Ga naar inhoud

Frey

User
 • Aantal items

  5026
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Frey

 • Titel
  Mappy
 • Verjaardag 30-01-88

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Venlo
 • Interesses
  Pokémon, Bassie & Adriaan, Games, amiibo, anime
 • Console
  Super Nintendo

Recente bezoekers van dit profiel

5073 profielweergaven
 1. Super Mario Odyssey uit... Na Breath of the Wild het volgende meesterwerk van Nintendo. Heb er echt zo ontzettend veel plezier mee gehad! Mijn favoriete 3D Mario spel.
 2. Twee vechtspellen tegenover elkaar waar ik helemaal niets mee heb. Voorlopig nog even geen mening.
 3. Super Noah's Ark 3D spreekt me nou echt totaal niet aan, dus een makkelijke stem voor Mega Man X3!
 4. Makkelijke keuze voor mij aangezien ik sowieso al niet veel met voetbal spellen heb. Moet Kirby's Dream Course echt nog eens spelen, ziet eruit als een leuk concept.
 5. Doom is sowieso niet echt mijn ding, dus dan valt de keuze al snel op Plok. Ziet eruit als een leuke platformer.
 6. De omschrijving van Shadowrun zag er erg boeiend uit, maar ik ben niet echt overtuigd na het zien van de gameplay. The Mask zou ik van de twee waarschijnlijk eerder spelen, dus die krijgt mijn stem.
 7. Battletoads Double Dragon ziet er voor mij meer uitnodigend uit dan Striker, dus daar gaat mijn stem naartoe. Ben niet zo van de meeste voetbal spellen.
 8. Zo, zaten toch een paar spannende confrontaties tussen. De stemmen van de jury zijn nu al diverse keren bepalend geweest. Nu weer een pittige week, want ik heb geen enkele van deze spellen gespeeld. Dat wordt dus even vergelijken.
 9. E.V.O. ziet er nogal apart uit, spreekt me niet echt aan. Daardoor valt ook hier de keuze weer snel op Mickey voor mij. The Magical Quest, Starring Mickey Mouse dus.
 10. Battletoads, veel gehoord over deze beruchte spellen die enorm pittig zouden zijn. Als ik het zo bekijk, dan spreekt het me minder aan dan Mickey. Heb beide spellen nooit gespeeld, wel een andere Mickey game en die beviel me uitstekend. Stem gaat naar Mickey Mania.
 11. Oeh, een pittige. Ik ben dol op zowel Tetris als Dr. Mario, dus dit spel was een schot in de roos voor mij. Maar ik heb ook ongelooflijk veel plezier gehad met Donald. Ik ga af op mijn eerste gevoel en stem op Donald in Maui Mallard.
 12. Ik ken Sunset Riders niet, maar het ziet er leuk uit. Doet me een beetje aan Contra denken. Aladdin heb ik lang geleden wel eens gespeeld. Op zich een leuk spel, maar wel een wat houterige besturing af en toe. Ik geef het voordeel van de twijfel aan Sunset Riders.
×