Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  23,977
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by djkoelkast

 1. Ja, minste kans op vervuiling. Ik heb altijd een paar nieuwe high grade banden liggen voor dit doeleinde. Zou eigenlijk iedereen moeten hebben.
 2. 1e hit google: Hannspree T091 https://www.ebay.com/p/21026171436 Er zijn meer versies, ook met 1 deur of zonder deur.
 3. Ik vraag me af waarom je moeite in zo'n videorecorder zou willen steken. Koop een leuk exemplaar bij de kringloop Maar het klinkt alsof je koppen vies zijn geworden, draai eens een nieuwe band voor een uur of langer. Dus eentje waar nog niets op is opgenomen (tip: nieuwe videobanden koop je bij Pop Electronics: https://www.popelectronics.nl )
 4. Welkom op Retroforum! Ik heb het wel eens gezien, was vrij matig maar toch wel eens blijven kijken ook, weet ook niet waarom Ik zal het onthouden voor als ik het eens tegenkom, kwam dat niet op Fox Kids? Of was het Nickelodeon.
 5. Mooie leeftijd, maar een val. Bah.
 6. Kan zelfs een 040 zijn, ik ga vanmiddag even kijken, momenteel ligt dit project even stil namelijk. Het is geen LC, daar heb ik er ook 2 van, deze is groter en plasticer.
 7. Italiaanse filmcomponist Ennio Morricone is overleden na de gevolgen van een val. Dit maakt het Italiaanse nieuwsmedium Gazzette vandaag bekend. De componist heeft enkele dagen geleden bij een val zijn dijbeen gebroken. Sindsdien is Morricone in het ziekenhuis in Rome opgenomen, waar hij vandaag is gestorven. Morricone begon op zijn zesde al met het componeren van muziek. Zijn eerste filmmuziek verscheen in 1961 voor de film Il Federale. Het grote succes scoorde de componist in samenwerking met filmregisseur Sergio Leone met onder andere de films For a fistful of dollars, Once Upon a Time in the West en The Good, the Bad and the Ugly. Voor de Tarantinofilm The Hateful Eight ontving Morricone een BAFTA-award, Oscar en een Golden Globe. bron: fok.nl
 8. Gaaf! Ik heb een Mac in mijn muzieksetup, 68020 of 68030 CPU, ik weet even niet meer exact wat er in zit. Die vormt wel de basis van alles, samen met 3x Opcode Studio 5LX.
 9. Haha kan gebeuren hoor. Dank je! In Utrecht had je toch een arcadehal vlak bij Hoog Catharijne? Net in de stad zeg maar? En anders weet @Hinse misschien wel wat in die regio.
 10. Naam staat linksboven in de blauwe balk
 11. Daar hebben we dit topic eens voor gemaakt, is alleen niet zo up to date meer denk ik: https://www.retroforum.nl/topic/4299-arcadespellen-en-flipperkasten-in-nederland
 12. De OSSC heeft nagenoeg geen lag. Alleen is RGB wel een beperking omdat niet alle consoles RGB uit kunnen sturen (de meeste zijn wel modbaar)
 13. Kijk dat is al een heel pak leuker
 14. Een Atari 2600 heeft geen scart, alleen RF. Ik denk dat retrogaming en een Smart TV gewoon niet lekker samen gaan. Als je consoles met RGB uitgang hebt zou je een OSSC kunnen overwegen. Werkt alleen met RGB en niet met composite of S-Video over scart. En het moet je het geld wel waard zijn natuurlijk.
 15. Otto is iemand anders dan de eigenaar van die tv database ja. Otto heeft hier ook een account, maar niet meer actief geweest de laatste tijd.
 16. DAT zijn pas videokaarten! Daar word ik blij van haha
 17. Weet wel in welk wespennest je je gaat begeven bij de eigenaar van die tv database.
 18. Tot 'ie kapot gaat om een of andere vage reden. Ik zou trouwens niet weten waarom het lachen is om farcry op 60fps te spelen.
 19. Ik snap wel dat 'ie nooit gebruikt is, Asus is het slechtste merk wat er is, waardeloze spullen en waardeloze service. Dan kun je uiteraard gaan roepen "ik heb er nooit problemen mee gehad", dan heb jij mazzel gehad
 20. Ik heb eens geprobeerd om bedrijfsmatig aan die digitalisaties van Goudkust te komen om ze alsnog uit te brengen, na een leuk telefoongesprek een uitgebreide mail gestuurd en daarna: niets. Stilte. Meerdere keren gemaild.
 21. Spring (Ketnet) alleen seizoen 1 en 2 uitgegeven (seizoen 1 versie 1 in een héle mooie case) Hotnews.nl (Jetix) ik meen 3 series op dvd uitgegeven, de rest niet meer en nog 1x herhaald maar daarna niks meer Goudkust: alles behalve het laatste seizoen is uitgebracht, maar er misten gewoon regelmatig afleveringen of afleveringen zonder geluid Onderweg naar morgen: alleen seizoen 1, voor de rest nooit meer wat gehoord, tot ze het op Best24 gingen herhalen, seizoen 1 t/m6 en daarna stilte. Tot ze een paar jaar geleden opeens op NPO 1 extra seizoen 16 gingen herhalen En daarna uiteraard weer stilte.
 22. Dit kan gewoon in het andere, al bestaande topic.
 23. Ze bieden het aan via Youtube, dus dat is geen argument
×