Ga naar inhoud

Keyboardmaestro

User
 • Aantal items

  36
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Keyboardmaestro

 • Titel
  Pong

Profiel

 • Interesses
  Bassie En Adriaan, Roadtrips, Muziekmaken
 • Console
  NES.
 1. Bassie & Adriaan #9

  Net Zeg Stel Je Eens Voor in m`n hoofd gekregen, en besloot het op te nemen: Kom ik er achter dat het origineel in Es staat, dacht dat het D was! Ach, ook leuk. Bassie kon trouwens serieus met z`n borststem best hoog, tijdens dat "Lalalalala" stuk op de tafel zingt 'ie een D5, zegt waarschijnlijk niemand hier iets, maar ik vond dat wel een leuk weetje, dat is voor een man sowieso al hoog, laat staan in borststem Blijft een van de leukste nummers van ze naast Caribisch Carnaval en Zo Vrij Als Een Vogel (Al is dat nummer meer droevig dan leuk, maar zoals Aad het zingt vind ik'm prachtig)
 2. Bassie & Adriaan #9

  Toen had 'ie ook al een buikje, maar was het nog geen hele oude zielige man die een kostuum aantrekt en een onrealistische standaard aanhoudt.. Met alle respect, dat is 'ie nu wel..
 3. Bassie & Adriaan #9

  Klopt, is ook jammer. Dat Bas er zo lang mee door is gegaan naja, een Clown kan makkelijker geloofwaardig zijn op late leeftijd dan een acrobaat. Maar Adriaan had gewoon na de Marathon moeten stoppen, een acrobaat met een bierbuik klopt gewoon niet..
 4. Bassie & Adriaan #9

  clown Bassie is jammer genoeg einde verhaal, en ik denk hiermee ook zeker einde van een tijdperk, Bas van Toor niet meer als Bassie, dus Aad van Toor ook niet meer als Adriaan? Misschien dat 'ie nu denkt "Goh, Bas stopt er mee, laat ik dan ook maar ophouden" Verwacht overigens niet dat Bas van Toor het nog zo lang gaat volhouden hoor, met alle respect.. Denk ook dat het daar een beetje vandaan komt voor de meeste, al die gezondheidsproblemen sinds 2 jaar...
 5. Bassie & Adriaan #9

  Ja, kijk weet je wat het is. Het is en blijft een jeugdheld, en het feit dat 'ie al met gezondheid liep te kwakkelen en nu tóch zijn Clownsneus en dergelijke kostuum aan de wilgen moet hangen is verschrikkelijk matig.
 6. Bassie & Adriaan #9

  Waaaaaaaaaaaaaaaarom nou dat deuntje Dit raakt serieus wel wat...
 7. Bassie & Adriaan #9

  Een beter compliment kan ik niet krijgen Top man dank je wel
 8. Bassie & Adriaan #9

  Dank DJ!
 9. Bassie & Adriaan #9

  Kon het niet laten:
 10. Bassie & Adriaan #9

  Ik vond qua productie en interactie met de boeven die serie het mooist. Wel met je eens dat het ook wel een erg groot D-reizen meets B&A idee was, maar dat was De Geheimzinnige Opdracht ook al natuurlijk.
 11. Bassie & Adriaan #9

  Absoluut, maar niet alleen jeugd. Ik ben 27 en kijk zo nu en dan nog de filmpjes, omdat het gewoon ijzersterke series waren/zijn. Als jij Ernst & Bobbie kijkt en je zegt dat tegen je vrienden word je raar aangekeken en uitgelachen, als je B&A kijkt en je zegt dat tegen je vrienden krijg je ook rare blikken maar vervolgens kijken ze wel met je mee!
 12. Bassie & Adriaan #9

  Wat mij betreft waren ze gestopt naar de laatste serie. Dan waren ze gestopt op hun hoogtepunt, hadden ze lekker gerentenierd, waren ze waarschijnlijk ook niet steeds zo slecht in het nieuws gekomen. Bij Bas merkte je minder dat het een oude man was door de schmink, pruik etc, maar Adriaan was gewoon echt een oude man, mijn opa is 4 jaar ouder, mijn oma 2 jaar jonger, ik bedoel maar.. Uiteraard is het zonde want denk dat over niet al te lange termijn het duo Bassie en Adriaan sowieso einde verhaal is..... Maar het is niet onbegrijpelijk natuurlijk.
 13. Bassie & Adriaan #9

  Erg verstandig, hoewel jammer natuurlijk is het niet onbegrijpelijk. Adriaan heb ik ontmoet vorige week, en hoe wel dat echt wel een soort jeugddroom is en in het kader van jeugdsentiment/jeugdheld natuurlijk heel leuk is, is het ook gewoon een man die slechts 4 jaar jonger is dan mijn opa die zijn acrobaten pak aan trekt terwijl je aan alles kan zien/horen dat het een oude man is (Al loopt 'ie nog verdomde goed)
 14. Bassie & Adriaan #9

  Dank Deemster! Dat vind ik altijd wel leuk om te doen, mits het geen hele ingewikkelde deuntjes zijn
 15. Bassie & Adriaan #9

  Damn, dat is wel matig Sowieso die "Melodie" slaat echt compleet kant noch wal
×