Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  24,154
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by djkoelkast

 1. Dat antwoord krijg je standaard. Ik heb nog hele reeksen Bert's Yellow Cab op Betacam SP. Hadden ze genoeg van.
 2. Dat wil ik wel, maar is het nodig?
 3. Wat een gave collectie! Alhoewel het meeste voor mij persoonlijk leuk zou zijn voor incidenteel eens spelen, je hebt er echt iets tofs van gemaakt
 4. Ik heb even facebook uit je link gehaald
 5. Ik heb er wel interesse in, maar ik had al een MiniMig, dus vond toen de investering voor de eerste MiSTer te hoog, later is hij erg uitgebreid met andere cores.
 6. Volgens mij is niet alles op koopvideo verschenen en al zeker niet op officiele dvd's, dus dat zullen los opgenomen afleveringen zijn vermoed ik.
 7. 99% van wat ik wegdoe zijn banden met alleen maar films. Daar zit wel wat continuiteit bij, aankondiging/afkondiging/reclame maar vaak genoeg ook niet of maar deels. Ik heb daar allemaal niet zo veel mee. Soms digitaliseer ik daar wat van en komt het op de youtube van Retroforum, alleen de laatste tijd heb ik het daar echt wel te druk voor. Maar komt vanzelf weer. En dan nog gooi ik ze niet weg he, ik zorg dat een ander, die in die dingen wel interesse heeft, de banden kan overnemen.
 8. Ik doel vooral op spul met ondertitels.
 9. Ik doe nooit banden weg waar iets op staat wat mogelijk de moeite is. Alleen buitenlands spul doe ik weg.
 10. Er staat op Marktplaats een stel VHS tapes waar o.a. dit op staat te koop zag ik
 11. Ja, maar dat herinner ik me niet meer. Hij speelt in wel meer series, maar vaak korte bijrollen, zodanig dat ik zijn stem echt niet herkende, gewoon totaal niet, zei me totaal niets. Dan is zoeken ook lastig
 12. Daar moet je wel reclames voor kijken/horen, die zie en hoor ik nooit
 13. Gave contest maar ik vond hem echt te moeilijk voor wat ik kende, ik weet dat ik ook vragen had kunnen stellen maar daar hingen weer consequenties aan dus dan dacht ik doe maar niet
 14. Begint al wat te worden Ga je die houten panelen nog isoleren?
 15. Dat is interessante info, Maria Lindes werd altijd als Sindbad gezien. Hoe kom je aan deze info?
 16. Waar komt Maria Lindes dan vandaan?
 17. Heel vriendelijk, maar je hoeft niet elke post groeten te doen hoor, je naam staat bij je post. Welke rollen hebben deze twee dan vervuld in de tekenfilm?
 18. Ik denk dat jij het hebt over de hoorspellen op de plaat, want ik kom die eerste twee namen alleen daar tegen.
 19. Welkom op Retroforum! Misschien weet @samba-boy iets.
 20. Ja, het blijft triest, iemand met nog zo veel leven voor zich. Toch mooi dat we toch elk jaar nog even terug kunnen denken aan de leuke tijd hier en op het vorige forum.
 21. RM Gefeliciteerd! Geniet van je eerste vuurwerkloze verjaardag
 22. Terecht opgemerkt, dus nu weten we wel hoe het echt zit en gaan we vanaf nu weer gewoon verder zonder reclame te maken
 23. Ja dat zijn pokkedingen, maar mijn Reloop kan het ook en mijn vorige Stanton en Numark konden het ook. Die Stanton is van de mid 2000's en de Numark was van 2010-achtige leeftijd. De Reloop is pas een paar jaar oud.
×
×
 • Create New...