Jump to content

TV FAN

User
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

About TV FAN

 • Rank
  Pong
 • Birthday 01/01/1970
 1. Jullie vinden me misschien een beetje dom, maar ik snap het niet meer helemaal. Zijn dit nou "gewoon" de originele opnamebanden, dus ook het materiaal wat gewoon nu op tv en DVD te zien is? Of zijn dit nou "ECHTE" originele opnamebanden met het materiaal wat op de Penta video's te zien is - dus de originele afleveringen?
 2. Ik heb gekeken op http://www.kijkonderzoek.nl en de hele dag is er geen spoor van Bassie en Adriaan te bekennen. Ik hoop niet dat ze het nu bijvoorbeeld nog maar eens per week gaan uitzenden. Als ze het dan WEER anders doen, dat ze het dan in het weekend doen. Zaterdag en zondag, 8.30/8.45 tot 9.00/9.15.
 3. TV FAN

  FC De Kampioenen

  De vorige link aangepast omdat die niet meer werkte; dit is de nieuwe link van de afbeelding: http://oct3.imghost.us/igfnee.bmp En verder over de PRIJS van de box (meer info zie mijn vorig bericht). De prijs ZOU schommelen rond de 150 Euro maar deze is inmiddels flink gestegen wat op kelkoo.be staat hij te al te koop (te reserveren) voor € 169,99 (170 Euro). Dat is eigenlijk de prijs voor 8 losse reeksen (20 Euro per stuk) + nog 10 Euro erbij.
 4. TV FAN

  FC De Kampioenen

  MEER INFO OVER DE F.C DE KAMPIOENEN DVD-BOX! Zoals ik heb gemeld komt er op 10 november dit jaar een prachtige DVD-box uit met daarin alle seizoenen/reeksen (15) van F.C de Kampioenen tot nu toe (1990-2005). Alle fans (zoals ik) zitten er op te wachen! Alle 30 (!) DVD's zullen verspreid worden over 5 aparte boxen (die natuurlijk allemaal in DIE BOX van 10 november zitten) met in elke box 6 DVD's en dus 3 reeksen. Ruim 108 uur lachen met F.C de Kampioenen. De aparte boxen zullen in de loop van jaren 2006-2007 verkrijgbaar zijn. Hieronder alle info en extra's van de 5 aparte DVD boxen: BOX 1:
 5. TV FAN

  FC De Kampioenen

  Hier ALLE INFO die ik weet + een kleine foto. De 15 eerste seizoenen van F.C de Kampioenen komen in 1 keer op DVD uit in een prachtige box met 30 DVD's (per reeks 2 DVD's) + enkele leuke extra's (nog onbekend welke extra's). Hij is op 10 november 2005 verkrijgbaar en de prijs zou schommelen rond de 150 Euro. Dus enkel reeks 1 (afl.1 t/m 13) en 2 (afl.14 t/m 26) zijn nu los te koop voor een prijs van zo'n 20 Euro per stuk. Het is nog niet zeker of de box er zo gaat uitzien maar dit is het voorlopige ontwerp van de zijkant. Hier zie je hem:
 6. TV FAN

  FC De Kampioenen

  Laatste nieuws over FC DE KAMPIOENEN al gehoord? Zoals jullie (waarschijnlijk) weten zijn reeks 1 en 2 uitgekomen in twee 2-discs DVD's. Op 10 november komt er een grote DVD-box uit met daarin alle 15 reeksen op in totaal 30 DVD's voor 150 Euro. Een duur bedrag, maar bedenk maar eens als je alle reeksen (reeks 3 t/m 15 zijn overigens nog lang niet uit hoor) los moet kopen (zo'n 20 Euro per stuk) ben je meer geld kwijt. 15 x 20 = 300 Euro! Dan krijg je ze voor de helft. Dus voor iedere Kampioenen-fan is dit een te gekke box! Wie meer info wil, vraagt maar.
 7. TV FAN

  FC De Kampioenen

  Nee, je had geen gelijk. Zaterdag is gewoon afl.1 van reeks 15 "Baby Baby" herhaald. Overigens vond ik het vreemd dat ze op de zender (Een) zeiden: nu komt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van F.C de Kampioenen en het was "gewoon" een herhaling.
 8. TV FAN

  Argaï

  Ik schreef ook niet dat Argai is uitgezonden bij Fox Kids NL, maar hij is wel voor het eerst uitgezonden bij Fox Kids Italie. En ik weet ook wel dat het altijd op Kindernet kwam,hoor. Maar goed, ik heb nog steeds geen reacties gehoord op de nick at night-series weblog. Wat vinden jullie ervan?
 9. TV FAN

  Argaï

  Er zijn zoveel DVD-releases die niet echt verkopen. Bijvoorbeeld sommige Kruidvat-DVD's, zoals 6 DVD'S van "Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen,meneer" of "De bijbel" (tekenfilms van verhalen uit de bijbel). Maar het is ook nogal logisch dat niet veel kinderen Argai kennen. Argai zou eigenlijk meer bij Jetix (Veronica) thuis horen - dat is trouwens ook de zender (wel Jetix - toen nog Fox Kids Italie) dat Argai voor het eerst uitgezonden werd. Ik herinner me dat in de tijd dat Argai op een voor kinderen normaal tijdstip werd uitgezonden (iedere schooldag van 12.15-12.40/12.45 - ik keek toe
 10. TV FAN

  Argaï

  Het is eigenlijk niet te geloven. In allerlei landen zijn er al Video's en DVD's van Argai uitgebracht (echter nooit de hele serie - het bleef bij 3 video's en DVD's met in totaal geloof ik afl.1 t/m 9). Zelfs in Spanje is Argai al uitgebracht. Maar hier in Nederland nog steeds niet. Maak er gewoon 2 leuke boxsets van, opschriftje: bekend van Nickelodeon. 2 boxsets van elk 4 DVD's en dan breng je ook nog wel de losse uit. Boxset 1: Afl.1 t/m 13, boxset 2: Afl.14 t/m 26. Waarom niet? Ik zal er een poll voor op de Nick at Night weblog zetten.
 11. TV FAN

  Argaï

  Goed, wat heb ik er (http://nickatnightseries.web-log.nl) nu opstaan: - een soort welkomswoord - een archief - een wie-lijstje (te zien hoeveel mensen er op dit moment op de site staan) - Deze week in Argai - Argai specials 1 + 2 (Chapter 1 en 2) - Montana special (aflevering van vanmorgen 05.30) - Afleveringengids Argai+ Montana (word m.i.v. vandaag goed bijgehouden) - Personageoverzicht Argai Zeer binnenkort: - Nederlandse stemmen Argai + Montana - Personageoverzicht Montana
 12. TV FAN

  Argaï

  Er is een start met de website gemaakt met Argai EN Montana. Neem dus een kijkje op: http://nickatnightseries.web-log.nl
 13. TV FAN

  Argaï

  Mooi, zo te zien hebben wij hier al veel Argai-kijkers!!! Des te meer redenen om een site te gaan maken. Ik was eigenlijk van plan om 2 sites te gaan maken. Anders wordt het een beetje rommelig. Maar goed - er wordt nu aan de sites gewerkt. Zo, nu ga ik maar eens slapen. 't Is bijna 0.05. Hopelijk tot morgen op dit forum!
 14. TV FAN

  Argaï

  Sorry Frey, dan moet ik je teleurstellen. Argai chapter 26 (laatste dus) is deze nacht al geweest. Vandaag komt weer chapter 1. Wat jammer nou voor je
 15. TV FAN

  Argaï

  Deze afleveringen mis ik nog: (ik weet het, deze had ik ook al in mijn vorige bericht gezet - maar niet allemaal) Niet geheel compleet: Chapters/afleveringen 2, 6, 9, 19 Helemaal niet: Chapters/afleveringen 8, 14, 19,22 Maar je zei over de muziek en de stemmen. Waar moet ik die dan opzoeken?
×
×
 • Create New...