Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  24,617
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by djkoelkast

 1. Homecomputers tof natuurlijk, maar die heb ik allemaal zelf al thuis Dus ik kwam wel voor de arcade. Alleen sommige spellen echt geen idee wat je moest doen. Het is denk ik ook leuker om met iemand te gaan, al gebeurt het ook dat als je ergens alleen zit dat er iemand vraagt of ie mee kan doen.
 2. Ik ken alleen de oude situatie, van zomer vorig jaar. Zou je nog wat meer kunnen toelichten wat er beter/minder is ten opzichte van de oude situatie? Ik lees minder geluid (dat is wel prettig) en dat het minder druk voelt. Maar zijn er nog punten? Toen ik er was viel het me wel op dat een aantal machines constant bezet was door dezelfde mensen. Vooral de ritmegames en die hadden er zelfs speciaal handschoenen voor mee en koptelefoons. Ik heb er toen een filmpje gemaakt, gewoon simpel met mijn telefoon tijdens het er doorheen lopen. Ik vond zelf 2 uur echt zat
 3. De ogen zijn zeker geen ledlampen, maar gewone lampjes, ik vermoed zoiets: E10-fitting, maar eerder gekleurde matte. zoiets
 4. Haha voorheen gooiden we de topics dicht na 250 posts ofzo en dan kwam er een deel 2, 3, 4 Maar leuk toch die activiteit, ga lekker zo door!
 5. Of: Er zijn wat verschillen, zie: https://www.msx.org/wiki/RGB_(8-pin_DIN_45326)
 6. Van harte! En nu ben je officieel oud.
 7. Er komen tegenwoordig toch al cartridges uit die geen gebruikmaken van een emulator, zoals die van Duke Nukem, dat is wel cool.
 8. Ik heb zelf een Evercade handheld. Wat ik er tof aan vind zijn de fysieke releases, cartridges, doosjes en het is heel betaalbaar. Wat ik er minder aan vind is dat de cartridges eigenlijk gemodde SD-kaartjes zijn in een andere vorm en dat alle spellen op basis van software-emulatie zijn. Daarom heb ik de console die later uitkwam niet gekocht. De arcade-carts zijn vaak NES-versies in emulatie. Viel mij enorm tegen.
 9. Nice, leuk dat je er was! En tof om te zien dat er toch nog nieuwe mensen aansluiten bij ons kleine vaste clubje. Uitbreiding is altijd welkom, wij zijn er uiteindelijk ook allemaal maar in komen rollen
 10. Leuk dat we er meteen nieuwe users bij hebben, wees welkom!
 11. Daar was nogal wat weerstand tegen toen ik het voorstelde, dus hebben we dat maar niet gedaan.
 12. Evengoed heel leuk, want in de hoek waar Retroforum zit hebben we nooit een NES staan
 13. Post van 11 jaar geleden, ik moet dat uitzoeken. Was het niet achteraf toch een seriële kaart misschien? Ik weet het niet meer.
 14. Dat klopt, je kunt tot 24u na je post editen
 15. Ik zou het even melden aan @Vance, maar het komt ook wel goed. Als je een beetje op tijd komt dan kunnen we rekening met je houden en kun je je bij het Retroforumclubje voegen (als je dat wil natuurlijk ) Er zijn namelijk ook andere mensen die iets meenemen.
 16. Ja gewoon even in dit topic, ik ga het voor jullie fixen, moet alleen even zoeken waar het ook weer zit.
 17. Welkom op Retroforum, indrukwekkende lijst met hobby's!
 18. Je mag altijd PM-toegang vragen, als je een serieuze user bent (en dat ben je) heb ik geen enkel probleem met PM eerder openzetten.
 19. Ik heb wat issues met een CHE-1 en hoop dat iemand iets verder kan helpen. Bij het booten verschijnt er op het beeld een schaakbordpartoon en verder niets. Hij piept ook niet. Heeft iemand een soort troubleshooting guide hiervoor?
 20. Deze zou ook wel geschikt gemaakt kunnen zijn voor de P2000 misschien? https://www.msx.org/wiki/Spectravideo_SVI-2000
×
×
 • Create New...