Ga naar inhoud

lapaname

Users
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over lapaname

  • Titel
    Pong

Profiel

  • Geslacht
    Man
  • Console
    PS2

Profile Fields

  • Interesses
    TV & PlayStation

Recente bezoekers van dit profiel

201 profielweergaven
  1. lapaname

    [BE] Samson en Gert

    Thanks Wat je zegt kan zeker kloppen @samba-boy . Op mijn tapes ben ik tot nu toe alleen nog maar Samson Presenteert tegengekomen. Waarschijnlijk kwam het ene progamma in het weekend en de ander doordeweeks? Ik heb even wat screenshots gemaakt van Samson Presenteert uit de periode februari 1990 tot de laatste uitzending voor S&G hun eigen progamma kregen (laatste still). In die laatste uitzending verhuizen ze dus al hun spulletjes en roepen ze de kijkers op om zondag om 9 uur te kijken naar TV1 om hun nieuwe huis te bewonderen. Ook geven ze het nieuwe adres mee (Postbus 101).
  2. lapaname

    [BE] Samson en Gert

    Ja dat is inderdaad Zoetekoek, of zoals het vroeger heette : 'Samson presenteert'. De fameuze aflevering van 'We gaven ons nummer op TV en legden de BRT telefooncentrale plat'. Misschien leuk om verder te praten hierover in het Samson topic. In verschillende uitzendingen van Samson presenteert werden tevens ook de tekenfilms Popeye of Suske en Wiske vertoond (de poppenkast reeks, niet de tekenfilm versie.)
  3. lapaname

    [BE] Samson en Gert

    Casper het spook, Suske en Wiske en later ook Popeye..
  4. lapaname

    [BE] Samson en Gert

    OFF TOPIC: Ik zit al enige tijd op het forum hier, maar heb me nog niet echt voorgesteld of actief deelgenomen aan discussies. Niet zo netjes van mij. Ik ben meer aan het volgen/lezen wat er hier allemaal gebeurd (is). Ik ben een echte retro-fanaat en hou voornamelijk van oude televisie progamma's en gameconsoles. Dankzij de tips op dit forum die ik nu toepas kan ik ook mijn oude VHS tapes beter digitaliseren. Nu terug ON-TOPIC: Die seizoenspresentaties werden inderdaad elk jaar heel tof in elkaar gezet! Nu moet ik wel zeggen dat stukje met Samson uit 1999 nog geen 2 minu
  5. lapaname

    [BE] Samson en Gert

    Om even terug te komen op je post, heb het gevonden wat je bedoelt en heb enkele screenshots gemaakt ter illustratie Dit werd uitgezonden in de winter van 1999. Het seizoen van W817 was net voorbij en ze gingen toen naar Ketnet om te horen wanneer het nieuwe seizoen er aan komt. Hetzelfde met de Grote Boze Wolf Show, wat toen nog een nieuw progamma was en Ketnet voor het eerst ging uitzenden op 2 januari 2000. Soort van 'trailer' wat er te wachten stond in de 21ste eeuw op Ketnet.
  6. lapaname

    [BE] Samson en Gert

    VTMGO heeft alle oude afleveringen met tekenfilmpjes online, mocht je het nog niet gezien hebben. Echt prachtig!
  7. lapaname

    [BE] Samson en Gert

    Jazeker. De setting was dat Samson bij W817 de directeur van Ketnet speelde. Dit werd uitgezonden tijdens de Ketnet seizoenspresentatie, ik denk dat het rond 1999/2000 was.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...