.
 19. Is er meer achtergrondmuziek uitgebracht van deze serie? Of is dit het? (op een paar losse nummers na op de gewone albums)
 20. Middels een VPN kon ik hem zien, wel interessant die video
×
×
 • Create New...