Jump to content

Vance

User
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Vance

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Schagen
 • Interesses
  Onder andere retro homecomputers
 • Console
  Amiga
 • Facebook
  Geen
 • Twitter
  Geen

Recent Profile Visitors

384 profile views
 1. Leuk beeldmateriaal van een geslaagde dag! Het was weer genieten, al die mooie machines en de bezoekers die ervan genoten.
 2. Geen probleem, dan zetten wij jullie daar neer.
 3. Zeker leuk wanneer er weer mensen van het forum langskomen; hoe meer zielen, hoe meer (game)vreugd. En er is genoeg ruimte om jouw eigen computer(s) mee te nemen. Laat het mij even weten, dan houd ik hier rekening mee met de verdeling van de tafels.
 4. Philips P2000? Gaaf, dat was mijn eerste computer 😊
 5. Vance

  Retrodag in Den Helder?

  Leuk initiatief. Wanneer de datum mij agendatechnisch uitkomt, kom ik graag langs en neem ik ook e.e.a. mee.
 6. Goed te lezen dat je er weer bij bent! V.w.b. de organisatie, heel praktisch: even een draaiboekje maken, dan heb je een leidraad en weet de rest ook wat je van plan bent. Ik stuur het draaiboek van vorig jaar naar je toe.
 7. Hallo allemaal, Net als afgelopen jaar, organiseer ik samen met een aantal buurtgenoten weer een Retro gamedag in het Clusius college te Schagen (NH). Dit hebben wij vorig jaar ook gedaan: Op zondag 4 november organiseren wij deze dag opnieuw, met grotendeels dezelfde opzet (vooralsnog is er geen lezing dit jaar, maar ik kijk even of dit alsnog geregeld kan worden). Mocht je nog ideeën of suggesties hebben, horen wij dat ook graag. Entree is gratis en wanneer je jouw eigen retro systeem mee wil nemen, kan dat natuurlijk. Wie weet tot 4 november in Schagen!
 8. Vance

  Retro gamedag 2018 in Schagen

  Net als vorig jaar zal de kantine van het Clusius college in Schagen op zondag 4 november vanaf 11:00 uur tot 17:00 weer het toneel zijn van een Retro game dag. Legio oude computers kunnen bespeeld worden. En wil je zelf een computer (of computers) meenemen, dan kan dat natuurlijk ook. Afgelopen 2 jaar vond het evenement ook plaats en dit werd door jong en oud enorm gewaardeerd. Hopelijk tot 4 november in Schagen (NH).
 9. Hallo allen, Zojuist de evaluatie gehad met de wijkvereniging over de Retro gamedag. Zoals ik reeds eerder aangaf, was het niet de vraag of, maar wanneer de dag in 2018 plaats zal vinden in Schagen. Weliswaar onder voorbehoud (definitieve vaststelling volgt begin januari), maar reken erop dat op zondag 4 november 2018 het weer zover is! Ik zal dan sowieso een nieuwe post plaatsen voor het gebeuren in 2018. Ik reken erop dat het weer een leuke dag gaat worden
 10. Hallo allemaal, Het was zeker een geslaagde dag! Goede en ontspannen sfeer, voor elk wat wils, veel leuke reacties en een interessante lezing. Kortom, de vraag wordt niet of er een Retro game dag in 2018 komt, maar wanneer Volgende week vindt de evaluatie plaats, wellicht dat er dan al een datum gekozen wordt. Langs deze (onpersoonlijke) weg wil ik alle bezoekers vanuit het forum bedanken voor jullie komst; erg leuk dat jullie ook de moeite namen om langs te komen. En een bijzonder dankjewel voor de exposanten: erg leuk dat de systemen die jullie meenamen ook gewoon "bespeeld" mochten worden. Tot in 2018!
 11. Dat is een mooie collectie die je hebt ingeladen. Vanavond gaan wij de tafels alvast klaarzetten, zodat dat morgenochtend niet hoeft en er meteen opgebouwd kan worden. Ik ben benieuwd en kijk uit naar een leuke dag!
 12. Oeps, die poster is wel erg groot geworden
 13. Hallo allemaal, Wat leuk om te lezen wie en wat er allemaal komt! Een aantal van jullie had ik een mail gestuurd met ook het draaiboek voor de dag (waar je ook een indruk van de locatie krijgt, ook handig i.v.m. het aansluiten van de apparatuur ==> graag eigen contactdozen meenemen, zoveel zijn er helaas niet op school). Diegene die het niet ontvangen heeft, laat mij dit even via een berichtje weten, dan stuur ik het ook op. Zelf neem ik de volgende computers mee: - Amiga 500 - Commodore 64 - Onder voorbehoud Amiga 600 (heeft kuren, vermoed probleem met de caps) - PS 1 - Game Cube - NES - ZX Spectrum + - Apple PowerBook 4G Verder heb ik nog een wat Palm handhelds liggen, misschien ook wel leuk om mee te nemen. Vriendelijke groeten van Vincent
 14. Dat zijn leuke systemen, gaaf wanneer deze er in Schagen bij zijn
 15. Hallo allemaal, Afgelopen oktober heb ik samen met een aantal buurmannen een retro gamemiddag voor onze wijkvereniging in Schagen (NH) georganiseerd. Dit hadden wij kleinschalig gedaan, maar de reacties waren positief. Wij hadden onder andere een Amiga 500, Commodore 64, Game Cube, NES (met Duckhunt), SNES en PS One opgesteld en zowel jong als oud speelde met plezier een spelletje en/of haalde herinneringen op. Echter, nadien kwamen ook de nodige reacties binnen van mensen die er graag bij waren geweest (waaronder de webmaster van dit forum). Gezien de leuke ervaringen van de 1e middag en het animo, heeft de wijkvereniging ons weer gevraagd om voor dit jaar weer een dergelijk evenement te organiseren. Bij deze wil ik jullie het volgende laten weten: op zondag 29 oktober 2017 organiseert de wijkvereniging Hoep Zuid in Schagen de 2e retro gamedag in het Clusius College te Schagen. Deze dag staat in het teken van retro gaming en computing en kent een informeel karakter. Aanvang is om 11:00 uur en einde om 17:00 uur. Toegang is gratis. Mochten er onder jullie mensen zijn die één of meerdere computers willen meenemen; wees welkom en alleen maar leuk! Wij hebben beschikking over de kantine (met voldoende tafels waarop computers geplaatst kunnen worden) en eventueel één of twee leslokalen. Let wel dat de insteek interactief is, dus dat er ook bezoekers komen om te computeren (ofwel, mocht je een speciale computer mee willen nemen, houd hier dan rekening mee). Wie interesse heeft om te komen met een computer, laat mij dit even weten via een berichtje, dan zet ik je op de lijst. Dit in verband met de organisatie van de tafels. Hartelijke groeten, Vincent
×