Jump to content

jefmetdeklak

Users
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

About jefmetdeklak

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  snes

Profile Fields

 • Interesses
  Oudere kinder- en jeugdseries, retro-gaming

Recent Profile Visitors

2,802 profile views
 1. Zeer interessant, hebt ge een idee welke afleveringen het zijn ?
 2. Leuk zelfs al is het in het Duits.
 3. Van Schuif af en Samson had ik graag de afleveringen met de tekenfilms tussendoor nog eens gezien. Edit: Het vragen en aanbieden van content is op dit forum niet toegestaan. Met die reden heb ik deze post en de titel van het topic aangepast.
 4. Ik gebruik het liefst nog mijn eigen gemaakte lijst voor Ducktales. Ik stak er vroeger uren in om het een beetje bij te houden. Misschien kan het jou ook helpen. http://mijnlijst.awardspace.info/Tekenfilms/Ducktales.html Gummiberen was in de jaren 90' nog op een Belgische zender VTM en in de jaren 2000 of 10 op Disney Junior uitgezonden. De afleveringen van de latere seizoenen werden met nieuwe stemmen ingesproken, ik ben niet zeker of die latere seizoenen oorspronkelijk in het Nederlands werden uitgezonden.
 5. jefmetdeklak

  Disney+

  Leuk dat er eindelijk nog eens wat groot nieuws is rond de disney series. Op dvds,blue rays of heruitzendingen konden we al niet meer rekenen. Zijn de meeste series in gecropt in breedbeeld? Ik kan beter mijn opnames nog niet weggooien dan. Gummiberen : Er zijn twee versies met verschillende stemmen als ik me niet goed vergis. Ducktales : Ik heb sommige missende afl en eventueel de afl zonder de NL stemmen, eveneens de bron van de eeuwige jeugd. Rescue Rangers : idem, nog twee missende afleveringen! Darkwing Duck: woep! woep ! Eindelijk Spider-man
 6. Er zijn ook nog altijd ex-rentals en die compilatie banden met een aflevering van de gummiberen, ducktales ( en mogelijk darkwing duck ook maar ben niet zeker). Ik weet alleen dat er 3 compilatie banden waren. Ik heb een heleboel afleveringen nog kunnen opnemen van disney xd indertijd. Hopelijk kan ik de serie ooit vervolledigen.
 7. Idd, steeds minder en minder wordt fysiek uitgebracht, voornamelijk series en videogames. Het brengt volgens de publishers minder op, wanneer is er nog eens een kinderserie op dvd uitgebracht? Ik koop nog steeds zoveel mogelijk fysiek.
 8. Je kan natuurlijk ook altijd je eigen archiefpagina maken, sommigen doen dat hier al.
 9. Tegenwoordig hebben de betere televisies zowel een pal als een ntsc signaal. Dat was toch al zo met mijn hd ready tv. Een reisadapter zet de volt niet om en ik werk liever niet met adapters. In principe kan je met een ntsc/(s)vhs recorder en een fatsoenlijke pc al veel doen.
 10. De banjo kazooie is een klassieker maar ik wist in de N64 periode niks af van een Banjo Tooie. Nu speel ik eindelijk na zoveel jaren het vervolg en moet zeggen dat het erg leuk is. De grootte van de wereld kan in het begin wat overweldigend zijn maar je went er wel aan. Er komen gekke dingen in voor, zo speel je bijvoorbeeld voetbal en doom achtige levels. Het kieken kazooie gebruik je dan als geweer lol.
 11. Bedankt voor je reactie. Ik weet dat die hier ooit op de markt zijn gebracht maar ze zijn erg moeilijk te vinden zoveel jaren later, zelfs op tweedehands sites. De enigste die ik tot nu heb zien liggen in een tweedehands winkel zijn samsung vcr 's maar die vallen tegen qua kwaliteit en zijn toch nog duur.
 12. Het is de bedoeling dat ik mijn banden ga digitaliseren. Het gaat mij ook om de volt he, en de svhs.
 13. origineel uitgebracht banden en zelfopgenomen banden van de TV
 14. Weet er iemand of er ooit een (svhs) vcr met 100-240 volt op de markt is gebracht geweest? Ik heb thuis nog een deel zelfopgenomen banden liggen maar ik woon niet meer in Belgie dus ik wil ze misschien laten opsturen.
 15. Ik heb de LP platen hier liggen van foofur, hahaha geweldige muziek. Ik zou ze nog eens moeten overzetten. De goeie ouwe turtles, de kwaliteit van de eerste 5 afleveringen en die van de volgende is van een hemelsgroot verschil moet ik wel zeggen.
×
×
 • Create New...