Jump to content

Y J

User
 • Content Count

  2,223
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Y J

 1. Erg jammer. Redelijk oud maar toch even schrikken.
 2. Volgens mij komt konijnmini hier niet veel meer.
 3. Briljant Deze is echt zo goed gemaakt ook.
 4. Hij zag er al niet zo best meer uit tijdens die DWDD. Ik lees net dat hij de laatste jaren last had van nawee├źn van een herseninfarct, wat dus de reden was dat hij niets kon zeggen daar. Maar 82 is iig een mooie leeftijd.
 5. Nou, dat was het dan . Het moest er een keer van komen en het is netjes gedaan zo.
 6. Briljante quote in dit verband.
 7. Ik geloof het pas als ik het zie hoor. Lijkt me trouwens heel fout om het in een Sinterklaasjournaal te melden. We zullen het zien.
 8. Goed topic Ik ken een paar nummers en die vind ik wel goed, maar het is wel heel mooi allemaal op een rijtje gezet zo, zeer interessant!
 9. Daar ben ik het niet mee eens. Ik ben bang dat het veel verschil zal maken en dat we straks nog ergere aanslagen zullen zien om zijn moord te wreken.
 10. Wow, gewonnen . Wil ook de twee runner-ups feliciteren met hun tweede plek, want zo makkelijk was de contest niet Heb naar sommige zangers lang moeten zoeken.
 11. Y J

  Basta

  En zometeen zitten ze blijkbaar bij de Tros TV-Show op Nederland 1, 21:20. En nu is mijn upload van diezelfde uitzending net klaar, hier is hij:
 12. Y J

  Jiskefet

  Ik niet, en ik was er vorig jaar wel bij. Ik ging vorig jaar eigenlijk in de veronderstelling dat het laatste keer zou zijn dat de mannen samen iets zouden doen. Nu deden ze het dus weer, maar weer met het uitmelken van oude formats die al lang uitgemolken zijn. Naar wat ik las qua recensies ben ik blij dat ik niet gegaan ben.
 13. Lekker is dat, meteen al laatste .
 14. Klopt, De Stad was helemaal af, Amerika bijna helemaal, de Kroon ook, de Schatkaart voor de helft en de Professor 1/3e. Helaas kwam ik er afgelopen week achter dat iemand anders De Schatkaart, De Verzonken Stad en Reis Vol Verrassingen volledig gedaan heeft en ze op torrentsites gezet had en hij alle andere series ook zou gaan doen. Dit deed me toch wel pijn. Fijn dat het nu gedaan is, maar ik heb wel het gevoel dat ik 2 jaar lang voor niets bezig geweest ben met het overzetten, zoeken naar volledige afleveringen en het synchroniseren met het dvd-beeld.
 15. Oud maar toch jammer. En hij speelde nog altijd mee in Burton z'n films. Vorig jaar nog z'n laatste rol in Alice in Wonderland.
 16. 1. Being There 2. The Shining 3. Monty Python's Life of Brian 4. Dr. Strangelove, Or: How I Learned To Stop Worrying And Love the Bomb 5. Goodfellas 6. The Pink Panther Strikes Again 7. Batman 8. Toy Story 3 9. One Flew Over the Cuckoo's Nest 10. Ed Wood Maar het schommelt altijd wel hoor .
×
×
 • Create New...