Jump to content

samba-boy

User
 • Content Count

  6,016
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About samba-boy

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 06/07/1995

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En het omhooggevallen EYE Filmmuseum daarvan destijds maar pronken met die prachtige beeldkwaliteit, lol Dat was niet best, nee.
 2. Samson; 2 afleveringen en 2 clipjes per tape. Bassie en Adriaan-liedjesbanden van 45 minuten per stuk. In de 90s dacht men dat een kind geen aandachtsspanne langer dan 45-90 minuten had. Én zag men guldentekens in de ogen (Flodder serie 1 werd ook per 2 afleveringen op koopvideo uitgebracht).
 3. samba-boy

  [GB] Fawlty Towers

  Gebaseerd op The Honeymooners toch?
 4. samba-boy

  [GB] Fawlty Towers

  Nederland heeft ook flink geleund op Fawlty Towers. André van Duins comedyserie 'Hotel De Botel' was geen regelrechte kopie maar haalde er wel inspiratie uit. Enige nadeel was wel dat precies in dezelfde uitzendperiode de KRO besloot Fawlty uit te zenden. Halve serie is bewaard geloof ik, en ik kom er niet doorheen. Oubollig, flauw, slap, niet mijn ding.
 5. Ik heb sowieso het idee dat met de hele hype van gamevideo's, streamgamers en eSports de prijzen op retrogames gelanceerd zijn. Maar dat terzijde.
 6. En die ene debiel betaalde het ook, want ik raakte in gesprek en kreeg terug "er zijn er net twee gereserveerd voor 50 en voor 45". Koek, koek. Maar echt. Duizenden en duizenden en duizenden van verkocht. Kolere.
 7. Laatst bood iemand op Marktplaats een paar dvd's van Samson en Gert aan voor 50 euro per stuk. Want "dat had hij er zelf ook voor betaald". Sorry, maar omdat je zelf zo'n halve gare bent betekent niet dat je zelf vervolgens de hoofdprijs moet denken te kunnen vangen. Het is toch tweedehands-zaak? Bestaat dat überhaupt nog? Of wil iedereen altijd maar extreem geld vangen? Rare 'Pawnstars'-generatie.
 8. Ik vind dit soort uiteenzettingen altijd mooi om te lezen. Geeft een beetje de passie van een liefhebber mooi weer
 9. Staat al jaren op een bucketlist, maar ik heb twee linkerhanden en zou niet weten waar te moeten beginnen.
 10. 'Wie prikt door de regie heen' bekt nou eenmaal niet zo lekker.
 11. Iemand die je een kapot exemplaar verkoopt als zijnde werkend, en hier zijn excuusheil in zoekt. Maar dat is slechts een theorie. Ik heb ooit de heerlijke ervaring gehad een computer te hebben gekocht via Pop Electronics, die in een 'this side up'-doos werd geleverd. En de bezorger zette mooi en braaf de doos precies op zijn kop bij me in de gang. Top.
×