Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  24,518
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by djkoelkast

 1. Op de Retro Gamedag in Schagen heb ik ook iemand gesproken die ge√Įnteresseerd was in nieuwe ontwikkelingen op P2000-gebied, die heb ik naar dit topic doorverwezen, leuk als het nog wat meer aanhang krijgt allemaal.

 2. 31 minuten geleden, Wolf zei:

  En zo is het

   

  Nou nee, dit is ook een mening, net als die van samba-boy. En daar mag je het uiteraard wel of niet mee eens zijn en daar mag over worden gediscussi√ęerd, want daar is dit een discussieforum voor ;)

   

  Ik vind het alleen maar goed dat er verschillende meningen zijn en dat er verschillende argumenten worden opgevoerd, zo kun je van elkaar iets leren. En ik vind dat het op een zeer beschaafde toon gaat allemaal, dus ik zie geen reden om dit om welke reden dan ook af te kappen.

 3. 56 minuten geleden, ruben02 zei:

  Excuses. Dat begrijp ik. Ik meende echter contactgegevens te kunnen uitwisselen om via een ander medium contact te houden. 

   

  Dan faciliteren we toch, dus ook dat kunnen we helaas niet toelaten. Zulke contacten moet je dan ook op andere media gaan zoeken.

  Hier is het natuurlijk wel leuk om info te geven over de serie bijvoorbeeld.

 4. 1 uur terug, ruben02 zei:

  Hoi iedereen,

   

  Zijn er hier nog mensen die afleveringen en eventueel ander videomateriaal van Samson en Gert verzamelen en interesse hebben om video's uit te wisselen?

  Ik heb inmiddels een vrij uitgebreide verzameling (al zeg ik het zelf).

   

  Dank alvast.

   

  Groetjes, Ruben

   

  Hier is Retroforum niet voor bedoeld, we willen geen gezeur met auteursrechten. Je mag het uiteraard wel over de series hebben hier, maar ruilen, delen etc. dat kan hier niet.

 5. Daar is dit forum alleen niet voor bedoeld. Je kunt hier natuurlijk wel een topic over de serie openen, met informatie over de serie.

  Maar het vragen naar opnames mag niet, omdat we dan in de problemen kunnen komen ivm auteursrechten.

 6. 1 uur geleden, khw zei:

  Ik zou heel graag de delen van david de rechter willen kopen. De andere delen hebben we, en die worden 'grijs gekeken'. Is het mogelijk een kopie te krijgen?

  alvast grote dank!

  kalle

  Daar is dit forum en dit topic niet voor bedoeld. Nee, dat kan dus niet.

 7. Klinkt heel interessant!

  Maar je hebt gebruik gemaakt van een soort WYSIWYG-editor? Daarmee wil ik niet zeggen dat dat minder goed of knap is hoor, maar het werkt wel drempelverlagend voor mensen die dit ook willen gaan doen.

  Misschien kun je een korte uitleg geven over het maakproces. Het lijkt mij bijvoorbeeld best leuk een heel simpele game te maken, gewoon om te zien hoe dat werkt, maar van assembly heb ik geen kaas gegeten en ik ben bang dat dat hem voor mij niet wordt. Als er laagdrempeliger tools zijn dan is dat zeer interessant.

 8. 43 minuten geleden, Hinse zei:

   

  Een jazzy trompetdeuntje, ik weet even de naam en artiest uit mijn hoofd. ;) 

   

  Zal wel generiek geweest zijn, of speciaal gecomponeerd (Rinus van Galen) kan ook nog.

×
×
 • Create New...