Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  24,485
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by djkoelkast

 1. Ok, en daar maak je een account voor aan? Da's dus eigenlijk gewoon spam dan.
 2. Die en die er direct na kwam ook (in een normaal, maar transparant dvd-doosje). Is feitelijk dezelfde dvd, alleen een heruitgave. De NL-versie met originele Klarismuziek, de FR-versie met Smorenburgmuziek.
 3. De 1e dvd Europa, de 1e uitgave, had nog wel originele muziek. Dat is ook de enige.
 4. Alleen op geen enkele Amerika-dvd staat de originele muziek, ook iets om rekening mee te houden.
 5. Kan me voorstellen dat er verschillende soorten toetsenborden zijn, maar gezien die user ook in Helmond woont is dat wellicht zo gevonden.
 6. Het museum in Helmond heeft bakken vol van die dingen, ik zou denken dat ze liefhebbers wel willen helpen met een paar toetsen.
 7. Zorg om het water is een heel bekende, was ook wel een leuk spel, is van Unie van Waterschappen. Staat ook in dit topic:
 8. Maar die kun je gewoon wegcroppen (wat normaal ook gebeurt door overscan)
 9. Hier een paar foto's gemaakt op mijn Sony Mavica diskettecamera:
 10. Haha ja dat was meesterlijk! Ik heb dat WC-level zo vaak moeten spelen en nu lukte het
 11. Eerste spel Helaas hadden wij geen geluid bij het spelen (en geen kleur) (actual footage)
 12. Ha, gaaf uitgewerkt! Ik heb nog wel leuke foto's, die zal ik even uitzoeken en uploaden zodra ik er wat tijd voor heb, dit is even een hele drukke week.
 13. De foto's volgen nog, maar ik kan wel concluderen dat het een heel geslaagde en gezellige dag was!
 14. Toffe rip, alleen jammer van die lijn onderin
 15. Ik denk niet dat wonderer hier nog kijkt
 16. Ons vaste groepje komt in ieder geval weer, alleen helaas kan Ross niet van de partij zijn. We maken er weer wat leuks van, kijk er naar uit!
 17. Ronnie Flex was degene die steeds vertrok van het podium na het biergooien. Volgens mij "hoort het er bij", zeker in de achterhoek.
 18. Maar die gast kan helemaal niet zingen. Het is vooral vibrato.
 19. Nou dat is de pest, iedereen heeft van hem gehoord dankzij dat mongolennummer "zwemmen in bacardi lemmen" (het moet immers rijmen) en het feit dat 'ie wèl geld int maar niet optreedt als er bier wordt gegooid. Wat dat betreft staat hij inderdaad hetzelfde in het leven als B&A: alles voor centjes.
 20. Ik ga kijken wat ik mee kan nemen, als er wensen zijn laat maar weten, dan ga ik kijken of het lukt. Ik wil in ieder geval het Mister Multisystem meenemen:
 21. Dat kan niet. Je kunt je e-mailadres veranderen in een niet-bestaand e-mailadres, dan wordt je account gedeactiveerd.
 22. Op facebook is dit normaal. Een van de redenen waarom ik er ook niet meer actief ben. Dit soort dom gedoe en ook die opmerkingen altijd.
 23. Dit is neem ik aan gewoon iemand die niet wist wat ie moest typen. Beetje een facebookdingetje volrgne mij om 123456 in te vullen.
×
×
 • Create New...