Jump to content

Coy

User
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Coy

 • Rank
  Pong
 • Birthday 01/13/1978

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Haag
 • Console
  Nintendo

Profile Fields

 • Interesses
  Alles wat met de 80 en 90's te maken hebben.
  Films fotografie en gadgets.
 1. Aanstekers (honderden en een flink aantal echte zippo's ook), maar ja stoppen met roken en daarna gestopt met verzamelen. Geen idee eigelijk wat er met ze gebeurd is :-).
 2. Het 3D is nou niet echt wereld brekend te noemen, Ziet er best leuk uit, maar meer ook niet. En de games..... daar wordt je nou niet echt warm van. Er zitten wel leuke games bij maar zijn er niet veel. Plus dat ik gemiddeld 50.- euro voor een spelletje op de 3ds nogal prijzig vindt. Was voor mij meer een MOET IK HEBBEN aankoop dan een wel overdachte.
 3. Heb me ps3 en wii aangesloten staan. Wil me soms nog wel ff lekker afreageren op de ps3 (batteflield, mortal kombat). We hebben ook nog een 3DS slingeren (zonde van het geld) er werd nog wel super mario en een backgammon opgespeeld. Momenteel is het een aardige presspapier :-). Heb en daar schaam ik me wel voor nog me snes en nintendo64 nog bij me ouders staan. Moet die snel over laten komen en kijken of ik ze nog aangesloten krijg.
 4. Wat bedoel je daar precies mee ? een complete film of zo maken? Klinkt als een erg leuk idee, maar ook best een tijd rovend idee. Wat ik eigelijk mis/had verwacht is een topic over wat voor speelgoed er toen was. BV: He-man, Transformers en natuurlijk de troetelberen beren. Wat ook een mogelijk idee is zijn natuurlijk de stripboeken. Daar steekt ook best een boel nostalgie.
 5. Zal me best doen. Heb over het algemeen vooral overdag redelijk wat tijd om te kunnen posten dus moet goed komen.
 6. Hmmm ze komen me wel vaag bekend voor..... Op een rustiger moment ff op zoeken. (zit nu op me werk)
 7. Ghe ghe, waarom mijn avatar.... Naam heb ik lang lang gelee verdiend. Gekregen omdat ik een groot fan van tekenfilms ben. En het woord opgeven (als ik ECHT) iets wil niet ken. Daardoor kwam de vergelijking met de Coyote uit de Roadrunner al snel naar voren. Wat ook tijdenlang me avatar was maar wou met de tijd toch iets persoonlijkers. Vandaar dit ontwerp. Ps: Ja ik ben ook vaak genoeg onderuit gegaan :-).
 8. Naam: Coy Geboortedatum: 13-01-78 Woonplaats: Den Haag Hobby's: Fotografie, Films (kijken en verzamelen), Gamen (op een laag niveau), stripboeken en comics. Hier gekomen via: Google, was op zoek naar een defenitie van foute muziek.
×
×
 • Create New...