Ga naar inhoud

Vance

Users
  • Aantal items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Vance

  1. 18 uur geleden, PeterNC zei:

    Veel plezier! Leuk plakaat trouwens!


    Dankjewel. En de poster heeft dit jaar Dorks Dilemma als achtergrond. Een spel dat ik in 1986 heb leren kennen op de Commodore 16 van een vriend van mij. Ik speel het nog regelmatig op de PS Vita, blijft een geinige game.

  2. Hallo allemaal,

     

    Bij deze de aankondiging dat de (inmiddels bekende) Schagense Retro gamedag dit jaar op zondag 12 november plaats gaat vinden.

     

    Het concept is welbekend: lekker informeel gamen op systemen van weleer. En ondanks alle prijsverhogingen om ons heen, is ook dit jaar de entree weer gratis.

     

    Tussen 11:00 en 17:00 uur is de kantine van Vonk Schagen weer de plek waar wij lekker los kunnen gaan. En er is voldoende ruimte om je eigen systemen mee te nemen (en aan te sluiten). Afijn, een groot deel van jullie kent de opzet 😉

     

    Wij maken er weer een geslaagde dag van, hopelijk tot 12 november in Schagen!

    IMG_4595.jpeg

  3. Hallo allen,

     

    Nu COVID-19 op haar retour lijkt te zijn, heeft de Wijkvereniging Hoep Zuid te Schagen ons weer gevraagd om een Retro gamedag te organiseren. Dat willen wij natuurlijk graag doen. In verband met andere activiteiten en de kans dat na de zomervakantie er niet (weer) beperkende maatregelen van kracht zijn, is zondag 11 september 2022 als datum voor de Retro gamedag gekozen.

     

    Van 11:00 tot 17:00 uur kan je weer genieten van oude computers. Haal herinneringen op en geniet en game met de diverse computers die er weer zullen staan. Ook dit jaar is er weer voldoende ruimte om je eigen spullen mee te nemen. Laat mij dit vooraf even weten i.v.m. de indeling. De entree is gelijk aan de voorgaande edities: gratis.

     

    Hopelijk kan er weer een ouderwetse Retro gamedag plaatsvinden, wij hebben er in ieder geval weer zin in! Hopelijk tot 11 september in Schagen.

     

    Retro gamedag poster 2022 Medium.png

  4. Hallo allen,

     

    Bij deze de aankondiging dat de Wijkvereniging Hoep Zuid te Schagen op 14 november weer een Retro gamedag organiseert in de kantine van het Clusius College te Schagen. Van 11:00 tot 17:00 uur kan je weer genieten van oude computers. Haal herinneringen op en geniet en game met de diverse computers die er weer zullen staan. 

     

    Ook dit jaar is er weer voldoende ruimte om je eigen spullen mee te nemen. Laat mij dit vooraf even weten i.v.m. de indeling.

     

    Verder is de entree natuurlijk weer gratis.


    Namens de wijkvereniging wel even aandacht voor het volgende, in het kader van de actuele COVID-19 maatregelen: Als wijkvereniging zijn wij, i.v.m. de door de overheid gestelde Covid-19 maatregelen, verplicht om, aan iedereen vanaf 13 jaar, bij binnenactiviteiten te vragen om een toegangsbewijs via de CoranaCheckApp. Dit kunt u laten zien via uw smartphone of een geprinte versie. Met de QR code laat u zien dat u negatief getest bent op corona (maximaal 24 uur geleden), gevaccineerd bent of hersteld van corona.

     

    Laten wij er een veilig, maar vooral ook weer een ouderwets leuk evenement van maken. Hopelijk tot zondag 14 november in Schagen.

     

    424107976_Retrogamedagposter202125.thumb.png.e0d4f72875fec7cf00b274e9453ae632.png

     

  5. Retro gamedag 8 november - GEANNULEERD

     

    Hallo allen,

    Helaas hebben wij met de wijkvereniging Hoep Zuid moeten besluiten om de geplande Retro gamedag van 8 november 2020 te annuleren. De situatie rondom COVID-19 maakt het op dit ogenblik niet mogelijk om in een gezellige en informele sfeer de dag te organiseren.

     

    Status is nu dat wij de ontwikkelingen rondom het virus (net als iedereen natuurlijk) in de gaten houden en hopelijk spoedig, nadat beperkende maatregelen opgeheven zijn, weer een dag te kunnen organiseren.

     

    Het is voor nu even niet anders, ik hoop op jullie begrip en vooral om iedereen weer, in een fijnere setting, welkom te kunnen heten.

     

    Voor nu, blijf gezond en groeten van Vincent 

  6. Hoewel nog middenin de coronacrisis, is afgelopen week de datum vastgelegd voor de 5e editie van de Retro gamedag in Schagen. Op zondag 8 november is het weer zover, dan gaat de kantine van het Clusius college om 11 uur open om weer ouderwets te gamen.

     

    Er is voldoende ruimte om je eigen spullen mee te nemen, maar laat mij dit vooraf even weten i.v.m. de indeling.

     

    En natuurlijk is ook dit jaar de entree gratis.

     

    Tenslotte: wij rekenen erop dat de coronacrisis en de daarbijbehorende maatregelen in november voorbij zijn. Mocht dit nog niet het geval zijn, zal de dag verplaatst worden. Via het forum houd ik jullie op de hoogte.

     

    Blijf gezond en hopelijk tot 8 november 😉

  7. 1 uur terug, Bananensap zei:

    Dan neem ik de PC Engine mee. En misschien de andere Japanse consoles ook in de achterbak.

     

    Hoe gaat dat in zijn werk? Is er gewoon een plekje beschikbaar als ik aan kom? Moet ik dan vroeg zijn? Of moet ik een plekje reserveren?

     

    En hoe herken ik de retroforummers?

    Hoi,

    Leuk dat je ook komt. Wij beginnen om 9:30 uur met de opbouw. Er zijn tafels beschikbaar waarop je de computers kan neerzetten, dat komt helemaal goed. Reserveren is niet nodig/is bij deze gedaan.

  8. Op 21-10-2019 at 22:57, djkoelkast zei:

    We gaan ook een kleine contest organiseren, door middel van een game die we daar gaan spelen.

     

    Iedereen mag de hele dag oefenen

    Om wat ik nu inschat 15:00 uur starten we de competitie, iedereen heeft 2 pogingen

    De hoogste score die daar wordt behaald wordt beloond met een award op het forum

     

     

    Leuk idee, wil je hiervoor de beamer en het projectiescherm gebruiken?

  9. Op 27-5-2019 at 19:02, djkoelkast zei:

    2 jaar geleden dacht men dat "op het podium" niet voor iedereen toegankelijk was, dus daarom vorig jaar gewoon aan de rand van de zaal.

    Toen was de opstelling op het podium iets anders, niet meer 2 rijen tafels, maar een heel open U-vorm, dat was een stuk beter.

    Dus ik denk dat die open U-vorm heel tof is, als dat samen kan met whizzi dan is dat nog toffer, dus wel weer op het podium, maar meer open.

    Maar hangt ook af van wat de organisatie wil natuurlijk.

    Dan regelen wij dat toch gewoon dat jullie dit jaar weer op het podium gaan staan en dat wij de tafels in de U-vorm plaatsen, geen probleem 😉

  10. Op zondag 17 november 2019 is het weer zover, dan wordt er voor de 4e keer de Retro gamedag in Schagen georganiseerd. Ook dit jaar hebben wij weer de beschikking over de kantine van het Clusius college, die wij weer vol willen zetten met computers van toen. Entree is gratis en wanneer jij jouw eigen computer(s) wil meenemen, dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem. Net als voorgaande jaren is de entree gratis. Om 11:00 gaan de deuren open voor de bezoekers en de dag duurt tot 17:00 uur. Tot 17 november in Schagen!

     

    Poster Retro Gamedag 2019 v1.png

×
×
  • Nieuwe aanmaken...