Jump to content

Ramon

User
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Ramon

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zoek een harde schijf, of copy of image van een harde schijf igo7 2007 Nederlands voor een photoplay smart 2.1 kabinet. Ik hoor graag of iemand deze heeft, en hoe we deze kunnen uitwisselen.
 2. Inmiddels een versie 2004 geïnstalleerd , hdd settings op lba en alles werkt als weer als behorens.
 3. 6. Logo regel weggehaald in config.pts 7. Menu regel weggehaald in autopts.bat Welke commando's moet je hiervoor geven?
 4. Dit is hoe hij nu opstart.
 5. Hallo daar, ik ben ondertussen al een stukje verder. De hdd kreeg dan wel, en dan geen stroom. Dat was de reden dat hij er dan wel en dan weer niet was. Dat is opgelost door een andere stekker van de voeding te gebruiken. Maar ik zit nu met de com poort instellingen. Normaal appeltje eitje zou je zeggen.... Maar het vreemde is dat er een bios op de pc zit, en een bios op een kaart. Deze 2e kan je benaderen door tijdens het opstarten F2 in te drukken. Dat staat dan ook in het scherm tijdens het opstarten, net na de melding push del to enter setup(bios). Dan kom ik in dit menu. Ik heb gemerkt als je de bios com poorten configureren, deze een probleem geven met deze instellingen van dit menu. 2e foto is van de com poort instellingen van de bios van de pc zelf. Ik denk dat die 2e foto, van de pc bios op auto moet staan. En dat je de poorten moet configureren via dat menu van de eerste foto. Heeft iemand een idee die hij wilt delen?
 6. Ramon 40jaar, geboren in Tilburg Knutsel graag aan gokkasten photoplay en arcade kasten. Ook andere vending machines. Via Google hier op de site gekomen.
 7. Hallo, ik reviseer moederborden van gokkasten, en hier en daar een keer een photoplay. Alleen deze keer kom ik een geheel andere bios tegen, 1 waar ik de instelling niet van heb, en ook nog nooit gezien heb. Ik vermoed dat de harde schijf handmatig geconfigureerd moet worden. Dat al eens geprobeerd maar zonder geluk. Heeft iemand deze instellingen voor me?
 8. Hallo, ik reviseer moederborden van gokkasten, en hier en daar een keer een photoplay. Alleen deze keer kom ik een geheel andere bios tegen, 1 waar ik de instelling niet van heb, en ook nog nooit gezien heb. Heeft iemand deze instellingen voor me?
├Ś