Jump to content

samba-boy

User
 • Content Count

  6,447
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About samba-boy

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 06/07/1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  SNES

Profile Fields

 • Interesses
  Nederlandse televisie, video-editing en tv-historie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oké. Oké. Complimenten aan Martijn (As always). Ik moet toch even een beetje mijn toon matigen. Ja, het is jammer dat er veel gebruik gemaakt moest worden van de oude documentairebeelden, maar het is dus wel een 'lief' project.
 2. Ontopic: de 'film' in de 'bioscoop' wordt een tijdelijke vertoning, een weekendje of misschien één mid-weekje max. in de filmzalen. Tsja.
 3. Hoi! Een beetje offtopic dus ik zal het kort houden, maar ik ben bang dat ik je dan weinig kans moet geven. RTL heeft altijd een exacte uitzenddatum nodig, en ik weet uit ervaring dat veel programma's uit de eerste jaren van het programma sowieso zijn gaan zwerven en/of niet bewaard zijn. Ik heb er hoogstens ooit een flits van in een compilatie gezien (ik schat het op 1991), maar dat is het dan ook. Het spijt me. Dank voor je berichtje!
 4. Deze 'film' duurt net 69 minuten. Kom op joh.
 5. ...Nou ja, de Hamelen-musical rond dezelfde tijd (2004) vind ik tellen
 6. Nee maar zonder dollen; ik heb het eerder beweerd en I'll die on this hill:
 7. Hoorde gister dat na de Schatkaart nu ook de Sleutel in AI opgekrikt en naar 16:9 'geplet' op PebbleTV te zien is. Echt hoor mensen: Bassie en Adriaan is de Nederlandse Star Wars.
 8. 23 november dus de documentaire (al dan niet deels met behulp van beelden gemaakt ten tijde van de '35 jaar op TV'-documentaire) in de bioscoop. Een knaloranje filmposter en weer 'Een schat aan herinneringen' als ondertitel. Hoe vaak gaan we die ondertitel nog krijgen? Een museum-expo, een CD (toegegeven, dat was een schat aan liedjes), een verzamelbox met nog eens alle dvd's, nu dit weer. Waar komt het vandaan? Ik zou zeggen dat 'Wat Er Ook Gebeurt', 'Altijd Blijven Lachen' of 'We Komen Er Weer Aan' toch meer in de stijl van de serie én het duo zouden zijn. Als ze voor deze docume
 9. Ik ben met stomheid geslagen. Matthew Perry. In zijn jacuzzi waarschijnlijk een hartaanval gekregen en verdronken. 54 jaar. Meeste bekend als Chandler Bing uit de populaire Amerikaanse serie Friends. Wow hee.
 10. Update! Mijn oordeel blijft; sticker of geen sticker, boek blijft gewoon incompleet, vol fouten en dus, kut.
 11. Sega/Mega CD, CDi, CD-rom, Windows 95. Maar eerlijk is eerlijk, ik kwam een beetje nors over, probeerde cynisch grappig te zijn maar dat kwam niet lekker uit de verf. Excusez. Als jij zo'n spoel en dan vooral die van Married With Children kan regelen, dan graag, wel benieuwd naar nu
 12. Uit Zweeeeeden Kun je wat vertellen over je tijd als (nu retired) hacker? En sowieso nieuwsgierig naar je werk als sci-fi author. Welkom!
 13. Foei. No no. No. Nee. Nee nee nee. MCW eindigde in 1993. 1993 is geen 1997. Die Stargate-spoel lijkt hergebruikt te zijn.
 14. What the, Married With Children, Stargate, Xena? Dit is voor mij ook nieuw en interessant. Misschien een kleine cart voor korte elementen? 'Generics', dan denk ik aan een korte verzamelband met de exterieur-shots die ze regelmatig gebruikten? Bij Stargate zie ik het ook staan. Gaaf wel. EDIT: iets raars. MWC eindigde op 9 juni 1997 (Gecanceld). Hoezo dan een spoel voor oktober '97? Hmmm.
×
×
 • Create New...