Jump to content

samba-boy

User
 • Content count

  5,370
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About samba-boy

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 06/07/1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Bosch
 • Interesses
  Nederlandse televisie, film, games, etcetera. Televisionist van beroep. :P
 • Console
  SNES
 1. Oude spelshow - Wie weet er iets?

  Ja zie je, dat is dus de richting waarin ik al zat te zoeken. Hij deed een paar van die spelletjes en ik dacht dat er ook een spelletje was genaamd 'Wie het weet mag het zeggen'. Dat zou het zomaar eens kunnen zijn.
 2. Wat rijden de Retroërs zoal?

  So, de, ju. Wat een bazenbusje.
 3. Update Retroforum

  Next Step: Optional Profile Information Complete my profile | Dismiss (is een tweetal buttons naast elkaar) Your profile is 50% complete!
 4. Oude spelshow - Wie weet er iets?

  Zo leuk was 'ie niet, als je het je zo vaag herinn~ Geintje hoor Welkom op Retroforum! Als tv-gek ga ik uiteraard voor je flink op zoek, want dat vind ik leuk en word ik ook wijzer van. Het zou zomaar 'That's The Question' kunnen zijn, het spelletje van de EO wat een paar jaar heeft gelopen. Weliswaar geen zinnen van 24-25 letters, maar wel zinnen maken met de lettertjes van vragen waar het goede antwoord op gegeven wordt. Daarnaast liep in 2014 kort op RTL 4 het spelprogramma 'LETRZ', waarin woorden van tussen de 2 en 14 letters gevormd moesten worden. Maar, misschien is het ook een onderdeel geweest uit één van de vele programma's als de Staatsloterijshow, 'Kans van je Leven' (redelijk geflopt op RTL 4) of een ander avondvullend programma. Laat ik daarom even met je bij het begin beginnen. Hoe kom je zo aan deze herinnering?
 5. Show hier je laatste retroaankoop #3

  Haha naja ik heb bij Lost Vikings gewoon ontzettend fijne herinneringen aan de kindertijd waarin ik dit spel speelde samen met mijn broer. Wel op de SNES maar verder weinig verschil.
 6. Bassie & Adriaan #8

  Àh, jij hebt ook die lachwekkende discussie op FOK! gelezen? Wat een zwakke hap. Lopen ze te miepen over het feit dat ik Mike Brouwer bij de naam noem, als hij ergens moedwillig een foto steelt. Ik heb 3 getuigen én een opscheppende Mike himself, dus dan moeten ze mij niet betichten "dat ik iemand bij naam en toenaam beticht van criminele handelingen", als hij er zelf zo over opschept. Zo, dat wilde ik even kwijt.
 7. Show hier je laatste retroaankoop #3

  Heerlijk spel, mooi exemplaar
 8. Bassie & Adriaan #8

  Het meneer Kaktus-Syndroom. Weten dat je moet stoppen, maar na een paar jaar tóch het applaus zo missen... En dan doet een mens gekke dingen.
 9. Bassie & Adriaan #8

  Ze maken het zichzelf ook dramatisch moeilijk om met zo'n draaiorgel mee te zingen... Maar dit is echt héél erg schrijnend. Het is fijn dat ze er zelf nog zo'n lol in hebben en de diehards die ook toekijken, maar ik kan dit persoonlijk gewoon niet bepaald nog langer aanzien.
 10. ID Contest La La La 5

  Of wat te denken van het zo originele "Oh yeah!"
 11. ID Contest La La La 5

  11 héééééél vaagjes, het ging mij om 21. Maar verder dan 'ah die heb ik ooit gehoord!' kom ik ook niet, dus om dan een 'List of songs containing 'Lalala' in the lyrics' af te gaan wordt me íets teveel van het goede
 12. ID Contest La La La 5

  Ik zal deze helaas moeten overslaan. Ik heb er welgeteld ééntje gehoord die me bekend voorkomt, maar waar ik ook de titel niet van weet
 13. Once again: laat maar.
 14. Game of Thrones

  Hoogstwaarschijnlijk gaan ze toch allemaal dood.
 15. Niet helemaal waar dit topic voor bedoeld is. Je kan zoiets aanbieden op het marktplaats-forum hier, maar als we allemaal aangeven dat we iets te koop aanbieden op Marktplaats in een topic dat daar eigenlijk niet helemaal voor bedoeld is, dan is het einde zoek natuurlijk. Also; Laat maar.
×