Ga naar inhoud

samba-boy

User
 • Aantal items

  5433
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over samba-boy

 • Titel
  Mappy
 • Verjaardag 07-06-95

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Nederlandse televisie, video-editing en tv-historie
 • Console
  SNES
 1. The X-Files

  The X Files Als kind vond ik het doodeng, toen ik een jaar of 16 was ben ik het gaan volgen toen het van begin tot eind herhaald werd op 13th Street (nog zo'n digitaal kanaal dat terziele is... hmmpf...) maar nog steeds niet alles van gezien. MarsM, heb je nog tips welke versie DVD-box of iets ik het beste kan scoren als ik in één keer de hele rits zo volledig en voordelig mogelijk in huis wil halen? En heb je zelf nog favoriete afleveringen, personages (Goh, waarom denk ik zomaar ineens aan Mulder...), verhaal-arcs?
 2. Bij uitzondering was Theme Park eens een spel dat niet door mijn broer, maar kapot vaak door mijn zus gespeeld werd Ik zie haar nóg braaf de wachtwoorden op de muur schrijven als ze weer een stukje verder gekomen was met het opzetten van haar ultieme pretpark, waar ik absoluut niet aan meehielp maar eerder aan ervanaf hielp. Volgens mij is ze nog ooit boos geworden toen ik in 5 minuten haar in 2 weken uitgebouwde pretpark-imperium te gronde had gericht, dus @MarsM heeft gelijk, dat hoort niet Mortal Kombat 2 heb ik daarentegen nooit gespeeld... Wordt vervolgd, stuur me nog even een reminderquote als de deadline eraan komt. Mocht ik dan niet gestemd hebben, ben ik er niet uitgekomen en laat ik de wijze Retroforummers beslissen.
 3. Sowieso een stem namens mijn broer, die heeft dit grijs gespeeld en ik zat ernaast. Als kind heb ik Mario is Missing 1 weekend geleend van een buurjongen en dat vond ik toen al het meest debiliserende 'educatieve' spelletje ever. Voor leren ging ik naar school, na school speelde ik op de SNES, dat moest niet met elkaar mixen.
 4. Ik vind persoonlijk Mega Turrican lekkerder spelen op de Mega Drive/Sega Genesis, maar naast dit punt heb ik het gigantische genoegen gehad om 'The legend of the mystical Ninja' te spelen als kind. Mijn broer haalde steevast de SNES-games bij de videotheek en toen die de games van de hand deed heeft hij een grote partij opgekocht, waaronder deze, die volgens mij ook niet buiten de US is geraakt Well I'll be damned, wel dus en zowaar de EERSTE die een Westerse release kreeg: "It is the first game in the Japanese video game series Ganbare Goemon to have a western release." Muziek klopt, de flow klopt, de sfeer klopt en de personages zijn leuk. Een groot favoriet van me en binnenkort wil ik deze ZÉKER nog eens spelen voor Retroforum Live, maar voor nu krijgt ie enkel nog m'n stem. Wees wijs, jonge sprinkhaan, en stem ook op The Legend of The Mystical Ninja!
 5. Digitaliseren van analoge video

  Met alle respect, maar misschien is dit een beetje voor gevorderden; dan kun je hem beter het klepje only laten vervangen. Overigens ook het punt dat níet alle banden op elkaar compatible zijn, soms heb je ook echt gevallen waar het echt millimeters van elkaar afwijkt of het gewoon niet in elkaar wil klikken.
 6. Hunted

  Ze moesten toch sowieso het nummer van hun pinpas doorgeven? Ik ben in staat om seizoen 1 opnieuw te kijken voor de dingen waar ik destijds zo mee in de knoop zat ...Nee, toch niet, want dan moet ik weer langs dat 'liedje' van 'liedjesschrijver' Richard: "Hee rechercheur, stop niet voor m'n deur" EDIT - Also; -Ze hebben géén toegang tot bewakingscamera's - Alle 'bewakingscamera's' zijn van het camera-team die meeloopt en ze dus ophangt voordat de spelers erlangs lopen. Eigenlijk heel simpel te verklaren waarom, op FOK! werd dat al eens toegelicht. Oh en dit, die 'Vladimir de Vlogger'. Die was ook not amused. En ik blijf erbij dat die finale belabberd was. Alsof een voortvluchtige op exact dan en dan op die en die locatie móet vertrekken. Zwak om daarmee dan je huntersteam het hele zootje te laten pakken
 7. Tekenfilmstemmen

  Ik zei dat ook al in een ander topic, maar nu ik die theme weer zo hoor begin ik tóch weer te twijfelen, zoveel klinkt ze er namelijk niet naar...
 8. Show hier je laatste retroaankoop #3

  Joh in Foofur zit vanalles, net als in al die tekenfilms uit die tijd... Als je je best doet hoor je de lingo-theme in een aflevering van Seabert Volgens mij was het trouwens ook Caroline Tensen die de openingstheme van Foofur inzong...? (EDIT: Wauw, mooi toeval ) Op die 20 euro-deal; tja, enerzijds een mooie deal (en allezes de Europa's is altijd netjes), anderzijds vraag ik me toch op een gegeven moment af, wat móet je ermee. Te meer gezien ze met duizenden en honderdduizenden verkocht zijn, die duiken de komende 15 jaar nog wel regelmatig op op Marktplaats hoor.
 9. Is Mortal Kombat 3 ook niet één van de laatste spellen voor de SNES geweest...? Stem ik overigens ook op.
 10. Deze sla ik even over. Heb 0,0 met Battletoads en volgens de resultaten is die al lekker genoeg bezig zonder mijn stem
 11. Mijn stem is bij deze veranderd in een meelij-stem
 12. Digitaliseren van analoge video

  Je wil niet weten hoe vaak ik met dit gezeik al te kampen heb gehad Als het mij lukt om dit te fixen met mijn zure vingers, dan lukt het anderen (en in dit geval, jou) zeker om dit op te lossen. Meeste recorders nemen gewoon een band zonder klepje aan, sommige hebben er wat meer moeite mee, maar over het algemeen gaat het wel gewoon goed.
 13. Hunted

  Ik geloof dat @djkoelkast mij vorig seizoen een frame uit een uitzending liet zien waarin je dus duidelijk een extra camera zag hangen bij de... Pinautomaat? Vastgeplakt bij het apparaat, ongeveer op de plek van waar de overheidscamera hoorde te zitten? (EDIT: Ah, dat was dus al genoemd, het extra beelden opnemen-deel :P) Er klopten zoveel dingetjes niet, dat was echt extreem. En die finale, echt of gescript, het was wel extreem overdreven spektakel dat de énige die ontkwam een persoon was die bijna van binnenuit opereerde. Kom op, de dude zát al in de helicopter als zijnde de piloot EDIT 2: en een enkele keer werd er ook gewoon smerig gespeeld door de hunters. Een van de deelnemers, die het opzich best aardig speelde tot dat moment, werd ineens via ANPR snelweg-nummerbord controle op de snelweg getraceerd. En dat terwijl zijn auto níet deel was van de gegevens die hij moest afstaan aan de hunters, volgens mij (als ik me niet vergis) was het zelfs een geleende auto? Dat was zó cheap, om vervolgens de aflevering zo te besluiten dat die dude om wát voor reden dan ook nog eens terugging naar daar waar hij nét vandaan kwam. Dat sloeg NERGENS op!
 14. K3

  Mwah nee, dat is toch écht naar de papa's bedoeld hoor.
×