Jump to content

Cold45

User
 • Content Count

  4,158
 • Joined

 • Last visited

About Cold45

 • Rank
  Dig Dug
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Locatie
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cold45

  Poker

  ben er nog steeds hoor Maar heb wel bijna een jaar mn pokerset!
 2. Cold45

  Poker

  Tja Veronica Poker vult n beetje het gat op dat B&A achter hebben gelaten
 3. de volgende dag vroeg beginnen met drinken omdat het carnaval is, is iets anders dan bewust herstelbiertjes nuttigen Tenminste het ging er toch over hoe je alcoholverslaafd wordt?
 4. Stel je toch eens niet zo aan...
 5. Ik zeik jou niet af en ik heb geen punt tegen jou. Ik had een punt tegen RM.
 6. Aangeven dat je het eerst fout had, zou wel handig zijn (zoals je nu dus doet ), dan weet ik tenminste dat mn verhaal effect heeft gehad.
 7. Enige wat ik zeg is dat de enige nieuwe post in dat topic een nonsens post is. Daarmee zeg ik helemaal niets over het feit of de post van koeiestaart een nonsenspost is. Kijk voor de grap overigens eens naar de tijd dat hij die post plaatste. Ik quote je niet en ik kleineer je niet. Maar je bent wel grappig.
 8. Ik chill genoeg hoor... Als k dat nog meer ga doen val k weer in slaap...Het is in zoverre een nonsens opmerking dat hij weinig toevoegt aan het topic, omdat ik dat ook al wel in mijn verhaal zeg en aangeef. Daar geef ik ook aan dat het eerder de schuld van de (aandeelhouders van de) platenmaatschappijen is, dan van de artiesten zelf. Dat jij nonsens in een topic plaatst waar iemand probeert een serieuse discussie op gang te brengen moet je zelf weten, ik voeg daar geen waardeoordeel aan, je mag zoveel nonsens opmerkingen plaatsen als je wilt. Als die in serieuse topics staan negeer ik ze gewoon en doe ik in mn gedachten serieus_nemen_user($username, -1). Wat ik wil? Ik wil dat mensen niet zomaar bullshit uitkramen, dat als WAAR presenteren en er nog eens anderen de les mee willen lezen. En dat allemaal zonder ook maar enige vorm van onderbouwing. En zodra daar wat van wordt gezegd niet meer reageren, dat vind ik echt enorm zwak.
 9. Toch jammer dat je niet in het Top40 topic reageert, ik keek erg uit naar je reactie. Ik zag dat er was gereageerd als laatste door jou in Klaag Maar Raak en in t Top40 topic waren ook nieuwe reacties.. Maar dat bleek alleen een nonsens opmerking van je broertje te zijn...
 10. Cold45

  Top 40

  De uitwerking van mijn case stond in mn mail Dat verklaart dus waarom platenmaatschappijen weinig heil zien in de nieuwe markt waar veel winst gemaakt wordt op merchandising en concerten en niet alleen op cd's, de platenmaatschappijen verdienen daar niets mee. Internet is dus wel een bedreiging voor de gevestigde platenmaatschappijen, maar niet omdat iedereen alles maar gewoon download, maar meer omdat de grote platenmaatschappijen geen kwaliteit meer leveren en nieuwe artiesten met talent en inspiratie zichzelf ontwikkelen en presenteren aan het publiek via internet. Door technologische ontwikkelingen zijn de behoeften van consumenten veranderd. Plaatenmaatschappijen hebben hier niet op ingespeeld en alsmaar geprobeerd om hun eigen markt, de oude situatie, te beschermen. Dat bleek niet te werken door de opkomst van het illegaal downloaden. Ze zullen nu andere vormen gaan ontwikkelen om zelf hun muziek via internet te verkopen. edit: Is niet de volledige uitwerking van mijn case, heb een aantal relevante punten hier geplaatst. Case was bedoeld om een marktanalyse uit te voeren voor de muziekbranche en de reisbranche en deze met elkaar te vergelijken. Artikelen waar mijn verhaal op is gebaseerd zijn: "Special report The music industry" uit The Economist, October 30th 2004 en "In cd's zit geen muziek meer" uit FEM Business, 28 augustus 2004
 11. yeah, officieel ben ik ook alcoholist... Maar als het moet of ik geen zin meer heb in bier lukt het me wel om voor de rest van mn leven geen bier meer te drinken. Ik eet iedere dag brood, ben ik toch ook niet verslaafd aan :/
 12. Cold45

  Top 40

  WHAHAHAHA ik lig echt even dubbel..Heb je net de site van BREIN of BAF zitten lezen ofzo? Dit is echt zo'n bullshit... Ik heb mijn mening hierover in een ander topic al uitvoerig gegeven, dus dat zoek je maar op... Om toch nog even wat te noemen: - Commodore spelletjes op van die floppy's, zo'n 20 jaar geleden. Die dingen vermenigvuldigden zich sneller dan konijnen, originelen zag je bij mensen misschien een op honderd. En uiteraard zijn er de laatste 20 jaar nooit meer goede computerspellen uitgekomen? - Vroegah hoorde je alleen muziek op de radio en wat later kwam de LP. Weinig piraterij. Totdat: het cassettebandje! Er zijn ontelbare uren geript van radiozenders, de bandjes werden tot in den treure gekopieerd. En sindsdien is er nooit meer goede muziek gemaakt? Bovendien kan je jouw verhaal ook omdraaien: Omdat er alleen slechte muziek wordt gemaakt wil niemand die muziek meer kopen. Ik zal straks even kijken, heb boven nog een case liggen over dit onderwerp met wat interviews met mensen uit de muziekbranche. Vroeger moesten artiesten fans krijgen, daarna veel albums uitbrengen en daarna op tour gaan. Tegenwoordig moet er snel gescoord worden. Het liefst een hit en daarna niet meer. Er kan dus inderdaad weinig in geinvesteerd worden. Maar of dit de schuld is van piraterij? Als ik mij goed herinner werd er in dat artikel beredeneerd dat juist omdat er geen grote idolen meer waren consumenten niet meer fan van een band werden, geen loyaliteit hadden en het ze weinig uitmaakte of ze een album al dan niet origineel zouden hebben. Ah wacht, herinner me opeens nog iets over contracten tussen artiesten en platenmaatschappijen. Is een interressant issue, zal echt ff die syllabus opzoeken, geloof dat die hier in Epe ligt. Het is een feit dat de muziekbranche aan het veranderen is. Piraterij heeft daar uiteraard een invloed op. Maar piraterij is echt niet iets van de laatste jaren (sinds internet). Bovendien is het onzin om te stellen dat er door piraterij inkomsten mis worden gelopen zonder hier een goede bron bij te vermelden. Als er al inkomsten mis worden gelopen, dan wordt dan zijn er een ander soort inkomsten die dat weer compenseren (concerten/merchandising).
 13. Cold45

  Top 40

  IRC, ICQ is iets heel anders ICQ is een soort van MSN Messenger. Bestaat veel langer en was ooit zeer populair onder de early internetters. Had dus ook een beetje nerd-imago. Je had dan ook geen naam of email adres, maar een nummer. Het bestaat nog steeds en is volgens mij in Azie (Hong Kong) en misschien Amerika populairder dan MSN.. IRC is een protocol waarbij je naar een bepaalde server kunt connecten. Op die server kan je allerlei kanalen aanmaken, of in een bestaand kanaal gaan zitten. Allemaal Chatrooms dus. En niet een op een gepraat. Daar is het dus ook wel handig om mods (daar ops) te hebben. Aangezien veel irritant gezeik ook automatisch gefilterd en bestraft kan worden en ops ook wel ns willen slapen gebruikt men vaak bots. Vaak geeft men deze een leuke vrouwennaam. En ze zijn genadeloos. Zo ook Anna... of wacht... edit: toevoeging: IRC is dus ook geen programma. Om "op IRC te kunnen" heb je een speciaal programma nodig. De meest gebruikte is mIRC.
 14. Spreken is zilver, bier zuipen is Goud
×