Ga naar inhoud

jefmetdeklak

User
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over jefmetdeklak

 • Titel
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Oudere kinder- en jeugdseries, retro-gaming
 • Console
  snes

Recente bezoekers van dit profiel

742 profielweergaven
 1. jefmetdeklak

  Op zoek naar Retro TV series/shows (super) fans

  Idd, steeds minder en minder wordt fysiek uitgebracht, voornamelijk series en videogames. Het brengt volgens de publishers minder op, wanneer is er nog eens een kinderserie op dvd uitgebracht? Ik koop nog steeds zoveel mogelijk fysiek.
 2. jefmetdeklak

  Oud tv en radio materiaal ruilen

  Je kan natuurlijk ook altijd je eigen archiefpagina maken, sommigen doen dat hier al.
 3. jefmetdeklak

  Een (svhs) vcr met 100-240 volt?

  Tegenwoordig hebben de betere televisies zowel een pal als een ntsc signaal. Dat was toch al zo met mijn hd ready tv. Een reisadapter zet de volt niet om en ik werk liever niet met adapters. In principe kan je met een ntsc/(s)vhs recorder en een fatsoenlijke pc al veel doen.
 4. jefmetdeklak

  Welk ouder spel speel je ?

  De banjo kazooie is een klassieker maar ik wist in de N64 periode niks af van een Banjo Tooie. Nu speel ik eindelijk na zoveel jaren het vervolg en moet zeggen dat het erg leuk is. De grootte van de wereld kan in het begin wat overweldigend zijn maar je went er wel aan. Er komen gekke dingen in voor, zo speel je bijvoorbeeld voetbal en doom achtige levels. Het kieken kazooie gebruik je dan als geweer lol.
 5. jefmetdeklak

  Een (svhs) vcr met 100-240 volt?

  Bedankt voor je reactie. Ik weet dat die hier ooit op de markt zijn gebracht maar ze zijn erg moeilijk te vinden zoveel jaren later, zelfs op tweedehands sites. De enigste die ik tot nu heb zien liggen in een tweedehands winkel zijn samsung vcr 's maar die vallen tegen qua kwaliteit en zijn toch nog duur.
 6. jefmetdeklak

  Een (svhs) vcr met 100-240 volt?

  Het is de bedoeling dat ik mijn banden ga digitaliseren. Het gaat mij ook om de volt he, en de svhs.
 7. jefmetdeklak

  Een (svhs) vcr met 100-240 volt?

  origineel uitgebracht banden en zelfopgenomen banden van de TV
 8. jefmetdeklak

  Een (svhs) vcr met 100-240 volt?

  Weet er iemand of er ooit een (svhs) vcr met 100-240 volt op de markt is gebracht geweest? Ik heb thuis nog een deel zelfopgenomen banden liggen maar ik woon niet meer in Belgie dus ik wil ze misschien laten opsturen.
 9. jefmetdeklak

  Tekenfilmstemmen

  Ik heb de LP platen hier liggen van foofur, hahaha geweldige muziek. Ik zou ze nog eens moeten overzetten. De goeie ouwe turtles, de kwaliteit van de eerste 5 afleveringen en die van de volgende is van een hemelsgroot verschil moet ik wel zeggen.
 10. jefmetdeklak

  [NL] Dommel (1988)

  wat jammer dat hans hoekman gestorven is, dat was pas een stemacteur.
 11. jefmetdeklak

  [BE] Samson en Gert

  Na wat afwezigheid op het forum... Ik vraag me af de kinderen van tegenwoordig de nieuwere shows en afleveringen wel leuk vinden. Voor mij hoeft het niet perse.
 12. jefmetdeklak

  Beste SNES Game: Voorronde 18

  Ik heb SoE onlangs nog uitgespeeld, de sfeer in het spel de bazen zijn me altijd bijgebleven. Ook de werelden en de honden waren plezant.
 13. jefmetdeklak

  [NL] Boes (1987)

  Als je het een kans geeft vallen de oudere kinderseries wel mee, 's morgens bij het ontbijt bijvoorbeeld. Vechtscenes waren er al in de jaren 80, kijk maar naar dragonball. Maar dat vind ik nog wel aangenaam. Spongebob, de intro alleen al krijg ik hoofdpijn van. Goed voor kinderen met adhd misschien. Hahaha, de achtergrondmuziek van boes. Is die die dan nergens te vinden? Ik heb nog wel een audiocassettje van boes liggen maar ik moet die nog laten overzetten.
 14. jefmetdeklak

  [NL] Boes (1987)

  Een leuk detail! Ik kijk de laatste tijd Jody en het Hertenjong en daar neuriede Jody ook het liedje van tovenaar van oz ;D
 15. jefmetdeklak

  Ik zoek een tv serie uit de jaren 70/80

  Misschien bedoelt hij Crossbow the adventures of william tell uit de jaren 80, die jammer genoeg niet op (volledig) op dvd is uitgebracht.
×