Ga naar inhoud

samba-boy

User
 • Aantal items

  5717
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over samba-boy

 • Titel
  Mappy
 • Verjaardag 07-06-1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Nederlandse televisie, video-editing en tv-historie
 • Console
  SNES
 1. Bassie & Adriaan #9

  Om nog even ergens op terug te komen: Details uit correspondentie met meerdere personen zal ik besparen (privacy is een groot goed en dien ik net als iedereen te respecteren), maar ik heb dus wat correspondentie gevoerd en door de uitspraken die ik daardoor hierover heb vernomen beschouw ik dit weetje, VOORLOPIG (zolang er niets aan materiaal voorhanden is dat dit bevestigt), als zijnde een 'urban legend'. Fake news. Dat is tevens ook meteen wat ik iedereen voorlopig adviseer, om dit weetje als zijnde onbevestigd te behandelen, in ieder geval voor zolang er dus geen opname van opduikt. Daarmee wil ik zeker niet zeggen dat het in z'n geheel niet waar is, absoluut niet (we hebben met die bijzondere recut van Zeg Stel Je Eens Voor al gekkere dingen kunnen zien), maar het is de hele 'toevallige' houding waarop dit weer ter sprake wordt gebracht. Even ter beeldvorming: JennoH riep ook in 2004 dat hij de verloren aflevering van de Sleutel op een videobandje was tegengekomen.
 2. Beste SNES Game: Achtste Finale 7

  Serieus? Ik vond het een verademing. Maar mogelijk omdat ik Earthbound dus ook gewoon een goede game vind. Daaaamn, SMB3 was ik vergeten ja. "What does it spell, HELL!"
 3. Beste SNES Game: Achtste Finale 8

  Naja, ik vind het level in Tiny Toons echt een mini-avontuur zoals Lucky Luke ze in de cartoon wel eens meemaakte, waar ik de game persoonlijk een generic western game vond met toevallig de Lucky Luke-characters. Het is een subjectieve mening, dat stel ik voorop, maar naast dat al mis ik het nostalgische aspect bij de game wat ik bij TT wel heb.
 4. AGFA. Alles Goedkoop, Finaal Afschrijven.
 5. Bassie & Adriaan #9

  De inspecteur was in de 90 minuten-versie nog steeds de originele stem. Martijn heeft hem geloof ik vanaf de gele dubbelbox/dvd-uitgave opnieuw ingesproken. En de tekst die hij daar spreekt was in 1978 al identiek. Meteen daarna volgt ook de B&A-theme met als beeld dus de optocht (Waar nu de aftiteling overheen zit), daarna recap en dáárna aftiteling.
 6. Bassie & Adriaan #9

  Wacht, dus NÓG een finalescène? Hoe weet je dit, heb je de 1985-hermontage van de slotaflevering van de Diamant gezien of in je collectie? Ik dacht eigenlijk dat het in '79 eindigde met een aftiteling over 'Maak de Piste maar Vrij' heen
 7. Beste SNES Game: Achtste Finale 8

  Het cowboylevel van Tiny Toons vond ik meer Lucky Luke uitstralen dan Lucky Luke's game.
 8. Beste SNES Game: Achtste Finale 7

  Kijk deze editie van The Angry Video Game Nerd (de eerste waarin hij zowaar niet eens boos is op het spel, maar eerder beduusd) en zeg me dan dat Earthbound geen goed spel is. Beter dan Castlevania, wat mij betreft makkelijk.
 9. Bassie & Adriaan #9

  JennoH! Het toeval wil dat ik dit vorig jaar inderdaad bij Beeld en Geluid heb mogen aanschouwen tijdens 1 van mijn vele researchmomenten en ik moet zeggen, het was en is superbizar om dit te zien. Hoewel een hoogst bijzondere scène, vind ik de hele recap van de serie ná die finale absoluut vaag geplaatst en overbodig. Te meer omdat de scène van de feestparade voor B&A met de boeven achter slot en grendel wel gewoon volledig in de uitzending zit en dáárna de scène in de caravan met recap volgt. Bij de hermontage van de serie uit 1985 is deze scène gehandhaaft, bij de montage van de serie uit 1992 (denk ik, misschien eerder) is de scène weggehaald en bij de latere hermontages is de recap verschoven naar nét voor de grote finale op Rotterdam Centraal, en daar vind ik 'm echt beter zitten.
 10. Bassie & Adriaan #9

  Amerika was níet hun hoogtepunt. Een mooie serie, op productioneel een hoogtepunt maar niet hun hoogtepunt op schrijfniveau. Dat zat denk ik wel echt rond de avonturentrilogie 'Schatkaart/Kroon/Diamant'. En hoewel het heerlijk was om in de bios die 16 afleveringen terug te zien van De Reis vol Verrassingen, je merkt wel dat het vanaf aflevering 3 grotendeels een 'Ontdek je Plekje met Bassie en Adriaan' is, waarbij de slapstick en het spektakel van de boefjes afkomt.
 11. Bassie & Adriaan #9

  Alleen jammer dat die zogenaamde afscheidsfilm volkomen knudde was voor de 70 van de 90 minuten waar B&A niet in te zien waren. Maargoed, dat is mijn mening. Heftig besluit, niet onverstandig.
 12. Beste SNES Game: Achtste Finale 4

  Inmiddels beide spellen gespeeld, en vind het platforming stukken meer aanspreken dan tennis. Kirby it is.
 13. Opname "Am Laufende Band"

  "die er interesse in hebben" Als je zo'n karige OP maakt waarbij je meteen de interessevraag opgooit, dan maak je mensen sowieso nooit geïnteresseerd. Ik heb je dat namelijk al vaker bij posts zien schrijven en dan gaan mijn rugharen overeind staan omdat het dan net overkomt of je zo'n opname enkel maar wil ruilen. Deel het gewoon, dan komen liefhebbers of mensen die dit zoeken vanzelf.
 14. Beste SNES Game: Achtste Finale 3

  DKC2 is het allerbeste spel ooit en heb ik dit jaar voor het eerst zelf mogen uitspelen. Wat een berg content en wat moeilijk at times.
×