Jump to content

samba-boy

User
 • Content Count

  6,364
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About samba-boy

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 06/07/1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  SNES

Profile Fields

 • Interesses
  Nederlandse televisie, video-editing en tv-historie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Die vormgeving van deze titelkaart ziet er wel héél japans uit. Lijkt erop dat ze inderdaad een nieuwe (HD?-)master gebruikt hebben.
 2. Dit is heel geestig - hier had @RM het laatst op de retrodag nog over met me. Een groot drama om uit te vogelen. Vreselijk.
 3. Uitzending 1 (geen titel), op 1 oktober 1979, duurde 5 minuten (5'21). That's all I know.
 4. Ik ontken alles! Voor wat éxtra extra toelichting, hier dus wat impressies van de gespeelde contest-games als het níet (in mijn geval) binnen 14 seconden gepiept was (0:41 in onderstaand): En ook van PenPen heb ik een mooie impressie, we speelden daar de tijdrace van het eerste deel van het jungleparcours (8:13-9:07 in onderstaande video): Op de Videopac speelden we de race-game, waar ik hier alleen een Atari-ripoff onder de naam Speedway racer 1 van kan vinden, maar voor de beeldvorming: En Super Chas
 5. Krijgt misschien van Adriaan geen handtekening, maar van mij wel een felicitatie. Van harte, Wonderer!
 6. Oeh, ze hebben ook de originele band (met een extra beat eronder) gebruikt, jaja.
 7. Ik vind het op zich nog wel een leuk initiatief, maar: ...Dit is wel echt zo'n kwijlerige uitspraak.
 8. Een follow-up voor deze post: Wellicht 'Quatro'? Was voor de jeugd, niet zozeer gericht op louter spreekwoorden maar vragen die daar mee speelden kwamen zéker wel voor, en met een grote rechthoek in het beeld. Quatro had tot 1998 een ander decor dan het latere, futuristische waarmee het programma in 2000 overging naar Zappelin.
 9. Ik moet echt al die afleveringen (Voor zover die bewaard zijn en ik ze kan terugvinden) eens doorspitten, leuke uitdaging. Wacht u in de tussentijd op antwoord, met dit andere interessante fragmentje:
 10. Eerder deze week had ik een leuke casus van iemand die op zoek was naar een specifieke uitzending van Waku Waku. Met behulp van een paar oude Kippa-foto's met een bijschriftje, wat oude TV-gidsen en mijn bescheiden deductietalent, konden we de datum vastpinnen op 7 december 1998. ...Maar helaas konden we uiteindelijk weinig met die informatie: de uitzending is niet bewaard gebleven. 1998. Zucht.
 11. Vette update weer, toffe impressiebeelden!
 12. Sandy, can't you see, I'm in misery...
 13. Ik zag van deze een scène op NPO 3 en vond het best wel interessant. Helaas hoorde ik al snel dat het echt wéér wanstaltig werd afgesloten. Stranger Things, tja. Seizoen 1 gevolgd, ik vond het té raar aan het slot en Seizoen 2 aflevering 1 niet eens meer afgekeken. Team Barb forever!
 14. Nou ja, het is natuurlijk niet alsof ze er geen handje van hebben om zaken publiekelijk uit te vechten (VARA, Paul van Gorcum, het onrecht met de masterbanden van de Professor), dus het is wel weer saillant dat ze uitgerekend dit, waar ze mogelijk inderdaad een blunder begaan hebben, dan stilzwijgend weggummen.
 15. Ik begin steeds meer te geloven dat er iets is fout gelopen met het correct afhandelen van de rechten en eventuele royalties van de 'Liedjes van TV'-releases online. Deze reeks van vijf online albums (met allen best wel mooi ontworpen hoesjes, namelijk 'nieuwe' oude foto's die uit de tijd komen waaruit de liedjes van dat deel stammen) had van de één op de andere dag ineens twee delen minder online. Ook echt van de aardbodem verdwenen, nagenoeg nergens meer iets over te vinden. Zonde, want ze hadden mooie covers én het was prettig om de liedjes eens direct los te horen, in plaats van dat er eer
×
×
 • Create New...