Jump to content

doeska

User
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

About doeska

 • Rank
  Space War
 • Birthday 06/10/1987

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Locatie
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sindskort Friendweb aan het uitproberen. Soort facebook maar dan weer een Nederlands platform. Schijnt al even te bestaan, en sinds dit jaar krijgen ze best wat nieuwe gebruikers erbij. Is op zich wel weer leuk iets anders.
 2. Was pas geleden weer eens begonnen met kijken (het afgelopen seizoen), en moet zeggen vind het toch wel weer wat vooruit gegaan de verhaallijn met Ludo. En het nieuwe gezin met de acteur Johnny Kraaijkamp jr. Die is ook erg goed. En met de oudere seizoenen ga ik binnenkort weer verder. Ik was in seizoen 18 en seizoen 19 pas aangeschaft. Ik wou trouwens ook weer eens wat video's (extra's en bloopers enzo) kijken op gtst.nl, blijkt dat die site niet meer bestaat. Of iig je komt dan op het gtst gedeelte van de website rtlxl terecht, en daar kan je ook niet alles meer terug zien. Vind dat toch wel raar dat ze die beslissing hebben genomen en op hun youtube waren ze ook maar heel kort actief.
 3. doeska

  Bassie & Adriaan #11

  Ik ga zeker wel weer een kijkje nemen. Al heb ik al wel 2 keer een tentoonstelling bezocht (waaronder de eerste in 2004) blijf ik het toch wel leuk vinden.
 4. Heb nu instagram en Facebook, maar overweeg te stoppen met die laatste. Gebruik instagram het meest voor het volgen van dingen. Tiktok even gehad maar toch ook mee gestopt.
 5. Nou heb ik zelf een best brede muzieksmaak, van veel Nederlands tot instrumentale/filmmuziek, of top 40 ook dance of soms wel is klassiek wat ik opzet. Sinds kort luister ik weer veel op spotify. Maar van sommige muziek vind ik het leuk om dan wel (digitaal) in bezit te hebben en koop ik het dan vaak via iTunes als dat daar te verkrijgen is. Zo had ik laatst weer een paar albums van Herman van Veen gekocht waar ik ook graag naar luister.
 6. Pas geleden toch maar een Nintendo Switch Lite aangeschaft. Ik zat al tijden erover te denken om iets nieuws te proberen voor spelletjes naast de telefoon/tablet waar ik meestal op speel. En moet zeggen valt me niet tegen. Gelijk wat goedkope spelletjes + de wat duurdere Animal Crossing New Horizons gekocht en zal hier voorlopig wel wat plezier aan beleven.
 7. Reageer hier niet zo vaak meer maar ik dacht toch even kijken wie er vanavond allemaal ook gaan meedoen ben toch wel benieuwd naar vanavond.
 8. doeska

  Bassie & Adriaan #11

  Vanavond een pubquiz op het youtubekanaal van Bassie & Adriaan. Wie gaat er ook naar kijken/meedoen?
 9. doeska

  Bassie & Adriaan #10

  Op hun facebookpagina stond dat over 7 weken de verloren aflevering Het Spaanse restaurant op youtube komt te staan. De filmrol is nog zoek, maar de versie die er is hebben ze zo goed mogelijk proberen op te knappen.
 10. doeska

  Tekenfilmstemmen

  Leuk om ze nog eens terug te zien. https://www.youtube.com/watch?v=g2MG1dQM0Wk&t=126s
 11. Bedankt iedereen! En natuurlijk voor de anderen die vandaag jarig zijn ook gefeliciteerd!
 12. Had de hele tijd het idee dat er nog 1 niet op stond. Bedacht me net dat dat Thema Ierland moet zijn.
 13. http://www.fortidensjelling.dk/Vikingeskibet%20Jelling%20Orm.htm Hier een link met informatie over een schip dat gebruikt werk in de serie van Europa.
 14. Wat ik ff zeggen wilde... Ik liet laatst mijn moeder een stukje (van een hele slechte) videoband van de Kroon zien, om te illustreren waar ik nou opeens heen moest in de kerstvakantie. K vertelde ook dat wij ons afvroegen of de scene waar het losgeld overhandigd wordt in zon bunker is opgenomen. Volgens mijn moeder zou dat best kunnen. Het is ooit wel eens op tv geweest hoe die dingen er van binnen uit zien. Leek er volgens mijn moeder wel op. Dus ik heb zo'n gevoel dat het weer een tochtje Naarden wordt om dit keer ook even het museum te bezichtigen en te kijken of het daar een beetje op lijkt (of neem een koevoet mee en forceer die deur ) Ik weet wel zeker dat het daar ergens in het museum is opgnomen, aangezien de opnames met het kanon uit de diamant ook daarbinnen zijn gemaakt, is dat zeer goed mogelijk.
 15. Bij mij zeggen ze dat niet, maar hebben ze het op hun telefoon staan. En laten ze dat dan 10 keer per dag horen. Daar reageer ik dan maar niet op.
×