Jump to content

B98

User
 • Content Count

  348
 • Joined

 • Last visited

About B98

 • Rank
  Speed Freak
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Locatie
  Etten - Leur
 1. Toen ze bekent maakten toen ze gingen stoppen kwamen ze gewoon als bas en aad. Dus als is mogelijk
 2. Heb het niet zwar top wit maar nog wel in mijn mailbox staan
 3. Nee, het is geen grapje ik heb het officieel te horen gekregen.
 4. over dubbelrol gesproken, Het is uitgesloten dat bassie nog een keer vlugge Japie gaat spelen in een van zijn nieuwe series. Ik kreeg te horen dat vlugge Japie in een bejaardenhuis voor oude inbrekers zit.
 5. Heb je al een team Sietse? Meld je dan ook even aan bij de subleague van mij. Naam. Etten-Leur League wachtwoord. cdspeler
 6. En wat zouden jullie van een comeback van vlugge japie vinden dan? Als bassie een beetje zou afvallen zou hij Japie best weer goed kunnen spelen denk ik.
 7. Evert ten Napel en Frank Snoeks vind ik
 8. Dan kan je inloggen - dan selecteer je 1 speler per team - dus in totaal heb je dan 18 spelers waar van er 11 in de basis staan en er 7 op de bank zitten. en nu een voorbeeld. Je hebt huntelaar in de spits staan. Huntelaar scoord drie keer in de competitie. Dan krijgt hij veel punten. maar krijgt hij een rode kaart in de wedstrijd dan krijgt hij misschien wel minder dan 0 punten. kortom probeer het gewoon!
 9. ga naar http://www.profcoach.nl dan op ''Inschrijven'' klikken doe dat eerst maar eens:)
 10. Ik speel het Profcoach spel op profcoach.nl Dit is ook een heel leuk spel! hierbij kan je ook een eigen league vormen. zijn er meer mensen die dit spelen? Edit: Topic opgesplitst
 11. B98

  Een PSD maken

  Op school moet ik volgende week een paar PSD (Programma structuur diagram) opdrachten inleveren maar ik vind dit nogal ingewikkeld om te doen. Heeft iemand hier verstand van? en kan iemand mij hiermee helpen? Alvast ontzettend bedankt.
 12. weer een nieuwe updat eop de site van Bassie. Het oude B&A forum wordt onderandere nog genoemd. En de rest gaat over Rechten enz.
×
×
 • Create New...