Ga naar inhoud

MHZ

Users
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over MHZ

  • Titel
    Pong

Profiel

  • Geslacht
    Man
  • Console
    NES, Sega Megadrive, Gameboy

Profile Fields

  • Interesses
    Het leven én games.
  1. Double Dragon III voor de NES is best wel pittig. Het slaat eigenlijk helemaal nergens op dat je maar 1 lifebar hebt. Tuurlijk kun je naarmate je vordert in het spel verder gaan als een ander karakter... Double Dragon II is dan hiermee vergeleken gewoon peanuts maar ook gewoon de beste!
  2. Klopt wat je zegt alleen is Megaman 2 de enige die je de optie geeft om het rustiger aan te doen met de normal mode.
  3. 'Als je de phone laat vallen is hij nog heel' hoesje.
  4. MHZ

    Retro snoep

    Speedy ijsjes en sneeuwitje 50 cent. Raket ijs was 75 cent. Ik weet niet of er een frisdrank topic is maar Taksi tropical was vroeger veel beter. Later kwamen die afschuwelijke verpakkingen die op wasmiddelverpakking lijken en is er meer water bij de wijn gedaan....letterlijk gewoon meer water toegevoegd.
  5. In Megaman 2 is normal mode gewoon de easy mode en hard mode de normal mode in de Japanse versie Rockman 2. Rockman 2 heeft gewoon "Press start" and good luck with hard mode zegmaar.
  6. Ziggo (KPN volgens mij ook) biedt het kanaal Pebble aan. Beter om de kids daar naar te laten kijken. Van Boesboes, Snorkels, Ovide en Bassie & Adriaan tot Vrouwtje Theelepel, Seabert en Alfred J. Kwak
  7. Het was een Ericsson van dit type model: Deze had geloof ik zo'n ringtone maker. Je kon dan zelf muzieknoten intoetsen en dan afspelen als ringtone.
  8. Thanks. Het werd eens tijd om mijn kennis te delen én te vergaren omtrent retrogaming.
  9. MHZ

    Retron 5 aangeschaft

    Ik ben ook geïnteresseerd in de Retron-5. Maar de prijs ligt te hoog voor een Android-based spelcomputer. Ben wel benieuwd welke emulators de Retron-5 gebruikt om de cartridges af te spelen.
  10. De prijzen die de webshops hanteren zijn soms absurd. Maar ja, het maar net wat de gek ervoor wil betalen.
  11. Probotector (aka Contra: HardCorps) voor de Sega Megadrive. Toen ik dat spel haalde bij de Free Record Shop voor 25 gulden (uitverkoop en alles moest weg) wilde ik ´em al terug brengen en ruilen voor een ander spel. De eerste stappen dat je neemt zodra je uit het voertuig springt waren meedogenloos. Gelukkig kon ik het spel niet ruilen omdat het een actie was. Het is nu één van mijn favorieten spellen geworden voor de Sega Megadrive.
  12. Nice pics. Ik redelijk wat spellen voor de gameboy classic. Een aantal voor de color zoals Zelda DX. Die boxed Double Dragon is altijd .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...