Jump to content

Floris97

Users
 • Content Count

  363
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Floris97

 1. Ik weet niet of dat wel zo goed is. Best wel vreemd van de VPRO, ten tijde van het jubileum van Abel zeiden ze nog dat de 'comeback' eenmalig was...
 2. Hoezo? Of hier: http://www.nrc.nl/handelsblad/2016/03/26/ik-zie-de-betekenis-van-familie-1602308.
 3. Op deze website: http://info.nietoverdrijven.com/index.php?page=0000 kun je daarover heel veel vinden. De website niet heel actueel, maar de verschillende versies staan er handig onder elkaar. Waarschijnlijk heb je hier wel wat aan.
 4. Volgens mij wordt iets Antiek genoemd als het 100 jaar of ouder is, dus ja.
 5. Hadden ze niet gewoon een nieuw filmpje kunnen maken met de Aad-Baron.
 6. Bedoel je toevallig de aflevering die op deze dvd staat?
 7. Oef, ik was even bang dat dit een promo zou zijn voor nieuwe Bassie & Adriaan series (met Keet en Koen), maar gelukkig is het maar een promo voor de al bestaande series.. Het viel me op dat Bassie er slecht uit ziet en Adriaan verstaanbaarder is als in de trailer van Keet en Koen. Ik vind het nog leuk ook, niet dat ik nu die box ga kopen... Misschien over aantal jaren als die box maar iets van 50 euro kost of zo als die in ieder geval geen 105 euro kost...
 8. Het vreemde van dit interview vind ik dat Bassie zegt alsof die scène uit de Sleutel nooit te zien geweest, ik heb die scène gewoon gezien op die 'Special edition'' dvd. Misschien dat hij nooit uitgezonden is, maar dat weet ik niet. Oeps dubbelpost.
 9. Winterpret is dus géén verzamel-dvd van meerdere programma's, want anders was die niet in de box. Maar wat is het wel? Ik denk niet ''Brieven aan de koningin'' of ''100 maal B&A'' er op staan, omdat dit volgens er gedateerde uitzendingen waren. De verdwenen Trosster is op dvd verschenen omdat het niet echt tijdsgebonden is. Goed het was naar aanleiding van het 30-jarige bestaan, maar er wordt niet naar verwezen. Het enige gedateerde dingen zijn de videobanden die te zien zijn. Brieven aan de koningin ging volgens mij over een soort actie toentertijd en is dus dat is nu niet echt m
 10. Je moet iets te doen hebben als met pensioen bent. http://www.adriaan-homepage.nl/pages/27_nieuwtjes.html
 11. Precies, ik denk niet dat we een dvd krijgen met 100 B&A en dergelijke. En zelfs al komt die er, dan krijgen we een nabewerkte versie net als 'De verdwenen Trosster'''. Verder weet ik niet met wat ze dvd kunnen vullen, alleen de shortie 'Vier seizoenen heeft een jaar'.. Die rode tekst werd al gebruikt voor de boxen 'Op reis door Europa/Amerika' en 'Leer het verkeer', kennelijk is die het standaard geworden. Ik mis die oranje 'Bassie & Adriaan' tekst die op de laatste videobanden en de eerste dvd's toch wel.. Voorbeeld: http://www.bol.com/nl/p/bassie-adriaan-europa-1/1
 12. Bedankt voor de uitleg en de mooie foto. Die had nog nooit gezien, ik had zo'n winkeltje waar je gewoon Bassie & Adriaan lp's en cassettebandjes had ik graag meegemaakt. Wat die 'Winterpret betreft, als ik alleen op de titel let. Lijkt het gewoon zo dvd te zijn met een fragmentje B&A met andere kinderseries. Zoals ''Kids party'' of zo. Ook raar dat het opeens overal op het internet staat, maar niet op de website van Adriaan of Bassie. Ook voor het eerst dat die Leren en Lachen dvd's nieuwe hoesjes krijgen... Edit: link i.p.v afbeelding. http://www.bol.com/nl/p/bassie-ad
 13. Oké bedankt, dat B&A op Video 2000 en VCR uitgegeven was wist ik al. Als het goed waren de eerste Videomedia banden op VCR en Video 2000?
 14. Zijn er eigenlijk ooit Betamax videobanden van B&A uitgegeven? Ik dacht van niet, maar door dit plaatje zou ik dat haast wel denken..
 15. Wat zonde, ik heb altijd genoten van haar in SamSam...
 16. Ik ben toch blij dat mensen die banden dan verkopen voor dat bedrag, dan ze gewoon weg te gooien. De meeste mensen op martkplaats en dergelijke sites zijn toch maar hobbyverkopers. Ik heb ooit de Plaaggeest-dubbelbox uit 1996 gered uit het afval. Bij de kringloop waar ik werk gooien ze gewoon videobanden weg, gelukkig legt iemand voor mij de B&A-banden opzij. Ik moet maar dat persoon eens vragen of ik heb nog banden heb kunnen redden.
 17. Het zit zo: ik koop geen videobanden via het internet, zeker geen losse banden. Met al die verzenkosten erbij is dat me te duur. Vaak betaal je voor een losse videoband al 3 euro verzendkosten, dat vind ik een beetje veel voor een videoband. Zelfs hele partijen kosten nogal wat met die verzendkosten.. Daarom koop ik ze veel liever buiten het internet, het is wel veel zoeken. Maar het kost ook geen drol.
 18. In jouw regio misschien wel, maar in mijn buurt zijn weinig Bassie & Adriaan spullen te vinden (in bijv. kringloopwinkels en dergelijke). Rommelmarkten zijn er haast niet in mijn buurt, alleen de vrijmarkt met Koningsdag. Dus het zal wel dat die banden veel verkocht zijn, maar ik vind ze nooit. Maar goed, ik heb nooit zin om ver te reizen voor rommelmarkt, als het niet fietsafstand ligt ga ik ook niet. Misschien dat mensen vanwege de vraag liever zelf B&A artikelen verkopen via marktplaats en dergelijke sites.
 19. Ik vind anders bijna nooit B&A, maar vandaag wél. Op bezoek bij Bassie & Adriaan (Bart Smit versie) De leukste liedjes van Bassie & Adriaan
 20. Vandaag kreeg ik van een goede vriend deze retrospullen: Een lp en een digipack van B&A. Een Kuifje album. Een dvd van J.J de Bom.
 21. Vandaag kreeg ik van een vriend deze retrospullen: Een lp en een digipack van B&A. Een Kuifje album. Een dvd van J.J de Bom.
×
×
 • Create New...