Jump to content

Johnny B2 Good

User
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Johnny B2 Good

 1. Nou, ik heb anders gewoon dubbel gelegen hoor, stuk leuker dan Jensen en Kopspijkers. *kan een beetje lompheid altijd wel waarderen*
 2. De mensen hier kennende hadden ze 't in dat geval vast allang heel trots gemeld. Maar ja, doe wat research, als je 't zo graag wilt. Ledenbestand uit die tijd opvragen van een voetbalclubje in de buurt van Vlaardingen of zo.
 3. Daarom heb ik daarvan toen ook niks gezegd, maar dit is helemaal zinloos.
 4. In tegenstelling tot sommigen beargumenteer ik mijn mening waar nodig en als ik dan drie keer dezelfde conclusie moet trekken uit verschillende argumenten, het zij zo. Wanneer iemand tegen mij ingaat, krijgt 'ie respons en zal ik het ook steeds verder beargumenteren. Zoiets heet discussie. Ik ben politiek journalist geweest in de tijd dat ik in Nederland woonde en ik heb in dat vak geleerd dadt je voor je mening moet staan en het ook daadwerkelijk keer op keer weer moet verdedigen.
 5. Och, 't KAN wel... maar ik denk niet dat Aad veel zin heeft om elke keer 't woord gulden na te synchroniseren en dan Euro te zeggen. Bovendien is vrijwel elke nasynchronisatie stomvervelend. (Uitzonderingen aka Paul van Gorcum daargelaten. )
 6. Ja, maar blijkbaar vonden ze 't nodig om een apart topic te starten... En trouwens, ik vond dat van die boevenmeisjes ook zinloos. Dit is bagger van de bovenste plank en ik spoel de eerste afleveringen altijd door, want met 't Schatkaart verhaal heeft 't niks te maken. Ze hadden die kaart ook wel kunnen vinden zonder zoveel tijd te verdoen aan die kansloze snotjochies. Dit is net zoiets als eerst een ellenlange inleiding geven over een suikerfabriek waar na tien afleveringen een sleuteltje wordt gevonden die ineens een heel ander verhaal in leidt waar die hele suikerbende niks meer mee te ma
 7. Zo'n smiley geeft aan dat 't een grapje is, schat. Maar och, ik vind 't zo wel een leuk einde, ook nog wat voor de politiek journalisten onder ons.
 8. Ben ik 't volledig mee eens, zoals ik al aangaf. 't Maakt de doelgroep heus niet uit wie er nu staatsecretaris is. Er zijn gewoon een par erg grote verouderingen, da's een beetje jammer, maar och, je kunt niet eeuwig blijven knippen, anders krijg je straks alleen nog maar shorty's.
 9. *ziet 't voor zich, ROTFL* "Geachte heren, wij zijn hier gekomen om u te verwittigen van de daaderkelijke bron van de opdrachten die u van ons heeft ontvangen. Zoals u, landgenoten, waarschijnlijk beseffen...." Nee, DAT hadden die kleuters gesnapt.
 10. Uiteraard niet, je begrijpt me verkeerd. We vinden hier B&A weliswaar leuk, maar we zijn niet de doelgroep. De doelgroep bestaat uit de groep die gemiddeld wordt aangegeven als kleuters. (In elk geval door Wonderer, Angela, en mijzelf) En dan de jonge kleuters.
 11. Ja, en je leert nog best veel, want op die twee dingetjes na klopt 't meeste nog wel. En trouwens, IEMAND moest 't uitleggen. Wat had je dan gewild? Bassie die het verhaal op de bodem van een slagroomtaart vond?
 12. Voetballen? Bedoel je die drie keer dat je die bal heen en weer zag gaan of het "één keer hooghouden, twee keer hooghouden, drie uur zoeken" gedeelte? Je kunt hier niks kwijt dat niet gewoon in het Schatkaart topic past, want ze zijn er maar één serie, doen vrijwel niks en zijn er ook nog maar een paar afleveringen.
 13. Ja, hè? Vind ik zelf ook. Zo kun je net zo goed een topic over Lara openen. Argumenten: - Ze voetbalde beter - Ze was geloofwaardiger - Ze had WEL charisma - Ze had WEL acteertalent - Ze was meer van nut - Ze zag er nog leuker uit ook Zo, nu blij? Er valt niks over te zeggen dat een geheel topic waardig is, want het is gewoon 't gemiddelde kleuterklasje, maar dan minder leuk.
 14. *grote, geschokte ogen* Valt er hierover te DISCUSSIËREN?! *kijkt nog eens* Ik zie nog steeds een stel heen en weer rennende ochies met het acteertalent van de gemiddelde croc... okee, niet de crocs beledigen, sommige crocs zijn erg leuk op film. Nee, kansloos topic (naar mijn mening), want er is niks om erover te zeggen.
 15. Ze zitten, luisteren, schreeuwen wat en rennen heen en weer... zo'n beetje hetzelfe als de gemiddelde bavianenrots... zit weinig acteren bij hoor... *kijkt trouwens nog liever naar de bavianen ook*
 16. Het zou beter zijn als er wat over te zeggen viel... het zijn een stel koters die onder leiding van B&A een tijdje in de Schatkaart heen en weer renden. Verder nog toevoegingen?
 17. Ja, maar ik denk niet echt dat dat voor de doelgroep uitmaakt. Zie jij kleuters al uitzoeken hoe de regering in elkaar zit? Ik denk dat die iets zullen hebben van "Als Bassie en Adriaan 't zeggen..." En ik reken er ook niet op dat er op die leeftijd naar de naam van een staatssecretaris gevraagd wordt, dus dat doet weinig schade. Premier moet je (vind ik) wel weten, de rest kennen de meeste volwassenen niet eens. Gemiddelde opsomming van 't kabinet: "Balkenende, Verdonk, Remkes... eh... zit die Wilders er ook in?"
 18. Ja, maar nu SLAAT 't nergens meer op... Indertijd klopte 't, maar 't is niet eens meer echt geschiedenis, want 't is nooit gebeurd. Nee, da's echt een stuk dat er beter niet in had gekund, net als zeggen dat 't '93 is. Maar ik denk dat de aflevering dan te kort werd of zo. Kijk, nu snappen we (en nog lang niet iedereen) 't nog wel, maar denk jij dat over tien jaar mensen nog weten hoe de Euro eerst zou heten? Op zich wel jammer, zo kwam ik altijd van m'n q bij scrabble af.
 19. Ik had geen zin om alles op te schrijven, wil nog wel andere dingen doen. Maar inderdaad, met het tijdsgevoel van de kleintjes spelen... Foei toch...
 20. Ja, och... zolang ze "nieuw" materiaal blijven uitgeven, zal 't ook wel populair blijven. Gevaar met dit soort dingen is vaak dat het op een gegeven moment ophoudt of niet meer van deze tijd is. Zo zijn er al grapjes gesneuveld die er uiteindelijk uitgeknipt zijn, omdat ze eenvoudigweg niet meer passen en kunnen ze andere dingen er ook wel uithalen. Voorbeelden: Professor: B&A krijgen een brief van de minister president. Er is daar een stuk uitgeknipt met een "dubbelganger" (De stem vond ik niet alles, maar och) van de toenmalige premier Dries van Agt. Daar sloeg ook het grapje van Bass
 21. Ieder z'n eigen smaak... Emma Watson... is dat niet dat kind uit Harry Potter?
 22. (En gezien alleen smiley posts niet mogen....) Haha!
 23. Volgens mij is het dat ook gewoon, maar is de opdrachtgever niet erg bekend met 't Robinson verhaal...
 24. http://www.db3.nl/~ourthoughts/projects/uploader/public/Stanbankdesktop2.jpg *ontwijkt mods* 't mocht van Maike! Maar issie niet mooi? *gaat zitten kwijlen*
 25. *wil ook* Soms is in Australië zitten niet leuk... maar ja, straks komt Bas hier ook vast wel weer langs... En NEE, daar ben ik absoluut niet blij mee. Angela, kun je Freddy en Bas niet laten ruilen? Freddy hier en Bas naar Japan? Alsjeblieft? *Puss-In-Boots-oogjes*
×
×
 • Create New...