Ga naar inhoud

Vance

Users
  • Aantal items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Vance

  1. Was weer leuk om te organiseren, geen vraag of volgend jaar weer maar wel wanneer. De wijkvereniging stelt haar agenda aan het begin van het jaar op, ik reken erop dat het dan weer een najaarsactiviteit wordt. Natuurlijk laat ik weten wanneer het weer zover is.
  2. Ja, er is genoeg plek, dus helemaal geen probleem wanneer je e.e.a. meeneemt @kevin81
  3. Dankjewel. En de poster heeft dit jaar Dorks Dilemma als achtergrond. Een spel dat ik in 1986 heb leren kennen op de Commodore 16 van een vriend van mij. Ik speel het nog regelmatig op de PS Vita, blijft een geinige game.
  4. Hallo allemaal, Bij deze de aankondiging dat de (inmiddels bekende) Schagense Retro gamedag dit jaar op zondag 12 november plaats gaat vinden. Het concept is welbekend: lekker informeel gamen op systemen van weleer. En ondanks alle prijsverhogingen om ons heen, is ook dit jaar de entree weer gratis. Tussen 11:00 en 17:00 uur is de kantine van Vonk Schagen weer de plek waar wij lekker los kunnen gaan. En er is voldoende ruimte om je eigen systemen mee te nemen (en aan te sluiten). Afijn, een groot deel van jullie kent de opzet Wij maken er weer
  5. Zeker, was weer een goede retro gamedag. Planning is om het volgend jaar weer in november te houden, zoals dat tot en met 2019 ook het geval was.
  6. En nu nog iets meer dan 1 week en dan is het eindelijk weer zover, voor de 5e keer de Retro gamedag in Schagen. Wij hebben er ook weer veel zin in. Omdat de school in de tussentijd een andere naam gekregen heeft, heb ik de poster een klein beetje aangepast
  7. Hallo allen, Nu COVID-19 op haar retour lijkt te zijn, heeft de Wijkvereniging Hoep Zuid te Schagen ons weer gevraagd om een Retro gamedag te organiseren. Dat willen wij natuurlijk graag doen. In verband met andere activiteiten en de kans dat na de zomervakantie er niet (weer) beperkende maatregelen van kracht zijn, is zondag 11 september 2022 als datum voor de Retro gamedag gekozen. Van 11:00 tot 17:00 uur kan je weer genieten van oude computers. Haal herinneringen op en geniet en game met de diverse computers die er weer zullen staan. Ook dit jaar is er weer voldoende
  8. Hoi allen, Inderdaad, met de voorzitter van de wijkvereniging het erover gehad om te kijken naar de mogelijkheden in het voorjaar/zomer. Sluit ook aan bij de suggestie van Hinse. Want het is té leuk om op de lange termijn te schuiven, mits het natuurlijk veilig kan.
  9. Hallo allen, Het zal jullie niet verbazen, maar in verband met de nieuw afgekondigde maatregelen gaat de voor zondag geplande retro gamedag helaas niet door.
  10. Hallo allen, Bij deze de aankondiging dat de Wijkvereniging Hoep Zuid te Schagen op 14 november weer een Retro gamedag organiseert in de kantine van het Clusius College te Schagen. Van 11:00 tot 17:00 uur kan je weer genieten van oude computers. Haal herinneringen op en geniet en game met de diverse computers die er weer zullen staan. Ook dit jaar is er weer voldoende ruimte om je eigen spullen mee te nemen. Laat mij dit vooraf even weten i.v.m. de indeling. Verder is de entree natuurlijk weer gratis. Namens de wijkvereniging wel even aandacht voor
  11. OK, bij deze de aankondiging: op 14 november a.s. is er weer een Retro gamedag in Schagen! Ik zal zometeen een nieuw topic aanmaken.
  12. Wie weet Vanavond heb ik een gesprek met de wijkvereniging, ik laat weten wat de uitkomst is.
  13. Retro gamedag 8 november - GEANNULEERD Hallo allen, Helaas hebben wij met de wijkvereniging Hoep Zuid moeten besluiten om de geplande Retro gamedag van 8 november 2020 te annuleren. De situatie rondom COVID-19 maakt het op dit ogenblik niet mogelijk om in een gezellige en informele sfeer de dag te organiseren. Status is nu dat wij de ontwikkelingen rondom het virus (net als iedereen natuurlijk) in de gaten houden en hopelijk spoedig, nadat beperkende maatregelen opgeheven zijn, weer een dag te kunnen organiseren. Het is voor nu even niet anders, ik hoop
  14. Hoewel nog middenin de coronacrisis, is afgelopen week de datum vastgelegd voor de 5e editie van de Retro gamedag in Schagen. Op zondag 8 november is het weer zover, dan gaat de kantine van het Clusius college om 11 uur open om weer ouderwets te gamen. Er is voldoende ruimte om je eigen spullen mee te nemen, maar laat mij dit vooraf even weten i.v.m. de indeling. En natuurlijk is ook dit jaar de entree gratis. Tenslotte: wij rekenen erop dat de coronacrisis en de daarbijbehorende maatregelen in november voorbij zijn. Mocht dit nog niet het geval zijn, zal de
  15. Ja, dat kan ik bevestigen: volgend jaar weer een Retro gamedag in Schagen. Houd het forum in de gaten; zodra de datum bekend is, post ik deze. In ieder geval leuk dat er zoveel positieve reacties zijn! Was weer genieten gisteren.
  16. Hoi, Leuk dat je ook komt. Wij beginnen om 9:30 uur met de opbouw. Er zijn tafels beschikbaar waarop je de computers kan neerzetten, dat komt helemaal goed. Reserveren is niet nodig/is bij deze gedaan.
  17. Leuk idee, wil je hiervoor de beamer en het projectiescherm gebruiken?
  18. Overigens kunnen wij ook gebruik maken van 2 leslokalen, dus wanneer hier behoefte aan is verneem ik dat graag.
  19. Dan regelen wij dat toch gewoon dat jullie dit jaar weer op het podium gaan staan en dat wij de tafels in de U-vorm plaatsen, geen probleem
  20. Op zondag 17 november 2019 is het weer zover, dan wordt er voor de 4e keer de Retro gamedag in Schagen georganiseerd. Ook dit jaar hebben wij weer de beschikking over de kantine van het Clusius college, die wij weer vol willen zetten met computers van toen. Entree is gratis en wanneer jij jouw eigen computer(s) wil meenemen, dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem. Net als voorgaande jaren is de entree gratis. Om 11:00 gaan de deuren open voor de bezoekers en de dag duurt tot 17:00 uur. Tot 17 november in Schagen!
  21. tot
    Voor de 4e keer op rij wordt er in Schagen de Retro gamedag georganiseerd in de kantine van het Clusius college. Entree is gratis en wanneer je jouw eigen computer(s) mee wil nemen is dat helemaal geen probleem. Tot 17 november in Schagen.
  22. Leuk beeldmateriaal van een geslaagde dag! Het was weer genieten, al die mooie machines en de bezoekers die ervan genoten.
  23. Geen probleem, dan zetten wij jullie daar neer.
  24. Zeker leuk wanneer er weer mensen van het forum langskomen; hoe meer zielen, hoe meer (game)vreugd. En er is genoeg ruimte om jouw eigen computer(s) mee te nemen. Laat het mij even weten, dan houd ik hier rekening mee met de verdeling van de tafels.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...