Jump to content

samba-boy

User
 • Content Count

  6,134
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About samba-boy

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 06/07/1995

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja maar ik twijfel om het op te zeggen. Het is net zo nuttig als een abonnement van de sportschool; je betaalt wel maar eigenlijk maak je er veel te weinig gebruik van. Ik heb het 'digitale verzamelen' weer opgepakt. Hihi haha.
 2. Dingen die GTST nooit moet doen: waanbeelden en special-afleveringen. En áls ze dan een special doen, doe die dan buiten de reeks om; een 'De Reünie'-kerstfilm ofzo. Maar niet ín de lopende serie. Dat was al bizar bij de volledig aan Wicked gespendeerde aflevering (), maar al helemaal bij het afscheid van Charlie () waar alleen beelden van Lieke als Charlie getoond werden ().
 3. Ja, about that: hoe bizar dat Televizier een artikel hierover schreef en als bijgevoegde video de héle uitzending van RTLXL moest delen, met tijdcode, die nu overigens alweer van RTL XL verdwenen is? Kortgezegd, ik heb het niet gehoord en niet gezien, en kan het met geen mogelijkheid terugvinden. Men beweerde dat het Paul Groot was.
 4. Wanneer het foto's stelende boeve(n)volk niet meer naar buiten mag. Is ook waar, maar uitgerekend SBS Shownieuws wist het wél gewoon netjes op te pakken, toonden een stukje interview met Bas, om daarna in de studio de opmerking te maken dat Bas zoveel moest huilen, maar ze dat niet hebben laten zien. Prima. Chique, keurig, berichtgeving erover maar geen emo-tv. Overigens moest ik toch grinniken bij Shownieuws, ze vroegen 'm dus hoe het met hem gaat en Bas flapte er iets uit als "Beter dan Pipo, want die is dood"
 5. Mij was het tot vandaag (of nou ja, gisteravond) ontgaan, tot ik de restaurateur van de caravan zag op Insta met een deuk in de caravan en de achterbumper van zijn Prelude-replica. Voor alle megafans die gaan, veel plezier, maar wees voorzichtig en hou je aan de voorschriften. En laat vooral even weten of je nog iets bijzonders ziet wat nog niet op één van de vorige vier (vijf?) expo's te zien was. Ik denk wel dat dit de laatste keer wordt. Maar ja, dat dacht ik ook toen ze in Terschuur (toch?) nog kwamen optreden. En ik dacht het bij de opnames van 1 juli 2004. Ik had niet echt de interesse om te gaan, maar wellicht nu, één keer, om het definitief af te sluiten? Gewoon op een rustig momentje. Wanneer er niet al te veel hysterische fans op pad zijn.
 6. Nou, het zal niemand ontgaan zijn, vandaag was de persvoorstelling van de Bassie en Adriaan-expo in Museum Vlaardingen. De media heeft er wat items over gedraaid en net bij RTL Boulevard was een huilende, bijna niet kunnen pratende Bas te zien. Enorm vermagerd en... Ja, gewoon op. Wat die mannen dan ook wel of niet netjes hebben aangepakt, dit gun je niemand, dit wens je je ergste vijand niet toe. Om zo vastgelegd te worden op beeld en dat dat dan ook nog uitgezonden wordt. Het is voor zover ik kan zien wel duidelijk dat de expo van dezelfde maker is als de vormgever van De Pittige Telekids Collectie, want qua stijl wijkt deze expo enorm af van alle vorige museumexposities en neigt het veel meer naar die kleiner gepromootte, maar mogelijk net zo uitgebreide expo over Carlo en Irene in Hoorn. Geen kritiek (behalve misschien een beetje gebrek aan originaliteit; op beide posters gebruikmakend van een doos waar allerlei beelden uitvliegen), maar gewoon opvallend. Ik ben benieuwd of men wel naar deze expo mag, met de strengere maatregelen die nú in gang gezet worden.
 7. Dat is een Drommelsremix die inderdaad ten tijde van forum.bassieenadriaan.nl gemaakt is (2004-2005). Volgens mij niet van @djkoelkast, maar een eenmalige remix van een andere oud-user.
 8. Son of a ... Dank, Koen, voor deze uitgeschreven quote! Het is écht van de ratten bezeken dit. Dat er in de jaren 90 inderdaad alsnog gewist werd uit ruimtegebrek, dat is helaas iets dat me in de afgelopen jaren duidelijk is geworden maar ik niet geheel zwart op wit naar buiten kon of wilde brengen; ik wil niet de brenger van slecht nieuws hoeven zijn, en al helemaal niet ongefundeerd of zonder daadwerkelijk bewijs. Dat bewijs is er nu. Samen met de duizenden 'wisbonnen' die in Hilversum nog rondslingeren met een datum van vernietiging. Ik zal de laatste zijn om te ontkennen dat je niet ÁLLES kan of moet willen bewaren, maar het zet wel vraagtekens bij de duizenden afleveringen van Lingo uit de latere TROS-jaren die keurig weggeschreven staan.
 9. Zoooo, bekrompen omroeplandje Nederland! Waar zijn we nou eigenlijk mee bezig, hè? Las ik enkele minuten geleden een interview met Richard Groothuizen, zeg maar de Kees Bouwman van de 21e eeuw; een omroeparchivaris, researcher en programmamaker, metadata-schrijver en absolute Toppop-expert. Deze Richard Groothuizen heeft na decennia hard werk een gigantisch biografisch overzicht geschreven over het werk van Kees van Kooten en Wim de Bie, en in het Parool van morgen doet hij de volgende bijzondere uitspraak: Hoe is dit in vredesnaam mogelijk? JÁ, je kan niet alles wat ooit gemaakt is bewaren. Maar 50% voor elke omroep? 'Afstoten' oftewel ordinair wegpleuren uit logistiek opzicht? PAR-DON? Kunnen we dit héél even ophelderen en uitdiepen, alstublieft dank u wel? Verder zou ik graag, mocht iemand mij verder willen helpen, voor een interview onder de Retroforum-vlag in contact komen met de heer Groothuizen dus wie mij verder kan en wil helpen, graag een privéberichtje.
 10. Ja, waardeloos. Heb wel eens scheldende mafkezen gehad omdat ik ze DURFDE te vragen om een foto. De brutaliteit
 11. My Life as a Teenage Robot? Of was het wellicht een real life-show?
 12. Marktplaats vooral goed in de gaten houden. Ik heb de mazzel gehad die box daar ooit sealed aan te schaffen voor een koopje, maar die box duikt inderdaad niet veel op.
 13. Hee, ik hou van dit soort kicks! Netjes!
×