Jump to content

wonderer

Users
 • Content Count

  9,819
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About wonderer

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 09/07/1981

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Amsterdam Zuidoost
 • Console
  Gamecube

Profile Fields

 • Interesses
  Dat wil je niet weten

Recent Profile Visitors

7,667 profile views
 1. Volgens mij is ie gemaakt met de PS pro in gedachten, want op de gewone PS4 is ie supertraag met het intekenen van details. Doet wel afbreuk aan de beleving als je door de woestijn galoppeert en er verschijnen pas struikjes als je er praktisch voorbij bent geraasd.
 2. Ik zit al een paar weken tot mijn nek in het zand van het Egypte van 2000 jaar geleden met Assassin's Creed Origins. Vond het zo leuk dat ik nadat ik 'm de eerste keer uit had gespeeld (en op 1 trophy na platinum) opnieuw ben begonnen op een hogere moeilijkheidsgraad Laatste keer dat ik zo genoten heb van AC was met Black Flag.
 3. wonderer

  Game of Thrones

  Sinds het eerste seizoen hebben de makers een "film" willen maken van 70 uur. Dat zijn er in totaal 73 geworden. Dus ik denk dat dit bijna allemaal gepland is geweest. Ik vermoed een high-profile dode elke aflevering
 4. wonderer

  Game of Thrones

  Ik zou het nog wel leuk vinden ook als Cersei uiteindelijk als enige overblijft en dat het laatste shot is dat ze op de troon zit en de Night King de troonzaal binnen komt lopen. Fade to black
 5. Boekscout is een print on demand service, geen uitgever, en wordt (terecht) door veel boekhandelaren gemeden, omdat de kwaliteit vaak slecht is en behalve wat vrienden en familie die boeken toch niet koopt. DE boekhandels die het wel hebben ingekocht, hebben het waarschijnlijk in consignatie liggen: ze betalen de auteur/uitgever pas als er een exemplaar verkocht wordt. Minder risico. Maar dat moet je dus wel per winkel regelen.
 6. Als het een ISBN heeft, kan elke boekhandel 'm bestellen.
 7. Dat viel mij ook op ja...
 8. Gaat er nog iemand naar die opening morgen?
 9. Mijn oorspronkelijke bericht is per ongeluk verwijderd maar gelukkig is er nog een citaat.
 10. Dat credo "gebeurd is gebeurd, praten we niet meer over" wordt wel een beetje uitgehold zo
 11. Pumbo is gewoon een printing on demand service. Wel een van de betere trouwens, maar je kunt het niet echt een uitgever noemen. Op zich is het ook wel slim van Aad, hij houdt er op deze manier zelf meer aan over en hij heeft op zich best een goed afzetkanaal.
 12. Ik snap trouwens wel dat-ie daar geen normale uitgever voor heeft gevonden, die wil zijn vingers natuurlijk niet branden aan al die laster
 13. Ahhh! Right Dan weet ik nu in ieder geval zeker dat ze me niet herkenden toen met de premiere van Keet en Koen. Misschien dat ik volgend weekend wel naar de opening ga. "Hee, ik hoorde dat je me een arrogante bitch vond."
 14. Ik ga trouwens niet morgen, ik meende dat er meer kwamen, dus dat wil ik even in de gaten houden.
×
×
 • Create New...