Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  24,302
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by djkoelkast

 1. Zo erg is het niet, maar wel 'vanaf nu' ontopic graag
 2. Sir Clive Sinclair has passed away, at the age of 81. His contributions to computing (in the form of both calculators and the ZX Spectrum personal computer) cannot be understated. Zie ook: https://www.theguardian.com/technology/2021/sep/16/home-computing-pioneer-sir-clive-sinclair-dies-aged-81
 3. Zullen we het ontopic houden verder, ik stel voor dat we de coronadiscussie op andere kanalen houden.
 4. 'Mr. Lingo' François Boulangé op 67-jarige leeftijd overleden Deze maandagochtend is voormalig ‘Lingo’-presentator François Boulangé overleden op 67-jarige leeftijd. Dat bevestigen ingewijden aan RTL. "Lingo blijft een supersterk spelletje" De presentator leed de afgelopen maanden aan kanker en is daar vanochtend aan bezweken. François werd in 1992 bij het grote publiek bekend, doordat hij de presentatie van het spelletjesprogramma Lingo op zich nam. In de beginjaren kenmerkte hij zich door het dragen van opvallende bretels en later ook door zijn taalgebruik
 5. Ik heb laatst een lokaal filmpje gevonden op 8mm, ik heb het nog niet bekeken, het is denk ik wel iets van amateurfilm. We hebben hier een historische vereniging, maar daar sta ik niet op goede voet mee, dus ik hou het wel zelf
 6. Wat een stomme manier van foto's plaatsen ook zeg (door de adverteerder dus)
 7. Ik vind die hexschakelaar praktisch gezien niet handig. Je hebt dan een schroevendraaier nodig om hem te draaien en na verloop van tijd zal het een beetje uitdijen, daar wordt niemand vrolijk van.
 8. Ik vind het er heel gaaf uitzien, hulde!
 9. SRAM is toch ook heel duur? Ik dacht een microSD, maar ik denk dat je dan heel veel extra hardware (en software) moet implementeren. Dan is een EPROM denk ik het makkelijkste, die kunnen de meeste hobbyisten wel maken en verwisselen.
 10. Opnieuw kunnen flashen zou wel een toffe optie zijn, anders zit je vast aan een beperkt aantal programma's en de een gebruikt dit, de ander dat. Of een ander verwisselbaar medium, al denk ik dat dat moeilijker zal zijn.
 11. Ik wil het wel proberen voor je en de prijs is geen probleem, erg schappelijk zelfs!
 12. @WHiZZi ik acht de kans vrij groot dat jij hier wel onderdelen voor hebt
 13. Acteur Hero Muller op 83-jarige leeftijd overleden Acteur Hero Muller is op 83-jarige leeftijd overleden. De familie heeft vandaag een bericht daarover van RTV Noord bevestigd. Meer details over zijn overlijden worden niet gegeven. Muller studeerde aan het conservatorium in Den Haag en debuteerde in 1961 in de musical My Fair Lady. In de loop van de jaren zestig legde hij zich toe op het maken van hoorspelen, vooral voor de AVRO. De acteur maakte eind jaren zestig zijn televisiedebuut als kok in de serie Floris van regisseur Paul Verhoeven. Later vroeg Verhoeven de
 14. Er zit ook een game in de Vivaldibrowser, Vivaldi is een op Chromium gebaseerde browser van de makers van het vroegere Opera. Je bereikt dit spel door: vivaldi://game/ de bezoeken in je Vivaldibrowser.
 15. Hij heeft toen gezegd: als ik niet zoveel % haal dan ga ik het niet doen. Dat is niet gebeurd en dus heeft hij woord gehouden. Ergens is dat ook heel sterk.
 16. Ik vind het wel stom dat er constant wordt gesproken over zijn overlijden, maar het is gewoon de moord op. 150.000 piek zou de dader er voor hebben gekregen. Die krijgt 18 jaar, staat na 10 jaar weer buiten, is dan ergens in de 30 en kan gewoon verder met zijn gangsterleven. Bah. De persoon Peter R. volg ik al heel lang op Twitter omdat ik wat hij deed altijd interessant heb gevonden. Onder al zijn tweets kwam een gigantische lading stront van mensen die het niet met hem eens waren, hij reageerde er nooit op. Ik heb zulke reacties nooit begrepen. Zo'n ongelooflijk gezond
 17. Daar hebben we een apart topic voor. Dan hoef je ook niet steeds alleen maar linkjes te dumpen
 18. Ik zie net dat ik uit 2005 nog een interview met Dick Rienstra heb, ooit uitgezonden op Radio Clown & Acrobaat. Ongeveer 25 minuten lang. Zouden mensen het leuk vinden dit nog eens te horen?
 19. Aww onze toch wel een beetje "eigen" Adjudant van der Steen. Wees op je hoede! Een ode aan deze geweldig sympathieke man met wat heerlijke jingles: Adjudant van der Steen - LIVE JINGLE.mp3 Adjudant van der Steen - RUSTIG.mp3 Dick Rienstra - Clown en Acrobaat jingle 3.mp3
 20. Rustig aan, ik heb echt een behoorlijk boekwerk opgehaald zaterdag, ik heb zelf ook nog niet alles kunnen bekijken, maar kwam dit alvast tegen. Ik heb de foto's hier op het forum geupload dus die blijven dan ook staan hier. Ik zal ook kijken of er documentatie/scherma's van die andere kaart bij zit.
 21. Ik heb de schema's gevonden en foto's gemaakt. Gezien Whizzi het toch binnenkort gaat scannen en openbaar gaat maken en ik er nu geen tijd voor heb is dit in elk geval iets waar je mee verder kunt hoop ik:
 22. Ik heb hier nu mogelijk meer info over voor je, ik moet de documentatie nog doorspitten, maar er zit een volledige handleiding bij over de MDCR-kaart. De rest van de kaarten nog niet bestudeerd, maar er zou best een 80-kolomskaart tussen kunnen zitten.
×
×
 • Create New...