Ga naar inhoud

Frey

User
 • Aantal items

  5174
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Frey

 • Titel
  Mappy
 • Verjaardag 30-01-1988

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Venlo
 • Interesses
  Pokémon, Bassie & Adriaan, Games, amiibo, anime
 • Console
  Super Nintendo

Recente bezoekers van dit profiel

6520 profielweergaven
 1. Beste SNES Game: Beste 32-8

  Die tussenstand... 1 April is al geweest hoor... Uiteraard Super Metroid, voor mij nog altijd de beste game uit de Metroid reeks en een van de absolute toptitels van de SNES. Heerlijke gameplay en prachtige sfeer in het spel, bijgestaan door de bijpassende muziek. Een feestje om zelf te ontdekken welke weg je moet nemen en op welke plaatsen je later terug moet keren met de juiste upgrade. Vroeger als kind vond ik het overigens behoorlijk eng op sommige momenten.
 2. Beste SNES Game: Beste 32-7

  Aaaah... Hoe dol ik ook ben op Kirby's Dream Land 3 (vaak gespeeld met een vriend), hier wint voor mij Illusion of Time. Prachtige RPG waar ik als kind en ook later vele uren aan heb besteed. Vooral het moment met Hamlet, het varkentje, is me altijd bijgebleven ja...
 3. Beste SNES Game: Beste 32-6

  Lastig... Ik vind The Legend Of The Mystical Ninja er echt leuk uitzien en de muziek is erg aanstekelijk... Maar Tiny Toon Adventures is ook erg leuk en wint het uiteindelijk, ook vanwege de nostalgie. Altijd ontzettend veel plezier mee gehad.
 4. Beste SNES Game: Beste 32-5

  Jammer voor Goof Troop, vond ik echt altijd een ontzettend leuke game. Maar ja, Donkey Kong Country 3 is in mijn ogen nou eenmaal veel beter, zoals de hele DKC reeks. Vond dit vroeger altijd de minste uit de reeks, maar daar ben ik later op teruggekomen. Inderdaad het vrij bewegen op de map biedt vernieuwing, maar ook het ruilen van objecten.
 5. Beste SNES Game: Beste 32-4

  Zonder enige twijfel EarthBound. Gewoon een schitterende RPG met zeer aparte humor en naar mijn mening gewoon een prachtige soundtrack. Echt anders dan de rest, maar zo ontzettend leuk.
 6. Beste SNES Game: Beste 32-2

  Geen kans voor Swat Kats tegen Donkey Kong Country, het begin van een prachtige reeks. Voor mij de beste reeks platformers ooit gemaakt met uitmuntende muziek en ontzettend soepele gameplay.
 7. Beste SNES Game: Beste 32-3

  Turtles vind ik best een leuk spel, maar kan voor mij niet op tegen Super Mario World 2 - Yoshi's Island. Vind ik nog altijd de beste Yoshi game, al kwam Woolly World voor mij best wel in de buurt. Heerlijke soundtrack ook. Sommige nummers mogen ze wel weer eens wat vaker inzetten. Wel een vreselijke moeilijke uitdaging als je de volle 100% wil halen.
 8. Beste SNES Game: Beste 32-1

  Wat moet ik nog zeggen over Donkey Kong Country 2... Gameplay, muziek, graphics... Alles gewoon, heerlijk spel. Ben dol op Secret of Evermore, maar hier kan bijna niets tegenop.
 9. Beste SNES Game: Poule 16-06

  Super Mario World is en blijft een absolute topper en mijn favoriete Mario game.
 10. Beste SNES Game: Poule 16-05

  Mickey Mania lijkt me leuk, maar met Harvest Moon heb ik zo veel plezier gehad. Was echt eens wat anders in die tijd.
 11. Beste SNES Game: Poule 15-06

  Super Metroid is gewoon een van de absolute toppers.
 12. Beste SNES Game: Poule 15-05

  Zombies Ate My Neighbors zou ik eerder spelen en de muziek is top!
 13. Beste SNES Game: Poule 14-06

  Ik geef de voorkeur aan Act Raiser, maar de muziek van F-Zero blijft ontzettend goed.
 14. Beste SNES Game: Poule 14-05

  Terranigma vind ik ongetwijfeld het beste spel uit deze reeks, al zijn dit allebei toppers.
 15. Beste SNES Game: Poule 13-06

  Star Fox dan toch maar, vind ik nog altijd boeiender dan Mortal Kombat.
×