Jump to content

doeska

User
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

About doeska

 • Rank
  Space War
 • Birthday 06/10/1987

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Lekkerkerk
 • Console
  geen

Profile Fields

 • Interesses
  Bassie & Adriaan, Nederlandse (jeugd)series van vroeger.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Droevig weer om te horen. Had voor een instagram-account deze bij elkaar gezocht. Is natuurlijk maar een klein overzicht van zijn vele rollen en stemmen die hij deed. R.I.P. Hero Muller.
 2. Hier nog een fragment van Dick Rienstra in Made in Holland op Midvliet FM/TV op 9 april 2008, waar hij het over B&A heeft. Te gast - Dick Rienstra in Made in Holland op Midvliet FM-TV (09-04-2008).mp4
 3. Heb net ook dit treurige nieuws gelezen. En een tijdje terug deze oude hyves-pagina nog gevonden en wou die ook hier nog even delen.
 4. Weet niet of iemand hem al kende, maar kwam deze vanmiddag tegen en dacht is te leuk om niet te delen. Milky Way-Reclame.mp4
 5. Ja hij heeft inmiddels een gedeelde tweede plek. Maar alsnog heel goed natuurlijk. Zellf gedeeld negende geworden in de definitieve uitslag.
 6. Iemand nog aan de tweede pubquiz meegedaan? Vond het zelf weer leuk gedaan. Een stuk korter als de eerste en ook wel wat makkelijkere vragen dit keer ertussen. En nog Aad even die op het einde erbij kwam toen ze de 3 prijswinnaars bekend maakten.
 7. Sowieso de bovenste 3 bijna volledig AJK. En op een aantal van de onderste 6 staan wel een aantal soundtracks die te horen waren in de tekenfilm maar dan idd wat meer algemene Herman van Veen/Erik van derWurff muziek. Oa op die van Ciske de rat bijvoorbeeld ook iets van 4 gebruikte nummers. En de rest ook meestal maar een stuk of 2/3 van de hele cd. Allemaal ook op dit youtubekanaal te horen: https://www.youtube.com/c/AlfredJKwak
 8. Dit is het wat er nu is. Waarvan de 3 bovenste volledige sountrack albums. En op de rest wat losse nummers. En die rechtsonderin dus de nooit uitgebrachte.
 9. Ja dat kan natuurlijk ook met sommige cd's. In dit geval begreep ik dat degene die deze tot nu onbekende soundtracks in bezit heeft gekregen, ze vriendelijk had gevraagd aan Erik van der Wurff toen hij nog leefde.
 10. Net via youtube bij een link uitgekomen naar een groot bestand met bijna alle soundtracks. De bekende cd's, maar ook de pas gevonden tracks. Die staan dus op een gedeelte van een cd die nooit uitgebracht blijkt te zijn.
 11. De nummers zijn zeker van de serie (op 1 na) kon ik ze allemaal herkennen. Is wachten tot ik misschien nog antwoord erover op de AJK facebook pagina die erbij hoort krijg...
 12. Ja die nummers van Ciske de Rat had ik zelf een tijdje terug doorgmaild aangezien die er nog niet bijstonden. Maar van die recente tracks inderdaad niets. Lijkt me ook een verzamelalbum. Zag op de facebook waar ook veel verzamel items opstaan wel dacht ik iets van een lp ofzo voorbij komen, maar dacht ook niet dat het daarvan was.
 13. Klopt van de nummers die gisteren en vandaag zijn geĆ¼pload niks over te vinden. Maar ik zag diegene heeft ook een redelijk actieve facebookpagina, heb het daar maar gevraagd. Hopelijk hoor ik wat ben benieuwd.
 14. Even een soundtrack update. Dit nummer (magische viool-liedje) is sinds gister geupload op een Spaans youtube kanaal. Nou kende ik wel een aantal soundtrack cd's van eind jaren 80, die hier ook allemaal genoemd staan. Maar deze en enkele nieuw geuploade nummers zijn mij nog niet bekend, en er staan ook geen cd-titels bij vermeld.
 15. Ik vond dezs ineens terug. Door wie was deze remix toen ook alweer gemaakt.
×
×
 • Create New...