Jump to content

Vance

User
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Vance

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Schagen
 • Console
  Amiga
 • Facebook
  Geen
 • Twitter
  Geen

Profile Fields

 • Interesses
  Onder andere retro homecomputers

Recent Profile Visitors

532 profile views
 1. Overigens kunnen wij ook gebruik maken van 2 leslokalen, dus wanneer hier behoefte aan is verneem ik dat graag.
 2. Dan regelen wij dat toch gewoon dat jullie dit jaar weer op het podium gaan staan en dat wij de tafels in de U-vorm plaatsen, geen probleem 😉
 3. Leuk! En the beamer is all yours 😉
 4. Op zondag 17 november 2019 is het weer zover, dan wordt er voor de 4e keer de Retro gamedag in Schagen georganiseerd. Ook dit jaar hebben wij weer de beschikking over de kantine van het Clusius college, die wij weer vol willen zetten met computers van toen. Entree is gratis en wanneer jij jouw eigen computer(s) wil meenemen, dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem. Net als voorgaande jaren is de entree gratis. Om 11:00 gaan de deuren open voor de bezoekers en de dag duurt tot 17:00 uur. Tot 17 november in Schagen!
 5. Vance

  Retro gamedag 2019 in Schagen

  until
  Voor de 4e keer op rij wordt er in Schagen de Retro gamedag georganiseerd in de kantine van het Clusius college. Entree is gratis en wanneer je jouw eigen computer(s) mee wil nemen is dat helemaal geen probleem. Tot 17 november in Schagen.
 6. Leuk beeldmateriaal van een geslaagde dag! Het was weer genieten, al die mooie machines en de bezoekers die ervan genoten.
 7. Geen probleem, dan zetten wij jullie daar neer.
 8. Zeker leuk wanneer er weer mensen van het forum langskomen; hoe meer zielen, hoe meer (game)vreugd. En er is genoeg ruimte om jouw eigen computer(s) mee te nemen. Laat het mij even weten, dan houd ik hier rekening mee met de verdeling van de tafels.
 9. Philips P2000? Gaaf, dat was mijn eerste computer 😊
 10. Vance

  Retrodag in Den Helder?

  Leuk initiatief. Wanneer de datum mij agendatechnisch uitkomt, kom ik graag langs en neem ik ook e.e.a. mee.
 11. Goed te lezen dat je er weer bij bent! V.w.b. de organisatie, heel praktisch: even een draaiboekje maken, dan heb je een leidraad en weet de rest ook wat je van plan bent. Ik stuur het draaiboek van vorig jaar naar je toe.
 12. Hallo allemaal, Net als afgelopen jaar, organiseer ik samen met een aantal buurtgenoten weer een Retro gamedag in het Clusius college te Schagen (NH). Dit hebben wij vorig jaar ook gedaan: Op zondag 4 november organiseren wij deze dag opnieuw, met grotendeels dezelfde opzet (vooralsnog is er geen lezing dit jaar, maar ik kijk even of dit alsnog geregeld kan worden). Mocht je nog ideeën of suggesties hebben, horen wij dat ook graag. Entree is gratis en wanneer je jouw eigen retro systeem mee wil nemen, kan dat natuurlijk. Wie weet tot 4 november in Schagen!
 13. Vance

  Retro gamedag 2018 in Schagen

  Net als vorig jaar zal de kantine van het Clusius college in Schagen op zondag 4 november vanaf 11:00 uur tot 17:00 weer het toneel zijn van een Retro game dag. Legio oude computers kunnen bespeeld worden. En wil je zelf een computer (of computers) meenemen, dan kan dat natuurlijk ook. Afgelopen 2 jaar vond het evenement ook plaats en dit werd door jong en oud enorm gewaardeerd. Hopelijk tot 4 november in Schagen (NH).
 14. Hallo allen, Zojuist de evaluatie gehad met de wijkvereniging over de Retro gamedag. Zoals ik reeds eerder aangaf, was het niet de vraag of, maar wanneer de dag in 2018 plaats zal vinden in Schagen. Weliswaar onder voorbehoud (definitieve vaststelling volgt begin januari), maar reken erop dat op zondag 4 november 2018 het weer zover is! Ik zal dan sowieso een nieuwe post plaatsen voor het gebeuren in 2018. Ik reken erop dat het weer een leuke dag gaat worden
 15. Hallo allemaal, Het was zeker een geslaagde dag! Goede en ontspannen sfeer, voor elk wat wils, veel leuke reacties en een interessante lezing. Kortom, de vraag wordt niet of er een Retro game dag in 2018 komt, maar wanneer Volgende week vindt de evaluatie plaats, wellicht dat er dan al een datum gekozen wordt. Langs deze (onpersoonlijke) weg wil ik alle bezoekers vanuit het forum bedanken voor jullie komst; erg leuk dat jullie ook de moeite namen om langs te komen. En een bijzonder dankjewel voor de exposanten: erg leuk dat de systemen die jullie meenamen ook gewoon "bespeeld" mochten worden. Tot in 2018!
×