Ga naar inhoud

Frey

User
 • Aantal items

  5118
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Frey

 • Titel
  Mappy
 • Verjaardag 30-01-1988

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Venlo
 • Interesses
  Pokémon, Bassie & Adriaan, Games, amiibo, anime
 • Console
  Super Nintendo

Recente bezoekers van dit profiel

5730 profielweergaven
 1. Lijken me allebei leuke spellen, maar The Legend Of The Mystical Ninja trekt me net iets meer. Goede soundtrack ook
 2. Dol op Tetris spellen, maar een stem voor Super Castlevania IV. Vond ik een erg leuk spel en net als bij Mega Man reeks lag dit me beter dan de NES spellen.
 3. Een stem voor Goof Troop. Altijd zo ontzettend veel plezier mee gehad, alleen en met twee.
 4. Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest is mijn persoonlijke winnaar. Alles heb ik er inmiddels wel over gezegd... Een parel
 5. Heb nooit veel gehad met Street Fighter en Asterix & Obelix lijkt me gewoon echt leuk om eens te spelen. Duidelijke stem.
 6. Lastig, heb alleen deel 1 gespeeld van de reeks... Ik stem daarom dan toch op Mega Man X. Al is het al vanwege de password muziek.
 7. Kirby's Dream Course lijkt me leuk, maar hier toch een stem voor Mega Man 7. Leuke platformer, lag me iets beter dan de NES spellen.
 8. Gestemd op Chrono Trigger, een RPG die ik toch echt nog een keer moet spelen. Gameplay ziet er fantastisch uit, zoals ik dat wel gewend ben van een SNES RPG. En ik ben al jaren verliefd op de soundtrack.
 9. Tennis is een van de sportspellen die me soms wel wat weet te trekken, maar hier toch een stem op The Lion King. Niet eens een geweldig spel misschien, maar vooral nostalgie bij deze. Verder vooral een stem, omdat de concurrentie niet zo sterk is voor mij.
 10. Moet ik mijn stem op The Legend Of Zelda: A Link To The Past hier nog toelichten? Alles is sowieso wel gezegd. Schitterende reeks.
 11. Heb nog altijd niets met Soccer, dus voor mij een duidelijke stem op Super Bomberman. Ben altijd dol geweest op de Bomberman spellen en deze was misschien wel mijn favoriet.
 12. Ik heb Donkey Kong Country 3: Dixie Kong's Double Trouble! ook jaren als de minste uit de reeks gezien, maar die mening heb ik later bijgesteld. Ik vind de hele serie gewoon fantastisch... De muziek is misschien niet zo memorabel als die van de eerste twee delen, maar de gameplay en graphics blijven fantastisch. En ook de extra elementen zoals het ruilen van objecten en het af en toe vrij bewegen op de map.
 13. Gestemd op TMNT IV: Turtles In Time, ondanks dat ik Donald heel veel gespeeld heb en echt veel plezier mee heb gehad. Maar Turtles vind ik bij deze gewoon een veel beter spel, dus is nostalgie alleen hier niet genoeg.
 14. Overduidelijk Donkey Kong Country. Gameplay, muziek, graphics... Echt een topper!
 15. Als ik moest kiezen welke van deze twee ik eens zou willen spelen, dan zou ik gaan voor Swat Kats. Daar gaat mijn stem dus heen.
×