Ga naar inhoud

samba-boy

User
 • Aantal items

  5795
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over samba-boy

 • Titel
  Mappy
 • Verjaardag 07-06-1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Nederlandse televisie, video-editing en tv-historie
 • Console
  SNES

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. samba-boy

  Exclusieve kijk op Apollo 14 foto's

  En voor de goede orde... Wie is 'Paul'?
 2. samba-boy

  Exclusieve kijk op Apollo 14 foto's

  Even voor de ruimteleek onder ons (Hoi daar, ik ben zo iemand): ik snap dat we maanoppervlakte zien op deze prints (of klopt die gedachte ook al niet?), maar zien we hierop nog iets specifiek bijzonders wat op de andere scans/prints niet eerder zichtbaar was? Laat ik mijn vraag anders zo formuleren: wat zien we concreet?
 3. samba-boy

  Het nieuwe sociale netwerk, ANVIL

  Wat is dít voor een raar berichtje? Even zoeken levert me deze bijzondere music video op:
 4. Blijkt het ineens familie van Loes
 5. samba-boy

  Exclusieve kijk op Apollo 14 foto's

  Dit is absoluut bizar en oprecht interessant. Ik heb helemaal niks met ruimtevaart of met de planeten, maar ik word hier oprecht enthousiast van; het technische aspect van dit verhaal alleen al vind ik werkelijk verbluffend. Mijn respect dat je dit hier publiceert.
 6. Inderdaad dit. Meteen ook de reden dat nitraatfilm uit de collecties van Beeld & Geluid en ik geloof ook EYE in de bunkers in Naaldwijk (toch @mcmurdyy? Of was het Noordwijk? Help me even hier) worden bewaard.
 7. samba-boy

  [BE] Samson en Gert

  In België wel ja Nee maar ben het eens met RM, dit heeft eigenlijk helemaal geen aandacht nodig. Mensen moeten gewoon niet zo vaag doen.
 8. samba-boy

  Mega Man hollywood film

  Sonic the Hedgehog krijgt, zoals aangekondigd, ook zijn eerste life action-film. Gaat dus gewoon om de concurrentie en Mega Man gaat winnen.
 9. samba-boy

  [BE] Samson en Gert

  Ik vind dit geen video-linkdump waardig. Er is een oplichter op internet actief die mensen opnames aftroggelt, mensen moeten dus voorzichtig omspringen met wat ze allemaal aan anderen geven. Maar newsflash: mensen moeten gewoon altijd uitkijken met wie ze in zee gaan. Die huidige internetkliek wordt steeds jonger en, dare I say, dommer, dat ze er zelf vol in lopen. Dan moet je gewoon op de blaren zitten.
 10. samba-boy

  Het schaamplatentopic

  Zag ik van de week staan bij de Media Markt. Ik dacht nóóóó
 11. samba-boy

  Hoe noemden Amerikanen vroeger een elektrische agenda?

  Son of a bitch, dus het was wel met James Belushi 😮
 12. samba-boy

  Galgje #13

  i
 13. Ik ben al jaren op zoek naar een Amerikaanse film en ik kan er gewoon NIKS over vinden. Hi, welkom in dit topic. Er is dus een herinnering die tot zo'n 12 jaar geleden stamt, als het inmiddels niet langer is. Ik herinner me dat ik op een avond een typische 80s/begin 90s-film keek op ik geloof Net5. Het was volgens mij een comedy ofwel een actie-comedy. Ik vergeet het nooit want die avond is halsoverkop een bezoek aan de tandarts noodzakelijk geweest om een verdwaalde melktand te verwijderen... Ja, voor u niet interessant verder maar ik vind het een giller dat ik het dus nog weet. De titel van deze film was 1 woord, en dat woord was een duur technologisch woord voor 'Elektronische zakagenda/dagplanner/adressenboekje', eigenlijk dus een PDA, maar voordat dit al bestond. Het was in mijn beleving iets met Multo...? Van wat ik me er van herinner qua verhaalbeschrijving raakte de hoofdpersoon, een lowlife figuur in handen van zo'n elektronische agenda, eigendom van een rijk en succesvol iemand, en maakte hij zo in de high society helemaal de blits door een dagje diens leven in te pikken, terwijl die rijke snob de grootste moeite had de lowlifer te vinden. Ik heb een hele lange tijd gedacht dat Jim Belushi de rol van lowlifer speelde, maar hem haalde ik door de war met 1 van zijn andere films. Wie oh wie kan dit raadsel voor me oplossen?
 14. samba-boy

  Galgje #13

  E
 15. samba-boy

  Overlijdens in het nieuws #2

  Oprecht een traantje weggepinkt, die arme man heeft geknokt om terug te komen na dat ongeluk wat hem meer dood dan levend achterliet. Hij wilde altijd weer kunnen lopen, maar het is hem niet gegund. Op de ochtend van zijn overlijden dacht ik zelfs nog aan hem toen ik een video zag van de TU Delft, die voor iemand met een dwarslaesie een exoskelet hadden ontwikkeld waarmee de persoon de trap op en af kon lopen. En 'Jij blijft bij mij' blijft altijd 1 van de allermooiste Nederlandse smartlappen ever.
×