Jump to content

badboy15

User
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

About badboy15

 • Rank
  Space War
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Vlaardingen

Profile Fields

 • Interesses
  Bassie & Adriaan,Bassie & Adriaan,Voetbal,Vrouwen,Muziek,Uitgaan
 1. Gewoon bij de Site van Freerecorrdshop Bassie & Adriaan intypen en dan op de knop 'Toon ook niet leverbare Producten'drukken en dan zie je hem zelf in het rijtje staan,maar ik geef wel toe,Aad breng de laatste tijd wel veel DVD's uit,want volgens mijn heeft hij nou al in het jaar 2005 al 5 a 6 DVD uitgebracht.Ik vind zelf dat ze wat harder kunnen werken aan de DVD van de Trosster!!!
 2. Goed Nieuws.Volgens de website van freerecordshop komt er weer een nieuwe DVD van B&A.Namelijk de DVD Bassie & Adriaan dromen Special Edition en kost €4.99.Kijk maar op de site van http://www.Freerecordshop.nl!!
 3. En nog meer goed nieuws.Er komt een nieuwe DVD uit op 8 Novenber waar de 3 Live's shows van Bassie & Adriaan op één DVD staan.Dus een soort van LIVE 3-PACK.Kijk maar op http://www.musicstore.nl
 4. Maar ik zag hem bij Musicstore staan,maar dan is het niet dat er ook andere dingen op staan.
 5. Ik heb vanmiddag in de stad de DVD van de Huilende Proffesor gezien.Van de buitenkant gewoon als de oude versie,maar van binnen in het net de inhoud van DVD's als de DVD van de Lachspektakelshow.Zullen ze dan een nieuwe vesie van gemaakt hebben.
 6. Maar waarom dan alleen bij liedjes uit grootmoederstijd,en niet bij andere series
 7. Volgens mij waren er ook niet meer theatershows opgenomen toch!?
 8. Ik vind het wel gek dat er zoveel DVD's van Liedjes uit Grootmoederstijd worden gemaakt,volgens mij zijn er wel 6 of 7 uitgaves van gemaakt.ik snap natuurlijk wel dat ze hem wel eens ik een ander hoesje willen steken,maar zoveel!!!
 9. Ik zit zo beetje te wachten op de DVD in de Vlaamse Pot.Die zou in September 2005 uitkomen had ik gehoord.En het zal ook wel leuk zijn als 'Sam Sam' en 'Mijn dochter en ik'op DVD zal uitgebracht zou worden!!! Ps:Ik ben het wel met B1000000 eens.Ik zit al een paar jaar uit tekijken naar de DVD Flodder in Amerika die nog steeds niet op DVD is verschenen.
 10. Nieuwe Update:Bassie Homepage(17-04-05) -Nieuwe Foto's -Nieuwe Moppentrommel -Nieuwe Verhalen en Belevenissen -En Hallo,hier is Bassie
 11. Zooo ik heb hem nu ook eindelijk,ik ga hem gelijk bekijken,ben erg benieuwd!!!!
 12. Nieuwe Update:www.Adriaan Homepage.nl -Nieuwe Moppen -Nieuwe Verhaal en Nieuwe Stripmoppen
 13. Zal je ook ff een foto van de achterkant van de DVD willen maken!?!?
 14. Heeft iemand de DVD B&A Muziekbox al,want zelf heb ik hem nog niet kunnen vinden.Ben benieuwd hoe hij is!!!
×
×
 • Create New...