Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  24,518
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by djkoelkast

 1. Ik krijg steeds bounces van je mailadres, dat dat niet meer actief is, zou je dat willen checken?
 2. Op de Retro Gamedag in Schagen heb ik ook iemand gesproken die geĆÆnteresseerd was in nieuwe ontwikkelingen op P2000-gebied, die heb ik naar dit topic doorverwezen, leuk als het nog wat meer aanhang krijgt allemaal.
 3. Nou nee, dit is ook een mening, net als die van samba-boy. En daar mag je het uiteraard wel of niet mee eens zijn en daar mag over worden gediscussiƫerd, want daar is dit een discussieforum voor Ik vind het alleen maar goed dat er verschillende meningen zijn en dat er verschillende argumenten worden opgevoerd, zo kun je van elkaar iets leren. En ik vind dat het op een zeer beschaafde toon gaat allemaal, dus ik zie geen reden om dit om welke reden dan ook af te kappen.
 4. Dit topic gaat dicht. Dit is geen ruilplek voor afleveringen van wat dan ook.
 5. Dan faciliteren we toch, dus ook dat kunnen we helaas niet toelaten. Zulke contacten moet je dan ook op andere media gaan zoeken. Hier is het natuurlijk wel leuk om info te geven over de serie bijvoorbeeld.
 6. Hier is Retroforum niet voor bedoeld, we willen geen gezeur met auteursrechten. Je mag het uiteraard wel over de series hebben hier, maar ruilen, delen etc. dat kan hier niet.
 7. Dat is wel tof, ga je hem aan een MT-32 koppelen?
 8. Daar is dit forum alleen niet voor bedoeld. Je kunt hier natuurlijk wel een topic over de serie openen, met informatie over de serie. Maar het vragen naar opnames mag niet, omdat we dan in de problemen kunnen komen ivm auteursrechten.
 9. Ah leuk, er worden weer donaties verkocht.
 10. Daar is dit forum en dit topic niet voor bedoeld. Nee, dat kan dus niet.
 11. Wat een tof verhaal @Jaap, altijd interessant om dit soort dingen te lezen. Heb je zelf ook nog spullen en/of documentatie uit die tijd?
 12. Haha nee, ik vond het wel in het topic passen
 13. Voor behoud van het topic is het beter om even screenshots te maken naast de link, die links verlopen, de screenshots niet, ik denk dat dat dit is
 14. Ik heb wel een Apple ][-kloon met een Cherry-keyboard, maar Proton KB-2 ken ik niet, heb je een plaatje?
 15. Klinkt heel interessant! Maar je hebt gebruik gemaakt van een soort WYSIWYG-editor? Daarmee wil ik niet zeggen dat dat minder goed of knap is hoor, maar het werkt wel drempelverlagend voor mensen die dit ook willen gaan doen. Misschien kun je een korte uitleg geven over het maakproces. Het lijkt mij bijvoorbeeld best leuk een heel simpele game te maken, gewoon om te zien hoe dat werkt, maar van assembly heb ik geen kaas gegeten en ik ben bang dat dat hem voor mij niet wordt. Als er laagdrempeliger tools zijn dan is dat zeer interessant.
 16. Dit is ook een mooie https://www.marktplaats.nl/v/audio-tv-en-foto/videospelers/m1892677525-vhs-monteren-met-video-cassettte
 17. Die eerste lijkt me tof (als het er nog op staat), maar met zo'n vraagprijs (en het ontbreken van recorders) is dit natuurlijk niet interessant.
 18. Toffe toevoeging! Bij titels vanuit een computer of generator heet het Superimpose, ik heb er jaren terug eens eentje gedemonstreerd (op een MSX)
 19. "bij ons" in de VS? Want we hebben het hier natuurlijk over in NL georganiseerde "retrobeurzen", die gaan alleen om verkoop en verder wordt er vrij weinig georganiseerd.
 20. Toen hadden we nog Google Video, maar zelfs dat was nog geen gemeengoed.
 21. Zal wel generiek geweest zijn, of speciaal gecomponeerd (Rinus van Galen) kan ook nog.
 22. Klopt, je kunt ook zelf een aantal tafels krijgen om spullen neer te zetten. Volledig gerund door vrijwilligers en een enorm leuke sfeer. Dit kun je eventueel regelen met @Vance mocht dat het geval zijn. Zodra ik tijd heb zal ik meer foto's online zetten in dit topic. Hopelijk komend weekend.
×
×
 • Create New...