Jump to content

Vance

User
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Vance

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Schagen
 • Console
  Amiga
 • Facebook
  Geen
 • Twitter
  Geen

Profile Fields

 • Interesses
  Onder andere retro homecomputers

Recent Profile Visitors

977 profile views
 1. Hallo allen, Bij deze de aankondiging dat de Wijkvereniging Hoep Zuid te Schagen op 14 november weer een Retro gamedag organiseert in de kantine van het Clusius College te Schagen. Van 11:00 tot 17:00 uur kan je weer genieten van oude computers. Haal herinneringen op en geniet en game met de diverse computers die er weer zullen staan. Ook dit jaar is er weer voldoende ruimte om je eigen spullen mee te nemen. Laat mij dit vooraf even weten i.v.m. de indeling. Verder is de entree natuurlijk weer gratis. Namens de wijkvereniging wel even aandacht voor
 2. OK, bij deze de aankondiging: op 14 november a.s. is er weer een Retro gamedag in Schagen! Ik zal zometeen een nieuw topic aanmaken.
 3. Wie weet Vanavond heb ik een gesprek met de wijkvereniging, ik laat weten wat de uitkomst is.
 4. Retro gamedag 8 november - GEANNULEERD Hallo allen, Helaas hebben wij met de wijkvereniging Hoep Zuid moeten besluiten om de geplande Retro gamedag van 8 november 2020 te annuleren. De situatie rondom COVID-19 maakt het op dit ogenblik niet mogelijk om in een gezellige en informele sfeer de dag te organiseren. Status is nu dat wij de ontwikkelingen rondom het virus (net als iedereen natuurlijk) in de gaten houden en hopelijk spoedig, nadat beperkende maatregelen opgeheven zijn, weer een dag te kunnen organiseren. Het is voor nu even niet anders, ik hoop
 5. Hoewel nog middenin de coronacrisis, is afgelopen week de datum vastgelegd voor de 5e editie van de Retro gamedag in Schagen. Op zondag 8 november is het weer zover, dan gaat de kantine van het Clusius college om 11 uur open om weer ouderwets te gamen. Er is voldoende ruimte om je eigen spullen mee te nemen, maar laat mij dit vooraf even weten i.v.m. de indeling. En natuurlijk is ook dit jaar de entree gratis. Tenslotte: wij rekenen erop dat de coronacrisis en de daarbijbehorende maatregelen in november voorbij zijn. Mocht dit nog niet het geval zijn, zal de
 6. Ja, dat kan ik bevestigen: volgend jaar weer een Retro gamedag in Schagen. Houd het forum in de gaten; zodra de datum bekend is, post ik deze. In ieder geval leuk dat er zoveel positieve reacties zijn! Was weer genieten gisteren.
 7. Hoi, Leuk dat je ook komt. Wij beginnen om 9:30 uur met de opbouw. Er zijn tafels beschikbaar waarop je de computers kan neerzetten, dat komt helemaal goed. Reserveren is niet nodig/is bij deze gedaan.
 8. Leuk idee, wil je hiervoor de beamer en het projectiescherm gebruiken?
 9. Overigens kunnen wij ook gebruik maken van 2 leslokalen, dus wanneer hier behoefte aan is verneem ik dat graag.
 10. Dan regelen wij dat toch gewoon dat jullie dit jaar weer op het podium gaan staan en dat wij de tafels in de U-vorm plaatsen, geen probleem
 11. Op zondag 17 november 2019 is het weer zover, dan wordt er voor de 4e keer de Retro gamedag in Schagen georganiseerd. Ook dit jaar hebben wij weer de beschikking over de kantine van het Clusius college, die wij weer vol willen zetten met computers van toen. Entree is gratis en wanneer jij jouw eigen computer(s) wil meenemen, dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem. Net als voorgaande jaren is de entree gratis. Om 11:00 gaan de deuren open voor de bezoekers en de dag duurt tot 17:00 uur. Tot 17 november in Schagen!
 12. until
  Voor de 4e keer op rij wordt er in Schagen de Retro gamedag georganiseerd in de kantine van het Clusius college. Entree is gratis en wanneer je jouw eigen computer(s) mee wil nemen is dat helemaal geen probleem. Tot 17 november in Schagen.
 13. Leuk beeldmateriaal van een geslaagde dag! Het was weer genieten, al die mooie machines en de bezoekers die ervan genoten.
 14. Geen probleem, dan zetten wij jullie daar neer.
×
×
 • Create New...