Ga naar inhoud

samba-boy

User
 • Aantal items

  5541
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over samba-boy

 • Titel
  Mappy
 • Verjaardag 07-06-1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Nederlandse televisie, video-editing en tv-historie
 • Console
  SNES
 1. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Nou sorry, maar bij dat zweefteef-moment heb ik 'm weer uitgezet.
 2. "MIKI MIKI MOMO IS DE GOEIE STIJL!" (Inside joke, mensen :P)
 3. Ik doe mijn broer, de RPG-gek, een groot plezier door te stemmen op Chrono Trigger. Lucky Luke vind ik persoonlijk gewoon net niet
 4. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Nou, ik lig inmiddels uit de mol-app. (Geen spoiler an sich) Holy fuck.
 5. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Godver zeg... Kan ik mijn invulling nog omgooien; Stine mol en Simone winnaar? Stine is gewoon mijn mol! Ik erger me groen en geel aan de hele houding. Ik ben niet serieus hoor, ik wacht wel braaf tot volgende week
 6. The Mystical Ninja all the way Strategische stem ook wel, want ik vind ze allebei prima, maar de vibe van Mystical Ninja spreekt mij op dit moment meer aan dan Lost Vikings. Kan volgende week ook weer anders zijn.
 7. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Als blijkt dat het toch is, dan ben ik eerst heel blij en vervolgens verbaasd; in NIKS was iets aan molacties nog terug te zien. Ik vind het ook gewoon geen leuke tv meer, zo.
 8. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Exact. Sowieso een raar iets; een relatief gemiddelde vervolgens aanvullen met absolute getallen die via internet te meten zijn, maar óók weer beïnvloed kunnen worden. Immers, als mensen besluiten om van de PC te stoppen met kijken en op hun telefoon verder te kijken, dan telt dat gewoon als 2 kijkers.
 9. Tja, ik ben iemand die van tijd tot tijd, van battle tot battle, verschillende factoren aanhoudt. Bij deze kijk ik naar het verhaal en de muziek. Wat betreft de muziek is het sowieso al X voor de herkenbare deuntjes en een nostalgisch gevoel (ik fluit sommige deuntjes nog steeds vandaag de dag, en Storm Eagle/Boomer Kuwanger zouden niet misstaan in een Hollywood-actiespionagefilm), maar wat betreft het verhaal wint X het op simplisme. In X3 gaat het om Reploids, een hele soap-verhaallijn rondom dr. Doppler en weet ik het allemaal... Kom op zeg, get to the action already. Verder heeft X ZO VEEL power-ups in dit deel gekregen dat je je bijna als een leek in een cockpit voelt met 3000 knopjes. Je hebt geen flauw idee hoe je overweg kan met deze logge hoofdpersoon.
 10. All Stars is een briljante collectie van remakes van de originele Super Mario Bros-games. Donkey Kong Country is een compleet nieuw spel, volledig from scratch, een pareltje van begin tot eind en briljant doorgepolijst vanaf de diamond in the rough genaamd Donkey Kong Country. De bazen zijn moeilijker, de werelden nog intenser en de gimmicks van de personages en dierenvrienden slimmer dan ooit. En DAN is er nog de briljante muziek van David Wise. Mario versus Donkey Kong? Lastig, maar hier absoluut voor mij niet hetgene waartussen ik een beslissing moet of wil maken. Geslaagde remakes versus een geslaagd compleet nieuw spel? Mijn keuze is dan heel duidelijk. DKC2.
 11. Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Ha, ik ben het dus gewoon vergeten Dank je wel carnaval en dank je wel nieuwe vriendin
×