Ga naar inhoud

samba-boy

User
 • Aantal items

  5812
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over samba-boy

 • Titel
  Mappy
 • Verjaardag 07-06-1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Nederlandse televisie, video-editing en tv-historie
 • Console
  SNES

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. samba-boy

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Die Mondriaan-monitor! 😮
 2. samba-boy

  Bassie & Adriaan #10

  Ik herhaal: idee is fantastisch (zeer geniaal, anders zou ik het zelf ook niet al geopperd hebben, zei hij bescheiden ), maar de uitvoering jammerlijk. Verzonken Stad vind ik overigens nog de beste van de drie. Europa hadden ze misschien toch beter die originele VHS-covershoot foto voor kunnen gebruiken, maar ik weet natuurlijk niet hoeveel al digitaal ligt. Ik ben allang blij dat ze er mee bezig blijven.
 3. samba-boy

  Bassie & Adriaan #10

  Ik heb geen Videoland, hoe zien de Kroon, Stad en Europa eruit? Tof wel, ik had het hier een maand of wat geleden nog over met een Vlaamse vriend van me. Covers van de serie uit de bijbehorende tijd. En here we are! Uitwerking is inderdaad dramatisch maar ze doen hun best
 4. samba-boy

  Retroforum Live

  Eens in de zoveel tijd gaat Retroforum live op Facebook of YouTube. Op dit moment is djkoelkast op YouTube bezig met het testen van een heuse bioscoopprojector, zo'n gigantische joekel die 35 mm film aankan! Hierop vertoont hij de Ruud van Hemert-klassieker 'Schatjes' zoals deze nog nooit vertoond is. Dit moet je zien!
 5. samba-boy

  Bassie & Adriaan #10

  Èn heeft waarschijnlijk achteraf kunnen janken dat ze één aflevering niet getoond hebben in die bioscoopzaal.
 6. samba-boy

  Bassie & Adriaan #10

  https://www.marktplaats.nl/a/verzamelen/film-en-tv/m1345373653-grote-maat-popcorn-doos-van-de-bassie-en-adriaan-marathon.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr WHAHAHAHA. LAAT DE 25 PIEK VOOR DE "VOOR EEN GEBRUIKTE POPCORNBAK BETALENDE" GEKKEN MAAR TOT ONS KOMEN Die avond was er een wappie die dus in de bioszaal al die gebruikte popcornbakken mee liep te grissen. Ik durf er vergif op in te nemen dat hij dit is. Geen schaamte. I love it.
 7. samba-boy

  House of Cards

  Het kaartenhuis is totaal in elkaar gezakt. Alleen niet zoals Netflix had gehoopt. Met terugwerkende kracht schijnt men beter na seizoen 2 te hebben kunnen stoppen met kijken, vanaf daar ging het al bergafwaarts. Seizoen 6 is gewoon één groot treinongeluk en níemand hoor ik positief schrijven over dat seizoen. Belachelijk.
 8. samba-boy

  Wie is de Mol? # 2

  Ik ben even gaan googelen en zoeken, en het blijkt dat het nieuws brak op Wie Is De Mol-nieuwssite 'Tunnelvisie'. Die kregen via ene Jeffrey de Groot een foto toegestuurd van de muurschildering. Die was op dat moment ín Colombia, dus als het goed is is die schildering ook net gemaakt. God, wat heerlijk dit, weer. Het feit dat in juni(!) al door meerdere bronnen uit de doeken werd gedaan dát het Columbia zou worden vind ik dan ook wel weer geestig
 9. samba-boy

  Wie is de Mol? # 2

  Maar de AVROTROS is ook een grote idioot dat ze denken dat zo'n code moeilijk is Hoe is het uiteindelijk 'uitgelekt'? Hebben Molloten van over de grens die wijk bezocht of laten bezoeken?
 10. samba-boy

  Bassie & Adriaan #10

  Maar als het een tentoonstelling nodig heeft in een groot museum, dan is Vlaardingen wel weer te hoog gegrepen... Uiteindelijk was het het Flamingo Theater die de expositie kon huisvesten. Hoe men ook staat tegenover die meerdere tentoonstellingen, dat is gewoon nog altijd een lullige zet van Vlaardingen geweest. En nu is er ook al een soap rondom de plannen zelf, want een andere partij zou het origineel al geopperd hebben om iets met dat braakliggend terrein te doen, maar eigenaar Heijmans gaf aan dat dat terrein al bezet is voor hun plannen Oftewel, storm in een glas water.
 11. samba-boy

  Q&Q

  Hallo... was de herhalings-hermontage waarbij beide uitzendingen (Hallo... en 'Oef... Nu even een poef') samengevoegd waren, klopt. Ik bedoelde echter de grote clou waarbij die catchphrase werd uitgesproken
 12. samba-boy

  Q&Q

  Correct, Kunst en Vliegwerk! De eerste en de huidige uitgaven zaten erg goed in elkaar, al viel me wel op bij die Bridge Entertainment-uitgaven van rond 2004-2007 het eerste seizoen van een serie altijd genadeloos de kleur blauw kreeg, seizoen 2 een rode kleur en een derde seizoen of een complete box meestal geel of groen. Pas bij Vrouwenvleugel begonnen ze daar wat van af te wijken met een tweede seizoen in het groen, maar Diamant had het, Spijkerhoek had het, Goede Tijden had het, Fort Alpha had het, Pleidooi had het volgens mij ook... En ook Q&Q Ik moet die series toch weer eens opnieuw gaan kijken. "Oef! Nu even een Poef" was ook wel een briljante finale voor seizoen 1
 13. samba-boy

  Q&Q

  Ik vond seizoen 1 heel gaaf, seizoen 2 kan ik me weinig van herinneren. Wel nog steeds benieuwd naar de speelfilm die van seizoen 2 was geknipt.
 14. samba-boy

  Nintendo Classic Mini

  Lol. Ik sla deze over. Ik heb de eerste Playstation ook nooit echt leuk gevonden, dat speelt ook mee.
 15. samba-boy

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Wat een joekel, I love it
×