Jump to content

Berleas

User
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

About Berleas

 • Rank
  Space War
 • Birthday November 20

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Eindhoven
 • Console
  Atari 2600

Profile Fields

 • Interesses
  Retro gaming :)
  Dance Dance Revolution, Commodore 64, MSX 1 2, Atari 2600, VideoPac (pacman is echt super nog steeds), PS1, PS2, Xbox 1, Wii (word langzaam retro), Sega MegaDrive, NES

Recent Profile Visitors

2,281 profile views
 1. PB maar even je nr. beter dan in t forum denk ik?
 2. ik doe graag mee hoor. Misschien handig om telefoonnummers even te delen? Kunnen we evt houseparty gebruiken. Lijkt mij wel leuk om mee te doen!
 3. ik wil wel meedoen. misschien nog meer die vanavond kunnen?
 4. haha juist daarom en daarom hebben we juist wat kennis in huis Lijkt mij leuk, als er meer zijn is t wel een idee om evt mee te doen team naam : Retroforum.nl Ps. ik geef nu alvast de complimenten ad tekenaar !
 5. Ik zal ook eens gaan puzzelen PS. Speel vaak normaal aan pubquizzen mee, nu veel online natuurlijk. Kwam deze tegen 30 mei om 20:00 : Online evenement https://facebook.com/events/s/bassie-adriaan-pubquiz/2666310790316638/?ti=wa Bassie en Adriaan pubquiz, dacht dat t misschien leuk was om met een groepje mee te doen?
 6. Ik wil ook graag mee te doen, dit keer geen vakantie dus ook tijd op www.vier.be kun je een account aanmaken en dan ook kijken volgens mij
 7. Iedereen succes!, ik zat op wintersport en kwam met zware koorts terug (week lang met koorts rond de 39.5 gezeten). Daardoor niet in de gelegenheid geweest om in te sturen. Succes allen, zal t een beetje volgen zodat ik volgend jaar wel goed mee kan spelen!
 8. Ik wil t ook proberen, kijken of ik de tijd er voor vrijgemaakt krijg
 9. Kleur etc maakt mij weinig uit, dat ze alle liedjes aan gaan passen tja ik zou zeggen maak wat nieuwe liedjes en gebruik de oudere steeds minder. Verder in een klein dorp is een roetveeg piet wel erg snel herkenbaar en dan is wat beter schminken wel wat handiger. Tja en nu is de schimmel ook vervangen door een zwart paard natuurlijk :P, maakt t nog handiger met de liedjes, want die schimmel is al lang met pensioen.
 10. RM ik vind echt geweldig hoe je t allemaal doet! Ik zal volgend seizoen proberen mee te doen! Keep up the good work!
 11. succes allen doen jullie ook nog met de online poolmee dan kan ik daar nog wel meespelen
 12. Ik zal eens gaan nadenken over n contest
 13. Berleas

  Game of Thrones

  Tja omdat t gratis is hebben veel mensen gereserveerd die misschien gaan... Ze hadden beter 1,50 ofzo kunnen vragen. Nu is alles al uitverkocht...
 14. Ik heb eigenlijk nooit een NES of SNES gehad, ik had op dat moment al een PC en daar speelde ik heel veel op. Mn 1e echte Nintendo console was de WII . Heb nog wel een PS1, PS2 en Xbox gehad, maar ben nog niet aan een nieuwere console begonnen. Ik game gewoon te weinig en mn PC voldoet op de tijden dat ik game ook wel aardig Moet zeggen dat ik vroeger wel vaak bij vrienden ah FIFA spelen was op de PS3 ofzo , gezellig biertje erbij Maar ik heb ook op de SNES wel wat spellen gespeeld, ik paste vaak op bij 4 kinderen en die hadden thuis wel een SNES met een berg games. (o
×
×
 • Create New...