Ga naar inhoud

samba-boy

User
 • Aantal items

  5386
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over samba-boy

 • Titel
  Mappy
 • Verjaardag 07-06-95

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Bosch
 • Interesses
  Nederlandse televisie, film, games, etcetera. Televisionist van beroep. :P
 • Console
  SNES
 1. Synthesizers en samplers

  Ik stel voor; een Samba Report vanuit deze hoogst unieke Retro Studio. Ik heb de eer gehad om al een paar keer ademloos naar wat impressies te luisteren, maar het is zó tof wat hier allemaal mee gedaan kan worden.
 2. Bassie & Adriaan #8

  "Leugenaar!"
 3. Bassie & Adriaan #8

  WHA! Zouden ze de toonhoogte hebben aangepast omdat de YouTube ID-checker anders automatisch dit fragment offline laat halen?
 4. Synthesizers en samplers

  Merci en ook handig voor de leken die net komen kijken (oftewel, ik dus :P) Snap nu ook hoe de vroegere ringtones een beetje in elkaar staken, daar herkende ik de benaming 'polyfone' wel van, maar ik wist de link niet te leggen.
 5. Het Synthwave-topic

  Ik lurkte even mee
 6. Synthesizers en samplers

  En even voor de goede orde, kun je nog één keertje in dummytaal uitleggen wat polyfonie en multitimbraal betekenen?
 7. Het Synthwave-topic

  Die eerste
 8. Het ziet er al een paar maanden naar uit dat ik ze niet kwijtraak, dus als ik jou er blij mee kan maken is het ook prima
 9. Kwam ze weer tegen en kwam er nog een partij tegen uit ca. 2006, wie maakt me los? Ik vind het zonde om weg te gooien! Elk exemplaar had een CD-rom met programma'tjes erop, die krijg je er dus ook bij!
 10. [NL] Die 2 (Henk Spaan en Harry Vermeegen)

  Welkom op retroforum!
 11. Van cassette tot cassette

  Behalve dat foto's van je minidisc-autoradio zeer gewenst zijn, heb ik dit te zeggen over de cassette; Nog steeds slingeren er enkelen bij me rond. Ook ik ben ooit compleet er ingestonken met zo'n dramatisch ION-ding (Volgens mij ooit cadeau gehad; en maar dankbaar lachen) maar daarnaast heb ik nog een paar bandjes met mijn eigen stem en wat cd-tracks erop. Dramatisch slecht, wel geestig om mezelf bezig te horen
 12. Maar nooit als zodanig losstaand ervoor uitgebracht, enkel uitgebracht in All-Stars.
 13. Theme Park Final Fight Tetris Attack Legend of the Mystical Ninja Act Raiser Doom (twijfeltje, though) Toy Story (Once again, twijfeltje) De rest is al genoemd EDIT: Oh, gewoon blijven noemen zie ik! Illusion of Time, Shadowrun, Tiny Toons: Buster Busts Loose, DKC (+2 +3), EarthBound, Mega Man X, Super Metroid, Zombies (Ate my neighbours), Magical Quest (Mickey), Lost Vikings ÉN LOST VIKINGS 2(!), Donald in Maui Mallard én tenslotte Secret of Mana. Oh, en namens mijn broer: Chrono Trigger.
 14. Oude spelshow - Wie weet er iets?

  Topscore. Ik ga er niet van uit omdat je van veel later bent, maar ik ga nu random namen noemen met filmpjes. Kans van je Leven of 'Kiezen of Delen', 2 spelshows uit ongeveer 2000 op RTL 4, die zouden het zomaar kunnen zijn. Heb er geen beeldmateriaal van. De ene show was met Ron Brandsteder, andere was met Martijn Krabbé.
 15. Tekenfilmstemmen

  Cirkeltje is rond; kijk eens met dank aan wie dat fragmentje is online gekomen...
×