Jump to content

Recommended Posts

Hallo allemaal,

Momenteel volg ik een informatica opleiding waar we zeer binnenkort met PHP gaan beginnen. Nou ben ik hier gelukkig al in bekend maar niet op de manier zoals de school het voor ogen heeft (en welke ook beter is). Om de lessen wat voor te zijn bedacht ik aan het begin van deze periode een project om de stof al grotendeels te beheersen en natuurlijk om extra EC te kunnen verdienen wanneer mogelijk.

(Wel zo handig)

Het project betreft een maffia game: Heel origineel ik weet het. Daarom geven we er ook echt onze eigen draai aan. (Ofja vooral ik) met verschillende evenementen. Zo is over enkele dagen een waar halloween event waarbij je zombies moet killen, pompoenen moet zoeken en natuurlijk!! trick or treat spelen.

De school vond het een goed project en de 2 EC zijn dus toegekend als er:

- 56 uur werk in zit (al behaald)

- Ik het spel voldoende "af" vind. (nog niet behaald)

- Het voldoende getest is (nog niet behaald).

Omdat je eigen code testen vrij moeilijk gaat helpt een medestudent die tevens ook EC daarvoor krijgt. Daarnaast is het belangrijk dat dingen zoals usability goed zijn en daar heb je echte gamers voor nodig. Vandaar dat ik hier terecht ben gekomen.

Het gaat NIET om het design. Ik doe een informatica opleiding geen design opleiding.

Nog een ding: Ik heb niets aan feedback wat niet duidelijk is geformuleerd. Ben dus duidelijk zodat ik er ook wat mee kan. Dan komt het dit project echt ten goede en sleep ik die 2 EC zonder problemo binnen. !

Alvast hartelijk bedankt!

Edited by djkoelkast
linkjes verwijderd
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...