Jump to content

Frey

User
 • Content Count

  5,199
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Frey

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 01/30/1988

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Locatie
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

12,885 profile views
 1. Van harte gefeliciteerd!  Ik zag je op de voorpagina dus leek me een reactie wel op zijn plaats :)

 2. beste frey, ik ben dol op bassie en adriaan en zoek veel banden van CNR (geheim vd sleutel) en veel banden van Arcade en 1 van Bridge Pictures. heb je toevallige dubbelen die je wil verkopen?

 3. Bedankt voor het overnemen van de organisatie RM en Bananensap. Echt prachtig gedaan, zat goed in elkaar. Bananensap is echt een geweldige aanvulling voor het forum, wees daar zuinig op. Uiteindelijk een prachtige top 3 voortgekomen uit deze verkiezing waar ik prima mee kan leven. Donkey Kong Country 2 was vanaf het begin al de gedoodverfde winnaar voor mij en dat is ook uitgekomen. En met Zelda en Super Mario World op plaats 2 en 3, is het gewoon een uitstekende uitslag voor mij. Baal wel nog steeds van het vroeg wegvallen van enkele andere top titels, zoals Super Metroid en de Kirby games. Als dat nou gebeurt door een ongelukkige loting, maar tegen een Tennis spel... Vond ik gewoon ronduit belachelijk, maar goed. Het einde heeft dat voor mij weer enigszins rechtgezet. Nogmaals bedankt voor de uitstekende organisatie! Dit zal tevens mijn laatste post op het forum zijn. Ik wilde een hele tijd geleden hier al stoppen, maar ik wilde per se het slot van de verkiezing nog meemaken. Niet alleen omdat het oorspronkelijk mijn eigen idee was, maar vooral voor RM die er al zoveel moeite in had gestoken. Heb prachtige herinneringen hier en die zal ik altijd koesteren. De B&A tijd, de radio, de strip, de contests, Raad het plaatje, de verkiezingen... Heb altijd veel energie in het forum proberen te steken, maar soms lukte het gewoon even niet meer. Dan kwam ik na een pauze wel weer terug. Echter kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik hier gewoon mijn ei niet meer kwijt kon en niet vol overgave mijn interesses kon delen. Dat kan ik nu wel weer, maar helaas niet hier. Ben hier gewoon niet meer gelukkig en dat spijt me. Het is na meer dan 14 jaar tijd voor iets anders en ik heb iets geweldigs gevonden waar ik dolgelukkig ben en helemaal mezelf kan zijn. Bedankt voor alles, vooral djkoelkast die mij ook enorm veel geholpen heeft in al die jaren. Mocht iemand mij in de toekomst echt nog voor iets nodig hebben, wees dan vrij om een bericht te sturen. Het ga jullie goed.
 4. Meer dan waardige finale! Mijn stem gaat naar Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest, vanaf dag 1 al mijn grote favoriet voor de eindoverwinning. Heb in al die jaren nooit meer een spel gespeeld met zo'n soepele besturing, grafisch alles eruit geperst wat er uit te persen viel en de muziek van David Wise is tot op de dag van vandaag werkelijk legendarisch. Moet deze hier toch nog even plaatsen:
 5. Super Mario World uiteraard Gewoon na al die jaren nog altijd mijn favoriete Mario game.
 6. Hier voor mij overduidelijk The Legend of Zelda: A Link to the Past, ook een van de absolute toppers.
 7. Twee geweldige toppers tegenover elkaar, maar Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest is zoals vaker gezegd mijn absolute favoriet.
 8. Super Mario World, een (hier) zwaar underrated spel
 9. Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest, absolute topper in mijn ogen
 10. Duidelijke keus voor The Legend of Zelda: A Link To The Past. Absoluut een van de toppers.
 11. Hier wint nostalgie en dus Tiny Toon Adventures: Buster Busts Loose!
 12. Deze Castlevania vond ik erg leuk, maar kan niet op tegen EarthBound.
 13. Donkey Kong Country omdat het moet. Nah, gewoon mijn absolute top reeks op de SNES
 14. Helaas voor Goof Troop, maar Super Mario World is mijn favoriete Mario game en dus een van mijn SNES toppers.
×