Jump to content

benafan

User
 • Content Count

  2,068
 • Joined

 • Last visited

About benafan

 • Rank
  Pac-Man
 • Birthday 03/28/1988

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  thuis

Recent Profile Visitors

1,896 profile views
 1. Al een oud nieuwtje ;-) Heb je vast uit dat stukje van Jensen ? Waaraan je Bassie of Adriaan kan herkennen?
 2. Valt mee hoor! De mijne staan er ook al even op....
 3. De Duitse les is zeker in de nabewerking 'verkracht' het hele arrangement is naar de kl*te geholpen. net zoals zoveel liedjes. Aantal nummers die ik nog steeds kan waardereren omdat ze niet nabewerkt zijn: In de lente: Gewaarschuwd mens Griekenland Nummers uit het circus/professor reeks... (HULDE AAN MANTILLE)
 4. Heheh ik heb zon steen ook hier aan de muur hangen! Met allemaal vreemde tekens! Doet me elke dag weer denken aan mijn jeugdsentiment!
 5. Haha Cool! Ik heb toen ik 2 jaar geleden op vakantie was in Kreta, zo'n steen gekocht.. welliswaar een afdruk ervan en alleen maar de voorzijde bedrukt met dit soort tekens! Maar hij hangt wel mooi te pronken! Gaaf dat je 't plaatste btw!
 6. Dan heb je dus geen boeven gezien, en heb je je vergist haha
 7. Scheelt dat ik die persoon destijds nog kende ook....aardige gast hoor en helemaal niet raar! maar damn, wat een spullen heb je!
 8. daar istie weer ;) the one and only benafan ;)

 9. Zeg nooit nooit! De Regisseur is goede vrienden met 'm, en Aad levert dan ook praktisch iedere keer weer zijn bijdrage aan het script.
 10. Het is nog maar Maart.... Desalniettemin zit ik alweer vollop in brainstormsessies voor het feit wat ikzelf dit jaar met ons team ga doen rondom Sinterklaas. Wat voor show zetten we neer blablabla. @ JdG: Voor de acteerprestaties moet je het zeker niet kopen, daar is deze serie dan ook niet voor bedoeld. Kinderen kijken met veel plezier naar een serie als deze, en letten dus bovenal niet op de acteerprestaties. Bram vdV idd weer terug, terug op het oude nest, was wel jammer dattie dan weer niet aanwezig was bij het "Club van Sinterklaasfeest" in de Jaarbeurs. Coole Piet Diego terug op he
 11. Ehm Bartolhoven...mét kostuum... ik kan er niet al te veel over vertellen dusja...
 12. Bne blij dat ik 3 dagen mee heb mogen doen met het Feest van Sinterklaas in Ahoy Rotterdam. Waren 3 geweldige dagen als zwarte piet, en doen dit jaar weer een poging!
 13. benafan

  Idol

  Op een of andere manier zie ik een vergelijking met haar oogjes..
 14. Waarschijnlijk dat die dus niet vervolgd wordt voor dat akkefietje in berkel enschot
×
×
 • Create New...