Jump to content

Ramon

Users
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Ramon

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Console
  Nintendo

Profile Fields

 • Interesses
  Photoplay

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Een toetsenbord met een din stekker.
 2. Heb je foto's van de bios instellingen? Wordt de hdd herkent in de bios?
 3. Hallo Ramon, ik ben via Google bij het topic gekomen over een probleem met een Photoplay kast. Zou je mij verder kunnen helpen en contact met mij opnemen? Ik kan je geen PM sturen.

  1. Ramon

   Ramon

   Welke kast heb je staan, en wat is het probleem?

 4. Welke photoplay kast heb je staan? Kan je dit maken van de bios? Maar default terug zetten heeft geen nut. Je zal de bios handmatig moeten aanpassen, instellingen verschillen per bios. Mvg Ramon
 5. Dag Joyce, Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd. Mvg Ramon
 6. Ik zoek een harde schijf, of copy of image van een harde schijf igo7 2007 Nederlands voor een photoplay smart 2.1 kabinet. Ik hoor graag of iemand deze heeft, en hoe we deze kunnen uitwisselen.
 7. Inmiddels een versie 2004 geïnstalleerd , hdd settings op lba en alles werkt als weer als behorens.
 8. 6. Logo regel weggehaald in config.pts 7. Menu regel weggehaald in autopts.bat Welke commando's moet je hiervoor geven?
 9. Hallo daar, ik ben ondertussen al een stukje verder. De hdd kreeg dan wel, en dan geen stroom. Dat was de reden dat hij er dan wel en dan weer niet was. Dat is opgelost door een andere stekker van de voeding te gebruiken. Maar ik zit nu met de com poort instellingen. Normaal appeltje eitje zou je zeggen.... Maar het vreemde is dat er een bios op de pc zit, en een bios op een kaart. Deze 2e kan je benaderen door tijdens het opstarten F2 in te drukken. Dat staat dan ook in het scherm tijdens het opstarten, net na de melding push del to enter setup(bios).
 10. Ramon 40jaar, geboren in Tilburg Knutsel graag aan gokkasten photoplay en arcade kasten. Ook andere vending machines. Via Google hier op de site gekomen.
 11. Hallo, ik reviseer moederborden van gokkasten, en hier en daar een keer een photoplay. Alleen deze keer kom ik een geheel andere bios tegen, 1 waar ik de instelling niet van heb, en ook nog nooit gezien heb. Ik vermoed dat de harde schijf handmatig geconfigureerd moet worden. Dat al eens geprobeerd maar zonder geluk. Heeft iemand deze instellingen voor me?
 12. Hallo, ik reviseer moederborden van gokkasten, en hier en daar een keer een photoplay. Alleen deze keer kom ik een geheel andere bios tegen, 1 waar ik de instelling niet van heb, en ook nog nooit gezien heb. Heeft iemand deze instellingen voor me?
×
×
 • Create New...