Jump to content

Mike

User
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

About Mike

 • Rank
  Pong
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Haarlem
 1. Nee heb geen foto me cam is kaduk!
 2. Vandaag gekocht bij Free Record Shop voor maar 4,99 Hier kan je je mening geven over deze DVD. Ik heb hem nog niet bekeken en heb de videoband ook nooit gezien, maar zodra ik hem bekeken heb, zal ik ook hier even melden wat ik er van vind.
 3. Ik heb afgelopen dinsdag ook alle delen ontvangen en ik moet zeggen ik vind het heel erg leuk en ook mijn zoontje die eerst even moest wennen vindt het geweldig! Wij raden dan ook iedereen aan om de moeite te nemen om deze series te bekijken!
 4. Hoe oud is de beste man eigelijk geworden.
 5. Ik heb de VS uitvoering bijna helemaal gezien en ik vond het best leuk en geinig met al die rare complotten etc. De Nederlandse uitvoering vind ik niet echt leuk, maar dat komt waarschijnlijk omdat het niet meer nieuw is! Een 2e VS uitvoering zal waarschijnlijk ook niet zo leuk leuk zijn als de eerste. Hetzelfde geldt voor Big Brother, de eerste was leuk, maar alles daarna haalt het bij lange na niet en ook dit komt waarschijnlijk omdat het gewoon niet nieuw meer is!
 6. Das lekker dan! Maarja gelukkig heb ik alle DVD's nog in mijn bezit, maar het blijft jammer!
 7. Het wordt tijd dat nickelodeon wat meer duidelijk gaat scheppen over het uitzenden van de B&A series, want ik weet het nu echt niet meer hoor!
 8. Ik heb gisteren na het bekijken van dit topic en het korte filmpje op de J&S webpage ook meteen alle Svcd's besteld, dus zodra ik ze binnen heb zal ik ze bekijken en zal ik hier mijn mening erover geven!
 9. Helaas vond ik de DVD ook tegenvallen en ook mijn zoontje van 2,5 jaar vond er weinig aan, want na 5 minuten ging hij alweer met zijn autootjes spelen en dat terwijl hij tijdens de series echt urenlang voor de buis zit! Ik zelf vond de pop en het eeuwige stil aan een tafel zitten het irritants!
 10. Ik weet niet of het al bekend was, maar ik was vanmiddag bij music-store en daar zag ik een dubbel DVD-box van *bas* & *adriaan* met daarin de 2 dvd's "LIEDJES UIT GROOTMOEDERSTIJD" & "25 JAAR BASSIE&ADRIAAN" voor maar 9,99. Ik heb hem ondanks dat ik de enkele dvd's al heb toch maar gekocht om mijn collectie compleet te maken. Zodra ik de tijd heb zal ik wat foto's van de lay-out erbij gooien!
 11. Ik weet niet of het al bekend was, maar ik was vanmiddag bij music-store en daar zag ik een dubbel DVD-box van *bas* & *adriaan* met daarin de 2 dvd's "LIEDJES UIT GROOTMOEDERSTIJD" & "25 JAAR BASSIE&ADRIAAN" voor maar 9,99. Ik heb hem ondanks dat ik de enkele dvd's al heb toch maar gekocht om mijn collectie compleet te maken. Zodra ik de tijd heb zal ik wat foto's van de lay-out erbij gooien!
 12. Hij is eindelijk uit de DVD Bassie & Adriaan LACHSPEKTAKELSHOW! Ik heb hem vanmiddag gekocht en meteen met mijn zoontje bekeken. We hebben er enorm van genoten en om gelachen dus de DVD doet zijn naam eer aan! Al je bevindingen en commentaar kun je in dit topic kwijt!
 13. Oke bedankt! Leuk voor de echte verzamelaars dus!!!
×
×
 • Create New...