Jump to content

samba-boy

User
 • Content Count

  6,494
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About samba-boy

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 06/07/1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  SNES

Profile Fields

 • Interesses
  Nederlandse televisie, video-editing en tv-historie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Klopt, dank je wel maar daar ging het ons ook niet om (Die publiciteitsslingers hadden we zelf wel elders op en binnenkort ook hier) en is verder ook offtopic aan dit onderwerp. Zal ook meespelen dat het hier enkel een eenmalige vertoning is geworden en geen 'opname in de collectie' (omdat Banijay als rechthebbende een beetje heel erg lastig ligt ).
 2. Aah Koen, wat jammer dat ik je niet gezien heb! Ik zat wel in dezelfde zaal (Na Het Zonnetje In Huis heb ik met mijn kompaan Rick en Ger Apeldoorn, mede-schrijver Zonnetje) de Hamelen-vertoning wel nog bijgewoond. Wel vond ik het heel, héél jammer dat Wytze Koppelman op een gegeven moment de eer naar zich toetrok als zijnde de persoon die 'met zijn collega's' de bandjes van Harrie hebben veiliggesteld. Kan ik niet vaak genoeg zeggen - dat was Maarten Fransen, ook Beeld & Geluid-medewerker en absolute Hamelen-kenner. Hij was helaas niet aanwezig, maar ik vond het heel erg raar d
 3. Morgan Spurlock, filmmaker vooral bekend van 'Super Size Me' (De 'documentaire' uit 2004 over de ongezonde leefstijl van Amerikanen die elke dag naar McDonalds gaan, uitgebeeld door élke dag van de maand McDonalds te gaan eten en voor het 'Supersize' menu te gaan wanneer hem dat gevraagd werd) en 'The greatest movie ever sold' is op 53-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van k*nker. Enkele jaren geleden 'cancelde' Spurlock zichzelf door in een open brief aan te kaarten dat hij enkele misstappen had begaan op seksueel gebied en ook over bepaalde zaken had gelogen (Waaronder zijn alcoholis
 4. Ik las dit ook, ik ging helemaal stuk Leven we nu al echt in een tijd, in een generatie dat Jan Doedels TV-opnames in openbare kring gaan vertonen en denken dat dat zomaar kan? Begrijp me niet verkeerd, B&A (en hun rechthebbenden/licentiebeheerders) zijn qua rechten altijd een drama, maar hier hebben ze gewoon volledig gelijk. Wat dom.
 5. Frank Schaafsma, Nederlands acteur die ik zelf ken van Nederlandse producties zoals Thijs uit 'Schatjes!' van Ruud van Hemert, maar ook als Jaap in de jaren 80-dramaserie 'Spijkerhoek' en een rolletje in een blijspel ('Pappie, hier ben ik' met Rudi Falkenhagen en Piet Bambergen), is op 59-jarige leeftijd overleden. Vorig jaar nog ging hij met documentairemaker Mark Uyl naar de locaties waar Schatjes! werd opgenomen.
 6. Oei oei, even inhalen. Aflevering 5: Aflevering 6: En Aflevering 7:
 7. Niet alleen dat maar deze staan al jaar en dag in de catalogus, juist om ze 'in ieder geval' in het archief op te nemen. Ik herinner me dat ik ze in 2012 al eens erin zag staan.
 8. Hoeft ook niet per se zo te zijn, want dan moet je ook nog rekening houden met de factor 'mensen met een vraag naar nostalgie mét een bluray-speler in bezit'. Ouderen gaan die niet snel in huis hebben.
 9. De enige écht geslaagde productie was, en hier wordt het ironisch, Hamelen, De Ultieme Verzamelbox. Die is destijds met zoveel liefde en open blik vanuit het (kleine) team opgezet, uitgewerkt, tot en met de ontwerpen aan toe. Toegegeven, het is heel jammer dat er ook dáár een paar dingen nét niet vielen zoals gehoopt (ik herinner me dat ze de opnames uiteindelijk 4:3 pillarboxed op de dvd's knalden, dat was jammer), maar er werd wel kritisch en dankbaar gekeken naar de ideeën die toen werden aangedragen. Source1Media leek heel even een soort Nederlandse 'Shout! Factory' te worden,
 10. Holy shit, dit topic was ik helemaal vergeten. Wat verschrikkelijk. Sommige dingen uit het verleden mogen echt in het verleden blijven. Behalve Hamelen. Want dat dit nu is teruggevonden is fucking gaaf. Het volledige verhaal zit wel echt ietsje anders (ik wist ook al wat langer van de ontwikkelingen), daar volgt binnen afzienbare tijd een uitleggende video over op de Retroforum-YouTube page.
 11. Twee achter elkaar deze keer, met aflevering 3: En aflevering 4:
 12. 'Ben jij het?' van de plaat 'Signalen'. Geweldig album dat helaas een paar jaar geleden van Spotify verdween door ik denk een verlopen licentie tussen platenmaatschappij, distributeur en rechthebbenden. Ik wíst dat ik het eerder heb gehoord, maar zat dus al in de allereerste aflevering als ik me niet vergis (Wanneer de auto over de weg scheurt). Gaaf
 13. Ik vind hier wat van.
 14. Het 'Vriendliefje' van de tweede aflevering:
 15. Wat is 'ut'? Dit is geen chatbox, schrijf gewoon even normaal wil je.
×
×
 • Create New...