Ga naar inhoud

Lobo

User
 • Aantal items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Lobo

 • Titel
  Breakout

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Films & TV-series
  VHS
 • Console
  Playstation

Recente bezoekers van dit profiel

486 profielweergaven
 1. Lobo

  Bassie & Adriaan #10

  Bram van der Vlugt als Sinterklaas­čśü Aad van Toor als Adriaan ­čśÇ Makers: Martijn van Nellestijn­čśŽ Regie Lucio Messercola? Altijd gaaf om Bram weer als Sinterklaas te zien en ook leuk dat Aad opnieuw zijn blauwe blouse aantrekt.(afscheid nemen blijft lastig) Ik hoop van harte dat deze film niet van het niveau wordt zoals de andere Sinterklaasfilms van Van Nellestijn .
 2. Lobo

  De archieven van de televisie #2

  Ik heb het even nagekeken, ik citeer vanuit het boek van Joop: Bij zijn afscheid van Endemol had Van den Ende zelfs alle archiefmateriaal van Van Duin uit het bedrijf gekocht, zodat Van Dijn en hij zelf konden blijven bepalen wat ermee zou gebeuren: ' Uit waardering en respect voor hem, en uit vriendschap'
 3. Lobo

  De archieven van de televisie #2

  In de biografie van Joop van den Ende staat beschreven dat hij, nadat hij zijn aandelen in Endemol had verkocht, alle uitzendrechten en uitzendingen van Andre van Duin heeft overgenomen van Endemol.
 4. Lobo

  Bassie & Adriaan #9

  Sinds kort ben ik het bezit van de Weton-Wesgram/Kidstuff uitgave van De Plaaggeest deel 2. Het gaat om de uitgave in een normale hoes. Opzich geen bijzondere uitgave, echter op de VHS zelf staat niet De Plaaggeest deel 2 maar De Profossor deel 2. (Op de band zelf zit ook een sticker waarop staat De Plaaggeest deel 2). Ik vroeg mij af of er meer mensen zijn die deze 'foute' uitgave hebben, of dat dit een eenmalige fout is geweest.
 5. Lobo

  Bassie & Adriaan #9

  Met beeldmateriaal bedoelde ik screenshots. De opname is niet van mijzelf. Ik heb deze screenshots niet op het forum geplaatst omdat ik in het verleden heb mee gemaak dat mensen met mijn screenshots (die ik overigens niet op dit forum had geplaatst)opnames te koop aanboden .
 6. Lobo

  Bassie & Adriaan #9

  Inmiddels wat beeldmateriaal gedeeld, ik hoop dat je wil bevestigen dat dit geen 'fake news' is. Nu het toch over 'fake news' gaat; Deze vraag is volgens mij al eens gesteld op dit forum, maar ik kon het antwoord niet terugvinden: http://theaterencyclopedie.nl/wiki/Bassie_en_Adriaan Op deze site staat dat de proefaflevering werd uitgezonden op 17 december 1976 bij de TROS. Klopt dit? Ik ging er namelijk vanuit dat de proefaflevering alleen ter goedkeuring voor de TROS werd gemaakt. Om vervolgens ,met toevoegingen van de Plaaggeest scenes, voor het eerst uitgezonden te worden op 10 januari 1978.
 7. Lobo

  Bassie & Adriaan #9

  Of de Diamant bij Beeld en Geluid te zien is weet ik niet. Ik heb een kopie van een eigen tv opname. Ja, in de oorspronkelijke versie is nog een shot te zien na de scene waarin B1 zegt "ze zijn ons ontsnapt" en B2 antwoord "dat zie ik zelf ook wel" waarbij Bassie en Adriaan beide hun tong uitsteken en gekke bekken trekken.
 8. Lobo

  Bassie & Adriaan #9

  Ook De Diamant heeft oorspronkelijk een andere einde. Na het lied 'Maak de piste maar vrij' volgt nog een korte scene die zich afspeelt in de circustent tijdens een voorstelling. Waarbij BA door Andre worden aangekondigd. Adriaan verteld hoe blij hij is weer terug te zijn in het circus en Bassie afsluit met de woorden eind goed, al goed. Edit: Tevens is in deze laatste aflevering een shot te zien die later is verwijderd. Na de overdracht van de diamant, als BA via de kabel naar de overkant zijn gegaan, staan zowel Bassie als Adriaan gekke bekken te trekken na de boeven.
 9. Lobo

  DVD releases waar jij op zit te wachten

  Daarnaast heeft Rex ook nog een doorstart gemaakt in Itali├ź, waar 8 seizoenen zijn gemaakt. Rex volgen in het Oostenrijks zonder ondertiteling ging nog prima, maar Italiaans is echt niet te doen voor mij.
 10. Lobo

  DVD releases waar jij op zit te wachten

  Cobra 11 en Kommissar Rex. In Nederland zijn van beide series alleen seizoen 1 en 2 uitgebracht. Van Rex zijn ook 2 aparte dvds uitgebracht door een andere distributeur . Op deze 2 dvds staan de pilot(die daardoor ontbreekt op de uitgave van seizoen 1) en een aantal afleveringen uit seizoen 3 en 4. Waarschijnlijk dat het door deze uitgave komt dat de overige seizoenen niet worden uitgebracht.
 11. Lobo

  Bassie & Adriaan #9

  De terugkeer van dit oude logo is echt gaaf. Weer een reden voor een heruitgave van de dvd. Ik vind vooral mooi dat de foto op de cover uit dezelfde periode als de serie komt i.p.v het gebruik van foto's uit een fotoshoot van eind jaren 90.
 12. Lobo

  Bassie & Adriaan #8

  Deze prachtige replica van de Rancho uit "De Sleutel" kwam ik tegen op Marktplaats. https://www.marktplaats.nl/a/verzamelen/overige-verzamelen/m1196589611-gezocht-bassie-en-adriaan-caravan-simca-matra-rancho.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr&pos=10 Op 10 september 2017 viert Simca Automobiel Club Nederland het 50- en 40-jarig jubileum van de Simca 1100 en de Simca Matra Rancho. Daarvoor zijn dus opzoek naar een BA caravan. Meer info over het evenement : http://www.oldtimerweb.nl/oldtimer-evenementen/50-jaar-simca-1100-en-40-jaar-simca-matra-rancho_9671.aspx
 13. Lobo

  Bassie & Adriaan #8

  Wat dan wel weer apart is; Op 1 juli was er voor kinderen, die via Pepple tv een prijsvraag hadden ingevuld, een 'Meet & Greet' met Bassie en Adriaan. Tijdens deze dag had Aad juist zijn Adriaan pak niet aan. http://pebbletv.nl/actie?aID=69
 14. Lobo

  [NL] Peppi & Kokki (1972-1978)

  In deze video zijn Gerard van Essen en Herman Kortekaas te zien als de Kame's met de clownsact Pipo en Koko in de Gert en Hermienshow 1970.
 15. Lobo

  [NL] Peppi & Kokki (1972-1978)

  Ja, het is wel een apart artikel. In die tijd verscheen ook de eerste VHS van Peppi en Kokki, misschien heeft dat verwarring veroorzaakt.
├Ś