Ga naar inhoud

Gamepal

Users
  • Aantal items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Gamepal

  1. De oprichter en beheerder van onze website is kort naar middernacht gearresteerd in Amsterdam. Dit gebeurde nadat er een rom (download) van een unreleased ( niet uitgegeven) gameboy spel op ons forum was gezet. Het ging om een rom van het spel smash brothers voor de gameboy. Het nieuws is net binnengekomen via onze twitter accounts (foto rechts op de pagina) en we zitten nu nog trillend een verslag te typen. Bij de arrestatie zijn computers en meerdere spellen en consoles in beslag genomen. Nintendo was op de hoogte dat er een prototype van de populaire franchise smash brothers gelekt zou word
  2. https://www.youtube.com/watch?v=ZHnTHMNCxSg Gaan er ook mensen van retroforum naar de Dutch comic con ? Ik kreeg dit binnen via mijn YouTube abonnement en ik dacht bij mezelf waarom hoor en lees ik hier niet meer over ? Echt WTF momentje. Ik moest best wel glimlachen om het filmpje en heb hierna weer een big bang aflevering gekregen. Dus ik dacht waarom ook niet ik deel het. geeft mij de gelegenheid hier een topic te openen. Wat denken jullie van de beurs en waarom heeft retroforum hier nog geen topic over ? Geen comic fans hier ?
  3. Ik wil graag filmen in HD kwaliteit en met statief. Hoe zit dat precies met het geluid het liefst heb ik dat dan direct in de film doormiddel van microfoon. Want erin momteren lijkt me een irritante klus. Dus camera met microfoon en kabel lijkt me.
  4. We willen beelden laten zien van vogels op de beurs en liefhebbers interviewen. Meer niet eigenlijk. En natuurlijk gewoon buiten filmen. Het budget maakt eigenlijk niet zoveel uit. Als de apparatuur maar voldoet. Soms is duur spul slechter dan goedkoop spul.
  5. Mijn excuses, suggestie koelkast ? Het liefst een camera uit de winkel en een reporter microfoon.
  6. Ik ben op zoek naar een nieuwe camera en microfoon voor interviews. Ga mijn broer helpen bij vogelbeurzen (niet lachen ) :-) Welke camera en microfoon raden jullie aan ?
  7. pc = geen console Maakt mij niet veel uit maar sommige mensen worden pislink als je de pc een console noemt. Maar de beste checklist is toch op retrocollect te vinden. Afhankelijk van je consoel.
  8. Bekijk de site retrocollect.com eens die hebben een virtuele checklist voor bijna alle consoles. Die werkte voor mij het beste.
  9. Wat is je favoriete game uit de mario kart reeks ? Die van mij zonder twijfel de snes versie.
  10. Waarom zijn er zo weinig reviewers in het nederlands ?
  11. Zijn hier nog gameboy verzamelaars ?
  12. Gamepal

    [USA] De Sims 2

    Ben ik de enige die sims helemaal niks vind ?
  13. Oh ja dit topic had ik ook nog. Die lacto vond ik niks. De retrobros vind ik wel leuk ! verfrissend om Nederlandse filmpjes te zien. Maar laatste video 4 maand geleden ? Gestopt ? Dennis kende ik wel via elders. Wat heeft die gast trouwens een focking vette collectie. Ik hou sowieso wel van lets play filmpjes. PS : Geen RetroForum kanaal op YouTube ?! kom op mannen opzetten Meer suggesties nog steeds welkom ! Ook leuk filmpjes van YouTube op de achtergrond bij het stofzuigen.
  14. Klopt spikey, zuur verdiende geld voorzichtig uitgeven ! Of nog beter ruil games. voor mensen die me niet kennen ik heb mijn hart op mijn tong. EDIT : excuses
  15. Waarom zijn de nieuwe tekenfilms zo slecht ? Neem bijvoorbeeld de nieuwe turles, die is niet om aan te zien. De jaren 80 serie is 10x beter.
  16. Je bent wel erg positief over alles op dit gebied Peter . Heb je zelf een shop toevallig ? Of een vriendje / fanboy ?
  17. Leuk filmpje ook, welke editing software gebruik je ?
  18. @ seob Je bedoeld Sjoerd Rutten A.K.A. Dr Retro. Wat is door de mand gevallen zeg ! Interessant doen op beurzen ,maar zijn kennis over games die niet van playstation zijn valt enorm tegen.
  19. Ik heb me er de laatste tijd erg in verdiept en val van de ene verbazing in de andere. Dus dat klopt wel. Nog een onthulling. De meeste van deze handelaren kopen hier op en verkopen door aan het buitenland omdat daar meer te verdienen valt. Hiermee tonen ze aan dat ze compleet schijt hebben aan Nederlands retro liefhebbers.
  20. Wat vinden jullie van webshops die gericht zijn op retrogames zoals bijvoorbeeld retrogamefreak ,replay games en gameland-groningen ? Ik vind ze persoonlijk irritant want ik moet door tig advertenties van deze sites bladeren als ik op marktplaats en ebay kijk . Daarnaast vind ik ze duur en zorgen ze voor stijgende prijzen en onnodige tussenhandel. Vaak hoor ik argumenten zoals : ik krijg garantie en ze maken spullen schoon etc. Oftewel reclame gelul. Niet zo gek lang geleden heb ik een av kabel gekocht bij retrogamefreak via ebay. Dat ding was niet brandschoon te noemen en hij w
  21. Als je gameplay van je nes opneemt dan heb je geen stereo geluid. Maar geluid aan 1 kant. Iemand bekend met dit euvel ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...