Jump to content

Spikey

Users
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

About Spikey

 • Rank
  Space War
 • Birthday 04/12/1983

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Rotterdam
 • Console
  SNES, NGC, GBA, PC
 • Facebook
  Geen
 • Twitter
  Geen

Profile Fields

 • Interesses
  Gaming & boardgaming zowel modern / retro, muziek maken / spelen, edelstenen

Recent Profile Visitors

3,040 profile views
 1. F-Zero Pilot Wings Lufia (genaamd Lufia II: Rise of the Sinistrals in de USA) DKC DKC 2 DKC 3 Super Mario All Stars Super Mario World Super Mario World II Super Mario RPG Super Mario Kart Secret of Mana Secret of Evermore Chrono Trigger Clocktower (JP) The Legend of Zelda: A Link to the Past Street Fighter II Turbo Super Street Fighter II: the New Challengers Street Fighter Alpha 2 Ultimate Mortal Kombat III Mortal Kombat III Super Swiv (genaamd Firepower 2000 in de USA) X-men: Mutant
 2. ik neem het spel serieus niet serieus zonder Shy Guys.
 3. Het idee is best grappig maar ik hoop dat er DLC in het vooruitzicht zit; de huidige set vind ik te beperkt, vooral aan vijanden en power-ups (hetgeen wat mij betreft een Mario-spel maakt). Het ontbreken van een Mario Bros 2 schil is ernstig jammer.
 4. Sorry, was dit vergeten. Jurassic Park en Ecco the Dolphin functioneren goed. Is er een specifieke game die je wil dat ik test?
 5. Er is enige lag, het is echter vaak verwaarloosbaar; ik heb echter weinig SEGA games gespeeld nog. Wil je dat ik er één voor je test?
 6. Zeg dat. Lang geleden dat ik steeds weer hetzelfde spel wil spelen, of het nu Turf war, Tower control of Splat zones betreft. Speel je het nog, wellicht kunnen we Friendcodes uitwisselen??
 7. Spikey

  amiibo

  ROB, Duck Hunt duo en Mr. Game & Watch zijn echt must-haves voor mij.
 8. Onzin, als je een verfroller of een kwast gebruikt dan HOEF je niet eens te richten. Denk zelf dat het spel uitermate ongeschikt is voor een demo in een winkel, als ik dat had gespeeld had ik het wellicht nooit gekocht. Ten eerste omdat je zeer rustig moet wennen aan aan de bediening, ten tweede dat dit toch echt beste gaat door te connecten met 7 andere spelers in team, ten derde omdat de variëteit aan wapens zeer divers is en je moet opbouwen tot je iets vindt wat je ligt.
 9. Wow paar maanden terug al weer. Nice try, but no cigar. Laatste hint; Het is een detective uit de eerste helft jaren 90, zowel op CD-ROM als diskettes uitgegeven.
 10. Dacht reeds dat het geen onscherpte was, maar wat het wel exact was wist ik niet. Dank voor de info =).
 11. Splatoon. Uhm...jah... .... ....dit is ernstig verslavend.
 12. Dank u, dank u. Ik moest nog aan dit draadje denken toen ik twee weken terug op vakantie was in de Pyreneeën, al klimmende naar de hoogte van 2300 meter op de Pic de St. Barthélemy. Spiegeling.... Etang des truites / forellenmeer; Wie wist er nou dat daar er nog forellen konden leven op zo'n hoogte? Amazeballs!! Nog hoger, Étang du diable / duivelsmeer, geen visjes zwemmen hierin; En het bovenste meer was zelfs nog bevroren, geen spiegeling. Leek net een soort ijskrater. Dit was vlak voor dat ik de top bereikte, onweer op luttele meters afstand meemaakte, en in
×
×
 • Create New...