Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  23,881
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by djkoelkast

 1. Kijk allemaal mee, want om 16:00 uur vanmiddag kun je live meekijken met de projectie van een 35mm film (Mama is boos!) en vooral hoe dit technisch in z'n werk gaat. Uiteraard in een verder lege zaal en met gepaste afstand. Meekijken in de keuken, vanaf huis.
 2. Ik denk ook niet meer dat het Dorien is, ik dacht het door die eetopdracht vooral, maar nu wip ik een beetje tussen Jolien en Christian (die ik ook al in de 1e afl. als mol had). Als ik ook zag dat opeens iedereen op Dorien zat dan wist ik al: dit gaat hem niet worden. Maar dat was 1 minuut voor de uitzending en toen kon ik niet meer wisselen
 3. Normaal zal zij rechts zitten. Maar hoezo ken je het verschil niet
 4. Tikje Tikje Tikje Tikje Tikje Tikje Tikje Tikje En meteen na de sorry voor het vloeken opnieuw vloeken
 5. Zag het topic op FOK voorbijkomen, daar zitten ze Maar ik kan niet voorbij aan het feit dat ik in deze aflevering duidelijk heb gezien dat dus wellicht moet ik toch weer gaan wisselen. Al heb ik van 'mijn mol' van deze week ook echt wel weer typische dingen gezien hoor. En natuurlijk het mooiste moment met Alina en haar moeder:
 6. Dit is trouwens wie de Vlamingen het meest/minst verdenken (zie spoiler). Dit was van VOOR deze aflevering.
 7. Deze aflevering was zo goed, totale mindfuck constant, heerlijk. Ik ga hem zo uploaden.
 8. Ja Dorien Dorien, ik zat in het begin op Christian, maar Dorien doet toch een hoop "domme" dingen ook. Ik wilde gewoon niet met de meute meegaan.
 9. Kreukels bij het beeldspoelen komen vaak doordat de aandrukrol te hard is geworden, of juist stroperig. Ook je bandgeleiders kunnen mogelijk niet goed staan. Of er zit opgebouwd vuil op je capstanas. Onderhoud kan dat allemaal voorkomen ja.
 10. Past er zo in, geen probleem, alleen niet in auto cd-spelers of andere slot-in cd-spelers.
 11. Dat zijn businesscard cd-r schijven. Grappig Ze zijn later ook ietsje verder tot de rand gemaakt, dan kon er iets meer op, 37mb
 12. Haha ja dat was hem inderdaad. Ik kreeg een jaar of wat geleden de hele serie in handen, ben nietsvermoedend gaan kijken en daar was 'ie! Overigens is er nog wel iets leuks: op de aftiteling staat dat Tony Eyk de muziek heeft gedaan, maar de titeltune is van heel iemand anders. Binnenkort starten we een nieuwe serie op Youtube die heet De Platenkast, waarin we (Retroforum) dit soort geheimen allemaal prijs gaan geven. Muziek waarvan je dacht dat het speciaal gemaakt was, maar gewoon in de platenkast van Retroforum staat.
 13. Gaaf uitzoekwerk Ik had vroeger iets, maar dat heb ik inmiddels gevonden. Misschien is het voor de beeldvorming leuk dat ik wel neerzet wat ik me herinnerde. Het was Nederlands: Een meisje kreeg een soort walkman waarmee ze gedachten van anderen kon afluisteren. Eerst lijkt dit in haar voordeel te werken, maar uiteindelijk blijkt dat het vreselijk tegen haar werkt en ze gooit de walkman in de gracht. Ik denk dat jij hem sowieso wel weet Ik dus inmiddels ook, paar jaar geleden per toeval achtergekomen.
 14. Ik heb nog nooit 1 Bondfilm gezien
 15. Waar is dit dan? Dit lijkt me een amateur en geen bedrijf als het er zo staat.
 16. Opnemen van tv / op blu-ray kopen / rippen
 17. Ze zenden ze uit in HD, dus die dvd's kunnen wel weg
 18. Schitterende machine
 19. Ze zijn de afgelopen week ook op RTL7 uitgezonden
 20. Gelukkig is Retroforum altijd open
 21. Het plakt en dan loopt je eigenlijke snaar niet meer lekker. Dus: wattenstaafjes, een héleboel en een goede ontvetter. Ik heb een dubbel cassettedeck waarbij ik dat moet gaan doen. En het is echt een onmogelijke plek ook nog.
 22. Op zich werk ik al thuis en ben best wel een einzelganger, of meer een zweizelganger, want mijn betere helft is meestal bij mij Maar nu stilaan merk ik wel dat ik toch altijd meer sociale interactie had dan ik dacht. Ik mis dat wel, nu al, en we moeten nog wel zeker 1,5 maand, mogelijk langer. Qua werk, het een vangt het ander op, maar je merkt wel dat de inkomsten beduidend lager zijn, even hand op de knip dus, het is niet anders.
 23. In de bijlage een fragmentje, dit is een stukje gedigitaliseerd van een Maxell US XL 35-90B tape. 4-spoor 7,5 IPS opgenomen op een Akai GX-4400D. Ik word daar wel blij van Fragmentje van Ed Starink overigens. tape.flac
×