Ga naar inhoud

damnsharp

Users
  • Aantal items

    86
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door damnsharp

  1. Bij de volgende site kan je de Atari retro handheld in pre order zetten, ik heb geen ervaring met de site: http://www.funstockretro.co.uk/atari-retro-handheld
  2. @djkoelkast waarom denk je dat? Worden het geen collector items of zijn er daarvoor teveel geproduceerd?
  3. Ha ha, inderdaad, bedankt @djkoelkast. Was te snel met reageren en niet goed gekeken.
  4. @Mappy bedankt voor linkje, super gaaf die Atari handheld, wil ik!
  5. Ik zag vandaag bij de kringloop nieuw in verpakking met plastic erom een "aura interactor virtual reality game wear" . Vond hem duur, €22,50 dus laten. Mocht iemand hem willen haal ik hem wel op.
  6. Mooi @Hinse GTA met mooie map erbij schitterend, Worms :-)
  7. Wordt vast een prachtig museum @WHiZZi! Kan ik al een keer komen kijken?
  8. Nuttige info nog te vinden op de site van US Gamer zoals de verschillen over de diverse uitvoeringen (US, EU, Japan)
  9. Ik heb paar maanden geleden een P2000T helemaal compleet met monitor, cassettes en boekjes voor €40 over genomen wat ik een schappelijke prijs vind.
  10. €60 voor een C64 met wat accessoires erbij is op MP heel normaal wat ik zie. @Integra: Het eerste model P2000 was verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de P2000T (voor hobbygebruik) en de professionele P2000M.
  11. Ja @djkoelkast dat verbaasd me ook ;-) Hoe doe je dat toch @WHiZZi , vast het "geheim van de smid" :-)
  12. Fantastische aankopen hoor! Die Star printer heb ik nog gehad. En kom zeker eens kijken in Helmond als kan (dichtbij, ik woon in Oss).
  13. Dit retro antwoordapparaat van Panasonic zit nog nieuw in doos! Wel er uit gehaald om te testen en het functioneert nog prima. Werkt met twee audiocassettes. Type is KX-T1418. €20
  14. Grappig poppetje van Woody en een snoeptrommel met muziekdoos erin. Disney thema Toy Story. €7,50
  15. Deze Philips LHF 0195 retro cassetterecorder ziet er nog goed uit. Deze zie je ook in de James Bond film For Your Eyes Only. €15
  16. Hartstikke leuk idee zeg dit topic. Vooral fijn om te zien dat ik niet de enige ben die de meest gave dingen weg heeft gedaan omdat hij dacht: 1. doe ik niets meer mee 2. scheelt ruimte 3. is verouderd 4. .... Nou ja, later best wat dingen weer terug gekocht en nu denk ik echt goed na over wat ik weg doe. Maar lastige is dat ik hou van opgeruimd huis, dat bijt nogal. Allerlei diverse Commodore computers (VIC 20, C64, C128, Amiga, et cetera), Nintendo's. Allerlei andere pc's en laptops. Gave handheld spellen (o.a. game & watch). Super gaaf metalen zwart
  17. @Integra gaaf die knoppen! Wel lastig om op te bergen, groot ding. Daar loop ik wat tegenaan met de hobby (bijna verzamelwoede) :-)
  18. Da's helemaal fijn dan; daar hou ik van als Nederlander zijnde, niet teveel betalen voor wat moois. Het blijft wel een hobby hè.
  19. @djkoelkast ook een leuke aankoop, thumbs up!
  20. Wat een gave spullen @WHiZZi ! Ben kei jaloers... Nou zelf ook weer eens wat gekocht, een Panasonic walkman (zie vragenrubriek) en wat ik helemaal leuk vind een Panasonic antwoordapparaat nieuw in doos:
  21. Hoi, Ik heb een mooie Panasonic RQ-S15 walkman gekocht. Lekker dun en het grappige is dat er een extra batterij vak aan gekoppeld kan worden voor 1x AA 1.5V batterij. Maar de walkman zelf heeft een compartiment waar geen batterijen inpassen dus ik denk dat dit voor een accu moet zijn. Maar klopt dat wel? Als ik de AA batterij aansluit en dan lijkt er leven in de walkman te zitten (beetje spoelen) maar stopt snel. Dus krijgt de walkman wel genoeg stroom? Plaatjes:
  22. damnsharp

    Serie Whiz Kids

    @Keetie leuk hoor, via archive.org gevonden. Dank je.
  23. Fijne feestdagen ook van mij gewenst!! Geniet van deze dagen.
  24. Ja leuk gedaan hoor. Er zijn vele wegen naar Rome :-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...