Jump to content

Vance

User
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vance

 1. Hoi allen, Inderdaad, met de voorzitter van de wijkvereniging het erover gehad om te kijken naar de mogelijkheden in het voorjaar/zomer. Sluit ook aan bij de suggestie van Hinse. Want het is té leuk om op de lange termijn te schuiven, mits het natuurlijk veilig kan.
 2. Hallo allen, Het zal jullie niet verbazen, maar in verband met de nieuw afgekondigde maatregelen gaat de voor zondag geplande retro gamedag helaas niet door.
 3. Hallo allen, Bij deze de aankondiging dat de Wijkvereniging Hoep Zuid te Schagen op 14 november weer een Retro gamedag organiseert in de kantine van het Clusius College te Schagen. Van 11:00 tot 17:00 uur kan je weer genieten van oude computers. Haal herinneringen op en geniet en game met de diverse computers die er weer zullen staan. Ook dit jaar is er weer voldoende ruimte om je eigen spullen mee te nemen. Laat mij dit vooraf even weten i.v.m. de indeling. Verder is de entree natuurlijk weer gratis. Namens de wijkvereniging wel even aandacht voor
 4. OK, bij deze de aankondiging: op 14 november a.s. is er weer een Retro gamedag in Schagen! Ik zal zometeen een nieuw topic aanmaken.
 5. Wie weet Vanavond heb ik een gesprek met de wijkvereniging, ik laat weten wat de uitkomst is.
 6. Retro gamedag 8 november - GEANNULEERD Hallo allen, Helaas hebben wij met de wijkvereniging Hoep Zuid moeten besluiten om de geplande Retro gamedag van 8 november 2020 te annuleren. De situatie rondom COVID-19 maakt het op dit ogenblik niet mogelijk om in een gezellige en informele sfeer de dag te organiseren. Status is nu dat wij de ontwikkelingen rondom het virus (net als iedereen natuurlijk) in de gaten houden en hopelijk spoedig, nadat beperkende maatregelen opgeheven zijn, weer een dag te kunnen organiseren. Het is voor nu even niet anders, ik hoop
 7. Hoewel nog middenin de coronacrisis, is afgelopen week de datum vastgelegd voor de 5e editie van de Retro gamedag in Schagen. Op zondag 8 november is het weer zover, dan gaat de kantine van het Clusius college om 11 uur open om weer ouderwets te gamen. Er is voldoende ruimte om je eigen spullen mee te nemen, maar laat mij dit vooraf even weten i.v.m. de indeling. En natuurlijk is ook dit jaar de entree gratis. Tenslotte: wij rekenen erop dat de coronacrisis en de daarbijbehorende maatregelen in november voorbij zijn. Mocht dit nog niet het geval zijn, zal de
 8. Ja, dat kan ik bevestigen: volgend jaar weer een Retro gamedag in Schagen. Houd het forum in de gaten; zodra de datum bekend is, post ik deze. In ieder geval leuk dat er zoveel positieve reacties zijn! Was weer genieten gisteren.
 9. Hoi, Leuk dat je ook komt. Wij beginnen om 9:30 uur met de opbouw. Er zijn tafels beschikbaar waarop je de computers kan neerzetten, dat komt helemaal goed. Reserveren is niet nodig/is bij deze gedaan.
 10. Leuk idee, wil je hiervoor de beamer en het projectiescherm gebruiken?
 11. Overigens kunnen wij ook gebruik maken van 2 leslokalen, dus wanneer hier behoefte aan is verneem ik dat graag.
 12. Dan regelen wij dat toch gewoon dat jullie dit jaar weer op het podium gaan staan en dat wij de tafels in de U-vorm plaatsen, geen probleem
 13. Op zondag 17 november 2019 is het weer zover, dan wordt er voor de 4e keer de Retro gamedag in Schagen georganiseerd. Ook dit jaar hebben wij weer de beschikking over de kantine van het Clusius college, die wij weer vol willen zetten met computers van toen. Entree is gratis en wanneer jij jouw eigen computer(s) wil meenemen, dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem. Net als voorgaande jaren is de entree gratis. Om 11:00 gaan de deuren open voor de bezoekers en de dag duurt tot 17:00 uur. Tot 17 november in Schagen!
 14. until
  Voor de 4e keer op rij wordt er in Schagen de Retro gamedag georganiseerd in de kantine van het Clusius college. Entree is gratis en wanneer je jouw eigen computer(s) mee wil nemen is dat helemaal geen probleem. Tot 17 november in Schagen.
 15. Leuk beeldmateriaal van een geslaagde dag! Het was weer genieten, al die mooie machines en de bezoekers die ervan genoten.
 16. Geen probleem, dan zetten wij jullie daar neer.
 17. Zeker leuk wanneer er weer mensen van het forum langskomen; hoe meer zielen, hoe meer (game)vreugd. En er is genoeg ruimte om jouw eigen computer(s) mee te nemen. Laat het mij even weten, dan houd ik hier rekening mee met de verdeling van de tafels.
 18. Philips P2000? Gaaf, dat was mijn eerste computer
 19. Leuk initiatief. Wanneer de datum mij agendatechnisch uitkomt, kom ik graag langs en neem ik ook e.e.a. mee.
 20. Goed te lezen dat je er weer bij bent! V.w.b. de organisatie, heel praktisch: even een draaiboekje maken, dan heb je een leidraad en weet de rest ook wat je van plan bent. Ik stuur het draaiboek van vorig jaar naar je toe.
 21. Hallo allemaal, Net als afgelopen jaar, organiseer ik samen met een aantal buurtgenoten weer een Retro gamedag in het Clusius college te Schagen (NH). Dit hebben wij vorig jaar ook gedaan: Op zondag 4 november organiseren wij deze dag opnieuw, met grotendeels dezelfde opzet (vooralsnog is er geen lezing dit jaar, maar ik kijk even of dit alsnog geregeld kan worden). Mocht je nog ideeën of suggesties hebben, horen wij dat ook graag. Entree is gratis en wanneer je jouw eigen retro systeem mee wil nemen, kan dat natuurlijk. Wie weet tot 4 november in Schagen!
 22. Net als vorig jaar zal de kantine van het Clusius college in Schagen op zondag 4 november vanaf 11:00 uur tot 17:00 weer het toneel zijn van een Retro game dag. Legio oude computers kunnen bespeeld worden. En wil je zelf een computer (of computers) meenemen, dan kan dat natuurlijk ook. Afgelopen 2 jaar vond het evenement ook plaats en dit werd door jong en oud enorm gewaardeerd. Hopelijk tot 4 november in Schagen (NH).
 23. Hallo allen, Zojuist de evaluatie gehad met de wijkvereniging over de Retro gamedag. Zoals ik reeds eerder aangaf, was het niet de vraag of, maar wanneer de dag in 2018 plaats zal vinden in Schagen. Weliswaar onder voorbehoud (definitieve vaststelling volgt begin januari), maar reken erop dat op zondag 4 november 2018 het weer zover is! Ik zal dan sowieso een nieuwe post plaatsen voor het gebeuren in 2018. Ik reken erop dat het weer een leuke dag gaat worden
 24. Hallo allemaal, Het was zeker een geslaagde dag! Goede en ontspannen sfeer, voor elk wat wils, veel leuke reacties en een interessante lezing. Kortom, de vraag wordt niet of er een Retro game dag in 2018 komt, maar wanneer Volgende week vindt de evaluatie plaats, wellicht dat er dan al een datum gekozen wordt. Langs deze (onpersoonlijke) weg wil ik alle bezoekers vanuit het forum bedanken voor jullie komst; erg leuk dat jullie ook de moeite namen om langs te komen. En een bijzonder dankjewel voor de exposanten: erg leuk dat de systemen die jullie meenamen ook gewoon "b
×
×
 • Create New...